Ontdek Het Geheim Hoe Ook Jij Kunt Afvallen En Lekkerder In Je Vel Kunt Zitten!

18+ jaar

Coach en trainer voor vrouwen

5.300+ vrouwen

Succesvol af laten vallen

43.350+

Kilo's blijvend afgevallen

afvallen-zonder-sportschool-katwijk

Geweldige vrouw!

 • Weer topfit en slanker de aankomende zomer in? JA!
 • Meer energie en jezelf weer superfit voelen? JA!
 • Lekker in je vel zitten en blij zijn met je lijf? JA!
 • De nodige overtollige kilo’s afvallen? JA!
 • Zekerder voelen in je badkleding? JA!
 • Het gevoel dat je alles aan kan? JA!
 • Een gezond gewicht krijgen? JA!
 • Meer tijd voor jezelf? JA!
 • Gelukkig worden? JA!
LEES VERDER


Deze vrouwen gingen jou met succes voor

Zit een stuk lekkerder in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter!
Marja van der Gugten
Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten
Dirjam van der Plas
Ik zit beter in mijn vel. Zo fijn dat jij altijd positief blijft, je bent echt een topper van een begeleider!
Marleen van der Tuin

Wat is het geheim?

Wat is het geheim? Het geheim is Summer Shape Up!

Met een druk leven en 3 kinderen heb ik lang gezocht naar de oplossing - en nu deel ik die met jou. Want ook jij mag tijd nemen voor jezelf en genieten van een fitter en slanker lichaam omdat je het meer dan verdient! Het kost je heel weinig tijd en het resultaat is verbluffend zoals je verderop deze pagina zult zien. 


Ontdek net als duizenden vrouwen het geheim van Summer Shape Up

Een simpele, leuke en effectieve gezonde leefstijl in een vertrouwde omgeving. Sterker nog. Je sport alleen met vrouwen en je hebt je eigen personal trainer…Hoe geweldig is dat! Summer Shape Up is VIP coaching maar dan voor een lachertje van een prijs.

Summer Shape Up is meer dan een traditioneel ‘fitness rondje’ of een ‘bootcamp lesje’. Deze manieren van sporten zorgen er alleen maar voor dat je binnen enkele weken afhaakt omdat het niet werkt. Je voelt je totaal niet thuis tussen al die macho mannen die je aanstaren. Om maar niet te spreken over die fitgirls die er alleen maar geweldig uit willen zien. Summer Shape Up is gewoon jezelf zijn!


Is calorieën tellen, crash dieten en shakes niet jouw ding?

Wil je het liefst zo eenvoudig, snel en lekker eten zonder dat je apart voor jezelf moet gaan koken dan heb ik goed nieuws voor je! Dat is helemaal niet nodig want met Summer Shape Up kun jij een kant en klaar stappenplan volgen. Zonder dat jij je druk hoeft te maken over wat, wanneer en hoeveel je mag eten om af te vallen. Ook hoef je geen peperdure en smakeloze (jakkes!) shakes en repen te kopen. Je zult weer complimenten in plaats van gezeur krijgen over wat jij op tafel zet. En dat zonder dat je aan ‘de lijn’ gaat. Hoe fantastisch is dat!

LEES VERDER

Eventjes voorstellen

alternatief-sportschool-katwijk

Hoi Arny hier

  Vader van 3 prachtige jonge kinderen. Nelleke, Mathijs en Jesse. Al meer dan 18 jaar help ik mensen om af te vallen en om fitter te worden. Ik ben geen ‘sportschool type’ en moet niets hebben van sixpacks en spierballen. Vrouwen helpen aan een killerbody is niet aan mij besteed. Ik hou van lekker eten zonder alles te hoeven laten staan. Als personal trainer heb ik een eigen studio voor vrouwen in Katwijk en omstreken.
  Daarnaast ben ik ook gewichtsconsulent en help op dit moment dagelijks vrouwen met een gezonde leefstijl. Alles wat ik doe sta ik 100% achter en ‘leef’ ik zelf, daarom smeer ik nooit iemand shakes, pillen en andere producten aan. Ook werk ik niet met een saai en doelloos trainingsschema waar je toch helemaal niets aan hebt.
LEES VERDER


Mijn missie is om ook jou te helpen

Mijn missie is om ook jou te helpen om deze zomer in optimale topvorm te komen! Dat is een grote belofte maar in al die jaren dat ik vrouwen coach heb ik veel geleerd. Dus ik weet waar ik over praat.


