arrow_drop_up arrow_drop_down

VOORKOM DAT JE AANKOMT TIJDENS JE VAKANTIE EN ONTDEK HOE JE ZELFS KUNT AFVALLEN!

"Iedereen was verbaasd toen ze zagen hoe lekker en hoeveel ik mocht eten tijdens de vakantie en dat ik zelfs geen grammetje was aangekomen..."

Niet aankomen tijdens de vakantie?

Ieder jaar loop je tegen dezelfde uitdagingen en problemen aan. Hoe zorg je ervoor dat je niet aankomt tijdens de vakantie?


En hoe zorg je ervoor dat je kunt blijven genieten van al die heerlijke etentjes, b.b.q's, terrasjes, wijntjes en hapjes?


Ben je bang dat je aan gaat komen tijdens de vakantie of wil je zelfs wat kilo's afvallen tijdens de zomer?


Denk je dat niet aankomen voor jou onmogelijk is? Dan heb je het mis, want er is een oplossing. Een simpele oplossing zodat ook jij op gewicht kunt blijven.

LEES VERDER


Gewoon dat lekkere wijntje drinken?

Als je heel eerlijk bent, dan wil je toch gewoon genieten tijdens je vakantie en de zomer periode.


Heerlijk een terrasje pakken, drankje erbij en af en toe een b.b.q. Wie houdt er niet van, maar ja dit betekend wel teveel calorieën binnen krijgen.


En jij en ik weten dat je van teveel calorieën aan komt, dik wordt. En daar ga je niet echt lekker van in je vel zitten. Laat staan in badkleding.


Maar ik ga jou een snelle, simpele en goedkope oplossing laten zien. Zodat jij deze zomer niet alleen maar op een komkommer hoeft te bijten en alleen water mag drinken.

LEES VERDER


Genieten en toch afvallen?

Grote kans dat je de komende tijd wat vaker uit eten gaat, wat meer drinkt en eet. Vakantie is er tenslotte ook om van te genieten toch?


Maar hoe frustrerend is het als je overal NEE op moet zeggen en hoe jammer zou het zijn als je een paar kilo aankomt tijdens je vakantie?


Want je weet ook dat je na de vakantie dan weer hard aan het werk moet om weer op je oude gewicht te komen.


Dus waarom zou je er niet gewoon voor zorgen dat je niet aankomt. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om af te vallen terwijl je toch geniet.

LEES VERDER


Al vele mensen gingen je voor, en ook voor jou is het mogelijk om tijdens de vakantie te genieten zonder dat je alles hoeft te laten staan!

Vakantie Survival Gids

Dè oplossing om niet aan te komen tijdens je vakantie

Een voorproefje van de Vakantie Survival Gids

Vakantie binnen of buitenland

Ontdek hoe jij je eetpatroon kunt aanpassen zodat je niet aan gaat komen. Of je nu in Nederland bent of naar het buitenland gaat, de Vakantie Survival Gids geeft jou alle tips die je nodig hebt.


Na dit programma weet je wat je kunt doen als het gaat om je voeding en eet gewoontes. Als je logeert in een appartement, hotel, pension, een vakantiehuisje huurt of verblijft op een camping. Overal is aan gedacht!

LEES VERDER


Feestjes, verjaardagen en recepties

Er wordt steeds meer gevierd met eten en drank. Niet alleen meer, maar ook uitbundiger. Je komt dus vaker in situaties waarin er verleidingen zijn op het gebied van eten en drinken.


Voor als je gewicht wilt verliezen, zijn dit soort gelegenheden lastig.

Het is een hele uitdaging om je gezonde en verantwoorde eetpatroon vast te houden. Ook dit leer je in de Vakantie Survival Gids.

LEES VERDER


Uit eten gaan

Tegenwoordig wordt er veel gemakkelijker een hapje buiten de deur gegeten. Het wordt niet alleen meer gedaan als er wat te vieren is, maar ook gewoon voor de gezelligheid.


De kunst is om te genieten van het uit eten gaan, maar wel verstandige keuzes te maken zodat je niet gaat aan komen.  Je komt exact te weten hoe je dat kunt doen als je uit eten gaat.

LEES VERDER


Wat vinden anderen van de Vakantie Survival Gids?

