Zomer Rooster

Dank je wel!

Na maanden hard werken...thuis, op school, op het werk maar ook bij ons in de studio zit de school en zomer vakantie er aan te komen.


We hopen dat ook jij mag gaan genieten van een paar heerlijke daagjes weg en dat je misschien wel een reisje geboekt hebt. Naar het buitenland, Nederland of gewoon heerlijk thuis? Je hebt het verdiend en het is mooi om letterlijk even een pas op de plaats te maken en wat gas terug te geven na wat ook voor jou misschien wel "pittige" maanden zijn geweest.


Noem het een lichamelijke, mentale en geestelijke reset om vervolgens weer volledig opgeladen flink aan de bak te gaan. Op het werk en natuurlijk ook in de studio met ons. Ook wij nemen even een break en kijken terug op een plezierig en succesvol half jaar waarin veel gebeurt is.


Trots, dankbaar en blij dat we zoveel mensen mochten helpen waaronder ook jij en ik hoop oprecht dat je er alle profijt, plezier en resultaat aan hebt beleefd.


We wensen iedereen nu al alvast een hele fijne vakantie toe en geniet van je welverdiende rust! Maar voor die tijd gaan we natuurlijk nog wel even knallen toch ;-)


Groetjes Arny, Debora, Laura, Gijs

Dank je wel!

Gesloten

Binnenkort start de Zomer vakantie en dat betekend ook bij Fit aan Zee dat we het wat rustiger gaan krijgen. Na alle inspanning en energie die verbruikt is een goed moment dus om even op te laden en te genieten van een welverdiende break. Jullie verdienen het!


Zoals ieder jaar passen we tijdens de rustige zomer en vakantie periode ook dit jaar de openingstijden bij Fit aan Zee enigszins aan.


In verband met vakantie zijn we gesloten van 12 augustus tot en met 31 augustus.

Vanaf maandag 2 september staan we weer met alle plezier voor je klaar.