Summer Shape Up is dan ook een logisch gevolg van meer dan 18 jaar ervaring en kennis.

In de praktijk zie ik dat er een grote vraag is van vrouwen die voor de zomer willen afvallen. Ze willen zich zeker voelen over hun lichaam en er goed uitzien in badkleding. Maar dan wel op een manier die makkelijk is en zonder er alles voor te moeten laten.


Ik ken je frustraties en uitdagingen. Frustraties en uitdagingen die jij als vrouw en moeder hebt vanwege je figuur en je gewicht. En ik weet als geen ander wat gezond eten en meer bewegen voor je gewicht, je lijf en jouw gevoel kan doen.


Met een gezin weet ik hoe het leven van een vrouw en moeder eruit ziet: druk, hectisch en stressvol. Zeker als je er een baan naast hebt, een partner en kinderen. Maar ook een huishouden, een sociaal leven en de zorg voor iedereen om je heen. Dan valt het gewoon niet mee en weet je, dan cijfer jij jezelf weg. Sterker nog, je komt niet eens op de 2e plaats want alles en iedereen gaat voor. Klinkt dat herkenbaar blijf dan vooral verder lezen.

LEES VERDER

Ik ken je frustraties en uitdagingen

Ik ken je frustraties en uitdagingen. Frustraties en uitdagingen die jij als vrouw en moeder hebt vanwege je figuur en je gewicht. En ik weet als geen ander wat gezond eten en meer bewegen voor je gewicht, je lijf en jouw gevoel kan doen.


Met een gezin weet ik hoe het leven van een vrouw en moeder eruit ziet: druk, hectisch en stressvol. Zeker als je er een baan naast hebt, een partner en kinderen. Maar ook een huishouden, een sociaal leven en de zorg voor iedereen om je heen. Dan valt het gewoon niet mee en weet je, dan cijfer jij jezelf weg. Sterker nog, je komt niet eens op de 2e plaats want alles en iedereen gaat voor. Komt je dat bekend voor? Blijf dan vooral doorlezen.

Ondertussen voel jij je: 
 • Futloos en moe terwijl je dat nooit was
 • Schuldig en boos na iedere zoveelste eetbui
 • Moe en gefrustreerd en zit je niet lekker in je vel
 • Wanhopig omdat je niet weet hoe je dit om kunt buigen
 • Onzeker en ongelukkig over je lijf en diep van binnen denk je…

Hoe heeft het zover kunnen komen. Om nog maar te zwijgen wat je ziet en denkt als je in de spiegel kijkt. Hoewel je ongetwijfeld in al die jaren flink wat adviezen hebt gekregen en begeleiding hebt gehad was het toch allemaal niets voor jou. Anders zou je nu geen overgewicht hebben toch? En misschien ben je al vaak lid geweest van een sportschool (lees sponsor). Zeg eerlijk ook dat heeft allemaal niet geholpen toch?

Lees verder

Het is echt bizar 

Het is echt bizar om te zien welke verbluffende resultaten je gaat krijgen met het programma. Zo ook de resultaten van Lauke een moeder van 28 jaar met 3 kinderen. Na Lauke 12 weken succesvol gecoacht te hebben en na het bekijken van de resultaten dachten we allebei…dit moeten we met andere vrouwen gaan delen! We besloten een video op te nemen om andere vrouwen zoals jou te inspireren. Maar ook omdat we beide enorm trots zijn op wat Lauke heeft bereikt. Want weet je...dit heeft haar leven voorgoed veranderd en we konden het 'geheim' niet langer voor ons houden. Bekijk de video voordat je verder leest.

In plaats van

In plaats van futloos en moe...

Krijg jij weer energie en kracht voor tien

In plaats van nog meer aan te komen...

