Waarom zou je mij op mijn woord geloven?

Bekijk hier enkele reacties van vrouwen die ik succesvol heb geholpen

Ik ben 25 kilo afgevallen

Ik ben Aldith 23 lentes jong. Na jaren van diëten en elke keer weer opnieuw proberen wist ik dat om écht af te vallen ik persoonlijke begeleiding nodig had. Iemand die mij verwacht om te komen sporten. Na wat zoeken op internet had ik het beste gevoel bij Arny.


Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald. Maar het belangrijkste: ik zit veel lekkerder in mijn vel.

Afvallen zonder honger Katwijk

Ik heb er zoveel aan gehad

 Ik ben blij dat ik niet voor zo’n grote/goedkope sportschool heb gekozen, maar Arny van der Plas als mijn trainer heb. Ik sport dus bij Fit aan Zee I Coaching voor vrouwen! Hij kende binnen no-time mijn naam.


En de groepslessen vind ik enorm leuk om te doen. Ik probeer mezelf te blijven uitdagen en dat vind hij volgens mij ook alleen maar heel leuk. Ik heb er zoveel aan gehad!

Ben zo mega trots op mezelf

Ben zo mega trots op mezelf. Dat mag iedereen ook gewoon weten! Het is me gelukt! Het begin is er! De eerste 25 kilo is er af! Die komen ook nooit meer terug.


Alle diëten die je dingen voorschrijven gaan niet werken, want alles wat je niet mag wil je juist. Het is een keuze voor een gezonde levensstijl, geen tijdelijk dieet. Het werkt voor mij heel goed dat het persoonlijk is. Arny is de positiviteit zelve en dat werkt erg prettig.

En ook deze vrouwen gingen jou voor

'Ja Arny ik ben om. neem contact met mij op'

KLIK HIER

Nog meer succesverhalen

Sandra van der Plas

'Super blij met mijn lijf'
DAT WIL IK OOK!

Marleen van der Tuin

'Zit beter in mijn vel'
DAT WIL IK OOK!

Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'
DAT WIL IK OOK!

Dirjam van der Plas

'Persoonlijke begeleiding met stip!'
DAT WIL IK OOK!

Ook deze vrouwen delen hun verhaal

gratis afslank programma op internet

Ben je overtuigd en ben jij ook klaar om er helemaal voor te gaan? 

Vul dan hieronder eventjes het onderstaande contactformulier in en je hoort binnen 24 uur van me. Ik help je graag!