Hoe geweldig zou het zijn als jij gaat afvallen in de Herfst en je weer fit en energiek gaat voelen?

En dat zonder sportschool of crashdieet!
LEES VERDER

Bedankt voor steeds je motiverende mailtjes, die helpen mij echt enorm!


Ik denk dan ook steeds aan je woorden, ook vanuit je filmpjes dat je steeds bewuste keuzes moet maken en niet steeds moet blijven hangen in het negatieve.


Zo fijn dat jij altijd positief blijft en dat ook in de mensen naar boven brengt!

Marleen van der Tuin

Dè specialist in het coachen van vrouwen!

Kleinschalig en persoonlijk

Geen shakes en pillen

Zonder mega sportschool

Vol goede moed ben je weer met een nieuwe lijnpoging begonnen, en je hebt jezelf voorgenomen dat het wel weer tijd is om aan je gewicht te werken.


De klad was er al een beetje ingekomen, maar de afgelopen periode is het wel heel erg bal geweest. Heel eerlijk, je bent al een flinke poos 'niet helemaal goed bezig'.


Maar het lukt je gewoon niet om het zelf voor elkaar te krijgen. Wat je ook probeert, de knop krijg je niet meer om. Er moet nu echt wat gebeuren toch?

Lees verder
Je loopt al wat langer met het idee om 'er wat aan te gaan doen'. Maar zelf weet je niet hoe je op een makkelijke en blijvende manier wel kunt afvallen en slanker kunt worden.


Al vele diëten heb je geprobeerd, ontelbare pogingen. Maar steeds val je terug in oude gewoontes en kom je weer aan als nooit tevoren.


Dit alles maakt dat je jezelf weer gefrustreerd voelt en weer baalt van jezelf, want diep van binnen voel je dat je gefaald hebt.

Lees verder

Er is niet genoeg tijd voor jezelf

Het valt ook niet mee en je doet het allemaal vanuit liefde. Liefde en zorg voor een ander. Partner, kinderen, cliënten, collega's en de mensen om je heen.


Je staat voor iedereen klaar en je rent van hot naar her zonder dat je daar over klaagt en zeurt. Want het hoort erbij en je doet het omdat je niets liever doet. Toch?


Maar hoe zit het met jezelf? Zorg je ook goed voor jezelf en heb je ook aandacht en tijd genoeg voor jezelf?

Lees verder

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Al je kleding zit strakker en de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je gewicht en je figuur te verbloemen. 


Je zit niet lekker in je vel. Futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Lees verder
Sport jij ergens anders en doe je maar wat? Mis je de begeleiding en weet je niet hoe jij gericht moet trainen? Doe jij alleen maar saaie cardio of denk je dat 'het standaard fitness rondje' de oplossing is?


Je hoort en leest van alles en je weet niet meer wie of wat je moet geloven. Gefrustreerd en wanhopig ben je weer een mislukte poging verder.


Grote kans dat je dan niet je doel bereikt. Geen probleem, onze trainingen zijn speciaal gericht op vrouwen.
Lees verder
Twaalf weken lang ben ik jou persoonlijke coach en trainer. Je weet exact wat je mag en kunt eten om af te kunnen vallen en om weer lekkerder in je kleding te zitten.

Iedere week hou je inzicht en controle doordat je op de weegschaal gaat zodat je kunt zien dat je afvalt. Hierdoor raak je weer gemotiveerd om door te zetten.

Elke week krijg je kant en klare op maar gemaakte eetlijsten en een boodschappenlijsten. Tot op de gram uitgerekend wat jij nodig hebt om af te vallen. 
Die eeuwige zoektocht en niet optimaal genieten van je leven is voorgoed voorbij. Je gaat met dit programma onderzoeken hoe jij jouw ultieme leven kunt leven.

Sombere en belemmerende gedachtes waardoor je hoofd vol zit met zorgen en angsten zijn verleden tijd. Ook daar gaan we aan werken tijdens dit programma.

Je weet heel goed dat je gedrag en keuzes niet handig zijn voor je gewicht en gezondheid en dat het je daardoor zelf niet lukt. Dit 12 weken programma is dè oplossing voor jou!
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik heb ontzettend veel aan jou gehad
Elke dag ben ik ontzettend blij met het resultaat wat ik heb bereikt. Ik heb ontzettend veel aan jou gehad. Ik hoop dat je nog veel meer mensen gelukkig kunt maken met de kennis en ervaring die je hebt en deelt
Denise van der Plas
 Je bent in ieder geval mijn motivator
Je bent een voorbeeld voor ons, volhouden en als het even niet gaat, schouders recht en een nieuwe start maken. Zeker ook bedankt voor een voorbeeld zijn. Je bent in ieder geval mijn motivator
Didi de Mol
Ik wordt echt weer gemotiveerd door jou
Het was en is wat druk in mijn leven op dit moment maar door jouw mailtjes en opbeuringen en motivatie weet ik toch steeds door te gaan. Ik probeer toch elke keer weer te zien dat ik echt wel mijn best doe zoals jij steeds zegt
Marleen van der Tuin

Mijn naam is Arny van der Plas, personal trainer en gewichtsconsulent. Als vader van 3 jonge kinderen en partner van een vrouw die als dertiger in de bloei van haar leven is, weet ik heel goed wat jouw uitdagingen zijn.


