Nooit meer aankomen tijdens de feestdagen met de strategieën die je te zien krijgt in mijn GRATIS inspiratie video

Ook ontdek je hoe je zelfs kunt afvallen in de maand december

BEKIJK DE VIDEO

50%
Bekijk de inspiratie video
Vul hieronder eventjes je naam en beste e-mail adres in
Ja, ik ontvang graag ook gratis waardevolle tips en adviezen
AANVRAGEN

Wat zeggen andere enthousiaste kijkers?

gezond-eten-tijdens-de-feestdagen

Een voorproefje van de inspiratie video

Heerlijk genieten en gezellig meedoen zonder schuldgevoel?


Na de video heb je alle strategieën in huis die je nodig hebt!

kerstdieet-om-af-te-vallen

Mee genieten

Je kunt gezellig mee genieten aan tafel zonder nee te hoeven zeggen

Niet aankomen

Geen zorgen over je gewicht want je met deze tips ga je zeker niet aankomen
Afvallen met NewFysic Katwijk

Geen schuldgevoel

Voor jou niet geen schuldgevoel als je eens flink genoten hebt van al dat lekkere eten

Zonder crashdieet

Wees niet bang want ik onthul hoe je zonder crashdieet kunt afvallen tijdens de feestdagen

En nog veel meer...

Bekijk de inspiratie video en ontdek ook...

De Feestdagen Survival Gids

Jouw oplossing om niet aan te komen tijdens de feestdagen!

gezonde-recepten-voor-een-kerstmenu
personal-trainer-voor-vrouwen-katwijk

Hoi ik ben Arny

  Vader van 3 prachtige jonge kinderen. Nelleke, Mathijs en Jesse. Al meer dan 18 jaar help ik mensen om af te vallen en om fitter te worden. Ik ben geen ‘sportschool type’ en moet niets hebben van sixpacks en spierballen. Vrouwen helpen aan een killerbody is niet aan mij besteed. Ik hou van lekker eten zonder alles te hoeven laten staan
  In het dagelijks leven gewichtsconsulent en personal trainer. Op dit moment coach dagelijks vrouwen met een gezonde leefstijl. Alles wat ik doe sta ik 100% achter en ‘leef’ ik zelf, daarom smeer ik mijn klanten ook nooit shakes, pillen en andere afslankproducten aan. 
LEES VER\DER

Vragen over de inspiratie video

 • Wat mag ik van de inspiratie video verwachten?
  De inspiratie video is er op gericht om jou inzicht en informatie tegen over hoe je verantwoord en gezond kunt blijven eten tijdens feestdagen, recepties, verjaardagen en etentjes. Sterker nog je hebt er het hele jaar voordeel van.
 • Waar vind ik de inspiratie video?
  Ik heb de inspiratie video zo opgezet dat je deze kunt bekijken wanneer jij dat wilt. Je ontvangt ook nog een link zodra je aangemeld bent. Je kunt dus overal waar je internet hebt de video bekijken, vanaf elk apparaat.
 • Hoe lang is deze inspiratie video?
  Ik weet dat je het druk hebt dus ik heb goed nieuws voor je. De inspiratie video is nog geen 20 minuten. Wedden dat ook jij iedere dag een veelvoud daarvan op social media zit. Check je toch even minder je Facebook 😉
 • Is deze inspiratie video wel iets voor mij?
  Als je genoeg hebt van dat gedoe over je gewicht en de weegschaal en je wilt niet aankomen in december - dan is deze inspiratie video voor jou.

Nooit meer aankomen tijdens de feestdagen met de strategieën die je te zien krijgt in mijn GRATIS inspiratie video

Ook ontdek je hoe je zelfs kunt afvallen in de maand december

50%
Bekijk de inspiratie video
Vul hieronder eventjes je naam en beste e-mail adres in
Ja, ik ontvang graag ook gratis waardevolle tips en adviezen
AANVRAGEN
Your information is safe with us