Ontdek hoe ook jij gezond en verantwoord kunt afvallen

En dat zonder crashdieet, shakes of massale sportschool!

Lees verder

Ontdek de Samen Fit Formule

Hèt afslank programma voor vrouwen

Meer dan 20 jaar succesvol

Exclusief voor vrouwen

Persoonlijk en op maat

Makkelijk, lekker en geschikt voor het hele gezin

Geen honger crashdieet

Zonder shakes of pillen

Normaal blijven eten

Zit een stuk lekkerder (en strakker) in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter!

Marja van der Gugten

Verlang jij naar het volgende?

dieet zonder honger

Sterk en krachtig!

Je wilt je weer lekker voelen in je lijf en je eindelijk weer zeker voelen over je lichaam. En niet langer meer balen van je gewicht.


Nooit meer moe, leeg en futloos maar je juist weer sterk en krachtig voelen. En de hele wereld aankunnen. Hoe fantastisch zou dat zijn!


Weer positiever denken over jezelf en gelukkig en tevreden zijn met hoe je er uit ziet.

Lees verder
zonder dieet toch afvallen

Gewoon volledig jezelf zijn!

Een gewone sportschool is niets voor jou met al die 'strakke pakjes'. Het liefst ben je in een vertrouwde omgeving waar je gewoon volledig jezelf kunt zijn!


Wat je zoekt is persoonlijke begeleiding die op jou is afgestemd. En niet uit één of ander algemeen boekje of het zoveelste crash dieet.


Hoe fijn zou het zijn als er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt en naar wat het beste bij jou past.

Lees verder
dieet zonder toegevoegde suikers

Eindelijk is het tijd voor jou!

Niet langer wil jij jezelf tekort doen want je weet dat je ook tijd en aandacht voor jezelf mag hebben. Eindelijk is het tijd voor jou!


Ondanks je onregelmatige leven en de soms lastige thuis situatie gun jij ook jezelf het allerbeste. Een fit, gezond en slanker lichaam!


Natuurlijk doe je graag dingen voor anderen en sta je voor iedereen klaar. Maar diep van binnen denk je 'hallo...ik ben er ook nog'

Lees verder
vakantie dieet tips

Afvallen op een normale manier

Dit keer wil je afvallen op een normale manier met als doel een gezond gewicht, meer energie en een nieuwe leefstijl.


Niet langer meer apart koken en met het hele gezin rekening houden. Weet je...afvallen en gezond eten kan ook zonder uren in de keuken te staan.


 Geen dieet, supplementen of maaltijdvervangers maar de oorzaken aanpakken. Nu is tijd om de knop om te zetten.

Lees verder
zonder dieet afvallen

Gezond en gezellig genieten

Een gezonde balans vinden tussen een leuk leven hebben en ook gezond zijn. Bewuste keuzes maken en toch genieten.


Voor eens en voor altijd grip krijgen op je gewicht en eetpatroon en niet weer keer op keer terug vallen in je oude gedrag en patronen.


Geen gedoe en geen calorieën tellen of met bakjes slepen maar gezond en gezellig genieten. Het kan! Bewijs? Lees snel verder.

Lees verder

Afvallen en een gezond gewicht is helemaal niet zo moeilijk!

Als je maar weet wat je moet doen

Hou op met streng lijnen!

Te weinig eten is nooit de oplossing. Je verlaagt je verbranding, krijgt te weinig energie binnen en valt bijna om van de honger. Hoe lang denk je dat vol te houden?

Eet zo gewoon mogelijk!

Stop met de hypes en trends. Op lange termijn wil je toch zo normaal mogelijk blijven eten. Op die manier kan het gezin of partner gewoon mee blijven eten en hou je het langer vol.

Zorg voor voldoende beweging!

 en Voldoende beweging is DE oplossing voor een slanker en fitter lichaam. Door voldoende beweging heb je meer energie en ga je dag en nacht veel meer calorieën verbranden. Daardoor zal je gaan afvallen.

Stop met aanmodderen!

Zelf aanmodderen werkt niet. Hoe vaak heb je het niet zelf geprobeerd om vervolgens weer op te geven. En om er achter te komen dat je een eeuwige jo jo bent.

Verander je omgeving!

Je bent het gemiddelde van de mensen met wie je omgaat. Helpen ze jou bij je doel en staan ze achter je? Ga om met mensen die een positieve invloed op jou hebben.

Zoek ondersteuning!

Je weet heel goed dat het je zelf niet lukt en dat je na een zoveelste poging weer terug valt in je oude gedrag en oude overgewicht. Door te werken met een coach heb je een stok achter de deur.

Herken jij jezelf in het onderstaande?

