Ontdek hoe ik ook jou kan helpen om succesvol en blijvend af te vallen en beter in je vel te zitten!

Vraag nu een gratis advies gesprek

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op aanvragen. Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Ja, Arny je mag me mailen want ik heb een stok achter de deur nodig!
gratis afslank programma op internet

Ben jij het volgende succesverhaal?

Ik ben 25 kg afgevallen

Ik ben Aldith 23 lentes jong, werk bij de KlusWijs in Katwijk en heb afgelopen jaren met veel plezier bij Arny gesport.


Na jaren van diëten en elke keer weer opnieuw proberen wist ik dat om écht af te vallen ik persoonlijke begeleiding nodig had; iemand die mij verwacht om te komen sporten. Na wat zoeken op internet had ik het beste gevoel bij Arny.


Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald. Maar het belangrijkste: ik zit veel lekkerder in mijn vel. Uiteindelijk is sporten om je beter te voelen een veel fijnere motivatie dan enkel sporten om af te vallen.

Gratis advies gesprek aanvragen

Het is een investering in jezelf

Ik heb niet het precieze programma gevolgd, maar de grote lijnen van het eetplan gevolgd; regelmatig kleine porties, minder koolhydraten en meer eiwitten. 


Het werkte voor mij heel goed dat het persoonlijk is maar ook in groepsverband. Arny is de positiviteit zelve en dat werkt erg prettig. De gesprekken tussen de oefeningen door geven net dat beetje extra en laat je echt doorzetten. De andere dames maakte het erg gezellig,


Probeer het! Het is een investering in jezelf en dat verdien je.

Gratis advies gesprek aanvragen

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op aanvragen. Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Ja, Arny je mag me mailen want ik heb een stok achter de deur nodig!
gratis afslank programma op internet

Ook deze vrouwen gingen jou met succes voor

Ga dit gewoon doen!

Ga dit gewoon doen. Het is echt niet zo dat je in een strak plan komt te zitten en weinig mag eten

Francis Schuiling - 47 jaar

De resultaten liegen er niet om!

De resultaten liegen er niet om, Bovendien haalt de rest van het gezin ook resultaat door regelmatig te eten

Nicolien Vossen - 31 jaar

Ik voel me veel fitter!

Ik voel me veel fitter. Heb minder klachten in gewrichten. Slaap goed en heb overal weer zin in

Gerda de Jong - 33 jaar