"Het is echt niet zo dat je weinig mag eten. Het programma leert je om de  juiste keuzes te maken'

Francis Schuijling

"Niet alle lekkere dingen ontzeggen maar met mate, kortom meer nadenken over wat, wanneer en hoeveel je eet"

Didi de Mol

"Mijn inzicht is dat je toch gezellig mee kunt doen als je een keer iets teveel binnen hebt gekregen"

Nel Wassenaar

Wat kun je nog meer verwachten van de Vakantie Survival Gids

Waar en wanneer jij wilt

Lees de Vakantie Survival Gids waar, wanneer en hoe vaak je wilt! Het ebook blijft namelijk voor altijd in jou bezit.


Daarnaast is de informatie snel, makkelijk en direct beschikbaar want je ontvangt namelijk niet alleen een ebook, maar ook een video.

LEES VERDER


Makkelijk toe te passen

Al het werk is al voor je gedaan want je ontvangt een kant en klare menu en boodschappenlijst waarop staat wat jij kan en mag eten. Voor een hele week! .


De basis is brood, fruit, vlees, vis, groente en zuivel. Geen shakes en pillen maar normaal en lekker eten wat je gewoon in de supermarkt kunt kopen.
LEES VERDER


Lekkere zomer gerechten

Je zult versteld staan van de lekkere en afwisselende gerechten en menu's. En nee het is echt niet alleen maar super verantwoord en perfect wat je mag eten.


De Vakantie Survival Gids laat je namelijk zien dat je soms best wel eens wat 'minder verantwoord' en 'ongezond' kunt doen.. 
LEES VERDER


Maar je krijgt nog veel meer met de Vakantie Survival Gids

Je ontvangt niet alleen een eBook maar ook video's!

Vakanties en weekendjes weg

Je ontdekt hoe je om kunt gaan met je voeding en welke keuzes je wel of niet kunt maken als je op vakantie bent. Of je nu enkele weken of  een weekendje weg bent, jij weet precies hoe je op gewicht kunt blijven.

Vakantie in Nederland en in het buitenland

Als je op vakantie gaat in Nederland of in het buitenland dan kom je voor veel uitdaging te staan als het gaat om je voeding en je gewicht. Je leert dat dit geen enkel probleem meer hoeft te zijn.

Verblijf in een huisje, appartement of op een camping

Soms heb je op vakantie gelegenheid om zelf te koken, maar dat is niet altijd even makkelijk. Met de Vakantie Survival Gids heb je alle tips en adviezen in huis zodat jij op iedere vakantie goed voorbereid bent.

Verblijf in pension of hotel

Je hebt niet altijd zelf controle over wat er geserveerd wordt, toch kun je met de nodige kennis heel veel voor elkaar krijgen. Ook dat ga je allemaal leren zodat jij altijd controle hebt over je gewicht.

Feestjes, verjaardagen en recepties

Bedenk eens hoeveel feestjes, verjaardagen en recepties hebt in een jaar. Grote kans dat je jezelf te buiten gaat aan overmatig eten en drinken. Geen probleem want ook dat gaan we behandelen in het programma.

Uit eten

Heel gezellig al die etentjes maar als je niet wilt aankomen dan zijn dat lastige momenten. Wat kun je het beste eten en wat doe je de rest van de dag? Ook op al die vragen krijg je antwoord.

Nu met extra BONUS ebook!

Bemachtig vandaag nog de Vakantie Survival Gids en je krijgt het Summer Shape Up ebook er GRATIS bij!


In dit ebook ontdek je het geheim waarom crashdiëten falen en hoe jij binnen no-time weer fit en slank kunt zijn!


 • Voorkom alle dieet rampen
 • Herken alle afslank trucs
 • Leer een gezond eetpatroon
 • Inclusief voorbeeld eetschema
 • 56 pagina's boordevol tips
 • Ja, ik wil ook deze BONUS!

  Start vandaag nog met de Vakantie Survival Gids!

  Binnen enkele klikken en volledig online

  Je ontvangt een bewezen en verantwoord online programma wat je moeiteloos en snel kunt toepassen. Omdat het volledig online is kun je binnen enkele ogenblikken aan de slag met de Vakantie Survival Gids.


