Zou het echt mogelijk zijn om jezelf zeker en fijn te voelen in je badkleding …

en een lichaam te krijgen wat je wel mooi vindt...dat kan zeker!

Herken jij het volgende?

Daar sta je dan...het is zomer en het is weer zover. Tijd om je luchtige zomer kleding aan te trekken en om een badbak of bikini aan te trekken. Slik...


Je bent in de bloei van je leven (zeggen ze), maar jij vindt jezelf nou niet echt een prachtige bloem. Mínstens 10 kilo te zwaar ben je, je zíet de kilo’s zitten als je in de spiegel kijkt en het voelt alsof die kilo's nooit meer weg gaan. Afvallen lijkt voor jou gewoon onmogelijk, jij bent kennelijk voorbestemd om eens en voor altijd overgewicht te hebben.


Minuten lang staar je naar al die jurkjes, truitjes en rokjes en je hoopt dat ze ooit ooit gaan passen… Pakt een broek met het prijskaartje er nog aan. Je vraagt je voor de duizendste keer af zal ik het wegdoen of wil ik het houden? 


Snel hang je de broek weer terug omdat afvallen en dat jurkje aandoen toch nog steeds één van je allerdiepste wens is. Dus je weet heel zeker….er komt een dag dat het past!


Maar wees eens eerlijk, je weet ook dat het al de zooooveelste keer is dat je dit denkt en de zoveelste keer dat je ‘slanke’ kleding onaangeroerd in de kast blijft hangen. 


Dan kun je denken ‘wat maak ik me nou druk?’ Ik heb al een partner die me ook nu mooi vindt. En er zijn momenten dat je denkt ‘als ik zie en hoor van mijn beste vriendin, hoe ernstig ziek zij is, wat zijn dan die paar kilo teveel? Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Ik ben toch gezond?’


Maar toch, je baalt van die vetrollen op je buik en je vindt jezelf allang niet mooi meer. Je voelt je ‘opgeblazen’ en schaamt je voor de extra "rollen" op de rug, je buik, armen, billen en dijen. Het liefst verberg jij je lichaam omdat je te onzeker bent over hoe je eruit ziet…
Lees verder

Steeds vaker zijn er van die momenten...

Steeds vaker zijn er van die momenten dat je ’s morgens voor de spiegel staat en naar jezelf kijkt, en de tranen in je ogen schieten, want ja je bent dankbaar en blij dat je gezond bent maar dat lichaam zoals het er nu uitziet, je wordt daar echt niet blij van. Sterker nog, het maakt je alleen maar verdrietig.

Je wilt en kunt het gewoon niet accepteren. Het is nu echt de hoogste tijd dat jij en die overtollige 10 kilo of meer voorgoed afscheid gaan nemen. Want je bent er nu echt he-le-maal klaar mee. Maar wat moet je daar nou aan doen?


Terwijl jij jezelf die vraag stelt, komt er weer een stemmetje op in je hoofd dat zegt: ‘Wat als het mij nou wéér niet gaat lukken?, wat als ik nou wéér ga falen? En wéér voel jij je ontzettend slecht over jezelf omdat je na een zoveelste lijnpoging weer zwaarder bent. Je wilt zo graag je gewicht zien zakken, maar het enige wat zakt is je gevoel van eigenwaarde.


Je bent bang dat je partner meer oog krijgt voor andere vrouwen dus je hoopt er ooit nog jong, slank en aantrekkelijk uit te zien. Realistisch als je bent laat je die hoop varen, maar je wil er wel eindelijk eens uit gaan zien als jezelf.


Je wilt er niet alleen goed uitzien, je wilt ook gezond zijn en je verlangt naar een lichaam dat er mooi uitziet. Een positiever beeld van jezelf, dat is waar je naar verlangd. Niet meer 'die dikke vrouw’ die meer dan 10 kilo te zwaar is maar gewoon zijn wie je bent.


Dat komt ook omdat je denkt dat op dit moment iedereen om je heen jou een etiketje opplakt. Etiketjes zoals 'gezellig', 'vriendelijk', 'hartelijk' ‘levensgenieter’. Maar je geniet niet omdat niemand ziet wie je écht is.


Er moet nu iets gebeuren! Want de overtollige kilo’s gaan er niet vanzelf vanaf. Dat is inmiddels wel goed duidelijk.
Lees verder

Hoe zou het zijn als...

Hoe zou het zijn als

Je op een dag de kledingkast opentrekt en al die zomer jurkjes, truitjes en rokjes die daar al zolang ongedragen hangen zonder enige moeite aan kan trekken en vol trots en blijheid een rondje draait voor de spiegel. Yes! Eindelijk past het!

Hoe zou het zijn als

Nu eindelijk in staat bent om naar jezelf in de spiegel te kijken en tevreden zijn met je lijf en gewicht... je vindt jezelf weer mooi, voelt je super slank, en je buik, armen, billen en dijen zijn zoveel steviger en strakker geworden. Je durft jezelf weer te laten zien!

