8 snelle tips om af te vallen
09 september 2013 

8 snelle tips om af te vallen

Normaal gesproken ben ik niet zo van de “quick fix oplossingen” maar bij deze wil ik 8 snelle tips om af te vallen met je delen.
Want ik – en jij – weet dat succesvol afslanken en afvallen gewoon keihard werken is. Maar soms heb je net even een kleine tip nodig die jou dat zetje geeft om in Actie te komen.

Bij deze dus 8 tips om af te vallen, ik hoop dat je er wat aan hebt.

Heb jij nog een waardevolle tips die je met mij en anderen wilt delen?
Laat dan een reactie achter onderaan de 8 tips. Veel succes!

8 snelle tips om af te vallen

Afvaltip 1
Sla nooit je ontbijt over. Niet ontbijten betekent je verhongeringsysteem activeren. Ga je later op de dag voor het eerst pas iets eten, denkt je lichaam “ha, eindelijk” en zal zo veel als kan opslaan. Zorg dus dat je spijsvertering al vroeg op de dag opgang komt. Ben jij iemand die nimmer ontbijt? Begin met ontbijten en je zal gelijk resultaten zien.

Afvaltip 2
Minstens èèn uur voor het slapen gaan niet zwaar eten. Deze voeding wordt niet meer door je lichaam verbrand en zal worden opgeslagen als vet. Een bakje yoghurt of een appeltje kan overigens geen kwaad.

Afvaltip 3
Probeer niet te snacken terwijl je tv kijkt.

Afvaltip 4
Vervang koekjes en andere snacks voor fruit zoals: Banaan, meloen, perziken, sinaasappel etc.

Afvaltip 5
Drink minstens 4 koppen groene thee per dag. Groene thee zorg ervoor dat je nieren vet en afvalstoffen afvoeren. Indien je gezond eet en wat meer gaat bewegen stimuleert de groene thee de vetverbranding waardoor je sneller afvalt.

Afvaltip 6
Eet meer groenten. Dit kan zelfs leuk zijn als je een goed kookboek hebt.

Afvaltip 7
Vermijd onnodig hoge calorierijke voedingsmiddelen. Vervang de calorierijke sladressing voor yoghurt of een beetje olijfolie.

Afvaltip 8
Beweeg minstens een half uur per dag, minstens vijf keer per week. Fietsen op een hometrainer terwijl je een goed boek leest is prima. Het gaat om het bewegen.
Het gaat erom dat er niets in de weg staat om blijvend te kunnen afvallen behalve jij zelf. Kom van die “ik kan het niet” mentaliteit af en begin serieus met afvallen. Het verloren gewicht zit er net zo weer bij als dat het verdween.

Meer Gratis adviezen ontvang je door je hieronder aan te melden voor ons Online Coaching programma.

Over de schrijver
Arny helpt als gewichtsconsulent vrouwen om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet met een dieet maar door ze te leren hoe ze blijvend hun levenswijze kunnen veranderen. Arny is eigenaar van Fit aan Zee en Baby Bootcamp® en vader van 4 kinderen.
Reactie plaatsen

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.