Thuis afvallen zonder dieet
02 mei 2020 

Thuis afvallen zonder dieet

Je wilt graag thuis afvallen zonder dieet. Maar heb je niet de mogelijkheid om te sporten of ligt het je gewoonweg niet? En wil je toch een manier vinden voor thuis afvallen zonder dieet? Dan heb je gelukkig ruim de keuze om dit op het gebied van voeding voor elkaar te krijgen. 

Thuis afvallen zonder dieet kan al zo simpel zijn als dagelijks je keuzes qua voeding aanpassen. Zeker in deze tijden rondom de corona crisis zijn veel mensen erop aangewezen om afvallen vanuit huis te regelen. We moeten met zijn allen namelijk zoveel mogelijk binnen blijven. Je kunt dan maar beter het beste van de situatie maken.

5 basistips bij thuis afvallen zonder dieet 

Mensen zijn vaak in de veronderstelling dat je alleen met sporten echt significant kan afvallen. Zeker wanneer je sowieso al nooit echt ongezond eet, lijkt er qua voeding weinig bewegingsruimte te zijn. Het zal je echter nog verbazen wat er met alleen aanpassingen qua voeding al mogelijk is. Zo zijn er bij deze 5 basistips die thuis afvallen zonder dieet al een stuk makkelijker maken: 

  1. Een goede nachtrust: Een goede nachtrust speelt een grote rol in de mogelijkheid op gewichtsverlies. Langdurig slaapgebrek zorgt er namelijk voor dat er allerlei biologische processen in je lichaam worden verstoord. Dit beïnvloedt vervolgens weer de hormoonregulatie, wat in verband staat met je eetlust en je lichaamsgewicht. Het is dus belangrijk om je slaap altijd prioriteit te geven. Het liefst zo rond de 8 uur per nacht. 
  2. Laat frisdrank en vruchtensappen links liggen: Frisdrank en vruchtensap zitten vaak bomvol met allerlei suikers. Een smoothie is namelijk iets anders dan een vruchtensap. In een smoothie zitten de vezels vaak nog wel. Deze verminderen de snelheid waarmee de suikers worden opgenomen. Het heeft een positieve invloed op de bloedsuikerspiegel.
  3. Gebruik kleinere borden: Het klinkt zo simpel, maar het is bijzonder effectief. Door kleinere borden te gebruiken, ga je automatisch minder eten. In het begin ben je je hier misschien nog te bewust van, maar na een tijdje pas je je eethoeveelheden automatisch aan de grootte van je bord aan. Een uitstekende manier om thuis afvallen zonder dieet een kans te geven.

Nog 2 extra tips

Om het nog makkelijker voor je te maken heb ik hier nog 2 extra tips voor je:

  1. Koop geen ongezond eten: Als je geen ongezond eten in huis hebt, kun je het ook niet opeten. Dit klinkt zo simpel, maar is opnieuw zo effectief. Wanneer je dan thuis ineens zin hebt om te snacken, hoef je ook niet de wilskracht op te brengen om het te weerstaan. Het is gewoon niet aanwezig, wat het een stuk makkelijker maakt.
  2. Drink meer: Voldoende drinken zorgt aan de ene kant voor een betere vochtbalans en aan de andere kant voor een voller gevoel. Je slaat als het ware twee vliegen in één klap. Water, koffie en thee zijn hierin allemaal goede opties.

Zonder sportschool kun je ook thuis afvallen zonder dieet

Dit zijn allemaal dingen die je direct al vanuit huis kunt doen. Wil je graag begeleid worden met een volledig plan van aanpak? Dan is het ook mogelijk om op afstand hulp te krijgen. Neem gerust contact op om meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden. 

Met de expertise van een echte professional zoals ik weet je zeker dat thuis afvallen zonder dieet in goede banen wordt geleid. Meer over mij lees je hier: Over mij.

thuis afvallen zonder dieet

Thuis afvallen zonder dieet met hulp

Wil je ontdekken hoe je zonder dieet en zonder sportschool thuis af kunt vallen? Neem dan contact met me op. Mijn missie is om ook jou te helpen in een omgeving waar vrouwen elkaar ondersteunen en helpen om het beste uit zichzelf en hun leven te halen.

Een plek waar perfectie niet bestaat want je bent goed en mooi zoals je bent is het motto. Een plek waar vrouwen elkaar motiveren, inspireren en elkaar support geven als ze er even doorheen zitten.

Ik vind het geweldig om vrouwen te coachen en bij elkaar te brengen en ik gun iedere vrouw een gezond gewicht en een gelukkig leven! Maar alles start met JOU, want hoe meer beter jij in je vel zit, hoe meer energie jij hebt en hoe beter jij voor jezelf zorgt, des temeer je dat uitstraalt. Zo zul je niet alleen de grootste impact voor jezelf maken maar ook voor de mensen om je heen.

Ik ben er om jou aan te moedigen, te ondersteunen en te helpen. Maar dat doe ik niet alleen, we hebben een fantastische groep vrouwen bij Fit aan Zee. Dus thuis afvallen zonder dieet? Fit aan Zee is DE plek!

 

 

Over de schrijver
Arny helpt als gewichtsconsulent vrouwen om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet met een dieet maar door ze te leren hoe ze blijvend hun levenswijze kunnen veranderen. Arny is eigenaar van Fit aan Zee en Baby Bootcamp® en vader van 4 kinderen.
Reactie plaatsen

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.