VOORKOM DAT JE AANKOMT TIJDENS JE VAKANTIE EN ONTDEK HOE JE ZELFS KUNT AFVALLEN!

Afvallen tijdens de Herfst

"Iedereen was verbaasd toen ze zagen hoe lekker en hoeveel ik mocht eten tijdens de vakantie en dat ik zelfs geen grammetje was aangekomen..."

Niet aankomen tijdens de vakantie?

Ieder jaar loop je tegen dezelfde uitdagingen en problemen aan. Hoe zorg je ervoor dat je niet aankomt tijdens de vakantie?


En hoe zorg je ervoor dat je kunt blijven genieten van al die heerlijke etentjes, biertjes, wijntjes en hapjes?


Ben je bang dat je aan gaat komen tijdens de vakantie of wil je zelfs wat kilo's afvallen zonder alles te laten staan?


Denk je dat niet aankomen voor jou onmogelijk is? Dan heb je het mis, want er is een oplossing. Een simpele oplossing zodat ook jij op gewicht kunt blijven.

LEES VERDER


Gewoon dat lekkere wijntje drinken?

Als je heel eerlijk bent, dan wil je toch gewoon genieten tijdens je vakantie en de zomer periode.


Heerlijk een op de bank hangen, drankje erbij en wat hartigs erbij. Wie houdt er niet van, maar ja dit betekend wel teveel calorieën binnen krijgen.


En jij en ik weten dat je van teveel calorieën aan komt, dik wordt. En daar ga je niet echt lekker van in je vel zitten.


Maar ik ga jou een snelle, simpele en goedkope oplossing laten zien. Zodat jij deze zomer niet alleen maar op een komkommer hoeft te bijten en alleen water mag drinken.

LEES VERDER


Genieten en toch afvallen?

Grote kans dat je de komende tijd wat vaker uit eten gaat, wat meer drinkt en eet. Vakantie is er tenslotte ook om van te genieten toch?


Maar hoe frustrerend is het als je overal NEE op moet zeggen en hoe jammer zou het zijn als je een paar kilo aankomt tijdens je vakantie?


Want je weet ook dat je na de vakantie dan weer hard aan het werk moet om weer op je oude gewicht te komen.


Dus waarom zou je er niet gewoon voor zorgen dat je niet aankomt. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om af te vallen terwijl je toch geniet.

LEES VERDER


Al vele mensen gingen je voor, en ook voor jou is het mogelijk om tijdens de vakantie te genieten zonder dat je alles hoeft te laten staan!

Vakantie Survival Gids

Dè oplossing om niet aan te komen tijdens je vakantie

Een voorproefje van de Vakantie Survival Gids

Vakantie binnen of buitenland

Ontdek hoe jij je eetpatroon kunt aanpassen zodat je niet aan gaat komen. Of je nu in Nederland bent of naar het buitenland gaat, de Vakantie Survival Gids geeft jou alle tips die je nodig hebt.


Na dit programma weet je wat je kunt doen als het gaat om je voeding en eet gewoontes. Als je logeert in een appartement, hotel, pension, een vakantiehuisje huurt of verblijft op een camping. Overal is aan gedacht!

LEES VERDER


Feestjes, verjaardagen en recepties

Er wordt steeds meer gevierd met eten en drank. Niet alleen meer, maar ook uitbundiger. Je komt dus vaker in situaties waarin er verleidingen zijn op het gebied van eten en drinken.


Voor als je gewicht wilt verliezen, zijn dit soort gelegenheden lastig.

Het is een hele uitdaging om je gezonde en verantwoorde eetpatroon vast te houden. Ook dit leer je in de Vakantie Survival Gids.

LEES VERDER


zonder dieet afvallen

Uit eten gaan

Tegenwoordig wordt er veel gemakkelijker een hapje buiten de deur gegeten. Het wordt niet alleen meer gedaan als er wat te vieren is, maar ook gewoon voor de gezelligheid.


De kunst is om te genieten van het uit eten gaan, maar wel verstandige keuzes te maken zodat je niet gaat aan komen.  Je komt exact te weten hoe je dat kunt doen als je uit eten gaat.

LEES VERDER


Wat vinden anderen van de Vakantie Survival Gids?

"Het is echt niet zo dat je weinig mag eten. Het programma leert je om de  juiste keuzes te maken'

Francis Schuijling

"Niet alle lekkere dingen ontzeggen maar met mate, kortom meer nadenken over wat, wanneer en hoeveel je eet"

Didi de Mol

"Mijn inzicht is dat je toch gezellig mee kunt doen als je een keer iets teveel binnen hebt gekregen"

Nel Wassenaar

Wat kun je allemaal verwachten?

Vakanties en weekendjes weg

Je ontdekt hoe je om kunt gaan met je voeding en welke keuzes je wel of niet kunt maken als je op vakantie bent. Of je nu enkele weken of  een weekendje weg bent, jij weet precies hoe je op gewicht kunt blijven.

Vakantie in Nederland en in het buitenland

Als je op vakantie gaat in Nederland of in het buitenland dan kom je voor veel uitdaging te staan als het gaat om je voeding en je gewicht. Je leert dat dit geen enkel probleem meer hoeft te zijn.

Verblijf in een huisje, appartement of op een camping

Soms heb je op vakantie gelegenheid om zelf te koken, maar dat is niet altijd even makkelijk. Met de Vakantie Survival Gids heb je alle tips en adviezen in huis zodat jij op iedere vakantie goed voorbereid bent.

Verblijf in pension of hotel

Je hebt niet altijd zelf controle over wat er geserveerd wordt, toch kun je met de nodige kennis heel veel voor elkaar krijgen. Ook dat ga je allemaal leren zodat jij altijd controle hebt over je gewicht.

Feestjes, verjaardagen en recepties

Bedenk eens hoeveel feestjes, verjaardagen en recepties hebt in een jaar. Grote kans dat je jezelf te buiten gaat aan overmatig eten en drinken. Geen probleem want ook dat gaan we behandelen in het programma.

Uit eten

Heel gezellig al die etentjes maar als je niet wilt aankomen dan zijn dat lastige momenten. Wat kun je het beste eten en wat doe je de rest van de dag? Ook op al die vragen krijg je antwoord.

Nu tijdelijk met TIJDELIJKE KORTING!

Voorkom dat je aankomt tijdens de vakantie en schaf vandaag nog de Vakantie Survival Gids aan!