Zou het echt zo GEMAKKELIJK zijn om minimaal 10 kilo af te vallen, je lichaam terug te krijgen naar hoe het ooit was? Hoe het was voordat je trouwde en kinderen kreeg, en eindelijk in staat te zijn om je beter te voelen over jezelf (en hoe je in de spiegel kijkt)?...

Het antwoord is JA ... Zelfs als je teleurgesteld bent in jezelf, want elke keer dat je probeert af te vallen, kom je uiteindelijk weer aan (zelfs meer dan voor je afslank poging) ... en dat zorgt ervoor dat je je motivatie verliest, jezelf nog slechter voelt, en het gevoel hebt dat je ALTIJD overgewicht zult hebben…

LEES VERDER

Afvallen en op gewicht blijven KAN werkelijkheid worden (en het is niet zo moeilijk als het lijkt) ... en niet alleen kan het werkelijkheid worden …ook JIJ kunt het. Sterker nog ...


Exact dat is wat je gaat ontdekken in een "Hoe je eindelijk gewicht kunt verliezen en voorkomen dat het er weer aankomt" doorbraak sessie. Nu tijdelijk GRATIS beschikbaar!

NewFysic Katwijk
JA! DAT WIL IK!

Herken jij één of meerdere van de onderstaande punten?

Heb je al vaker of langer moeite om af te vallen, en heb je elk afslank product en dieet al geprobeerd...en heeft het helaas allemaal niet geholpen?
En heb je nu het gevoel dat afvallen voor jou onmogelijk is en dat je voor eens en voor ALTIJD voorbestemd bent om overgewicht te hebben? 
Heb je moeite om gemotiveerd te blijven en lukt het je maar niet om af te vallen... maakt DAT jou boos en verdrietig en voel jij je negatief over jezelf en je lijf? 
Begint je kleding steeds strakker te zitten en voel je je steeds meer teleurgesteld in jezelf omdat je je "dikke kleren" weer uit de kast moest pakken? 
Loopt jouw gewichtsprobleem zo uit de hand dat jij jezelf zorgen begint te maken over je gezondheid of het ontwikkelen van één of andere ziekte (omdat je de leeftijd nadert waarop je moeder of grootmoeder gezondheidsproblemen kreeg omdat zij hun gewicht niet onder controle kregen)? 

Geloof me, ik kan me inleven in al die negatieve gevoelens en emoties omdat ik zelf in diezelfde "negatieve afslank spiraal" heb gezeten. En dat geldt ook voor de letterlijk duizenden vrouwen die ik persoonlijk heb geholpen om meer dan 5 kilo af te vallen, een paar kledingmaten minder te krijgen, meer zelfvertrouwen te krijgen en om weer fit en energiek te worden.


Al die duizenden vrouwen die ik persoonlijk heb geholpen om beter in hun vel te zitten en om gelukkig te worden.

Vrouwen zoals Aldith...

Ik ben 25 kilo afgevallen

Ik ben Aldith 23 lentes jong. Na jaren van diëten en elke keer weer opnieuw proberen wist ik dat om écht af te vallen ik persoonlijke begeleiding nodig had. Na wat zoeken op internet had ik het beste gevoel bij Arny.


Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald. Maar het belangrijkste: ik zit veel lekkerder in mijn vel.

LEES VERDER

Ben zo mega trots op mezelf

Ben zo mega trots op mezelf. Dat mag iedereen ook gewoon weten! Het is me gelukt! Het begin is er! De eerste 25 kilo is er af! Die komen ook nooit meer terug.


Alle diëten die je dingen voorschrijven gaan niet werken, want alles wat je niet mag wil je juist. Het is een keuze voor een gezonde levensstijl, geen tijdelijk dieet. Het werkt voor mij heel goed dat het persoonlijk is. Arny is de positiviteit zelve en dat werkt erg prettig.
LEES VERDER

Ik weet uit hoe frustrerend het is als je naar jezelf in de spiegel kijkt en baalt om te zien hoe ver je het hebt laten komen... En hoe ontmoedigend het is om meer dan 5 kilo te verliezen, vooral als je gelooft dat afvallen en op gewicht blijven onmogelijk is, omdat alles wat je in het verleden hebt geprobeerd mislukt is.

Ik weet ook hoe opgelucht ik was toen ik dat doorbraakmoment had waarop alles op zijn plaats viel en ik precies wist wat ik moest doen om wekelijks mijn gewicht omlaag te zien gaan. Zodat ik gemotiveerd bleef en me fit en energiek voelde.


Het is als een last die van je schouders valt als je de geheimen van afvallen echt begrijpt en hoe je je tegenslagen, frustraties en fouten uit het verleden kunt overwinnen.

Helaas zullen de meeste vrouwen ALTIJD worstelen met hun gewicht... Maar dat hoeft voor jou niet zo te zijn.

Afvallen met NewFysic Katwijk

Helaas weten de meeste vrouwen niet hoe afvallen echt werkt, en blijven ze voor altijd (zonder succes) tegen hun gewichtproblemen vechten. Een strijd die ze nooit gaan winnen…tenzij ze datgene gaan doen wat ik in een "Hoe je eindelijk gewicht kunt verliezen en voorkomen dat het er weer aankomt" doorbraak sessie ga onthullen. 