  Het programma past prima binnen je relatie, je gezin en je sociale leven. Maar ook op je werk, onderweg en zakenlunch is dit programma te gebruiken.


  • Je ontvangt een kant en klaar actieplan voor iedere vorm van vakantie
  • Inclusief voorbeeld menu's en zomer recepten voor het gehele gezin
  • Ontdek hoe je effectief en slim om kunt gaan met al jouw feestjes
  • Lees op je mobiel, tablet en of laptop de gids op je eigen tempo door
  • Met voorbeeld hapjes en snacks waar je anderen mee kunt verrassen  JA IK WIL DIT PROGRAMMA

  Voorkom dat je aankomt tijdens de vakantie en schaf vandaag nog de Vakantie Survival Gids aan!

  Nu tijdelijk met EXTREME KORTING!

  Vakantie Survival Gids

  Digitaal product

  De Vakantie Survival Gids is een digitaal product er worden geen fysieke producten opgestuurd

  Direct downloaden

  Na aankoop van de Vakantie Survival Gids heb je toegang tot alle digitale onderdelen

  Nu tijdelijk met EXTREME KORTING!
  Van 47 euro voor slechts 17 euro

 • Meeste gestelde vragen

  • Wat mag ik van de Vakantie Survival Gids verwachten?
   De Vakantie Survival Gids is er op gericht om jou inzicht en informatie tegen over hoe je verantwoord en gezond kunt blijven eten tijdens vakanties, feestjes, recepties, verjaardagen en etentjes.
  • Wat voor producten mag ik eten volgens de Vakantie Survival Gids?
   Je mag 'gewoon' koolhydraten eten, hoeft geen vet te vermijden en je mag ook zoet beleg. Er worden voedingsgroepen uitgesloten. Je eet voldoende koolhydraten, eiwitten, vetten en krijgt alle vitaminen en mineralen binnen.
  • Moet ik nog supplementen e.d kopen bij de Vakantie Survival Gids?
   Nee er komen geen enkele supplementen voor in de Vakantie Survival Gids alles is gebaseerd op verantwoorde en normale voeding die je in iedere supermarkt kunt kopen. De menulijsten geven je alles wat je nodig hebt.
  • Hoeveel mag ik eigenlijk eten volgens de Vakantie Survival Gids?
   Het aantal calorieën wat je mag eten is rond de 1500 calorieën per dag voor dames en 2000 voor mannen. Dat lijkt veel maar bedenk dat het allemaal gezonde voeding is en je normaal gesproken hoger zit als je al je tussendoortjes, snacks, snoep en alcohol mee zou tellen.
  • Kan ik zelf nog wat aanpassen in de Vakantie Survival Gids?
   Je bent geheel vrij om het aantal calorieën aan te passen op basis van je huidige situatie en lengte en gewicht. Het minimale advies voor vrouwen zit tussen de 1500 en 2000 en voor mannen is dit tussen de 1800 en 2500 calorieën per dag.
  • Wat als ik allergieën en intoleranties heb of iets niets lust?
   Bij allergieën en intoleranties adviseren we om de menulijsten door te nemen met je arts of specialist. Wanneer je iets niet lust dan kun je gewoon zelf vervangen. Je ontvangt namelijk ook een lijst met vervangende voedingsmiddelen.
  • Is de Vakantie Survival Gids een crashdieet?
   Nee, de menu's zijn gebaseerd op voldoende energie omdat je geen hongerplan of crashdieet hoeft te volgen. Op die manier kun je het volhouden en voorkom je dat je een jo-jo effect krijgt. Daarnaast is een crashdieet schadelijk voor je gezondheid.
  • Wie is de maker van de Vakantie Survival Gids?
   De Vakantie Survival Gids is gemaakt door Arny van der Plas, personal trainer, gewichtsconsulent en eigenaar van fitness en afslank studio Fit aan Zee.

  100% garantie!

  De Vakantie Survival Gids gaat jou zeker helpen. Ik ben daarvan zo overtuigd dat ik je 7 dagen een 'niet goed, geld terug' garantie geef. Zonder enige discussie!

  Voorkom dat je aankomt tijdens de vakantie en schaf vandaag nog de Vakantie Survival Gids aan!

  Nu tijdelijk met EXTREME KORTING!