Slimmer in vorm

Beter in vorm komen met persoonlijke begeleiding

Kan ik je helpen?

Vraag direct een Gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Ja, ik ontvang graag ook regelmatig waardevolle tips en adviezen.
Vanaf 12 weken

Persoonlijk en op maat begeleiding

14+ kilo afvallen

Binnen 12 weken

Vergoedingen

Vergoeding zorgverzekering mogelijk

Niet bekeken worden

Je sport alleen met vrouwen met hetzelfde doel als jij en er sporten geen mannen.

Je kunt jezelf zijn

Het gaat er niet om wat voor sportpakje je aan hebt want je kunt volledig jezelf zijn.

Geen geld verspillen

Doordat je persoonlijk en altijd begeleidt wordt zorgen we ervoor dat jij je doel bereikt.

Ik help jou om het beste uit jezelf te halen!

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee waar ik dagelijks vrouwen help met afvallen, fitter worden en weer de energie en kracht te krijgen waar ze na verlangen.


Als vader van 2 jonge kinderen en echtgenoot van een vrouw die vol in het leven staat weet ik wat de uitdagingen zijn van een (jonge) vrouw en moeder. 


Maar ik heb ook zeker de nodige tegenslagen en uitdagingen overwonnen in mijn leven en weet als geen ander wat voeding en beweging voor je lichaam en je stemming kan doen. Zowel in negatieve als positieve in zin. 


Niet alleen bij mezelf maar ook bij letterlijk honderden vrouwen die ik heb geholpen. Daardoor is mijn missie om vrouwen te helpen om weer het allerbeste uit zichzelf te halen!

Lees verder


Deze vrouwen gingen je voor

"Het is echt niet zo dat je in een strak plan komt te zitten en weinig mag eten, het is eerder veel wat je kan eten. Maar dan wel op de juiste manier"

Francis Schuijling - 50 jaar

"Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met heel mijn gezin. Krachttraining wat ik nooit eerder deed en de persoonlijke begeleiding is super"

Nicolien Vossen - 31 jaar

"Laagdrempelig, persoonlijk contact en advies op maat. Een prima vol te houden voedingsprogramma en een erg prettige omgeving om te trainen"

Mirjam Vlieland - 34 jaar

Slimmer in vorm in het kort

Sporten zonder mannen

Wij begrijpen dat jij je niet thuis voelt tussen al die macho mannen en jonge gasten. Jij hebt een doel en wilt ongedwongen en zonder bekeken te worden sporten. Bij Fit aan Zee train je alleen met vrouwen die hetzelfde willen bereiken als jij: met goede zorg en aandacht maximaal resultaat behalen.

Lees verder


Persoonlijke begeleiding

Je bent het zat om alleen maar te betalen voor een sportabonnement bij een sportschool waar je geen resultaat bereikt en waar je het zelf uit mag zoeken. Bij Fit aan Zee train je uitsluitend in kleine groepjes onder persoonlijke begeleiding maar daarbij heb je niet de kosten van een dure personal trainer. 

Gratis adviesgesprek

Maximaal en blijvend resultaat

In combinatie met het voedingsprogramma haal je het maximale uit je training. Door het slimme eetpatroon en de op resultaat gerichte trainingen verbrand je meer, voel je je energieker en heb je de kracht om door te zetten en er voor te gaan. Samen met je eigen persoonlijke coach bereik je maximaal resultaat.

Lees verder


Waar voor je geld

Hoe vaak heb je geen sportschool abonnement afgesloten om er vervolgens achter te komen dat je geen resultaat behaald. Om te ontdekken dat je al maanden voor niets hebt betaald en dat je alleen maar een sponsor van de sportschool bent. Wij zorgen dat je resultaat krijgt voor je investering. 

Lees verder


Waarom zou je nog langer wachten?

Vraag direct een gratis adviesgesprek met me aan. Vul hieronder je naam en email adres in en klik op aanvragen.
Ja, ik ontvang graag ook regelmatig waardevolle tips en adviezen.