Bekijk de GRATIS Video Hieronder Aandachtig:

De Sleutel Die Jou Helpt om de Transformatie te Maken van Futloos, Overgewicht, Gestrest naar het krijgen van meer Energie, een Slanker Lichaam en meer Ontspanning!

NIEUW! De BenFit Lifestyle!

Laat Je Begeleiden door een Persoonlijke Coach en Krijg Direct Antwoord hoe jij je Overgewicht, Vermoeidheid en Energiedip op kunt Lossen Zodat Je Eindelijk de Conditie en het Figuur krijgt waar jij naar Verlangt!


Blijf lezen om erachter te komen hoe meer dan 50.000 mannen en vrouwen via dit bewezen programma hun kracht en fitheid ontdekken waarmee ze alle weerstand wegsmelten en de energie en het figuur krijgen wat ze willen.

App om gezonder te leven

Wat is de BenFit Lifestyle?

Zoals je hierboven in de video hebt kunnen zien is het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt persoonlijk begeleid om een gezonde lifestyle te realiseren. Dit bereik je door aan de slag te gaan met drie essentiële pijlers, en dat zijn: Eet | Beweeg | Relax.

VANDAAG slechts €17

Normale prijs €97

Je bespaart direct 82%

Nu beschikbaar, je kunt vandaag nog beginnen.

Daar sta je dan...

Daar sta je dan... een volwassen man, volwassen vrouw met of zonder gezin. Je bent in de bloei van je leven, zeggen ze, maar jij vindt jezelf nou niet echt mooi of goed genoeg. Flink te zwaar ben je, je zíet de kilo’s zitten als je in de spiegel kijkt en het voelt alsof die kilo's nooit meer weg gaan. Afvallen lijkt voor jou gewoon onmogelijk, jij bent kennelijk voorbestemd om eens en voor altijd overgewicht te hebben.


Minuten lang staar je naar al die broeken, jurkjes, truitjes en feestkleding en je hoopt dat ze ooit gaan passen… Pakt een broek met het prijskaartje er nog aan. Je vraagt je voor de duizendste keer af zal ik het wegdoen of wil ik het houden? 


Snel hang je de broek weer terug omdat afvallen en dat jurkje aandoen toch nog steeds één van je allerdiepste wens is. Dus je weet heel zeker….er komt een dag dat het past!


Maar wees eens eerlijk, je weet ook dat het al de zooooveelste keer is dat je dit denkt en de zoveelste keer dat je ‘slanke’ kleding onaangeroerd in de kast blijft hangen. 


Dan kun je denken ‘wat maak ik me nou druk?’ Ik heb al een partner die me ook nu mooi vindt. En er zijn momenten dat je denkt ‘als ik zie en hoor van anderen, hoe ernstig ziek ze zijn, wat zijn dan die paar kilo teveel? Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Ik ben toch gezond?’


Maar toch, je baalt van die vetrollen op je buik en je vindt jezelf allang niet mooi meer. Je voelt je ‘opgeblazen’ en schaamt je voor de extra "rollen" op de rug, je buik, armen, billen en dijen. Het liefst verberg jij je lichaam omdat je te onzeker bent over hoe je eruit ziet…

Steeds vaker zijn er van die momenten...

Steeds vaker zijn er van die momenten dat je ’s morgens voor de spiegel staat en naar jezelf kijkt, en de tranen in je ogen schieten, want ja je bent dankbaar en blij dat je gezond bent maar dat lichaam zoals het er nu uitziet, je wordt daar echt niet blij van. Sterker nog, het maakt je alleen maar verdrietig.

Je wilt en kunt het gewoon niet accepteren. Het is nu echt de hoogste tijd dat jij en die overtollige kilo’s voorgoed afscheid gaan nemen. Want je bent er nu echt he-le-maal klaar mee. Maar wat moet je daar nou aan doen?


Terwijl jij jezelf die vraag stelt, komt er weer een stemmetje op in je hoofd dat zegt: ‘Wat als het mij nou wéér niet gaat lukken?, wat als ik nou wéér ga falen? En wéér voel jij je ontzettend slecht over jezelf omdat je na een zoveelste lijnpoging weer zwaarder bent. Je wilt zo graag je gewicht zien zakken, maar het enige wat zakt is je gevoel van eigenwaarde.


Je bent bang dat je partner meer oog krijgt voor en ander dus je hoopt er ooit nog jong, slank en aantrekkelijk uit te zien. Realistisch als je bent laat je die hoop varen, maar je wil er wel eindelijk eens uit gaan zien als jezelf.