Hoe zou het zijn als

Jij dit jaar straalt vol zelfvertrouwen bent en jezelf weer super zeker voelt over je lichaam? Gevolg hiervan is dat jij je goed en fijn voelt in je bikini en badpak.

Hoe zou het zijn als

Ook de relatie met je partner stukken beter is? Want als jij bent afgevallen ben gelukkiger in jouw nieuwe lichaam en durft jezelf te laten zien. Je voelt je simpelweg vrijer voor je partner en dat kan ook zeker zijn weerslag hebben op jullie intimiteit.
Ja, je mag het gewoon zeggen…je bent niet alleen gezond, maar ziet er ook gewoon goed uit. PUNT!


Het positieve beeld over jezelf waar je al zolang naar verlangt hebt is daar! Je bent en durft jezelf te zijn en eindelijk zien mensen jou als jezelf. Je geniet weer omdat je alle etiketjes en vooroordelen van je af hebt geschud.

Dat is ook voor jou mogelijk...

Dat is mogelijk ook voor jou mogelijk als je mijn bewezen Zomer Afslank Check volgt. Een programma waarmee ik al vele honderden vrouwen succesvol mee heb geholpen.


Een programma waarin ik je 6 weken coach door een persoonlijk en op maat eetplan voor je te maken. Dit eetplan is op basis van normale en gezonde voeding zonder dat ik gebruik maak van shakes, pillen en of een crashdieet. 


We starten met een uitgebreide intake zodat we jouw eet en beweegpatroon onder de loep kunnen nemen, en om ongezond gedrag en ‘slechte’ gewoontes in kaart te brengen.


Om de twee weken plannen we weeg moment in bij mij in de praktijk om je voortgang en je resultaat (en dat ga je krijgen) bij te houden. Dit is tevens een goed moment om te evalueren en om nieuwe doelen te stellen. Weeg je liever thuis dan kan dat natuurlijk ook. Aan het einde van het programma hebben we een eindmeting en eindgesprek en bespreken we eventuele vervolgstappen.


Tijdens het programma kun je twee keer per week een uur komen sporten. Dit doe je in de buitenlucht samen met alleen maar vrouwen. Sport je thuis of ergens anders dan kun je het programma ook volgen met alleen de afslank begeleiding.
Lees verder

Aan het einde van dit programma...

Aan het einde van dit programma sta je voor de spiegel te springen van geluk omdat je er zooo geweldig uitziet in je bikini of badpak. YES! En je weet dat je die overtollige kilo’s voor eens en voor altijd achter je kunt laten.


De zomerjurkjes, truitjes en rokjes die al zo lang in de kast hangen te versloffen zitten als gegoten. Sterker nog...je bent klaar om je hele garderobe te vervangen. Kleding shoppen is weer een feestje!


De prijskaartjes ruk je van de kleding af en snel draai je een paar rondjes voor de spiegel. Je straalt en showt. WOW, je hebt jezelf nog nooit zo mooi gevonden.


Je bent blij, tevreden en gelukkig met je lichaam wat niet alleen 10 kilo lichter is, maar er ook zeker 10 jaar jonger uitziet. Houden van jezelf en je lichaam weer prachtig vinden…na dit programma is het werkelijkheid.


Zal jij je weer zeker voelen over je lichaam en je durft jezelf weer te laten zien kan. Daardoor voel jij je stukken vrijer met je partner en dat kan zeker zijn weerslag hebben op de intimiteit tussen jou en je partner.


Zeg jij tegen jezelf: ‘weet je meid, je bent weer slank en aantrekkelijk. Je mag er zijn en durf je weer volledig jezelf te zijn. Ook de relatie met je partner is extreem verbeterd, net als in de begintijd. Vol vuur, passie en enthousiasme.


Na dit programma ben je weer gezond, fit en energiek en is het negatieve beeld wat je had van jezelf verdwenen als sneeuw voor de zon. Net zoals de kilo's overgewicht die je had voordat je met dit programma begon. Vanaf nu ben mag je gewoon 100% jezelf zijn.
Lees verder

Wat is de investering voor de Afslank Zomer Check?

Het gehele programma is een samensmelting van meer dan 20 jaar ervaring en tienduizenden euro’s aan opleiding en coaching dat ik zelf gevolgd heb. Met het volste vertrouwen en met alle gemak zou ik als personal trainer en gewichtscoach voor vrouwen minimaal € 75 per uur kunnen vragen. En een persoonlijk coaching traject bij mij is € 1299 per jaar.


Maar ik heb een missie en dat is vrouwen in Katwijk en omstreken die minimaal 5 kilo te zwaar zijn te helpen met hun gewichtsproblemen. En dus ook jou. 


Daarom heb ik besloten om de Zomer Afslank Check tijdelijk voor slechts 499 euro aan te bieden, zodat het ook voor jou toegankelijk is. Dus geen € 75 per uur en geen € 1299 per jaar. Maar slechts 499 euro! Goed nieuws toch?


Maar ik heb nog meer goed nieuws!

Tijdelijke Sumer Deal!

