Thuis sporten, afvallen en binnen 4 weken weer topfit worden? 

Ontdek dan hoe jij zonder sportschool en zonder crash dieet thuis GRATIS begeleid kan worden!
Lees verder

Het ideale online programma voor vrouwen die het druk hebben en die momenteel niet naar de sportschool of diëtist kunnen

De menulijsten zijn goed te volgen en vol te houden, ook met een gezin en het onregelmatige werk. De persoonlijke begeleiding motiveert ook

Francis Schuiling
De eerste stap is dat jij jezelf aanmeld voor de Thuis Challenge door verderop je naam en email adres in te vullen
Als je gebruik wilt maken van dit actie programma dan vullen we eerst online een kort intake formulier voor je in
Na de online intake krijg je een kant en klaar weekmenu en een bodyweight trainingsprogramma toegestuurd
Nadat je toegang hebt maak ik een Thuis Challenge account aan voor je en kun je een app downloaden
Jij geeft wekelijks je gewicht en buikomvang aan mij door. Coachen doe ik jou via de app en email

Mijn naam is Arny van der Plas, personal trainer en gewichtsconsulent bij Fit aan Zee in Katwijk.


Als vader van 3 jonge kinderen en partner van een vrouw die als dertiger in de bloei van haar leven is, weet ik heel goed wat jouw uitdagingen zijn.


Zeker nu de kinderen thuis zijn, de scholen en sportscholen dicht zijn en we min of meer aan huis gebonden zijn, kan het lastig zijn om je draai te vinden.

Lees verder

Ik meen oprecht dat geen enkele vrouw altijd maar moe, leeg en futloos hoeft te zijn. Ook jij mag goed in je vel zitten!


En daar gaat het vaak mis. Veel vrouwen zijn namelijk niet blij met hoe ze zich voelen en met hun gewicht. Het valt immers niet altijd mee om nu goed voor jezelf te zorgen gezien de huidige crisis.


Een gezin, partner, kinderen, huishouden, een baan, schoolwerk. Dat is wel een beetje het leven momenteel. Zie dan maar eens fit en energiek te blijven.

Lees verder

Net zoals vele andere sportbedrijven is mijn studio op dit moment gesloten Ontzettend jammer, maar dat wil niet zeggen niet dat ik stil blijf zitten.


Mijn passie om vrouwen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen en om weer een gezond gewicht te krijgen.


Op dit moment coach ik mijn klanten vanuit huis en dat betekent dat ik tijd over heb. En ik wil een positieve bijdrage leveren tijdens deze crisis periode.

Lees verder
Met behulp van de THUIS CHALLENGE motiveer ik jou om op een laagdrempelige manier thuis aan je fitheid te werken. Ik coach jou naar een gezond voedingspatroon en ik geef je laagdrempelige sportoefeningen.


Je krijgt iedere week een eetplan en een boodschappenlijst. Maar ook een 4 weken bodyweight trainingsschema voor thuis. Jij geeft wekelijks je gewicht en buikomvang door. Coaching doe ik op afstand via email en een app) 


Alle coaching, adviezen en het eet en trainingsplan wordt je aangeboden door een gediplomeerde gewichtsconsulent en personal trainer en is geheel op basis van gezonde en normale voeding. 
Lees verder
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 133,-
€ 89,-
Meld je hieronder aan voor de 4 weken THUIS CHALLENGE actie. Klik op de knop aanmelden. Vervolgens kun je door naar de betaling.

Doorbreek de dagelijkse sleur en je ongezonde eetpatroon!

Geef je op voor de 4 weken THUIS CHALLENGE!
Ja, dat wil ik ook!