Fit worden en meer conditie met personal trainer in Katwijk

Omarm geluk en ontdek hoe je weer lekker in je vel kunt zitten en meer kunt genieten...

Dat is ook voor JOU mogelijk

Lees verder

Herken jij het volgende?

Je voelt je niet prettig in je eigen lichaam en worstelt met je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Er zijn negatieve gedachten en er zijn veel uitdagingen in je leven. Dit creëert angst waardoor je niet kunt ontspannen en slechter slaapt.


Je gaat gebukt onder de druk om alles maar voor iedereen te doen en altijd maar voor iedereen klaar te staan. Dat maakt dat je hoofd overuren draait en dat je geen nee durft te zeggen. Constant ben je aan het pleasen.


Je hebt zorgen en schuldgevoelens over het ouderschap. Als je niet lekker in je vel zit, dan maak je je zorgen over het ouderschap en voel jij je schuldig. Je twijfelt aan je vaardigheden als moeder en durft geen fouten te maken.


Emotioneel voel je je zwak. Het feit dat je niet lekker in je vel zit, weerspiegelt diepere emotionele problemen. Kan het zijn dat je worstelt met onverwerkte emotionele pijn, traumatische ervaringen uit het verleden of negatieve zelfovertuigingen? Deze interne strijd zorgt voor onrustige nachten terwijl je worstelt met je emoties.


Je ervaart overmatige stress. Het leven brengt diverse verantwoordelijkheden, eisen en uitdagingen met zich mee en de verwachtingen van andere is enorm hoog. Het balanceren van werk, gezin en persoonlijke verplichtingen put je uit en maakt het moeilijk om een gevoel van kalmte en ontspanning te vinden.


Je zorgt te weinig voor jezelf en hebt totaal geen tijd voor jezelf. Veel te vaak stel je de behoeften van je kinderen, je gezin en andere mensen boven die van jezelf. Je verwaarloost om goed voor jezelf te zorgen en je lichaam laat je daardoor steeds vaker in de steek.

LEES VERDER

Kijk jezelf eens goed in de ogen...

Kijk jezelf eens goed in de ogen. Als je nu geen hulp gaat vragen dan worden de negatieve gevoelens van kwaad tot erger. Je beseft...dit kan echt niet langer zo.


Want als je NU niets doet dan zullen de gevoelens van niet lekker in je vel zitten omslaan naar nog nog negatievere gevoelens.


Daardoor zul je nog meer last van spanning, verdriet, leegte of schuld hebben.


Weet dat deze langdurig aanhoudende gevoelens ook kunnen omslaan naar extreme somberheid en depressiviteit.


Het is vijf voor twaalf, en dat betekent dat je niet langer meer kunt wachten om het anders te gaan doen.


Langer wachten maakt je situatie echt niet beter: Het is tijd ……de allerhoogste tijd ……


LEES VERDER

Hoe zou het zijn als...

Hoe zou het zijn als

Je weer lekker in je vel zit en een positief zelfbeeld hebt? Je gedachten zijn weer positief en ervaart minder uitdagingen in je leven. Dit creëert een gevoel van rust en ontspanning, waardoor je een betere nachtrust ervaart en beter slaapt

Hoe zou het zijn als

Je geen druk meer voelt om alles voor iedereen te doen en altijd beschikbaar te zijn? Je hebt een gezonde balans gevonden tussen je eigen behoeften en die van anderen. Daardoor kun je makkelijk nee zeggen en bewaakt je grenzen. Je bent niet meer aan het pleasen en hebt een gevoel van innerlijke rust

Hoe zou het zijn als

Je geen zorgen en schuldgevoel over het ouderschap meer hebt? Je voelt je zelfverzekerd en vertrouwt op jezelf. Je accepteert dat fouten maken normaal is en een kans biedt voor groei en leren. Nu heb je weer vertrouwen in jezelf en voelt je niet overweldigd door twijfel en schuldgevoelens

Hoe zou het zijn als

Geen overmatige stress meer hebt? Je hebt een gezonde balans gevonden tussen je verantwoordelijkheden en uitdagingen in je leven. Je voelt geen druk om constant te balanceren tussen werk, gezin en andere verplichtingen. Je kunt gemakkelijk ontspannen en vindt regelmatig kalmte in je dagelijks leven

Hoe zou het zijn als

Je voldoende voor jezelf zorgt en regelmatig tijd voor jezelf hebt? Je vervult je eigen behoeften en hebt een prima balans tussen de zorg voor anderen en de zorg voor jezelf. Je investeert in je eigen welzijn en neemt de nodige maatregelen om goed voor jezelf te zorgen. Hierdoor voel je je energiek en gezond, en je lichaam functioneert weer optimaal

Yes, eindelijk is het zover…je zit niet alleen lekker in je vel, maar straalt weer als nooit tevoren. WOW!


Die positieve gevoelens en emoties stromen weer ! Eindelijk heb je weer die levenslust zodat je eindeloos kunt genieten. Je geniet weer van je leven omdat je het sombere gevoel heb weten om te buigen.

Dat gaat gebeuren als...

Dat is mogelijk als je mijn bewezen programma Fit en vol Leven gaat volgen. Een programma waarmee ik al vele honderden vrouwen en mannen succesvol mee heb geholpen.


