Fit worden en meer conditie met personal trainer in Katwijk

Wil jij voorgoed afrekenen met dat futloze gevoel en die eeuwige vermoeidheid en verlang je weer naar die energie die je vroeger had...

Dat is ook voor JOU mogelijk

Lees verder

Herken jij het volgende?

Je hebt een druk leven en nauwelijks tijd voor jezelf. Met veel moeite weet je jezelf voort te slepen, en je baalt daar echt van.


Iedere dag is hectisch en je snapt ook wel: je moet voor iedereen klaar staan en je komt zelf op de laatste plaats. Niet gek dus dat je altijd maar moe bent en totaal geen energie hebt.


Je bent bang dat je niet voldoende voor je kinderen kunt zorgen. Want je weet: een moeder die altijd uitgeput is en geen energie heeft, kan niet aan de behoeften van haar kinderen te voldoen. Je vreest dat je niet genoeg energie hebt om met ze te spelen, te helpen met huiswerk of wat dan ook.


Je heb angst om belangrijke momenten te moeten missen. Want je vermoeidheid maakt het onmogelijk om volledig aanwezig en betrokken te zijn bij alledaagse momenten. De gedachte om belangrijke mijlpalen en dierbare herinneringen te missen omdat ze niet genoeg energie hebt maakt je somber.


De kans is heel groot dat je eigen gezondheid hard achteruit gaat. Aanhoudende uitputting kan een tol eisen op je fysieke en mentale gezondheid. Zou je gebrek aan energie en fitheid een teken zijn van een onderliggend gezondheidsprobleem? Je moet er toch niet aan denken….


Je werk en gezinsleven is niet langer meer in balans te brengen. Zoveel ballen hoog houden en je jongleert tussen de vele verantwoordelijkheden. Werk, zorg en huishoudelijke taken. Als je vermoeidheid en gebrek aan energie aanhoudt, dan heeft dat desastreuze gevolgen voor je werk en privéleven.


Je maakt je zorgen voor een burn-out en verwaarlozing van jezelf. Emotioneel en lichamelijk ben je uitgeput en je voelt je geprikkeld. Je bent teleurgesteld in jezelf want je vermogen om voor je gezin te zorgen gaat hard achteruit.


Je hebt gedachtes dat je geen “geen goede" moeder bent. Zou het zo kunnen zijn dat je een te hoge verwachting hebt van jezelf en dat je het gevoel hebt dat het nooit goed genoeg is? Deze zelfopgelegde normen vervolgens leidt tot gevoelens van schuld of onbekwaamheid.

LEES VERDER

Als je nu niet ingrijpt...

Als je nu niet ingrijpt, worden de problemen vanwege je vermoeidheid en gebrek aan energie alleen maar erger... en dat weet jij ook.


Want als je NU niet ingrijpt dan zijn de gevolgen van je langdurige vermoeidheid niet meer te overzien.


Daardoor zul je nog meer last  van prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, gevoelens van frustratie, verdriet of angst hebben.


Besef jezelf dat langdurige uitputting ook kan bijdragen aan mentale gezondheidsproblemen zoals depressie of verhoogd stressniveau.

Als je NU niet ingrijpt dan ga je nog meer een gevoel van schaamte hebben want het enige antwoord dat jij nog kunt geven is ‘Nu niet…ik ben te moe’…


Het is hoog tijd dat jij je gebrek aan energie en futloosheid de rug toekeert, dat jij dat eeuwige uitgebluste gevoel achter je laat.


Alles laten zoals het is heeft geen enkele zin en lost niets op dus voordat het te laat is: Kom in actie ……vandaag nog ……


LEES VERDER

Hoe zou het zijn als...

Hoe zou het zijn als

Jij je weer superfit voelt en die blije en energieke vrouw bent en de hele wereld aankan. De tijd van uitgeblust op de bank ploffen is voor jou voorgoed voorbij!

Hoe zou het zijn als

Je eindelijk weer de fut hebt om te stoeien en om achter je kinderen te rennen zonder na één stap uitgeput te zijn. Ook je kinderen zullen trots op je zijn, gegarandeerd!

Hoe zou het zijn als

Je weer goed voor je kinderen kunt zorgen en ook echt weer die aandacht en tijd voor ze hebt. Waarom? Simpelweg omdat je daar nu wel de energie en kracht voor hebt!

Hoe zou het zijn als

Je niet langer meer die angst hebt dat je gezondheid nog harder achteruit gaat. Vanaf nu heb je er alle vertrouwen in dat je de kinderen ziet opgroeien en die fitte mama en of oma blijft!

Hoe zou het zijn als

Je weer alle oprechte aandacht hebt voor je kinderen en partner. Sterker nog: ook jullie liefdesleven vat weer vlam omdat je naast de energie ook weer extreem veel levenslust voelt!

Ja, je mag het gewoon zeggen…je bent niet alleen fit, maar bent gewoon een powervrouw. PUNT!


Het fitte gevoel waar je al zolang naar verlangt hebt is daar! Eindelijk heb je die energie waardoor je de hele wereld aankan. Je geniet weer van je kinderen en partner omdat je het eeuwige futloze gevoel vaarwel heb gezegd.

Dat is mogelijk als...

Dat is mogelijk als je mijn bewezen programma Fit en Energiek gaat volgen. Een programma waarmee ik al vele honderden vrouwen en mannen succesvol mee heb geholpen.


Een programma waarin ik je 12 weken coach door een persoonlijk en op maat eetplan voor je te maken. Dit eetplan is op basis van normale en gezonde voeding zonder dat ik gebruik maak van shakes, pillen en of een crashdieet. 