Je kunt het niet alleen

Als gewichtsconsulent en personal trainer spreek ik dagelijks vrouwen die mij om hulp vragen. Ook jij weet ongetwijfeld dat gezond eten en meer beweging de oplossing is voor jou overgewicht.


De vraag is: doe je dat ook? Pas je het wel toe? En kun je het wel alleen? Hoe vaak heb je geen poging ondernomen om vervolgens keihard weer te falen.


Alle vrouwen die ik de afgelopen jaren heb geholpen hebben één ding gemeen: ze zochten hulp omdat ze toegaven dat ze het niet alleen konden.

Lees verder

Je zit niet zo lekker in je vel

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Je kleding zit strakker en het getal op de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je je figuur en je vormen te verbloemen.


Je zit niet zo lekker in je vel. Bent futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Lees verder

Je bent het lijnen meer dan zat

Je hebt werkelijk al van alles gedaan: Sonja Bakker, Weight Watchers, Koolhydraat arm dieet, Eiwit dieet, New Fysic, shakes en pillen. En heeft het je blijvend geholpen?


Keer op keer val je terug in je oude slechte gedrag en onhandige patronen en zo blijf je een eeuwige jo-jo.


Je bent het lijnen meer dan zat want alles wat je doet is niet vol te houden. Niet binnen je gezin, niet op je werk en niet in je sociale leven. 

Lees verder

Je wilt jezelf niet alles ontzeggen

Hoe frustrerend is het om altijd maar NEE te moeten zeggen, om niets meer te mogen en om jezelf te straffen.


Je hebt een druk sociaal leven, houdt van gezelligheid en je wilt jezelf niet alles ontzeggen. 


 Maar je voelt je schuldig omdat je alles af moet slaan en daardoor heb je alleen nog maar meer moeite om de verleidingen te weerstaan.

Lees verder

Je hebt het iets te bont gemaakt

De afgelopen weken of maanden heb je het iets te bont gemaakt en totaal niet op je voeding gelet. Oftewel je bent aangekomen.


Letterlijk zit alles in de weg en het gevoel wat je hebt over je lichaam is niet echt positief. Meer en meer krijg je een hekel aan je lichaam en hoe je eruit ziet in de spiegel. Niet echt een fijn gevoel toch?


Misschien was het even nodig om totaal niet goed voor jezelf te zorgen en waren al die gezellige uitjes en etentjes belangrijker dan een gezond gewicht en slanker lichaam. Maar nu mag die knop weer om!

Lees verder

Deze vrouwen gingen je met succes voor

Marleen van der Tuin

12 kg kwijt! Heb weer zin om te sporten! Ik voel me veel fitter en zit beter in mijn vel

Dirjam van der Plas

Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten

Francis Schuiling

Goed te volgen en vol te houden, ook met een gezin en het onregelmatige werk

Wie ben ik en waarom kan ik ook jou helpen?

hulp-bij-afvalen-katwijk

Mijn passie is om vrouwen te helpen

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee, een gewichtsconsulent praktijk en training studio studio in Katwijk voor vrouwen. Als vader van 3 jonge kinderen en partner van een vrouw die als dertiger in de bloei van haar leven is, weet ik heel goed wat jouw uitdagingen zijn.


De afgelopen 20 jaar heb ik het voorrecht gehad om duizenden vrouwen te mogen spreken en coachen. Mijn passie is om vrouwen te helpen met hun uitdagingen.


Uitdagingen op het gebied van voeding, beweging, gedrag, gewicht maar ook met alle andere tegenslagen en belemmeringen die het leven met zich meebrengt.

Lees verder

Ik weet hoe moeilijk het allemaal is

Ik meen oprecht dat geen enkele vrouw zich slecht over haar gewicht en lichaam hoeft te voelen. Ik meen dat geen enkele vrouw altijd maar moe, leeg en futloos in het leven hoef te staan. Iedere vrouw verdiend het om lekker in haar vel te zitten!


En daar gaat het nog al eens mis. Veel vrouwen zijn niet blij met hoe ze zich voelen en hoe hun leven is. Het valt immers ook niet mee om alle ballen hoog te houden en om te voldoen aan alle verwachtingen. Iedereen vraagt iets van je alsof je één of andere super vrouw bent. En dat ben je ook, maar er is een grens toch?


Een gezin, partner, kinderen, huishouden, hobby's, sporten en een sociaal leven. Misschien heb je er zelfs ook nog een baan bij. Ik zie en hoor het thuis, in mijn studio en om me heen. Dus ik weet hoe moeilijk het allemaal is.  