Een programma waarin ik je 12 weken coach door een persoonlijk en op maat leefstijl plan voor je te maken. Dit plan is op basis van een nuchtere en praktische aanpak. zonder zweverig of spiritueel gedoe.


We starten met een uitgebreide intake zodat we jouw huidige situatie en uitdagingen in kaart brengen, om zo helderheid en inzicht te verkrijgen.


Om de twee weken plannen we coach moment in bij mij in de praktijk om je voortgang en je resultaat (en dat ga je krijgen) bij te houden. Dit is tevens een goed moment om te evalueren en om nieuwe doelen te stellen. Aan het einde van het programma hebben we een eindevaluatie en bespreken we eventuele vervolgstappen.


Tijdens het programma kun je twee keer per week een uur sporten. Dit doe je in mijn studio of buiten samen met alleen maar vrouwen. Sport je thuis of ergens anders dan kun je het programma ook volgen zonder sporten.

Aan het einde van dit programma zit je weer superlekker in je vel omdat je zonder schuldgevoel voor jezelf bent gaan kiezen. En je ben er trots op dat je alle negatieve bagage hebt los gelaten.


De sombere en negatieve gevoelens en gedachten zijn weer verdwenen. Komen ze terug...dan weet jij er goed mee om te gaan!


Als andere mensen weer teveel van je vragen en verwachten. Kom maar op. ECHT, je hebt jezelf nog nooit zo goed gevoelt.


Je bent blij, tevreden en gelukkig met je leven, en straalt en geniet weer als nooit tevoren. Genieten van een leven zonder overmatige stress en meer vreugde…na dit programma is het werkelijkheid.


Zou jij je weer vrolijk willen voelen en overal weer zin in willen hebben? Zonder dat je daarbij het gevoel hebt dat je andere mensen teleur stelt? 


Nu durf je jezelf op nummer 1 te zetten. Je vindt jezelf goed en waardevol genoeg want je weet 'ook ik mag er zijn'. Jouw leven draait eindelijk ook weer om JOU, net als hoe het was. Vol vreugde, liefde en levenslust.


Na dit programma ben je weer blij en gelukkig. De stress en spanning is voorbij. Net zoals die sombere en negatieve gevoelens en emoties dat je had voordat je met dit programma begon. Vanaf nu zit je weer goed in je vel.

LEES VERDER

De investering voor dit programma

Het gehele programma is een samensmelting van meer dan 20 jaar ervaring en tienduizenden euro’s aan opleiding en coaching dat ik zelf gevolgd heb. Met het volste vertrouwen en met alle gemak zou ik minimaal € 1299 voor het Fit en vol Leven programma kunnen vragen. 


Maar ik heb een missie en dat is vrouwen in Katwijk en omstreken die altijd maar moe zijn te helpen met hun conditie. En dus ook jou. 


Daarom heb ik besloten om het Fit en vol Leven programma tijdelijk voor slechts 599 euro aan te bieden, zodat het ook voor jou toegankelijk is. Dus geen 1299 maar 599! Goed nieuws toch?


Maar ik heb nog meer goed nieuws!


Een vergoeding door de zorgverzekeraar is ook mogelijk.* Dit kan oplopen tot maar liefst € 200. Jouw bijdrage is dus de helft! En omdat je vergoeding krijgt vanuit je aanvullende polis, zal dit geen consequenties hebben voor voor je eigen risico. Hoe fantastisch is dat!

* De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar
LEES VERDER

Deze vrouwen gingen jou voor

Hulp bij stress en somberheid Katwijk

De dag waarop ik koos voor mezelf

Het is vandaag een jaar geleden dat ik voor mezelf koos. Dat is een keuze die ik al vaker had gemaakt. Maar dit keer was het anders, ik voelde het. En als ik toen eens wist…waar ik nu zou staan.


En nu een jaar later ben ik zo mega trots op mezelf. Dat mag iedereen gewoon weten. Het is me gelukt. Ik heb gewoon iemand nodig die mij verwacht, iemand die mij kent. Dus ik ben blij dat ik Arny als mijn trainer heb.


Ik heb er zoveel aan gehad, Mijn day 1. De dag waarop ik koos voor mezelf. Koos voor het leven.

DAT WIL IK OOK!

Ook deze vrouwen delen hun succes

Dirjam van der Plas

'Persoonlijke begeleiding met stip!'

DAT WIL IK OOK!

Marleen van der Tuin

'Zit beter in mijn vel'

DAT WIL IK OOK!

Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'
DAT WIL IK OOK!

Sandra van der Plas

'Super blij met mijn lijf'
DAT WIL IK OOK!

Wil jij ook voorgoed afrekenen met stress en sombere gevoelens en verlang je naar meer vreugde?

Laat mij je helpen om weer lekker in je vel te zitten en gelukkiger te zijn.

Arny van der Plas - Gewichtscoach en personal trainer

Vandaag nog starten met het Fit & vol Leven programma? Vul dan eventjes je naam en e-mail adres in en klik op 'JA ARNY BEL MIJ OP' Ik neem dan snel contact met je op.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.

Mocht je nog twijfelen...

Bekijk de video van Lauke...

Lauke viel in 7 maanden tijd 23,1 kilo af, maar werd vooral ook gelukkiger
JA! DAT WIL IK!