Ga je alleen maar afvallen doordat de kilo's eraf vliegen

In plaats niet goed in je vel te zitten...

Voel jij je binnen zeer korte tijd fitter en blijer dan ooit

In plaats van schaamte en onzekerheid...

In plaats van schaamte en onzekerheid ben je trots op je lijf

In plaats van streng lijnen en honger hebben...

In plaats van streng te lijnen mag je meer dan genoeg eten

Het resultaat is gelukkig zijn

Het resultaat is meer energie hebben en weer fit en gezond zijn. Lauke zei het al: 'Eindelijk weer gelukkig zijn'. Maar niet alleen dat want Lauke is ook maar liefst 14 kilo afgevallen in 12 weken. Hoe geweldig is dat! Dit alles begon al na het volgen van de eerste workout en het volgen van een op maat en persoonlijk eetplan. Dit werkt! En niet alleen bij Lauke, ook de vele andere vrouwen die het programma volgden hadden dezelfde ervaring. Ik ben zo enthousiast over deze formule dat ik heb besloten om een uniek programma te ontwikkelen voor alle vrouwen uit Katwijk en omstreken. Vanaf 2003 stop ik mijn ziel en zaligheid in het coachen van vrouwen. Dit is letterlijk mijn roeping…ik voel dat ik dit gewoon ‘moet’ doen.
Lees verder

Ik introduceer Summer Shape Up

Het Ultieme Zomer Shape Programma!

In 12 weken tijd ontdek je hoe jij weer fit kunt worden en kunt afvallen met je eigen personal coach.

Je leert dat gezond en lekker eten èn afvallen helemaal geen straf hoeft te zijn en dat sporten samen met andere vrouwen echt waanzinnig leuk is.

Dit programma zit zo goed in elkaar waardoor veel zorgverzekeraars tot maar liefst € 200,-vergoeden! Je kunt dus gewoon meer dan de helft terug krijgen!

Lees verder
snel-slank-in-bikini

Afvallen is geen straf

In 12 weken ontdek je dat je zonder een hongerplan te volgen toch kunt afvallen. Je leert dat gezond en lekker eten echt leuk kan zijn want afvallen is geen straf. Sterker nog ja gaat er lol in krijgen. Je gaat genieten van jouw nieuwe en gezonde leefstijl. En ook zeker van alle complimenten die jij gaat krijgen.

Lees verder


Workouts voor vrouwen

Het excuus ‘ik heb geen tijd om te sporten’ hoeft niet meer! Summer Shape Up is DE oplossing om snel en efficiënt te sporten. Tijdens het 12 weken programma ga je op een ongedwongen manier sporten. Wij zijn jouw buddy terwijl je werkt aan het back in shape komen voor de zomer. Workouts voor vrouwen waarbij plezier en resultaat centraal staat. Want...natuurlijk pakken we de 'probleemzones' aan 😉
Lees verder


sporten-zonder-vrouwen-katwijk

Geen macho mannen

Uniek en niet te beschrijven hoe waardevol is de sfeer bij Fit aan Zee. Er sporten alleen dames in een omgeving waar respect, vertrouwen en begrip vanzelfsprekend is. Er sporten geen mannen en geen jeugd. Hoe fijn is dat! Het sociale en persoonlijke aspect bij Fit aan Zee vind je nergens. Dit is geen arrogantie want ik durf dat met alle bescheidenheid te zeggen. Maar ook de reacties op deze pagina's spreken voor zichzelf.
Lees verder


gezonde-spaghetti

Makkelijk en snel eetmenu

Om jou te helpen om een gewicht en figuur te krijgen waar je blij van wordt ontvang je een persoonlijk eetplan. Je hoeft niet aan de slag met shakes en pillen of een crashdieet te volgen. Wat je krijgt is een makkelijk en snel eetmenu. Het fijne is...iedereen kan gewoon mee eten en alles wat je niet lust kun je zelf vervangen. Iedereen zal versteld staan van jouw kookkunsten! Wat je overigens in een handomdraai op tafel heb staan.
Lees verder


Doe NU mee voor een Summer Deal prijs

Vrouwen voor jou hebben een veelvoud betaald om dit programma te volgen, maar nog belangrijker...er staat geen prijs op een fitter, strakker en slanker lichaam. Maar om het voor jou toegankelijk te houden heb ik een Summer Deal prijs in gedachten. Daarover later meer want eerst wil ik je wat vragen:

❤ Wat zou het je waard zijn als jij jezelf binnen 12 weken super fit en energiek voelt? 