De afgelopen 20 jaar heb ik het voorrecht gehad om vele vrouwen te helpen met hun uitdagingen. Uitdagingen met voeding, beweging, gewicht maar ook met alle tegenslagen die het leven met zich meebrengt.


En dat het leven vol uitdaging en tegenslag zit, weet ik als geen ander. Gescheiden, 3 miskramen meegemaakt, depressie, burn-out, armoede en geldzorgen. Het was er allemaal.


Mijn grootste tegenslag was echter de zelfmoord van mijn moeder in 2007. Toen wist ik het zeker...mijn missie is om vrouwen te helpen. Te helpen met een gewicht en figuur waar ze blij mee zijn en helpen met een vrij, gelukkig en mooi leven!

Lees verder

Ik meen oprecht dat geen enkele vrouw zich slecht over zichzelf hoeft te voelen. En ik meen dat geen enkele vrouw altijd maar moe, leeg en futloos in het leven hoef te staan. Iedere vrouw verdiend het om goed in haar vel te zitten en om gelukkig te zijn!


En daar gaat het nog al eens mis. Veel vrouwen zijn niet blij met hoe ze zich voelen en met hoe hun leven is. Het valt immers niet altijd mee om goed voor jezelf te zorgen en om te voldoen aan alle verwachtingen. Want iedereen vraagt wel iets van je.


Een gezin, partner, kinderen, huishouden, hobby's, sport en een sociaal leven. Misschien heb je er nog een baan bij. Al die ballen die je hoog moet houden, het is gewoon héél veel. Ik weet hoe moeilijk het allemaal is.

Lees verder

Hoe zit het met alle zorg, aandacht en liefde voor jezelf? Ook jij mag voor jezelf zorgen. Want weet je...als je niet goed voor jezelf kunt zorgen, kun je ook niet goed voor voor een ander zorgen. Toch?


Wanneer jij niet voldoende tijd voor jezelf neemt en jezelf niet op nummer 1 zet dan raak je opgebrand en uitgeput. En ja, je mag jezelf op nummer 1 zetten. Niet vanuit egoïsme en eigenbelang maar vanuit liefde en zorg voor jezelf!


En ik gun oprecht ook jou alle energie, fitheid en plezier die je verdiend! Ik gun ook jou dat jij goed in je vel zit en jezelf gelukkig voelt!

Lees verder

Door als coach jou aan de hand te nemen tijdens de Katwijkse Afval Race bereik jij een gewicht en figuur waar je blij en tevreden mee bent. Maar ook werk je aan een leven met meer geluk en plezier en minder zorgen en stress.


Eerst zorgen we voor helderheid en inzicht in je huidige situatie, je gewicht, je gedrag en je keuzes. We gaan onderzoeken waar jouw knelpunten en uitdagingen liggen en gaan daar vervolgens aan werken.


Ik hou van simpel en makkelijk en jij waarschijnlijk ook. Dus  je weet zeker dat je doelgericht aan de slag gaat en alleen datgene doet wat voor jou het beste werkt en wat jou een gezond gewicht en meer energie op gaat leveren.

Ik wil meer informatie
De eerste stap is dat je vrijblijvende informatie opvraagt en dat ik jou alles ga uitleggen over het programma de Katwijkse Afval Race. Alle informatie kun je opvragen onderaan de pagina.

Uitgebreid intakegesprek

Wanneer je start, dan plannen we de eerste afspraak in. Dit is tevens de intake. Tijdens deze intake bespreken we je huidige situatie, bepalen hoe ik jou kan helpen om een gezond en slanker gewicht te bereiken.
Na het intakegesprek hebben we de noodzakelijke helderheid en voldoende inzicht. Hiermee kan ik een persoonlijk plan voor je opstellen en weten we wat de gebieden zijn waar we aan gaan werken.
Jouw resultaat en doel staat voorop tijdens het programma. Tussentijds blijven we bijsturen en bijschaven zodat je de dingen blijft doen die ervoor zorgen dat je af gaat valen en een slanker figuur gaat krijgen.
Samen gaan we ontdekken wat voor jou de blijvende en makkelijke oplossing is voor een ideaal en gezond gewicht. Voor eens en altijd je overtollige kilo's te lijf gaan, zodat je niet steeds weer terug valt als een jo-jo.