We starten met een uitgebreide intake zodat we jouw eet en beweegpatroon onder de loep kunnen nemen, en om ongezond gedrag en ‘slechte’ gewoontes in kaart te brengen.


Om de twee weken plannen we weeg moment in bij mij in de praktijk om je voortgang en je resultaat (en dat ga je krijgen) bij te houden. Dit is tevens een goed moment om te evalueren en om nieuwe doelen te stellen. Aan het einde van het programma hebben we een eindmeting en eindgesprek en bespreken we eventuele vervolgstappen.


Tijdens het programma kom je twee keer per week een uur sporten. Dit doe je in mijn studio of buiten samen met alleen maar vrouwen. Sport je thuis of ergens anders dan kun je het programma ook volgen zonder sporten.

Aan het einde van dit programma spring je aan het einde van de dag nog van de bank af omdat je energie voor 10 hebt en bent afgevallen (als ook dat je doel is). En je weet dat je dat nare vermoeide gevoel voor eens en voor altijd achter je kunt laten.


De sporttruitjes en sportbroeken zijn weer afgestoft. Sterker nog...je hebt nog energie over. Het huis doen is weer een makkie!


Als je kinderen vragen om wat te gaan doen of te helpen. Je doet het zonder moeite. Je straalt energie uit. WOW, je hebt jezelf nog nooit zo fit gevoelt.


Je bent blij, tevreden en gelukkig met je lichaam wat niet alleen lichter is, maar je voelt je zeker ook 10 jaar jonger. Genieten van een fit en sterk lichaam…na dit programma is het werkelijkheid.


Zou jij je weer topfit willen voelen en weer overal aan mee willen doen? Daardoor voel jij je minder geïsoleerd en heb je geen schaamte meer. 


Zeg jij tegen jezelf: ‘weet je kanjer, je bent weer fit en hebt weer conditie. Je staat er weer en je kunt weer deelnemen. Ook de relatie met je partner is extreem verbeterd, net als in de begintijd. Vol vuur, passie en levenslust.


Na dit programma ben je weer gezond, fit en energiek en is het negatieve beeld wat je had van jezelf verdwenen als sneeuw voor de zon. Net zoals dat futloze en uitgebluste gevoel dat je had voordat je met dit programma begon. Vanaf nu ben je gewoon 100% superfit.

LEES VERDER

De investering voor dit programma

Het gehele programma is een samensmelting van meer dan 20 jaar ervaring en tienduizenden euro’s aan opleiding en coaching dat ik zelf gevolgd heb. Met het volste vertrouwen en met alle gemak zou ik minimaal € 1299 voor het Fit en Energiek programma kunnen vragen. 


Maar ik heb een missie en dat is vrouwen in Katwijk en omstreken die altijd maar moe zijn te helpen met hun conditie. En dus ook jou. 


Daarom heb ik besloten om het Fit en Energiek programma tijdelijk voor slechts 599 euro aan te bieden, zodat het ook voor jou toegankelijk is. Dus geen 1299 maar 599! Goed nieuws toch?


Maar ik heb nog meer goed nieuws!


Een vergoeding door de zorgverzekeraar is ook mogelijk.* Dit kan oplopen tot maar liefst € 200. Jouw bijdrage is dus de helft! En omdat je vergoeding krijgt vanuit je aanvullende polis, zal dit geen consequenties hebben voor voor je eigen risico. Hoe fantastisch is dat!

* De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar
LEES VERDER

Deze vrouwen gingen jou voor

Ik ben 25 kilo afgevallen

Ik ben Aldith 23 lentes jong. Na jaren van diëten en elke keer weer opnieuw proberen wist ik dat om écht af te vallen ik persoonlijke begeleiding nodig had. Na wat zoeken op internet had ik het beste gevoel bij Arny.


Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald. Maar het belangrijkste: ik zit veel lekkerder in mijn vel.

DAT WIL IK OOK!

Ben zo mega trots op mezelf

Ben zo mega trots op mezelf. Dat mag iedereen ook gewoon weten! Het is me gelukt! Het begin is er! De eerste 25 kilo is er af! Die komen ook nooit meer terug.


Alle diëten die je dingen voorschrijven gaan niet werken, want alles wat je niet mag wil je juist. Het is een keuze voor een gezonde levensstijl, geen tijdelijk dieet. Het werkt voor mij heel goed dat het persoonlijk is. Arny is de positiviteit zelve en dat werkt erg prettig.
DAT WIL IK OOK!

Ook deze vrouwen delen hun succes

Dirjam van der Plas

'Persoonlijke begeleiding met stip!'

DAT WIL IK OOK!

Marleen van der Tuin

'Zit beter in mijn vel'

DAT WIL IK OOK!

Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'
DAT WIL IK OOK!

Sandra van der Plas

'Super blij met mijn lijf'
DAT WIL IK OOK!

Wil jij ook voorgoed afrekenen met je oververmoeidheid en verlang je naar een lichaam dat je weer fit is?

Laat mij je helpen om weer fit te worden en om een lichaam te krijgen dat weer energie heeft.

Arny van der Plas - Gewichtscoach en personal trainer

Vandaag nog starten met het Fit & Energiek programma? Vul dan eventjes je naam en e-mail adres in en klik op 'JA ARNY BEL MIJ OP' Ik neem dan snel contact met je op.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.

Mocht je nog twijfelen...

Bekijk de video van Lauke...

Lauke viel in 7 maanden tijd 23,1 kilo af, maar werd vooral ook gelukkiger
JA! DAT WIL IK!