❤ Wat zou het je waard zijn als jij weer blij bent met je lichaam als je in de spiegel kijkt?

❤ Wat zou het je waard zijn als jij weer het gevoel hebt dat je “de hele wereld aan kunt”?

❤ Wat zou het je waard zijn als jij deze zomer weer kunt stralen en kunt dragen wat jij graag wilt? 

❤ Wat zou het je waard zijn als jij zonder al teveel gedoe en geklaag aan tafel lekker en makkelijk kunt eten?

❤ Wat zou het je waard zijn als jij niet meer baalt van je gewicht en tevreden bent met het getal op de weegschaal?


Vele vrouwen ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je het Summer Shape Up programma volgt. Zodra de Summer Deal voorbij is, dan ga ik dit programma aanbieden voor EUR 499 omdat de waarde vele malen hoger is omdat mijn tarief als personal trainer en gewichtsconsulent al EUR 65 per uur is. Ik geef nu het programma weg voor een fractie van de prijs die het normaal gesproken kost. Om jou te helpen.


Want je kunt nu tijdelijk meedoen voor de Summer Deal prijs van slechts EUR 399 

Dat lees je goed! Dat is een Summer Deal KORTING van maar liefst EUR 100!
Waarom deze korting? Omdat onze studio weer open mag en dat vieren we!


Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje dan is nu het moment, want de Summer Deal is zeer binnenkort voorbij.


Daarnaast heb je een 100% geld terug garantie! 

Na 14 dagen kun je jouw aankoop ongedaan maken, maar binnen die tijd ga je zeker al resultaat zien en ervaren. Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur mij dan een e-mailtje en ik retourneer jouw investering die je hebt gemaakt in een fitter en slanker zomer lichaam volledig terug.

Ik verwacht ook dat ik binnen korte tijd door de beschikbare plekken ben (voor dit programma neem ik slechts 15 vrouwen aan), dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Det programma is nergens anders te volgen, is gemaakt door mij zelf, en is uniek in Katwijk en omstreken.

Het is een samensmelting van mijn praktijkervaring met 3 kinderen, het begeleiden van duizenden vrouwen en een enorme berg aan kennis die ik heb opgedaan in de vorm van opleidingen, cursussen en coaching.


Dus als jij wilt stoppen met jezelf moe en futloos voelen, af wilt rekenen met je overtollige kilo’s... Maar in plaats daarvan jezelf weer fit en energiek wilt voelen. Af wilt vallen en weer blij wilt zijn met je gewicht zodat je deze zomer kunt stralen als nooit tevoren.

Maak dan gebruik van deze éénmalige aanbieding van mijn programma. Er is geen enkel risico.


Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met het programma en de 3 bonussen. 

Lees verder

Tijdelijke 3 GRATIS bonussen!

90 EURO
GRATIS

Bonus 1 - Persoonlijke intake

Om jou zo goed mogelijk te kunnen coachen krijg je een start intake. Dit is letterlijk de start van jouw nieuwe slanke lichaam en je gezonde leefstijl.

Waarde 90 EURO

12 EURO
GRATIS

Bonus 2 - Luxe bewaarmap

Om al jouw menulijsten netjes te bewaren krijg je deze speciale Body Support map.

Zo kun je de rest van je leven gebruik maken van de kant en klare menu lijsten. 

Waarde 12 EUR0

8 EURO
GRATIS

Bonus 3 - Handig coach boekje

Om nog meer ondersteuning te bieden werken we met een handig coach boekje tijdens het programma. Handige tips, fabels en feitjes om je nieuwe gezonde leefstijl blijvend te veranderen.