Want omdat ik niet kan wachten op de zomer, heb ik een tijdelijke Summer Deal met € 100 KORTING! De maand juni krijg je namelijk maar liefst € 100 op de Zomer Afslank Check. Hierdoor is jouw investering niet € 499 maar slechts € 399

En alsof dat nog niet genoeg korting is...

En alsof dat nog niet genoeg korting is, want een vergoeding door de zorgverzekeraar is ook mogelijk.* Dit kan oplopen tot maar liefst 75 %. Jouw bijdrage is dus minimaal! En omdat je vergoeding krijgt vanuit je aanvullende polis, gaat dit niet van je eigen risico af. Hoe fantastisch is dat!


* Dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar en welke aanvullende verzekering je hebt. Sommige zorgverzekeraars vergoeden het volledige bedrag! Hoe bizar is dat! 

Nog niet overtuigd?


Luister eventjes naar het succesverhaal van Lauke

JA, DAT WIL IK OOK!

Start nu met de Zomer Afslank Check!

Snel afvallen voor de vakantie zonder dieet

De Zomer Afslank Check in het kort

Dit is wat je krijgt

Persoonlijke begeleiding

Maar liefst 12 weken lang wordt je persoonlijk begeleid door mijzelf

Kant en klaar eetplan

Je ontvangt een makkelijk, lekker en persoonlijk kant en klaar eetplan

Buiten workouts

Sport je graag heerlijk buiten? Dan kun je met ons meedoen met de buiten workouts

Binnen workouts

Naast de buiten workouts sport je ook binnen in mijn personal training studio

Evaluatie afspraken

Om de twee weken plannen we een 1 op 1 evaluatie afspraak in

De € 100 korting vervalt binnenkort!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 499,-
€ 399,-

Zomer Afslank Check

Ontdek hoe ook jij deze zomer nog kunt stralen als nooit tevoren en jezelf weer super zeker voelt in je badkleding. Maar ook ga jij weer super fit, energiek en lekkerder in je vel zitten!

Meest gestelde vragen

Wat mag ik van de Afslank Zomer Check verwachten?

De Afslank Zomer Check is er op gericht om jou inzicht en informatie tegen over hoe je verantwoord en gezond kunt blijven eten gedurende de 12 weken maar ook daarna. Het is geen crashdieet maar je valt verantwoord en blijvend af.

Wanneer start de Afslank Zomer Check?

De Afslank Zomer Check start wanneer jij dat wilt. Je start namelijk niet in een groep, maar individueel.

Wat voor producten mag ik eten volgens tijdens de Afslank Zomer Check?

Je mag 'gewoon' koolhydraten eten, hoeft geen vet te vermijden en mag ook af en toe wat zoets op brood. Je eet brood, aardappelen, pasta, rijst, vlees, vis, groente, zuivel en fruit.

Moet ik nog supplementen en of andere producten kopen?

Nee er komen geen enkele supplementen voor in de Afslank Zomer Check, alles is gebaseerd op verantwoorde en normale voeding die je in iedere supermarkt kunt kopen. Ik ga je ook geen enkele producten aanbieden.

Kan ik zelf nog wat aanpassen in de menu's en boodschappen?

Je bent geheel vrij om je voeding aan te passen. Alles kun je zelf vervangen of verwijderen omdat we via een speciale app werken.

Wat als ik allergieën en of maagklachten heb?

Bij allergieën en of maagklachten adviseer ik om contact op te nemen met je arts of specialist.
Ik lust een aantal producten niet, wordt hier rekening mee gehouden?

Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Dit komt dan niet in je eetschema. Verder kun je zelf ook alles aanpassen.

Ik werk op wisselende tijden en of heb nachtdiensten, werkt de Afslank Zomer Check dan ook?

Ook wanneer je nachtdiensten werkt of niet op gepaste tijden kunt eten dan werkt dit programma.

Vegetarisch, biologisch, glutenvrij, lactose intolerant is dat een probleem?

Dit is geen probleem omdat ik daar rekening mee hou in je persoonlijk eetschema.

Hoe vaak moet ik per week sporten?
Je sport 2 keer per week buiten op afspraak, maar alleen als je het sporten erbij neemt. Je kunt de Afslank Zomer Check namelijk ook zonder sporten afnemen.

Kan ik ook gewoon zelf thuis wegen?
Je kunt ook zelf wegen want ik kan je ook online ondersteunen tijdens de Afslank Zomer Check.

Is er ook een vergoeding mogelijk?

Veel zorgverzekeraars vergoeden de Afslank Zomer Check tot maar liefst 75 %. Sommige zorgverzekeraars vergoeden het volledige bedrag!

Wie is de maker van de Afslank Zomer Check?

De Afslank Zomer Check wordt aangeboden door Arny van der Plas, personal trainer, gewichtsconsulent en eigenaar van fitness Fit aan Zee.

Tot wanneer geldt de ACTIE KORTING?

De ACTIE KORTING vervalt op 30-06-2023. Daarna betaal je het volledige bedrag.