Sommigen vrouwen raken zo gefrustreerd omdat ze niet de snelle resultaten zien die ze hadden verwacht, raken ontmoedigd zodat ze weer opgeven en genoegen nemen met ongelukkig, te zwaar en somber te zijn (wat leidt tot meer emotie eten, meer overgewicht en een groter gevoel van somberheid).


Maar jij hoeft niet hetzelfde frustrerende pad te volgen. Je kunt beginnen met het wegwerken van die overtollige kilo’s die je al zolang met je meedraagt, je kunt nustarten met afvallenen je overgewicht voorgoed vaarwel zeggen. En door dit voor elkaar te krijgen, zul je een gevoel van voldoening en opluchting ervaren dat je in jaren niet al niet meer hebt gevoeld.


Als het geheim van afvallen éénmaal hebt ontdekt, en je een duidelijk beeld hebt van hoe je gezond en verantwoord kunt eten en hoe je gemotiveerd kunt worden (en blijven)…dan zal je eindelijk in staat zijn om je "dikke kleren" voor altijd op te bergen, een paar kledingmaten minder te krijgen en je figuur en shape te verbeteren…


    ... maar als je jouw eetpatroon en je motivatie niet aangrijpt (en er uiteindelijk geen CONTROLE over krijgt), blijf je ofwel genoegen nemen met een lichaam met overgewicht waar je een hekel aan hebt, of je blijft jouw zuurverdiende geld weggooien aan afslank producten, snelle oplossingen, crashdiëten en hypes die gegarandeerd gaan mislukken. 


Je zult niet anders zijn dan de 85 procent van de vrouwen die binnen de eerste drie weken de handdoek in de ring gooien als het gaat om hun goede voornemens om af te vallen, omdat ze niet de resultaten zien op de weegschaal die ze hadden verwacht. 


En ik wil je helpen om uit die oneindige neerwaartse spiraal van frustratie en baal momenten te komen! 


En ik wil niet dat je opgeeft en genoegen neemt met overgewicht en ontmoedigd bent omdat je de afgelopen jaren je strijd tegen je overgewicht hebt verloren.


Dat is precies waarom...

Ik je persoonlijk ga helpen om af te vallen en te voorkomen dat het gewicht er weer insluipt… En die hulp begint NU!

NewFysic Katwijk

Zoals ik al eerder zei, begrijp ik wat je doormaakt, want ik heb zelf in dezelfde frustrerende situatie van overgewicht gezeten, en dat geldt ook voor de duizenden druk bezette vrouwen en moeders die ik heb geholpen om weer de controle over hun eten, hun motivatie, hun gewicht (en hun leven) te krijgen.


En ik wil jou persoonlijk helpen om hetzelfde te doen. Daarom geef ik je een GRATIS 30 minuten durend "Hoe je eindelijk gewicht kunt verliezen en voorkomen dat het er weer aankomt" doorbraak sessie.

JA! DAT WIL IK!

Dit is wat je zult ontdekken in de GRATIS "Hoe je eindelijk gewicht kunt verliezen en voorkomen dat het er weer aankomt" doorbraak sessie...

Je zult ontdekken welke saboterende fouten je bij het afvallen al jaren onbewust maakt, waardoor het onmogelijk werd om 5 kilo of meer kwijt te raken. 

Ik geef je de belangrijkste pijlers die je kunt toepassen om grip te krijgen op je onbewuste eetbuien en snaai momenten (pas deze toe...en je hoeft je NOOIT meer zorgen te maken over een dieet)

Je krijgt je doelstellingen om af te vallen helder... zodat er geen twijfel bestaat over hoeveel kilo's jij gaat kwijt raken. Samen zullen we realistische en haalbare doelen stellen die jou op het pad van echt succes zullen leiden..en samen zorgen we ervoor dat je nooit meer van pad raakt.
Ik zal je enkele eenvoudige handvaten geven die je onmiddellijk kunt toepassen om je gewicht naar beneden te krijgen en om het getal op de weegschaal omlaag te zien gaan, zodat jij binnen no time een paar kledingmaten minder hebt.
Je verlaat de "Hoe je eindelijk gewicht kunt verliezen en voorkomen dat het er weer aankomt” doorbraak sessie gemotiveerd en enthousiast, omdat je eindelijk een helder beeld zult hebben van de exacte stappen die je kunt volgen om gewicht te verliezen.

Wie ben ik en waarom ben ik bereid dit GRATIS te doen?...

corona-kilos-kwijt-raken-katwijk

Als gewichtsconsulent help ik gezonde mensen vanaf 18 jaar om een juiste balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet op dieet maar ik leer je blijvend je levenswijze te veranderen. Het kan!


Mijn missie is vrouwen helpen om weer blij en tevreden te zijn met hun gewicht. Weer te houden van hun lichaam maar ook van zichzelf. En dat ik ook voor jou mogelijk!


Dat is heel wat en een grote belofte maar ik meen dat oprecht. Daarom gun ik ook dat jij slanker, fitter en energieker door het leven kan gaan. En dat jij je een vrij en gelukkig leven kan leiden!