Je wilt er niet alleen goed uitzien, je wilt ook gezond zijn en je verlangt naar een lichaam dat er mooi uitziet. Een positiever beeld van jezelf, dat is waar je naar verlangd. Niet meer 'die dikke man of vrouw’ die flink wat kilo’s te zwaar is maar gewoon zijn wie je bent.


Dat komt ook omdat je denkt dat op dit moment iedereen om je heen jou een etiketje opplakt. Etiketjes zoals 'gezellig', 'vriendelijk', 'hartelijk' ‘levensgenieter’. Maar je geniet niet omdat niemand ziet wie je écht bent.


Er moet nu iets gebeuren! Want de overtollige kilo’s gaan er niet vanzelf vanaf. Dat is inmiddels wel goed duidelijk.

En ik snap het heel goed hoor...

Nadat ik bijna heel mijn leven geworsteld heb met mijn gewicht, zelfvertrouwen en negatieve zelfpraat heb ik…

In 2007 na het overlijden van mijn moeder definitief de knop omgezet…mijn moeder heeft dat jaar de stap gezet om zelf haar leven te beëindigen.


… en hoewel dit laatste niet mooi en best heftig klinkt. Is dit voor mij het absolute keerpunt geweest.


Vervolgens heb ik mijn meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring gebruikt om elke stap in mijn leven als het gaat om mijn mentale en fysieke gezondheid zorgvuldig af te wegen.


En uiteindelijk leef ik iedere dag een gezond en gelukkig leven, samen met mijn vrouw en vier kinderen. Ik heb energie, ben blij met mijn gewicht en zit goed in mijn vel. Dat allemaal door te kiezen voor een gezonde leefstijl.

Door deze specifieke verandering is mijn leven op de volgende manier veranderd:

 • Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen is gegroeid
 • Ik heb een gezond gewicht en gezonde BMI
 • Mijn energie en fitheid is enorm toegenomen
 • Nu heb ik eindelijk meer tijd voor mezelf
     • Elke dag zit ik ook super lekker in mijn vel

      Op elk moment dat ik wil, kies ik ervoor om even niet met eten of mijn gewicht bezig te zijn. Kies ik ervoor om af en toe ‘slecht’ te eten. En dat kan omdat ik met mijn huidige leefstijl alle antwoorden heb om de balans te bewaren.

Als jij nu op dit moment:

 1. Nog meer gefrustreerd bent omdat je constant aan het lijnen bent… maar niks helpt.
 2. Het gevoel hebt dat je alle diëten al hebt gevolgd maar je hebt nog steeds geen idee waarom je niet afvalt…
 3. Aan het wachten bent wanneer je de “perfecte oplossing” hebt gevonden, maar omdat er niks gebeurd je het idee hebt dat er iets mis met JOU is?
 4. Hierdoor ook niet meer fijn voelt bij je partner, familie of vrienden, want niemand “snapt” jouw gevoel en hoe zeer je worstelt.
 5. Wel weet dat je meer gezonder wilt leven, echter dat je opmerkt dat je een duidelijk pad mist.


Op elk moment dat ik wil, kies ik ervoor om even niet met eten of mijn gewicht bezig te zijn. Kies ik ervoor om af en toe ‘slecht’ te eten. En dat kan omdat ik met mijn huidige leefstijl alle antwoorden heb om de balans te bewaren.

Alles dat je nodig hebt ontdek je verder op deze pagina

App voor het hele gezin om af te vallen

Dit is hoe het werkt in een notendop

Miljoenen mensen zoeken dagelijks naar een manier om hun leefstijl te veranderen, maar zien vaak geen resultaat van hun pogingen. En daarom zijn ze nooit écht tevreden, omdat ze niet het resultaat krijgen wat ze graag willen. Ze missen hun stappenplan en stok achter de deur. Ze hebben geen duidelijk pad en zijn constant onzeker over de volgende stap en hebben niemand die ze begrijpt. Hierdoor verliezen ze hoop, en dit is precies waar mijn programma zijn werk doet.

Maar dan moet je wel het programma daadwerkelijk gaan volgen. En dan zul je het vanaf vandaag toch echt anders mogen gaan doen.

Meer dan 50.000 mensen

Sinds ik als coach aan de slag ben gegaan (meer dan twintig  jaar) zijn meer dan 50.000 duizenden mensen met dit succesvolle programma gestart. En het resultaat voor de mensen die het programma daadwerkelijk hebben gevolgd is GEWELDIG.

Maar wat ik afgelopen periode heb meegekregen is dat de meeste mensen het moeilijk vinden om de juiste keuzes te maken op het gebied van eten, bewegen en ontspanning. Vooral als ze het zelf moeten doen. Een vraag die veel gesteld werd is, heb je geen persoonlijke begeleiding en een op maat oplossing? En dus heb ik besloten, om voor de eerste keer ooit, dit krachtige programma te delen.

