Slimmer in balans

In balans blijven zonder crashdieet

Waarmee mag ik je helpen?
Vraag direct een Gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Ja, ik ontvang graag ook regelmatig waardevolle tips en adviezen.
Vanaf 12 weken

Persoonlijk eet en beweeg plan

14+ kilo afvallen

Binnen 12 weken

Vergoedingen

Vergoeding zorgverzekering mogelijk

Goed vol te houden

Je gaat niet op een dieet maar je houdt je doel en gedrag vast

Geen jo-jo effect

Je ontdekt een betere manier om fit en op gewicht te blijven

Gerichte begeleiding

Je blijft onder controle van je eigen persoonlijke coach

Ik help jou om het beste uit jezelf te halen!

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee waar ik dagelijks vrouwen help met afvallen, fitter worden en weer de energie en kracht te krijgen waar ze na verlangen.


Als vader van 2 jonge kinderen en echtgenoot van een vrouw die vol in het leven staat weet ik wat de uitdagingen zijn van een (jonge) vrouw en moeder. 


Maar ik heb ook zeker de nodige tegenslagen en uitdagingen overwonnen in mijn leven en weet als geen ander wat voeding en beweging voor je lichaam en je stemming kan doen. Zowel in negatieve als positieve in zin. 


Niet alleen bij mezelf maar ook bij letterlijk honderden vrouwen die ik heb geholpen. Daardoor is mijn missie om vrouwen te helpen om weer het allerbeste uit zichzelf te halen!

Lees verder


Deze vrouwen gingen je voor

"Het is echt niet zo dat je in een strak plan komt te zitten en weinig mag eten, het is eerder veel wat je kan eten. Maar dan wel op de juiste manier"

Francis Schuijling - 50 jaar

"Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met heel mijn gezin. Krachttraining wat ik nooit eerder deed en de persoonlijke begeleiding is super"

Nicolien Vossen - 31 jaar

"Laagdrempelig, persoonlijk contact en advies op maat. Een prima vol te houden voedingsprogramma en een erg prettige omgeving om te trainen"

Mirjam Vlieland - 34 jaar

Slimmer in balans in het kort

Geen crashdieet

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is samen met jouw coach en geniet van eten zoals het bedoeld is. En dat terwijl je afvalt.

Lees verder


Persoonlijke coach

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met je eigen persoonlijke coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Maar ook als je meer dan 10 kilo wilt afvallen dan is dit programma voor jou.  Iedere week checken we je vooruitgang en zie je hoe snel je vorderingen maakt

Lees verder


Meer energie

Doordat je bij ons niet op een streng hongerplan wordt gezet krijg je genoeg energie binnen om jezelf fit te voelen. Voldoende energie zorgt ervoor dat jij je niet langer meer moe, futloos en leeg zal voelen en dat je verbranding omhoog gaat waardoor je vet reserve waar je zo graag vanaf wilt zal verminderen.

Lees verder


Beter in je vel

Ook al ben je door de jaren heen behoorlijk aangekomen en heb je al vele meerdere afslank pogingen gedaan en dat zonder succes.

Geen probleem want door de persoonlijke en intensieve begeleiding ga je veel beter in je vel zitten. Daarnaast is het sporten samen met andere vrouwen ontzettend motiverend en leuk om te doen.

Lees verder


Waarom zou je nog langer wachten?

Vraag direct een gratis adviesgesprek met me aan. Vul hieronder je naam en email adres in en klik op aanvragen.
Ja, ik ontvang graag ook regelmatig waardevolle tips en adviezen.