Waarde 8 EURO

Uiteindelijk is dit wat je krijgt

Summer Shape Up

 • 12 weken sporten
 • 12 weken coaching
 • 12 weken eetplan

BONUS 1

 • Persoonlijke intake
 • Weeg moment
 • Meet moment

BONUS 2

 • Luxe bewaarmap
 • Mooie hardcover
 • Handige ringband

BONUS 3

 • Handig coach boekje
 • Tips en adviezen
 • Makkelijk leerboekje
Totaal 499 399 EUR

Let op!

Betaling in termijnen is mogelijk en sommige zorgverzekeraars vergoeden tot maar liefst € 200,- van het Summer Shape Up programma!

Ook deze vrouwen gingen jou voor

Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald
Aldith Tromp - Guijt
Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met gezin. En de persoonlijke begeleiding is super
Nicoline Vossen
Goed te volgen en vol te houden, ook met een gezin en het onregelmatige werk
Francis Schuiling
499 EUR
399 EUR

Meld je hieronder eventjes aan

Wacht niet langer en start direct met jouw Summer Shape Up programma


 • Weer topfit en slanker de aankomende zomer in? JA!
 • Meer energie en jezelf weer superfit voelen? JA!
 • Lekker in je vel zitten en blij zijn met je lijf? JA!
 • De nodige overtollige kilo’s afvallen? JA!
 • Het gevoel dat je alles aan kan? JA!
 • Een gezonder gewicht krijgen? JA!
 • Meer quality time voor jezelf? JA!
 • Gelukkiger worden? JA!

Let op! Na de Summer Deal vervalt de tijdelijke korting en de 3 bonussen. Daarna gaat de prijs definitief met 100 EUR omhoog! Zorg dus dat je niet te laat bent en meld je hieronder eventjes aan. Klik hieronder op JA IK DOE MEE en je kunt direct deelnemen met het Summer Shape Up programma.


Betaling in termijnen is mogelijk en sommige zorgverzekeraars vergoeden tot maar liefst € 200,- van het Summer Shape Up programma!

Dit is wat je wilt

Het kan niet anders. Dit is wat je wilt. Een fit, energiek en slanker lichaam wacht op jou. Je gaat er totaal geen spijt van krijgen. Bedankt voor het lezen van deze pagina, dit was Arny van Fit aan Zee, en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met Summer Shape Up. Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de Summer Deal prijs. Er is een 100% geld terug garantie dus je loopt geen enkel risico. Lauke en vele andere vrouwen zijn het levende bewijs dat dit programma werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu direct te starten. Klik de JA IK DOE MEE knop hieronder, en ik zie je tijdens het Summer Shape Up programma.

Laat dit niet gebeuren

Mocht je wel interesse hebben in het Summer Shape Up programma, maar toch niet deel willen nemen? Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren...NIKS. Alles blijft hetzelfde. Je blijft jezelf moe en futloos voelen, je blijft balen van je gewicht en daar blijf je jezelf dan weer schuldig over voelen. En de kans is groot dat het alleen maar erger wordt. Je zult je aankomende zomer niet prettig over je lichaam voelen en iedere confrontatie vermijden. Laat dit niet gebeuren.

100% geld terug garantie!

Je aankoop mag je zonder reden binnen 14 dagen ongedaan maken. Dus je loopt geen enkel risico.

                   

Meest gestelde vragen

Wanneer start het Summer Shape Up programma?

Het programma start 1 mei aanstaande en er is beperkt plek. Let op: VOL = VOL!

Wat kan ik van het programma verwachten?

Het programma geeft jou inzicht over hoe je verantwoord, gezond en voldoende kunt eten terwijl je afvalt. Ik help je daarbij. Je volgt geen crashdieet en je sport 2 keer per week.

Wat mag ik allemaal eten volgens het programma?

Je mag koolhydraten eten, hoeft geen vet te vermijden en mag ook af en toe wat zoets op brood. Je eet brood, aardappelen, pasta, rijst, vlees, vis, groente, zuivel en fruit.

Ik lust niet alles, wordt hier rekening mee gehouden?

Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Ik hou hier dan rekening mee. Ook kun je alles zelf heel eenvoudig aanpassen.

Wat als ik allergieën en of maagklachten heb?

Bij allergieën en of maagklachten adviseer ik om contact op te nemen met je arts of specialist voordat je start.