Je hoeft niet alles te laten en je kunt blijven genieten. Dat kan omdat je niet op een streng hongerplan of crash dieet wordt gezet. Klinkt goed toch?
Lees verder
Samen gaan we ontdekken welke negatieve en onhandige keuzes en acties die je nu maakt jou momenteel in de weg staan om je doel te bereiken.


Alles wat je in het verleden hebt gedaan aan diëten, plannen en producten nemen we door. En alles wat jou niet vooruit helpt, daar gaan we afscheid van nemen.
Lees verder
Je gaat Inzicht en helderheid krijgen in wat je nu eet maar ook wat vooral mist in je voeding. Op die manier ga je ontdekken wat bij je past en ook vooral wat niet. We gaan exact bepalen hoeveel en wat jij mag eten om af te kunnen vallen.


Wat je verder gaat leren is hoe je door middel van voeding en bewegen meer energie en fitheid gaat krijgen. Het gaat dus niet alleen maar om de kilo's.
Lees verder
Je verlegt de focus op die dingen die echt voor jou belangrijk zijn, zodat je niet verzandt in allerlei dingen waar je niet blij en gelukkig van wordt. Werk, gezin, geldzaken, gezondheid, relaties, voldoening...alles brengen we in kaart.


Alles wat jou tot nu toe heeft tegengehouden om een stressvrij leven te leiden laat je links liggen. Al je positieve aandacht en energie zorgt ervoor dat jij dit keer wel je doel gaat bereiken zonder terug te vallen.

Lees verder

Tijdens het programma gaan we achterhalen wat jij wilt en kunt verbeteren in je leven. Wat is het waardoor je momenteel geen gewicht hebt waar je blij mee bent en waarom je niet goed in je vel zit? Je gaat ook daar achter komen. 


Ik ga jou helpen met meer plezier, meer geluk en al je zorgen en problemen. We gaan werken aan je gezondheid en fitheid. Meer aandacht en zorg voor jezelf en we gaan jou op nummer 1 zetten.

Lees verder
Tijdens het programma gaan we uit van wat jij nodig hebt. Jij zet de stappen die je al zo lang wilt nemen, ik begeleid en help je daarbij. Dit programma verandert jouw leven!


Jezelf klein houden, geen nee durven zeggen, emotie eten, belemmerende overtuigingen, stress, angsten, keuzes die niet niet langer werken. Samen gaan we het aanpakken en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen.
Lees verder

Als er iets is waardoor jij wel je doel gaat behalen, dan is dat een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Dit is absoluut noodzakelijk voor jouw resultaat.
Want de mensen om je heen, helpen zij je eigenlijk wel om af te vallen?


Vergeet niet, je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je mee omgaat. Tijdens de Katwijkse Afval Race wordt je gesteund door andere gemotiveerde vrouwen.

Lees verder
Je bent meer een voorbeeld voor mij (en anderen) dan je zelf weet en daar wil ik je voor bedanken.


Jij in het bijzonder met al je kennis, je open persoonlijkheid en oprechte interesse in de persoon, dragen bij aan de vooruitgang die ik boek op elk gebied.


Ik ben zo enorm blij en ja, zelfs een beetje trots, dat ik de stap heb durven zetten om hulp te vragen. Het heeft me zoveel meer opgeleverd dan ik ooit had durven dromen!

Corrie Meijvogel
Na het programma voel jij je niet langer meer leeg, moe en futloos
Straal weer als nooit tevoren en voel je weer zeker over je lichaam

Jij kunt na de 12 weken de hele wereld aan en barst van de energie

Reken af met overgewicht

Wordt weer een fitte, slankere, energieke en zelfverzekerde vrouw
Doordat je geen crash dieet volgt, val je niet terug in oude gewoontes
Je leert hoe je blijvende, verantwoorde en gezonde keuzes kunt maken
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
AANVRAGEN

Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Je ontvangt alleen de start informatie over het programma

Ik wil ook gratis advies en tips per mail ontvangen
'Persoonlijke begeleiding met stip!'
Ja, dat wil ik ook!


Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'

Ja, dat wil ik ook!


'Zit beter in mijn vel'
Ja, dat wil ik ook!


'Super blij met mijn lijf'
Ja, dat wil ik ook!


Laat je alles zoals het is, of onderneem je dit keer wel ACTIE?

Vraag direct alle start informatie aan!