Aangekomen na de zomer vakantie?

Hoog tijd om weer iets aan je gewicht te gaan doen?
Lees verder 

Ontdek de Samen Fit Formule

Hèt afslank programma voor vrouwen

Meer dan 20 jaar succesvol

Exclusief voor vrouwen

Persoonlijk en op maat

Makkelijk, lekker en geschikt voor het hele gezin

Geen honger crashdieet

Zonder shakes of pillen

Normaal blijven eten

Zit een stuk lekkerder (en strakker) in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter!

Marja van der Gugten

Afvallen en een gezond gewicht is helemaal niet zo moeilijk!

Als je maar weet wat je moet doen

Hou op met streng lijnen!

Te weinig eten is nooit de oplossing. Je verlaagt je verbranding, krijgt te weinig energie binnen en valt bijna om van de honger. Hoe lang denk je dat vol te houden?

Eet zo gewoon mogelijk!

Stop met de hypes en trends. Op lange termijn wil je toch zo normaal mogelijk blijven eten. Op die manier kan het gezin of partner gewoon mee blijven eten en hou je het langer vol.

Zorg voor voldoende beweging!

 en Voldoende beweging is DE oplossing voor een slanker en fitter lichaam. Door voldoende beweging heb je meer energie en ga je dag en nacht veel meer calorieën verbranden. Daardoor zal je gaan afvallen.

Stop met aanmodderen!

Zelf aanmodderen werkt niet. Hoe vaak heb je het niet zelf geprobeerd om vervolgens weer op te geven. En om er achter te komen dat je een eeuwige jo jo bent.

Verander je omgeving!

Je bent het gemiddelde van de mensen met wie je omgaat. Helpen ze jou bij je doel en staan ze achter je? Ga om met mensen die een positieve invloed op jou hebben.

Zoek ondersteuning!

Je weet heel goed dat het je zelf niet lukt en dat je na een zoveelste poging weer terug valt in je oude gedrag en oude overgewicht. Door te werken met een coach heb je een stok achter de deur.

Herken jij jezelf in het onderstaande?

Je kunt het niet alleen

Als gewichtsconsulent en personal trainer spreek ik dagelijks vrouwen die mij om hulp vragen. Ook jij weet ongetwijfeld dat gezond eten en meer beweging de oplossing is voor jou overgewicht.


De vraag is: doe je dat ook? Pas je het wel toe? En kun je het wel alleen? Hoe vaak heb je geen poging ondernomen om vervolgens keihard weer te falen.


Alle vrouwen die ik de afgelopen jaren heb geholpen hebben één ding gemeen: ze zochten hulp omdat ze toegaven dat ze het niet alleen konden.

Lees verder

Je zit niet zo lekker in je vel

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Je kleding zit strakker en het getal op de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je je figuur en je vormen te verbloemen.


Je zit niet zo lekker in je vel. Bent futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Lees verder

Je bent het lijnen meer dan zat

Je hebt werkelijk al van alles gedaan: Sonja Bakker, Weight Watchers, Koolhydraat arm dieet, Eiwit dieet, New Fysic, shakes en pillen. En heeft het je blijvend geholpen?


Keer op keer val je terug in je oude slechte gedrag en onhandige patronen en zo blijf je een eeuwige jo-jo.


Je bent het lijnen meer dan zat want alles wat je doet is niet vol te houden. Niet binnen je gezin, niet op je werk en niet in je sociale leven. 

Lees verder

Je wilt jezelf niet alles ontzeggen

Hoe frustrerend is het om altijd maar NEE te moeten zeggen, om niets meer te mogen en om jezelf te straffen.


Je hebt een druk sociaal leven, houdt van gezelligheid en je wilt jezelf niet alles ontzeggen. 


 Maar je voelt je schuldig omdat je alles af moet slaan en daardoor heb je alleen nog maar meer moeite om de verleidingen te weerstaan.

Lees verder

Je hebt het iets te bont gemaakt

De afgelopen weken of maanden heb je het iets te bont gemaakt en totaal niet op je voeding gelet. Oftewel je bent aangekomen.