Dit zijn een aantal reacties die ik terugkreeg

Aldith Guijt
Het is vandaag een jaar geleden dat ik voor mezelf koos. Ben ik zo mega trots op mezelf. Dat mag iedereen ook gewoon weten! Het is me gelukt! Het begin is er!
Marja van der Gugten
Zit een stuk lekkerder in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter! De menu's zijn heel goed vol te houden ook met een gezin. Het is normaal eten.
Dirjam van der Plas

Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten. Een andere mindset en qua centimeter omvang ook positief resultaat.

Ik werd blij van deze resultaten en opmerkingen en dus…

… heb ik besloten mijn PERSOONLIJKE ideale leefstijlprogramma voor nu aan te bieden voor een kleine bijdrage zodat jij ook je voordeel hier mee kunt doen. 


Ik weet niet of ik dit voor altijd aan blijf bieden, maar als je dit nu leest betekent het dat je binnen no time kunt beginnen met gezonder leven, slanker worden en jezelf weer mega fit voelen.


Ik introduceer je…

Makkelijke app om mee af te vallen
€ 97,-
€ 17,-

De BenFit Lifestyle Week

Een leefstijl programma dat je alleen, of samen met je partner en of kinderen kunt volgen om een gezonde leefstijl en gezond gewicht te bereiken.


Aan het einde van dit programma heb jij de conditie, de fitheid en het gewicht waar je op heb gewacht. Je zult een merkbare shift in je energie voelen, en het leven zal sprankelend aanvoelen.


Krijg direct toegang tot dit programma voor slechts:

Normaal 197 Nu slechts €17

Direct starten? Klik dan eventjes op de groene knop hieronder.

In Tegenstelling tot wat je nooit heb geloofd,
Fit Worden en Blijvend Afvallen is ook voor JOU Mogelijk…

En het kost niet veel werk. Het is slechts het volgen van mijn programma met een “gezonde instelling”, klaar om coaching van mij persoonlijk te ontvangen.


En vervolgens wil je natuurlijk actie ondernemen.


Dit BenFit Lifestyle programma kan ook voor jou betekenen dat je “de knop definitief om zet” en een switch maakt van bezig zijn met je gewicht en de weegschaal…


… naar precies weten wat de oplossing is, en je opgedane kennis vervolgens gebruiken om nooit meer terug te vallen in je oude patronen.


Je gaat van balen, gestressed, futloos, zwaar en gefrustreerd…


Naar een nieuw leven waarin een gevoel van falen, geen energie hebben, niet lekker in je vel zitten en onzeker zijn over je lijf simpelweg niet meer bestaan.

Makkelijke app om mee af te vallen
€97,-
€17,-

De BenFit Lifestyle Week

Een leefstijl programma dat je alleen, of samen met je partner en of kinderen kunt volgen om een gezonde leefstijl en gezond gewicht te bereiken.


Aan het einde van dit programma heb jij de conditie, de fitheid en het gewicht waar je op heb gewacht. Je zult een merkbare shift in je energie voelen, en het leven zal sprankelend aanvoelen.


Krijg direct toegang tot dit programma voor slechts:

Normaal €197 Nu slechts €17

Direct starten? Klik dan eventjes op de groene knop hieronder.

100% Resultaat Garantie!

De beste niet-goed-geld-terug garantie die je kunt wensen, waardoor je NIKS te verliezen hebt.

Hier is hoe je kunt starten en direct toegang kunt krijgen tot de BenFit Lifestyle Week

Ervaar de BenFit Lifestyle, gebruik het, en onderneem actie, en als je niet 100% tevreden hebt. Vraag een refund aan, en hou toegang tot het persoonlijke eetplan zonder te betalen. Hier is hoe deze garantie werkt. Ik weet dat voordat ik iets koop… Dat ik er zeker van wil zijn dat het een sterke niet-goed-geld-terug-garantie heeft… Ik wil dat het goed voelt en dat je je zeker voelt van deze investering. Ook al is het maar €17 je hebt dit geld in je gezonde leefstijl en gezond gewicht moeten manifesteren, en elke euro telt.


Dus dit is wat ik heb bedacht voor je: Probeer de BenFit Lifestyle, wordt fit, val af, ontspan en ervaar de resultaten van je nieuwe gezonde leefstijl. Als je niet compleet omver geblazen wordt… Stuur me simpelweg een email en vraag een refund aan binnen 30 dagen. Ik stuur je €17 terug naar het rekeningnummer waar het vandaan kwam en je kunt het persoonlijk eetplan houden, gratis en voor niks. Lijkt me wel zo eerlijk toch?


