Personal trainer in Katwijk start afslankcursus
08 maart 2020 

Personal trainer in Katwijk start afslankcursus

De zomer nadert weer en je bent waarschijnlijk al een tijdje aan het overwegen om weer af te gaan vallen. Dit doe je het beste met een personal trainer in Katwijk. Na de wintermaanden wordt bijna iedereen wel weer een stukje zwaarder. Zeker met de wintermaanden achter de rug is het moeilijk om op je gewicht te letten. Tijd om hier dus verandering in aan te brengen. Maar hoe kun je dit nu het beste doen?

De grote en massale sportschool is niet altijd even leuk, zeker niet als het er krioelt van de sterke, afgetrainde mannen en opgelaten pubers.Bovendien heb je met een gezin of met werk ook niet alle tijd van de wereld om even elke dag sportief bezig te zijn. En als je dan een keer wat tijd over hebt, lonken Netflix, een drankje doen met vrienden of even helemaal niks doen. Wat moet je nu doen om die cyclus te doorbreken?

personal trainer in katwijk

Personal trainer Katwijk

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen ervoor om met een personal trainer in Katwijk aan de slag te gaan. En niet zonder reden. Trainen met een personal trainer brengt enkele voordelen met zich mee, waaronder:

  • Je leert heel veel over sporten en afvallen
  • Je behaalt je doelen makkelijker en sneller
  • Het geeft je een bepaald verantwoordelijkheidsgevoel
  • Zo min mogelijk tijd wordt verspild

Dit is slechts een kleine greep uit de voordelen die mensen ervaren bij het trainen met een personal trainer in Katwijk. Al met al zorgt het er gewoon voor dat je sneller en makkelijker gaat sporten. Een personal trainer in Katwijk  helpt je heel direct door een trainingssessie heen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoef je niet elke keer zelf een work-out te bedenken. Bovendien wordt je trainingsregime dan precies afgesteld op het doel dat je hebt. Je hebt veel meer het gevoel dat je ergens naartoe werkt.

Afslank cursus 12 weken

Eind maart 2020 begin ik met een afslank cursus van 12 weken voor vrouwen genaamd de Katwijkse Afval Race. Tijdens deze cursus gaan we in ongeveer 3 maanden tijd doelgericht werken aan jouw summer body. Het einddoel is dan ook om voor  de zomer goed in vorm en op gewicht te zijn. Je hoeft dan niet elke keer in je eentje een zelfbedachte sessie in de sportschool af te werken.

Katwijkse Afval Race

Ik coach jij in de rol als jouw personal trainer in Katwijk en een vooropgezet plan ga je zo effectief mogelijk afvallen. Meer informatie over de Katwijkse Afval Race vindt je op deze pagina: de Katwijkse Afval Race.

Lijkt het je wat om met een personal trainer in Katwijk aan de slag te gaan en zo de vruchten te plukken van deze manier van trainen? Neem dan contact op voor meer informatie of om je direct aan te melden voor de afslank cursus van 12 weken. Je hebt nog tot eind maart de tijd, want dan gaat deze cursus van start.

Geen zorgen

Maak je geen zorgen als je niet kunt starten eind maart, of als het inmiddels al maart is geweest als je dit bericht leest 😉 Ik start namelijk het gehele jaar door afslank cursussen en coaching programma’s. Dus neem gerust contact met me op als ik op een ander moment wat voor je kan betekenen.

Super voordelig

Denk nou niet dat een personal trainer in Katwijk niet te betalen is. Omdat je bij Fit aan Zee samen met andere vrouwen in kleine groepjes traint, zijn de kosten stukken lager dan wanneer je exclusief 1 op 1 met een personal trainer in Katwijk traint. Het is dan ook voor de meeste prima te betalen, en het is nog super gezellig ook!

Zet je beste beentje voor en stop er tijd en moeite in om voor de zomer weer fit te zijn. Je moet er even voor werken, maar uiteindelijk gaat het resultaat alles waard zijn! Zie jij jezelf al helemaal afgetraind liggen op het strand? Dat het mogelijk is, is in ieder geval duidelijk. Het is slechts een kwestie van de juiste actie ondernemen.

Meer informatie

eer informatie over de Katwijkse Afval Race vindt je op deze pagina: de Katwijkse Afval Race. en als je meer over mij wilt weten neem dan een kijkje op mijn persoonlijke pagina: http://www.fitmetarny.nl/

Over de schrijver
Arny helpt als gewichtsconsulent vrouwen om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet met een dieet maar door ze te leren hoe ze blijvend hun levenswijze kunnen veranderen. Arny is eigenaar van Fit aan Zee en Baby Bootcamp® en vader van 4 kinderen.
Reactie plaatsen

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.