Wat mag je verwachten?

Je fit voelen, lekker in je vel zitten. Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij. Er zijn verschillende redenen waarom dat net even niet zo kan zijn. Wellicht wil je nog wat kilo’s kwijt na je zwangerschap of merk je juist dat met het ouder worden de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan. Of ben je al jaren aan het diëten en kun je de goede balans niet vinden. Wat de reden ook is; ik begeleidt je naar een gezond gewicht.


GEZOND AFVALLEN

De nadruk ligt op gezond afvallen zonder dure afslankmiddelen en het beantwoorden van voedingsvraagstukken. Ik werk daarom onder andere met een analyse van je huidige voedingsgewoontes. Naast advies op het gebied van gezond eten en voldoende beweging werk ik coachend richting gewenst eetgedrag.


VERGOEDING VERZEKERAARS

Een wonderdieet leg ik je niet op. Als BGN-erkend gewichtsconsulent werk ik niet met afslankmiddelen of maaltijdvervangers. Je moet het in de regel ook niet van dat soort producten hebben. Die leiden misschien even tot gewichtsverlies, maar zorgen vaak ook voor het jojo-effect als mensen stoppen of weer normaal gaan eten.


Stapsgewijs jouw leefstijl aanpassen is wat we gaan doen, daar heb jij op lange termijn namelijk het meeste baat bij. Mijn werkwijze heeft er mede voor gezorgd dat veel zorgverzekeraars (delen van) de investering in mijn programma’s vergoeden. 


VANAF 12 WEKEN

Welk coaching traject je ook kiest, ik ontzorg jou op het gebied van voeding, beweging maar ook op gedrag en gewoontes. Dit doe ik online of in mijn studio Fit aan Zee. Bekijk hieronder de verschillende coachingstrajecten.

Coachingstrajecten

Online

299 euro
 • Eetdagboek
 • Intake online
 • Behandelplan
 • Persoonlijk eetplan
 • Wekelijks check in
 1. Maandelijkse evaluatie
 1. Wekelijks consult
 1. Sport lidmaatschap
Kies dit traject

Combi

499 euro
 • Eetdagboek
 • Intakegesprek
 • Behandelplan
 • Persoonlijk eetplan
 • Wekelijkse check in
 •  Maandelijkse evaluatie
 • Wekelijks consult
 1. Sport lidmaatschap
Kies dit traject

Plus

799 euro
 • Eetdagboek
 • Intakegesprek
 • Behandelplan
 • Persoonlijk eetplan
 • Wekelijks check in
 •  Maandelijkse evaluatie
 • Wekelijks consult
 • Sport lidmaatschap
Kies dit traject

Body Support online

In dit coachingstraject begeleid ik je online naar een gezond gewicht. Dat doe ik per mail, telefoon en een speciale app.

De intake vul je zelf in middels een online intake formulier, en het wegen en omvang meten doe je ook zelf thuis. Iedere week ontvang je een persoonlijk en kant en klaar eetplan wat bestaat uit menulijsten en een boodschappenlijst. Een goed afslank advies staat niet in een boekje, het is tenslotte altijd een persoonlijk verhaal.


Wekelijks is er een contactmoment via mail om je voortgang en resultaat door te nemen. Aan het einde van het traject is er een evaluatie en afsluiting.


Het traject duurt 12 weken en de investering voor dit traject is 299 euro. Hier kun je indien mogelijk nog een groot gedeelte van terug krijgen vanuit je zorgverzekering. Desgewenst kan de bijdrage voor dit traject per maand voldaan worden.

Body Support combi

In dit coachingstraject begeleid ik je online en 1 op 1 naar een gezond gewicht. Dat doe ik per mail, telefoon en een speciale app.


De intake vind plaats in de studio en het wegen en omvang meten doen we ook daar. Iedere week ontvang je een persoonlijk en kant en klaar eetplan wat bestaat uit menulijsten en een boodschappenlijst. Een goed afslank advies staat niet in een boekje, het is tenslotte altijd een persoonlijk verhaal.


