snel-afvallen-voor-de-zomer-katwijk

Fit en Slank Terwijl je Wandelt!

Speciaal voor vrouwen  • Persoonlijke Begeleiding
  • Zonder Crashdieet
  • Weg met de Zomer Kilo’s
  • Fit, Energiek en Slank
  • Geen Shakes of Pillen

    Wandel en Afslank programma met Gegarandeerd Resultaat!
Ja, ik wil alle informatie

20 + jaar

Coach en trainer voor vrouwen

5.000 + vrouwen

Succesvol af laten vallen

2000 +

Totaal verbrande kilo's

Ontdek het Wandel je Slank Programma

In het kort is dit wat je kunt verwachten van het programma:


1 In dit programma wordt je onder deskundige begeleiding online gecoacht door een professionele en ervaren gewichtsconsulent.

2 Je krijgt een wandel programma en eetplan waarbij veilig en verantwoord sporten en gezond eten centraal staat.

3 De kracht van dit bewezen en succesvolle programma is dat je wekelijks een op maat en persoonlijk voedingsschema ontvangt.

4 Je wandelt zelfstandig één of meerdere keren per week op je eigen tempo en intensiteit. En dat waar en wanneer je wilt.

5 Je gaat ervaren dat je slanker, sterker en strakker in je vel gaat zitten. Ook merk je al snel een verbetering van je fitheid en conditie.

6 Een uitgebreide online intake zorgt ervoor dat je goed van start gaat en door tussentijdse checks houden we jouw resultaten bij.

7 Bij de afsluiting brengen we jouw waanzinnige resultaten in kaart en heb je geleerd hoe je voorgoed IN SHAPE en FIT kunt blijven.

8 Dit programma is gebaseerd op meer dan 18 jaar ervaring en na meer dan duizenden vrouwen succesvol te hebben geholpen.

Ja, ik wil alle informatie

Zorg dat je aangekomen zomerkilo's smelten als sneeuw voor de zon!

Een Betere Conditie

Met dit programma krijg je een betere conditie en meer energie. Ook ontdek je hoe sterkt, fit en krachtig jouw lichaam kan zijn. Het excuus ‘ik heb geen tijd om te sporten’ hoeft niet meer! Het Wandel je Slank programma is DE oplossing om effectief en ongedwongen te sporten. Ik ben jouw buddy terwijl je werkt aan het in shape komen na de zomervakantie. Een wandel en afslank programma speciaal voor vrouwen waarbij gemak en resultaat centraal staat.

Ja, ik wil alle informatie

Voeding en ziektes

Een Gezond Gewicht

Met dit programma werk je aan een gezond gewicht en raak jij je overtollige kilo’s kwijt. Uniek en niet te beschrijven hoe waardevol is de begeleiding tijdens het Wandel je Slank programma. Het programma is speciaal ontworpen voor vrouwen waardoor resultaat vanzelfsprekend is. En is gebaseerd op meer dan 18 jaar ervaring, kennis en studie. Als je daaraan twijfelt, lees dan snel verder op deze pagina. De reacties op deze pagina's zijn namelijk het overtuigende bewijs daarvan.

Ja, ik wil alle informatie

Een Slanker Lichaam

In het Wandel je Fit programma ontdek je hoe je zonder een crashdieet te volgen toch kunt afvallen en een slanker lichaam kunt krijgen. Je ontdekt dat gezond eten echt leuk en lekker kan zijn en dat afvallen geen straf is. Je kan gewoon blijven genieten! Sterker nog met jouw persoonlijk en op maat gemaakt eetplan ga je er lol in krijgen. Je gaat blij worden van jouw nieuwe gezonde leefstijl. En ook zeker van alle complimenten die je gaat krijgen.

Ja, ik wil alle informatie

Deze vrouwen gingen jou met succes voor

Zit een stuk lekkerder in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter!
Marja van der Gugten
Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten
Dirjam van der Plas
Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald
Aldith Tromp

Dit is wat je krijgt met het Wandel je Slank programma!

Het Wandel je Slank programma in een notendop

Dagelijkse motivatie!

Maar liefst 12 weken kun je mij als jouw persoonlijke coach benaderen. Hierdoor heb je 24-7 support tijdens het programma zodat succes en plezier nog meer gegarandeerd is.

Wandelen wanneer jij wilt!

Naast de wekelijkse gezamenlijke Fitwalk ontvang je ook een thuis wandelprogramma. Zo kun je wandelen waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt. Dit wandelschema mag je houden ook na het programma. 

Gegarandeerd afvallen!

Tijdens het programma zit ik er bovenop want je krijgt onbeperkt afslank coaching zodat je 0,5 tot 1 kilo (of meer) per week af kunt vallen. Door deze intensieve coaching ga ook jij afvallen.

Persoonlijk en op maat!

Een adviesje kun je overal en gratis krijgen maar als je echt blijvend resultaat wilt zul je een persoonlijk advies en plan moeten hebben. Geen nood want je krijgt een persoonlijk en op maat eetplan.

Maar er is nog veel meer!

Praktisch en makkelijk

Ik weet we hebben het allemaal druk en we willen snel en makkelijk resultaat. Daarom heb ik een praktische programma gids bijgevoegd om het nog eenvoudiger te maken voor je.

Jouw stok achter de deur!

Je kent vast wel de momenten dat je denkt 'ik geef het op' en 'het lukt me echt niet'. Geen nood want ik coach jou 6 weken non stop en ben die stok achter de deur die jou er doorheen helpt.

Dit keer lukt het je wel!

Wat je ook aan diëten en programma's hebt gevolgd in het verleden. Vergeet het. Doordat ik een zeer uitgebreide intake met je ga doornemen tackelen we alles wat jou resultaat in de weg staat.

Aan alles is gedacht!

Om het nog gekker te maken om jou maximaal te helpen tijdens het programma heb ik een checklist met alles wat jij nodig hebt om goed voorbereid te zijn. Met deze checklist kom jij niet voor een verrassing te staan.

Fit en Slank Terwijl je Wandelt!

Vul hiernaast eventjes je naam en email adres in en klik op aanvragen
Nu of nooit!
Ja, ik ontvang graag ook gratis tips adviezen per mail.

Ook deze vrouwen gingen jou met succes voor

Ga de uitdaging aan en wordt net als ik een stuk fitter, en gezonder maar ook gelukkiger vooral
Lauke van der Vlugt
Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met gezin. En de persoonlijke begeleiding is super
Nicoline Vossen
Goed te volgen en vol te houden, ook met een gezin en het onregelmatige werk
Francis Schuiling

Ontdek meer over het Wandel Je Fit Programma!

Ja, ik wil alle informatie