Klik eventjes op de groene knop hieronder, en start binnen no time in je persoonlijke BenFit omgeving.


Wordt fit!


Groetjes Arny

Makkelijke app om mee af te vallen
€97,-
€17,-

De BenFit Lifestyle Week

Een leefstijl programma dat je alleen, of samen met je partner en of kinderen kunt volgen om een gezonde leefstijl en gezond gewicht te bereiken.


Aan het einde van dit programma heb jij de conditie, de fitheid en het gewicht waar je op heb gewacht. Je zult een merkbare shift in je energie voelen, en het leven zal sprankelend aanvoelen.


Krijg direct toegang tot dit programma voor slechts:

Normaal 197 Nu slechts €17

Direct starten? Klik dan eventjes op de groene knop hieronder.

Wanneer je tot zover bent gekomen in deze pagina, vraag jezelf dan het volgende af…

Stel je voor dat je vandaag nog een keuze moest maken.


Wanneer je niets doet blijft alles zoals het nu is. Je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, en krijgt de resultaten die je altijd hebt gehad.


Wanneer je wel tot ACTIE overgaat wacht daar een leven op je waarbij je weer supergoed in je vel zit en weer tevreden en gelukkig bent met je gewicht en lichaam.

Een stap zetten die zorgt voor een gezonde en fitte leefstijl, waarbij je nooit spijt zult hebben van de dingen die je niet gedaan hebt.


Deze pagina is het signaal dat je klaar bent voor het VOLGENDE NIVEAU.


En natuurlijk… het is onbekend (hoewel diep van binnen je weet dat dit voor jou bedoeld is).

En ik zal je uitdagen, en hier en daar uit je comfortzone halen. Maar je zult niks ervaren wat je mentaal of fysiek niet aankunt.

Echter het resultaat is wel een gezonde, en gemakkelijk leefstijl die jij je leven lang kunt vol houden waarbij je weet wat GOED voor jou is.

De vraag is… welke keuze maak jij?

Als je tot zover hebt gelezen, dan ben je het jezelf bijna verplicht om tot ACTIE over gaan en eindelijke gewicht, de fitheid en de energie krijgt dat je verdient.

Makkelijke app om mee af te vallen
€97,-
€17,-

De BenFit Lifestyle Week

Een leefstijl programma dat je alleen, of samen met je partner en of kinderen kunt volgen om een gezonde leefstijl en gezond gewicht te bereiken.


Aan het einde van dit programma heb jij de conditie, de fitheid en het gewicht waar je op heb gewacht. Je zult een merkbare shift in je energie voelen, en het leven zal sprankelend aanvoelen.


Krijg direct toegang tot dit programma voor slechts:

Normaal 197 Nu slechts €17

Direct starten? Klik dan eventjes op de groene knop hieronder.

PS: Als je iemand bent (zoals ik) die gewoon helemaal naar het einde van de pagina scrolled om te kijken wat de aanbieding is, dan zal ik het hier even kort samenvatten.


Ik geef je toegang tot de BenFit Lifestyle Week voor een éénmalige bijdrage van €17

Wanneer je dit programma volgt, zul je fitter worden, kilo’s afvallen, meer energie krijgen, leren ontspannen en beter in je vel zitten. Ervaar de resultaten van je nieuwe gezonde leefstijl en start nu!Er is verder geen addertje onder het gras, geen gedoe, je meld je niet stiekem aan voor een langdurig abonnement of iets dergelijks en het komt zelfs met de beste niet-goed-geld-terug garantie.


De reden waarom ik dit aanbied voor slechts €17 … is omdat ik hoop dat je net zulke geweldige resultaten zult gaan ervaren als ik en meer dan 50.000 andere mannen en vrouwen.


Uiteindelijk hoop ik dat het je zo helpt, dat je wellicht na het programma meer met mij wilt samenwerken voor een wat langere periode, maar dan komt echt pas als je succes behaald met dit BenFit Lifestyle Week programma.


Nogmaals, als je niet 100% tevreden bent met het programma en de resultaten en verbeteringen die je ervaart - dan krijg je elke cent van je investering terug.

Als je nog twijfels hebt...(wat ik me niet kan voorstellen)

PS: Onthoud dat dit programma met de beste niet-goed-geld-terug garantie komt die je je maar kunt bedenken.


Wordt fit, val af, ontspan en ervaar de resultaten van je nieuwe gezonde leefstijl.


En als je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook (en ik meen het, ELKE reden is valide voor mij) - laat het me weten, en ik refund jouw €17 en je kunt het persoonlijke eetplan gratis houden.