Lees verder

Ik gun ook jou een gezond gewicht

Hoe zit het met alle zorg, aandacht en liefde voor jezelf? Ook jij mag voor jezelf zorgen. Want weet je...als je niet goed voor jezelf kunt zorgen, kun je ook niet goed voor voor een ander zorgen. Toch?


Wanneer jij niet voldoende tijd voor jezelf neemt en jezelf niet op nummer 1 zet dan raak je opgebrand en uitgeput. En ja, je mag jezelf op nummer 1 zetten. Niet vanuit egoïsme en eigenbelang maar vanuit liefde voor jezelf!


En ik gun jou oprecht alle energie, fitheid en plezier waar je zo naar verlangt! Ik gun ook jou een slanker lichaam, minder kilo's en een gezond gewicht!

Lees verder

Hoe ga ik te werk en hoe kan ik jou helpen?

De 5 stappen naar succes en resultaat

1 Gratis advies gesprek

De eerste stap is dat je een gratis en vrijblijvend advies gesprek aanvraagt. Tijdens dit gesprek bespreken we je doelen en bepalen we of ik jou daarmee kan helpen.

2 Helderheid en inzicht

Nadat we hebben bepaald dat ik jou kan helpen plannen we een intake in. Tijdens de intake nemen we je huidige situatie door. Zo hebben we helderheid en inzicht.

3 Plan van aanpak

Na de intake hebben we jouw doel, jouw valkuilen en jouw uitdagingen in kaart gebracht. Hiermee kan ik een persoonlijk voedingsplan en plan van aanpak voor je opstellen.

4 Evalueren en bijsturen

Jouw resultaat en doel staat tijdens het gehele coachingstraject centraal. Wanneer het verloop niet in lijn is met jouw doel dan grijp ik in. Continue blijf ik evalueren en bijsturen.

5 Onderhoud en nacontrole

Na het coachingstraject kun je altijd een beroep op me blijven doen. Ik laat je niet aan je lot over want het is altijd mogelijk om een onderhoud en nacontrole afspraak in te plannen.

Je staat er niet alleen voor en bent in goede handen!

Samen met andere vrouwen

Hoe fantastisch is dat! Je sport alleen met andere vrouwen. De programma's zijn exclusief voor vrouwen en zijn volledig op vrouwen afgestemd.


Er is geen enkele sportcentrum, studio of sportclub waar je zo jezelf kan zijn dan bij Fit aan Zee. Je kunt volledig jezelf zijn en wordt warm ontvangen


We zijn zuinig op onze kernwaarden zoals respect, vertrouwen, discretie, veiligheid en privacy. Dan voel en merk je aan alles. 

Lees verder

Kleinschalig en persoonlijk

Bij Fit aan Zee wordt je niet aan je lot overgelaten en hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken. Altijd wordt je persoonlijk begeleid door onze coaches.


Bang dat wij onbetaalbaar zijn? Geen zorgen. Doordat je niet 1 op 1 traint maar met meerdere vrouwen, zijn we juist prima betaalbaar.


Doordat we kleinschalig en persoonlijk zijn, en je altijd 100% begeleiding krijgt kunnen we garanderen dat jij je doel gaat behalen.

Lees verder

Een stok achter de deur

Hoe vaak heb je al niet een abonnement afgesloten om er vervolgens achter te komen dat je er 1 of 2 jaar aan vast zat? En gewoon door moest betalen.


Bij Fit aan Zee verkopen wij je geen langdurig contract maar kun je al vanaf 4 weken jezelf laten coachen. Bij ons behaal je meer resultaat dan met je 'slapende abonnement'.  


Heb je weinig tijd of vindt je sporten helemaal niet leuk. Geen probleem! Je kunt ook programma's volgen zonder te sporten.


Wil je er wel bij sporten dan maak je altijd een afspraak voor 2 keer per week. Zo heb je een stok achter de deur en haak je minder snel af. 

Lees verder

Luister eventjes naar het succesverhaal van Lauke

Bekijk hierboven de video boodschap Lauke die in 7 maanden tijd 23,1 kilo afviel maar vooral ook gelukkiger werd
JA, DAT WIL IK OOK!

Start nu met het Samen Fit programma!

Dit is jouw bijdrage in het programma

6 weken Samen Fit programma

Twee keer per week trainen
Afslank begeleiding
Persoonlijk eetplan

Online coaching

van 299,- voor 199,-

12 weken Samen Fit programma

Twee keer per week trainen
Afslank begeleiding
Persoonlijk eetplan

Online coaching

van 499,- voor 399,-

75% vergoeding mogelijk!

Sommige zorgverzekeraars vergoeden tot maar liefst € 200 van het Samen Fit programma!

Voorkom dat je nog meer aan gaat komen!

Start nu met het Samen Fit programma