Afvallen tijdens de Herfst

Iedereen was verbaasd toen ze zagen hoe lekker en hoeveel ik mocht eten tijdens de vakantie en dat ik zelfs geen grammetje was aangekomen...

Lees verder

Voorkom dat je aankomt tijdens je vakantie en ontdek hoe ook jij zelfs kunt afvallen zonder dat je steeds NEE hoeft te zeggen!

Afvallen met NewFysic Katwijk

Bang dat je aan gaat komen

Ieder jaar loop je tegen dezelfde uitdagingen en problemen aan. Hoe zorg je ervoor dat je niet aankomt tijdens de vakantie?


En hoe zorg je ervoor dat je kunt blijven genieten van al die heerlijke etentjes, biertjes, wijntjes en hapjes?


Ben je bang dat je aan gaat komen tijdens de vakantie of wil je zelfs wat kilo's afvallen zonder alles te laten staan?


Denk je dat niet aankomen voor jou onmogelijk is? Dan heb je het mis, want er is een oplossing. Een simpele oplossing zodat ook jij op gewicht kunt blijven.

LEES VERDER


Genieten tijdens je vakantie

Als je heel eerlijk bent, dan wil je toch gewoon genieten tijdens je vakantie en in de herfst.


Heerlijk een op de bank hangen, drankje erbij en wat hartigs erbij. Wie houdt er niet van, maar ja dit betekend wel teveel calorieën binnen krijgen.


En jij en ik weten dat je van teveel calorieën aan komt, dik wordt. En daar ga je niet echt lekker van in je vel zitten.


Maar ik ga jou een snelle, simpele en goedkope oplossing laten zien. Zodat jij deze zomer niet alleen maar op een komkommer hoeft te bijten en alleen water mag drinken.

LEES VERDER


Zorgen dat je niet aankomt

Grote kans dat je de komende tijd wat vaker uit eten gaat, wat meer drinkt en eet. Vakantie is er tenslotte ook om van te genieten toch?


Maar hoe frustrerend is het als je overal NEE op moet zeggen en hoe jammer zou het zijn als je een paar kilo aankomt tijdens je vakantie?


Want je weet ook dat je na de vakantie dan weer hard aan het werk moet om weer op je oude gewicht te komen.


Dus waarom zou je er niet gewoon voor zorgen dat je niet aankomt. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om af te vallen terwijl je toch geniet.

LEES VERDER


Al velen gingen je voor, en ook voor jou is het mogelijk om tijdens de vakantie te genieten zonder dat je alles hoeft te laten staan!

Gezellig mee blijven doen

Ontdek hoe jij je eetpatroon kunt aanpassen zodat je niet aan gaat komen. Of je nu in Nederland bent of naar het buitenland gaat, de Vakantie Survival Gids geeft jou alle tips die je nodig hebt.


Na dit programma weet je wat je kunt doen als het gaat om je voeding en eet gewoontes. Als je logeert in een appartement, hotel, een vakantiehuisje huurt of thuis blijft. Overal is aan gedacht!


Jij hoeft je geen zorgen meer te maken of je aankomt tijdens je vakantie en kun je gezellig mee blijven doen. Hoe geweldig is dat!

LEES VERDER


Zonder alles te laten staan

Tegenwoordig wordt er veel gemakkelijker een hapje buiten de deur gegeten. Het wordt niet alleen meer gedaan als er wat te vieren is, maar ook gewoon voor de gezelligheid.


De kunst is om te genieten zonder alles te hoeven laten staan. Er wordt steeds meer gevierd met eten en drank. Niet alleen meer, maar ook uitbundiger. Je komt dus vaker in situaties waarin er verleidingen zijn op het gebied van eten en drinken.


Voor als je gewicht wilt verliezen, zijn dit soort gelegenheden lastig.

Het is een hele uitdaging om je gezonde en verantwoorde eetpatroon vast te houden. Hoe je dat doet ontdek je in de Vakantie Survival Gids.

LEES VERDER


zonder dieet afvallen

Gezonde en verantwoorde eetpatroon

Er wordt steeds meer gevierd met eten en drank. Niet alleen meer, maar ook uitbundiger. Je komt dus vaker in situaties waarin er verleidingen zijn op het gebied van eten en drinken.


Voor als je gewicht wilt verliezen, zijn dit soort gelegenheden lastig. Het is een hele uitdaging om je gezonde en verantwoorde eetpatroon vast te houden.


Maar voor jou is het met de Vakantie Survival Gids geen enkel probleem meer.. Je komt exact te weten hoe je dat kunt doen als je uit eten gaat.

LEES VERDER


Wat vinden anderen van de Vakantie Survival Gids?

Het is echt niet zo dat je weinig mag eten. Het programma leert je om de  juiste keuzes te maken

Francis Schuijling

Niet alle lekkere dingen ontzeggen maar met mate, kortom meer nadenken over wat, wanneer en hoeveel je eet

Didi de Mol

Mijn inzicht is dat je toch gezellig mee kunt doen als je een keer iets teveel binnen hebt gekregen

Nel Wassenaar

Wat kun je allemaal verwachten?

Vakanties en weekendjes weg

Je ontdekt hoe je om kunt gaan met je voeding en welke keuzes je wel of niet kunt maken als je op vakantie bent. Of je nu enkele weken of  een weekendje weg bent, jij weet precies hoe je op gewicht kunt blijven.

Vakantie in Nederland en in het buitenland

Als je op vakantie gaat in Nederland of in het buitenland dan kom je voor veel uitdaging te staan als het gaat om je voeding en je gewicht. Je leert dat dit geen enkel probleem meer hoeft te zijn.

Verblijf in een huisje, appartement of op een camping

Soms heb je op vakantie gelegenheid om zelf te koken, maar dat is niet altijd even makkelijk. Met de Vakantie Survival Gids heb je alle tips en adviezen in huis zodat jij op iedere vakantie goed voorbereid bent.

Verblijf in pension of hotel

Je hebt niet altijd zelf controle over wat er geserveerd wordt, toch kun je met de nodige kennis heel veel voor elkaar krijgen. Ook dat ga je allemaal leren zodat jij altijd controle hebt over je gewicht.

Feestjes, verjaardagen en recepties

Bedenk eens hoeveel feestjes, verjaardagen en recepties hebt in een jaar. Grote kans dat je jezelf te buiten gaat aan overmatig eten en drinken. Geen zorgen want ook dat wordt onthuld in de Vakantie Survival Gids.

Uit eten

Heel gezellig al die etentjes maar als je niet wilt aankomen dan zijn dat lastige momenten. Wat kun je het beste eten en wat doe je de rest van de dag? Ook op al die vragen krijg je een passend antwoord.

Voorkom dat je aankomt tijdens de vakantie en schaf vandaag nog de Vakantie Survival Gids aan!

Nu tijdelijk met EXTREME KORTING!

€ 37,-
€ 7,-

Vakantie Survival Gids

Voorkom dat je aankomt tijdens je vakantie en ontdek zelfs hoe ook jij kunt afvallen zonder dat je alles hoeft te laten staan. Lekker genieten tijdens je vakantie zonder hongerplan of crashdieet!

100% garantie!

De Vakantie Survival Gids gaat jou zeker helpen. Ik ben daarvan zo overtuigd dat ik je 14 dagen een 'niet goed, geld terug' garantie geef. Zonder enige discussie!