Over Arny

Als gewichtsconsulent help ik gezonde mensen vanaf 18 jaar om een juiste balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet op dieet maar ik leer je blijvend je levenswijze te veranderen. Het kan!

Missie

Vrouwen helpen om weer blij en tevreden te zijn met hun gewicht. Weer te houden van hun lichaam maar ook van zichzelf. En ik gun ook jou dat!

Mijn missie is om ook van jou weer stralend, blij, gelukkig, fit, energiek en slanker te maken.


Dat is heel wat en een grote belofte maar ik meen dat oprecht. Daarom gun ik ook dat jij slanker, fitter en energieker door het leven kan gaan. En dat jij je een vrij en gelukkig leven kan leiden!

Wie ben ik?

Mijn naam is Arny van der Plas, gewichtsconsulent, personal trainer en mindfullness coach. Samen met mijn vrouw Debora ben ik eigenaar van Fit aan Zee, een gewichtsconsulent praktijk en training studio voor vrouwen in Katwijk aan Zee.


Al meer dan 20 jaar help ik dagelijks vrouwen om af te vallen, fitter te worden en weer de energie, kracht en fitheid te krijgen waar ze naar verlangen. In die 20 jaar hebben veel mensen hun uitdagingen, problemen en tegenslagen met me gedeeld.


Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en na al die jaren is dat nog steeds wat ik met enorm veel passie doe: vrouwen coachen zodat ze weer beter in hun vel zitten.

Mijn trots Fit aan Zee

Sinds 2003 ben ik als zefstandig ondernemer actief als personal trainer, gewichtsconsulent en mindfulness coach. Al meer dan 20 jaar help ik dagelijks mensen om af te vallen, fitter te worden en weer de energie, kracht en geluk te krijgen waar ze naar verlangen.


Midden in het centrum van Katwijk aan Zee op een prachtige locatie run ik een kleinschalige en persoonlijke fitness en afslank studio waar ik training geef aan uitsluitend vrouwen.


Sporten doen we buiten en als het weer mag ook binnen. Daarnaast deel ik de zakelijke beslommeringen en werkzaamheden op de achtergrond met mijn vrouw. Met een geweldige en lieve groep klanten zijn we één grote familie geworden met als doel elkaar op alle fronten te helpen en ondersteunen.

Marleen van der Tuin

Katwijk aan Zee

Weer vertrouwen in mezelf

“Arny, jij bent een ware motivator! Jij weet zelfs als mensen zich rot voelen over zichzelf als ze de ‘fout in gaan’ ze steeds weer de knop om te laten draaien en ze laten omdenken"


"De persoonlijke en rustige benadering vind ik heel fijn en het is héél fijn dat je als trainer nooit boos of teleurgesteld reageert zodat ik ook sneller weer vertrouwen in mezelf krijg”

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder nog eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.
arrow_drop_up arrow_drop_down