Wekelijks is er een contactmoment via mail om je voortgang en resultaat door te nemen. Ook hebben we 1 keer per maand een afspraak bij mij in de studio in Katwijk. Aan het einde van het traject is er een evaluatie en afsluiting.


Het traject duurt 12 weken en de investering voor dit traject is 499 euro. Hier kun je indien mogelijk nog een groot gedeelte van terug krijgen vanuit je zorgverzekering. Desgewenst kan de bijdrage voor dit traject per maand voldaan worden.

Body Support plus

In dit coachingstraject begeleid ik je online en 1 op 1 inclusief sporten naar een gezond gewicht. Dat doe ik per mail, telefoon en een speciale app.


Samen met andere vrouwen ga je 2 keer per week sporten in mijn studio. Daarnaast bieden we ook buitenlessen aan waar je ook gebruik van kunt maken,


De intake vind plaats in de studio en het wegen en omvang meten doen we ook daar. Iedere week ontvang je een persoonlijk en kant en klaar eetplan wat bestaat uit menulijsten en een boodschappenlijst. Een goed afslank advies staat niet in een boekje, het is tenslotte altijd een persoonlijk verhaal


Wekelijks is er een contactmoment via mail om je voortgang en resultaat door te nemen. Ook hebben we 1 keer per week een afspraak bij mij in de studio in Katwijk. Aan het einde van het traject is er een evaluatie en afsluiting.


Het traject duurt 12 weken en de investering voor dit traject is 799 euro. Hier kun je indien mogelijk nog een groot gedeelte van terug krijgen vanuit je zorgverzekering. Desgewenst kan de bijdrage voor dit traject per maand voldaan worden.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

De begeleiding is er op gericht om jou inzicht en informatie te geven over hoe je verantwoord en gezond kunt blijven eten en om een gezond gewicht te verkrijgen.


Hoeveel kan ik afvallen?

Als jij je aan de adviezen houd en daarbij voldoende beweging dan is het mogelijk dat je 0,5 tot 1 kilo per week afvalt.


Heb ik een verwijzing nodig?

Om je door mij te laten coachen is geen verwijzing nodig vanuit je huisarts of andere zorg professionals.


Wordt de begeleiding vergoed?

Door veel zorgverzekeraars worden mijn diensten vergoed. De voorwaarden kun je terugvinden in je eigen verzekeringspolis.


Begeleid je ook kinderen en mannen?

Ik begeleid kinderen vanaf 16 jaar. Mannen begeleid ik ook echter sporten bij Fit aan Zee is niet mogelijk.


Wat als ik specifieke voedingswensen heb?

Als je om medische redenen aangepaste voeding nodig hebt, dan mag ik je als gewichtsconsulent niet helpen.

Moet ik nog supplementen gebruiken?

Je hebt geen supplementen en of andere maaltijd vervangers nodig. Advies is volwaardige en 'normale' voeding. Er worden ook geen producten aangeboden.


Wordt er rekening gehouden met persoonlijke voorkeur?

Ik hou rekening met je persoonlijke voorkeur en wensen. Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet kan en mag eten.


Vegetarisch, biologisch, glutenvrij, lactose intolerant?

Ook dit is geen probleem omdat ik desgewenst jouw menu hier op kan aanpassen.


Sport je ergens anders of kan en mag je niet sporten?
Als je niet kunt of mag sporten of bij een andere sportschool sport, dan ontvang je online begeleiding.


Is er ook een betaalregeling mogelijk?
Wanneer het niet mogelijk is om het bedrag in één keer te voldoen, dan is betaling per maand ook mogelijk.


Zit jouw vraag hier niet bij?

Heb je een andere vraag, neem dan contact met me op door te mailen naar info@fitaanzee.nl

Waarom zou je nog langer wachten?

Direct starten