Maar ik ben het zat!


Ik ben het zat ben om te zien hoe onschuldige vrouwen worden opgelicht en misleid worden door de commerciële afslank industrie, de zogenaamde afslank experts en de vele fit guru’s op social media.


Het is geen geheim dat elke vrouw die gefrustreerd is omdat ze geen 5 kilo of meer kan afvallen, en baalt omdat het gewicht dat ze verliest steeds weer terugkomt, het primaire slachtoffer is van deze oplichters.

 

Commerciële boeven in de afslank industrie weten dat de meeste vrouwen maar een beperkte hoeveelheid motivatie, geduld, tijd en energie hebben als het gaat om afvallen. En dat gebruiken ze in hun voordeel (en in jouw nadeel)…


Ze geven miljoenen euro’s uit aan advertenties en gebruiken vrouwelijke beroemdheden (die je kent, leuk vindt en vertrouwt om je twijfel te doorbreken) om trucjes voor afvallen te promoten die niet echt werken. 


En aangezien ze weten dat veel vrouwen beperkt zijn in tijd en energie... weten ze dat miljoenen vrouwen "het volgende grote afslank ding" zullen aangrijpen zodra ze klaar zijn met het in de markt brengen van de zoveelste hype. 


Jouw onvermogen om af te vallen (of om te voorkomen dat je nog meer aankomt) is niet jouw schuld, want die producten zijn ontworpen om te mislukken... en er gaat meer dan 50 miljard euro per jaar om in de afslank industrie. Bizar!


Ik ben de oplichting zat en ik heb genoeg van alle zogenaamde "oplossingen voor afvallen" die in de praktijk nooit een blijvende oplossing bieden.    Mijn doel is om je tehelpen afvallenen je overtollige gewicht te verliezen, 2-3 kledingmaten minder te krijgen en al die "probleemgebieden" waar jij je voor schaamt (of je misschien zelfs ongelukkig door voelt) te verbeteren... een gevoel van voldoening dat je in jaren niet hebt gevoeld... 

... en eindelijk een goed gevoel hebben over jezelf en de manier waarop je in de spiegel kijkt.

... eindelijk tevreden zijn met je gewicht en gelukkig zijn...

JA! DAT WIL IK!

Net zoals Lauke...

Lauke viel in 7 maanden tijd 23,1 kilo af, maar werd vooral ook gelukkiger
JA! DAT WIL IK!

Zou het niet geweldig zijn als ook jij binnen no time slanker en lichter (en minimaal een kledingmaat minder) de feestdagen in zou kunnen gaan? Zou het niet geweldig als al jouw vrienden en familie complimenten geven hoe geweldig je eruit ziet (en je vragen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen)? 

Stel je eens voor... 


Je bent eindelijk in staat om naar jezelf in de spiegel te kijken en tevreden zijn met je lijf en gewicht... en je echt goed voelen over hoe je eruit ziet en echt lekker in je vel zitten.


En tegen de tijd dat de zomer, vakantie of feestdagen eraan zitten te komen, zou je jurkjes en badkleding kunnen en durven dragen zonder je ‘opgeblazen’ te voelen (en zonder je te schamen voor de extra "rollen" op de rug, je buik en zwabberende armen, of de cellulitis op je dijen).


En ik wil je persoonlijk helpen om dat voor elkaar te krijgen. 


Maar helaas staat mijn agenda me toe om in de komende weken slechts 9 GRATIS 30 minuten 1 op 1 "Hoe je eindelijk gewicht kunt verliezen en voorkomen dat het er weer aankomt" doorbraak sessie in te plannen.


Ook al zou ik mijn persoonlijke hulp aan meer vrouwen willen aanbieden, maar het feit is dat mijn agenda vol staat... 54% van de vrouwen wil namelijk afvallen.

    Ik heb dus geen andere keuze dan de 9 beschikbare tijdvakken die ik heb uit te delen aan deeerste 9 damesdie het formulier onder aan deze pagina invullen.    Dus als deze gratis, individuele "Hoe je eindelijk gewicht kunt verliezen en voorkomen dat het er weer aankomt" doorbraak sessie voelt als iets dat jou zal helpen je overtollige gewicht te verliezen, het lichaam te krijgen waar je al zoveel jaren van gedroomd hebt, en eindelijk in staat te zijn om je goed te voelen over je gewicht en figuur (en wat je ziet als je in de spiegel kijkt)... 


... vul dan NU eventjes het onderstaande formulier in om je gratis "Hoe je eindelijk gewicht kunt verliezen en voorkomen dat het er weer aankomt" doorbraak sessie veilig te stellen voordat alle andere druk bezette vrouwen jou voor zijn.

JA! DAT WIL IK!
NewFysic Katwijk

Vul hieronder eventjes je naam en e-mail adres in en klik op verzenden

Geen zorgen want je zit nergens aan vast en het gesprek is zonder verdere verplichtingen

Ja, ik wil ook ook waardevolle tips en adviezen ontvangen
Your information is safe with us

Spreek je snel!

JA! DAT WIL IK!