arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Fit aan Zee

'In iedere dag zit wel iets moois, je moet het alleen even zien'

Missie

Vrouwen helpen om weer het allerbeste uit zichzelf te halen! En ik gun ook jou dat!

Mijn missie is om ook van jou weer een stralende, blije, gelukkige, fittere, energieke en slankere vrouw te maken.


Dat is heel wat en een grote belofte maar ik meen dat oprecht. Daarom gun ik ook dat jij slanker, fitter en energieker door het leven kan gaan. En dat jij je een vrij en gelukkig leven kan leiden!

Wie ben ik?

Mijn naam is Arny van der Plas, gewichtsconsulent, personal trainer en mindfullness coach. Samen met mijn vrouw Debora ben ik eigenaar van Fit aan Zee, een gewichtsconsulent praktijk en training studio voor vrouwen in Katwijk aan Zee.


Al meer dan 20 jaar help ik dagelijks vrouwen om af te vallen, fitter te worden en weer de energie, kracht en fitheid te krijgen waar ze naar verlangen. In die 20 jaar hebben vele vrouwen hun uitdagingen, problemen en tegenslagen met me gedeeld.


Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en na al die jaren is dat nog steeds wat ik met enorm veel passie doe: vrouwen coachen zodat ze weer beter in hun vel zitten.

Mijn trots Fit aan Zee

Sinds 2003 ben ik als zefstandig ondernemer actief als personal trainer en gewichtsconsulent. Al meer dan 20 jaar help ik dagelijks vrouwen maar ook mannen om af te vallen, fitter te worden en weer de energie, kracht en geluk te krijgen waar ze naar verlangen.


Midden in het centrum van Katwijk aan Zee op een prachtige locatie run ik een kleinschalige en persoonlijke fitness en afslank studio waar ik training geef aan uitsluitend vrouwen.


Dit doe ik samen met een heel klein team en deel ik de zakelijke beslommeringen en werkzaamheden op de achtergrond met mijn vrouw. Met een geweldige en lieve groep klanten zijn we één grote familie geworden met als doel elkaar op alle fronten te helpen en ondersteunen.

De Fit aan Zee familie

gratis afslank programma op internet

Arny

Eigenaar, coach en eindbaas

hulp-bij-afvalen-katwijk

Debora

Eigenaresse en baas in huis

Laura

Coach

Onze diensten

Voedings- en beweegadviezen

Wij coachen en begeleiden gezonde mensen met gewichtsproblemen.

Indoor en outdoor fitness voor vrouwen

Wij verzorgen diverse binnen en buiten groepstrainingen

Online coaching voor vrouwen

Wij coachen en begeleiden vrouwen ook online

Marleen van der Tuin

Katwijk aan Zee

Weer vertrouwen in mezelf

“Arny, jij bent een ware motivator! Jij weet zelfs als mensen zich rot voelen over zichzelf als ze de ‘fout in gaan’ ze steeds weer de knop om te laten draaien en ze laten omdenken"


"De persoonlijke en rustige benadering vind ik heel fijn en het is héél fijn dat je als trainer nooit boos of teleurgesteld reageert zodat ik ook sneller weer vertrouwen in mezelf krijg”