Letterlijk zit alles in de weg en het gevoel wat je hebt over je lichaam is niet echt positief. Meer en meer krijg je een hekel aan je lichaam en hoe je eruit ziet in de spiegel. Niet echt een fijn gevoel toch?


Misschien was het even nodig om totaal niet goed voor jezelf te zorgen en waren al die gezellige uitjes en etentjes belangrijker dan een gezond gewicht en slanker lichaam. Maar nu mag die knop weer om!

Lees verder

Deze vrouwen gingen je met succes voor

Marleen van der Tuin

12 kg kwijt! Heb weer zin om te sporten! Ik voel me veel fitter en zit beter in mijn vel

Dirjam van der Plas

Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten

Francis Schuiling

Goed te volgen en vol te houden, ook met een gezin en het onregelmatige werk

Hoe werkt het en hoe ga ik jou helpen?

De 5 stappen naar succes en resultaat

1 Helderheid en inzicht

Nadat je bent aangemeld vul je een online intake in. Tijdens deze online intake neem je jouw huidige situatie door. Zo hebben we helderheid en inzicht.

2 Gewichtssamenstelling

Wanneer ik de online intake heb ontvangen plannen we een afspraak in de studio in. Tijdens deze afspreek gaan we je gewichtssamenstelling doornemen. Dat betekent dat we gaan wegen en meten.

3 Plan van aanpak

Na de online intake en metingen hebben we jouw doel, jouw valkuilen en jouw uitdagingen in kaart gebracht. Hiermee kan ik een persoonlijk voedingsplan en plan van aanpak voor je opstellen.

4 Evalueren en bijsturen

Jouw resultaat en doel staat tijdens het gehele coachingstraject centraal. Wanneer het verloop niet in lijn is met jouw doel dan grijp ik in. Continue blijf ik evalueren en bijsturen.

5 Online coaching

Tijdens dit coachingstraject kun je altijd een beroep op me doen. Het is namelijk mogelijk om meerdere keren per week gebruik te maken van een chat. Ook krijg je wekelijks online coaching via een Zoom meeting.

Je staat er niet alleen voor en bent in goede handen!

Samen met andere vrouwen

Hoe fantastisch is dat! Je sport alleen met andere vrouwen. De programma's zijn exclusief voor vrouwen en zijn volledig op vrouwen afgestemd.


Er is geen enkele sportcentrum, studio of sportclub waar je zo jezelf kan zijn dan bij Fit aan Zee. Je kunt volledig jezelf zijn en wordt warm ontvangen


We zijn zuinig op onze kernwaarden zoals respect, vertrouwen, discretie, veiligheid en privacy. Dan voel en merk je aan alles. 

Lees verder

Kleinschalig en persoonlijk

Bij Fit aan Zee wordt je niet aan je lot overgelaten en hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken. Altijd wordt je persoonlijk begeleid door onze coaches.


Bang dat wij onbetaalbaar zijn? Geen zorgen. Doordat je niet 1 op 1 traint maar met meerdere vrouwen, zijn we juist prima betaalbaar.


Doordat we kleinschalig en persoonlijk zijn, en je altijd 100% begeleiding krijgt kunnen we garanderen dat jij je doel gaat behalen.

Lees verder

Een stok achter de deur

Hoe vaak heb je al niet een abonnement afgesloten om er vervolgens achter te komen dat je er 1 of 2 jaar aan vast zat? En gewoon door moest betalen.


Bij Fit aan Zee verkopen wij je geen langdurig contract maar kun je al vanaf 4 weken jezelf laten coachen. Bij ons behaal je meer resultaat dan met je 'slapende abonnement'.  


Heb je weinig tijd of vindt je sporten helemaal niet leuk. Geen probleem! Je kunt ook programma's volgen zonder te sporten.


Wil je er wel bij sporten dan maak je altijd een afspraak voor 2 keer per week. Zo heb je een stok achter de deur en haak je minder snel af. 

Lees verder

Zonder ACTIE geen verandering!

Wil je meedoen met het Samen Fit programma? Stuur dan eventjes een mailtje naar info@fitaanzee.nl