Gratis ebooks

Snel gidsen | Lees deze compacte ebooks in slechts 15 minuten

Kickstart naar een
gezond gewicht

Download 

50 Quotes

en inzichten

Download 

Klant succes

verhalen

Download 

eBooks | Voor deze ebooks kun je rustig wat meer de tijd nemen

Summer Shape Up

Download 

Alles komt goed

Download 

Meer informatie over deze ebooks

Kickstart naar een gezond gewicht

Kickstart naar een gezond gewicht is een snelle en praktische gids om op een gezonde en verantwoorde manier een gezond gewicht te krijgen.


In deze gids ontdek je stap voor stap en door middel van een aantal vragen hoe jij helderheid en inzicht kunt verkrijgen zodat je kunt werken aan het resultaat dat je wilt!


Wanneer jij alle informatie toepast die in dit ebook staat, zul je binnen no-time afvallen en heel anders in je vel zitten. Het zal ervoor zorgen dat ook jij die overtollige kilo’s lichaamsvet kwijtraakt.

50 Quotes en inzichten

50 Quotes en inzichten is méér dan een ebookje met standaard quotes. Het is een ebook met persoonlijk quotes en inzichten van mijzelf. 


Als je snelle en direct toepasbare motivatie en inspiratie nodig hebt, dan is dit ebook ideaal voor jou.


Elke quote en inzicht is met een bijpassende foto weergegeven zodat het ook een visueel een plaatje is om te zien en nog meer aanspreekt!

Klant succesverhalen

Klant succesverhalen is een ebook boordevol - de naam zegt het al - succesverhalen van vrouwen waarmee ik de afgelopen jaren mee heb gewerkt.


Al deze vrouwen hebben een positief resultaat behaald en hun doelen bereikt. Om ook jou te kunnen motiveren en omdat ze zo trots zijn op dat wat ze hebben bereikt, willen zij hun verhaal met jou delen.


Deze vrouwen hebben net zoals jij de nodige uitdagingen met hun gewicht, hun lichaam, en hoe hun leven is. In het ebook Klant succesverhalen ontdek jij hoe ze dit hebben overwonnen.

50 Day summer shape up

Wil jij in de zomer stralen in een fitter en slanker lichaam? Dan is het ebook 50 Day Summer Shape Up het perfecte ebook voor jou!


Je leert dat je kunt genieten van het leven tijdens de zomer en af en toe wat lekkers nemen. En ja, je kunt een rosé drinken, uit eten gaan en barbecuen.


Het is helemaal niet nodig om één of ander crashdieet of hongerplan te volgen om af te kunnen vallen en om slank in je zomerjurk te passen. Dat en nog veel meer ga je ontdekken in dit ebook.

Alles komt goed

In dit ebook onthul ik alles over tegenslag, overwinning en de eeuwige zoektocht naar geluk. Vele inzichten, leermomenten en wijze levenslessen waar jij misschien wel jouw voordeel mee kunt doen.


Al meer dan 20 jaar coach en help ik andere mensen als personal trainer en gewichtsconsulent. In die 20 jaar hebben vele mannen en vrouwen hun verhaal en uitdagingen met mij gedeeld.


Zorg dat jij niet de fouten maak die ik heb gemaakt en leer van de vele adviezen, tips en wijze lessen die ik in dit eBook met je deel.

Tips buiten de boekjes om

Ik heb vele artikelen over fitness, afvallen en gezondheid in mijn archief!