Vegetarisch, biologisch, glutenvrij eten kan dat ook?

Dit is geen probleem, ook hier hou ik rekening mee.

Hoe vaak per week en waar ga ik sporten?

Je sport 2 keer per week buiten op afspraak. We sporten op buitenlocaties en zodra het weer mag ook binnen.

Hoe gaat het in zijn werk met sporten en de begeleiding?

We maken gebruik van een app waar je zelf je sportafspraken kunt inplannen. De app gebruik ik ook om jou te coachen.

Ik wil / kan / mag niet sporten kan ik dan toch meedoen?

Je kunt het programma ook volgen zonder sporten, dan ontvang je alleen de afslank begeleiding en het eetplan.

Is er ook een vergoeding via de zorgverzekering?

Veel zorgverzekeraars vergoeden het programma tot 75 %. Je dient dit zelf na te vragen.

Hoe gaat het met de betaling en de vergoeding?

De betaling is een éénmalige incasso en je ontvangt een rekening voor de zorgverzekering die je zelf kunt indienen.

Mijn vraag staat er niet bij, kan ik ook contact opnemen?

Je kunt een mail sturen naar info@fitaanzee.nl

Hoe kan ik me aanmelden voor het programma?

Om mee te doen kun je de knop JA IK DOE MEE onderaan deze pagina gebruiken.

                 

Doe mee met Summer Shape Up

Voor wie is dit programma geschikt?

Voldoe je aan het onderstaande dan is dit programma voor jou

Directe feedback

Als jij iemand nodigt hebt die over je schouder meekijkt en die je direct feedback geeft zodat het jou de nodige frustratie kan besparen en door kan zetten.

Praktisch en makkelijk programma

Je hebt een super praktisch en eenvoudig programma nodig zonder dat je zelf alles uit hoeft te zoeken. Je wilt je niet bezig houden met wat allemaal wel en niet mag.

Slank en fit de zomer in

Voor de komende zomer wil je wat kilo's afvallen maar je vindt de kilo's zijn het allerbelangrijkste. Je wilt vooral beter in je vel zitten, fitter worden en meer energie krijgen. 

Maximale inzet

Je beseft dat wanneer je voor deze zomer af wilt vallen, dat je daar iets voor moet doen en laten. Je bent dan ook bereid om je maximaal in te zetten om je doel te bereiken.

Je bent bereid te investeren

Natuurlijk is er een investering nodig, in, tijd, energie, inspanning maar ook in geld. Je bent bereid om te investeren en beseft dat het waardevol en belangrijk voor je is.

Positieve instelling

Jij staat positief in het leven en zoekt naar oplossingen in plaats van dat je overal problemen in ziet. Wanneer je een positieve instelling hebt dan werk ik graag met je.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Voldoe jij aan het onderstaande dan is dit programma niet voor jou

Je wilt niet veranderen

Je staat niet open voor verandering en bent niet bereid om je leefstijl en gedrag te veranderen. Liever kies je ervoor om je ongezonde eet en leefpatroon niet op te geven.

Het mag niets kosten

Hoeveel is een fit, slank en gezond lichaam jou waard? Stel jezelf die vraag als je iemand bent die niet bereid is om te investeren en als je een goedkope oplossing zoekt.

De makkelijke weg

Kies jij liever voor de makkelijke weg en heb je altijd en overal een excuus voor en wil je niet werken aan oplossingen, dan kan is dit programma helaas niet voor jou.

Pillen, shakes en poeders

Als je liever gebruik wilt maken van snelle en ongezonde middelen zoals pillen, shakes en poeders dan is dit programma niet geschikt voor jou. Ik geloof in verantwoord en gezond.

Negatieve instelling

Overal heb je een excuus voor en je zoekt de schuld altijd buiten jezelf. Het ligt altijd aan anderen en je staat erg negatief en klagend in het leven? Zoek dan een ander programma.

Medische indicaties

Wanneer je medische indicaties hebt zoals darmklachten, schildklier problemen en of lichamelijke blessures of beperkingen dan is het aan te raden om elders  advies te vragen.

Doe mee met Summer Shape Up