gratis afslank programma op internet

Mijn droom startte in 2003 en dreigde ik zeven jaar daarna alweer op te moeten geven

In 2007 gebeurde er namelijk iets in mijn leven waardoor ik echt weet wat mijn missie is....

Het was een normale donderdag

Het was een normale donderdag zoals alle andere donderdagen. De zon scheen en ik had net een lesje spinning gegeven in mijn sportschool. Even douchen en klaar voor de rest van de dag. Als je me had verteld hoe de rest van de dag zou lopen, dan had ik je nooit geloofd. Het was namelijk de dag dat mijn moeder besloot om uit het leven te stappen.


Hierdoor verloor ik één van de belangrijkste mensen uit mijn leven. Werkelijk alles leek uit mijn handen weg te glippen en ik dreigde mijn droom op te geven. Maar ik kreeg vele inzichten en leerde de tot nu toe grootste les in mijn leven. Want toen wist ik...


Niemand zou (blijvend) ongelukkig mogen zijn.

Ik kwam tot de conclusie dat ik niet wilde dat er nog meer mensen ongelukkig zouden zijn, en omdat ik nou eenmaal coach en trainer ben in hart en nieren, met focus op afvallen, vond ik mijn manier om daaraan bij te dragen. En dat is dat ik vrouwen en mannen help om zich gelukkig te voelen met hun lijf.


Als gewichtsconsulent en Personal Trainer help ik namelijk al meer dan 20 jaar vrouwen en mannen om weer gelukkig te zijn met zichzelf, met hun gewicht en met hun lichaam. Met alle bescheidenheid durf ik inmiddels te zeggen dat na duizenden vrouwen en mannen succesvol geholpen te hebben hier goed in ben.


Na meer dan 20.000 euro te hebben geïnvesteerd in mij eigen ontwikkeling, opleiding en training mag ik en durf ik mezelf dè expert noemen in het slanker en gelukkiger maken van mensen.


Disclaimer: ik vind dat iedere vrouw en man mooi is en dat iedereen 100% zichzelf mag zijn en zijn of haar lichaam liefdevol mag omarmen. Echter meer dan de helft van de mensen worstelt hiermee en dat is waarom ze mij om hulp vragen.

Marleen van der Tuin

Katwijk aan Zee

Weer vertrouwen in mezelf

Arny, jij bent een ware motivator! Jij weet zelfs als mensen zich rot voelen over zichzelf als ze de ‘fout in gaan’ ze steeds weer de knop om te laten draaien en ze laten omdenken.


De persoonlijke en rustige benadering vind ik heel fijn en het is héél fijn dat je als trainer nooit boos of teleurgesteld reageert zodat ik ook sneller weer vertrouwen in mezelf krijg

Ik weet hoe het werkt

Zoals ik al aangaf heb ik in het verleden een sportschool gehad en ik heb bij vele sportscholen gewerkt. Ik help al meer dan 20 jaar vrouwen om succesvol en blijvend af te vallen. Dus ik weet hoe het werkt. Maar vooral ook wat niet werkt.


Ik ben geen 'sportschool type' en moet niets hebben van sixpacks en opgepompte spierballen. Vrouwen en mannen helpen aan een killerbody of een perfect lijf is dan ook niet aan mij besteed. Alles wat ik doe en adviseer sta ik voor de volle 100% achter en leef ik zelf. Daarom smeer ik nooit shakes, pillen, crashdiëten of andere afslank producten aan. Ik geloof namelijk in de kracht van gezonde voeding. Een dieet adviseren doe ik ook niet want ik coach vooral op gedragsverandering. Door het veranderen van gedrag ontstaat een nieuwe leefstijl waardoor afvallen een logisch gevolg is.


Mijn visie op afvallen


Afvallen is vooral een kwestie van doen en niet te lang over na denken. Nadenken over wat je werkelijk wilt bereiken, en dan de knop omzetten. Geen alles of niets aanpak maar stapje voor stapje op weg naar een slanker en mooier lichaam. Doen wat nodig is en zoveel mogelijk laten wat in de weg staat. Zonder daarbij al te streng te zijn. Dat is niet altijd makkelijk maar zeker wel mogelijk met de juiste hulp.
Neem contact met me op

Als je mij zou kennen dan zou je weten dat ik...

  • Ongelooflijk blij wordt van mijn lieve vrouw en mijn vier jonge kinderen
  • Verslaafd ben aan havermoutpap met banaan en blauwe bessen
  • Op latere leeftijd na mijn veertigste voor het eerst vader werd
  • Boeken over persoonlijke ontwikkeling verslind bij het ontbijt
  • Regelmatig op strand te vinden ben voor een rustmomentje
  • Jeuk krijg van negatieve mensen en beroepsklagers
  • Niet zonder sporten zoals fitness en wandelen kan
  • Iedere dag na het opstaan dertig push ups doe
  • Een muziekfanaat ben en graag gitaar speel

Wat je verder mag weten


Ik ben een echte resultaat coach. Iedere stap die mijn klanten samen met mij zetten zorgt ervoor dat ze afvallen. Zo niet dan heb ik mijn werk niet goed gedaan, of de klant heeft last van SAAS (schijt aan Arny syndroom) 😉


Ik ben niet van het pappen en nat houden, maar ben juist goudeerlijk. Maar ben geen snoeiharde coach die mijn klanten de grond in trapt. Als ik mijn coaching moet omschrijven, denk aan Captain Jack meets Oprah.


Van chakra's, dansen op stoeltjes en knuffels met vreemden krijg ik enorme jeuk. Allemaal niet mijn ding. Mijn kernwaarden zijn eerlijkheid, vertrouwen, vrijheid, ontwikkelen, liefde en respect.

Ben je er klaar voor?

'Ik weet genoeg Arny neem contact met mij op'

Francis Schuiling

Katwijk aan den Rijn

Echt lekkerder in mijn vel

Na een goed gesprek met Arny was ik enthousiast en had ik het gevoel dat dit programma daadwerkelijk succes kon hebben. En dat bleek!


Ik ben 4 zakken aardappelen, oftewel 20 kilo lichter! Natuurlijk ga je daarvoor want dat was mijn doel. Maar daarnaast ben ik veel fitter gezonder gaan leven en zit ik echt lekkerder in mijn vel.

gratis afslank programma op internet

Wil je ontdekken hoe ook jij binnen no time en zonder crashdieet en sportschool een gewicht kunt krijgen waar je naar verlangt? 

Vul dan hieronder eventjes het onderstaande contactformulier in en je hoort binnen 24 uur van me. Ik help je graag!