Nooit meer lijnen

Ik zie het dagelijks in mijn studio. Mensen die van het ene naar het andere dieet hoppen. Denken en hopen dat ze veel en snel afvallen.
En het goeie nieuws is dat het nog lukt ook, de kilo’s vliegen eraf. Maar wat de meeste mensen vergeten is dat hetgeen je afvalt vaak niet alleen maar vet is maar ook veel vocht. En tja dan gaan de kilo’s wel heel erg hard. Mijn tip is

Laat je vooral niet gek maken en zorg ervoor dat je nooit meer hoeft te lijnen.

In de “grote wereld” bedenken voedingsdeskundigen en of fabrikanten steeds nieuwe diëten, waarvan nooit aangetoond is dat het ene beter is dan het andere. De laatste jaren zijn het Mediterraan dieet, het Oerdieet, het Paelo dieet en het Eiwitdieet. je weet op een gegeven moment echt niet meer wat goed voor je is.

Wij bij Fit aan Zee doen het anders, gewoon zoals je gewend bent te eten van huis uit en zoals de moeder natuur het bedoeld heeft. Ons motto: als je goed voor je lichaam zorgt, is je lichaam goed voor jou.

Zo werken we bijvoorbeeld met het programma Body Support, de oplossing voor als je iets aan je gewicht en je figuur wilt doen.
Het Body Support programma is een revolutionair voedingsprogramma voor gewichtsbeheersing en het creëren van uw eigen lifestyle en is voorzien van een geïntegreerde trainingsmodule.

Wat is Body Support?

Het Body Support voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Body Support gaat uit van het individu, iedereen is immers anders.

De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt jouw energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen.

Je krijgt iedere week een eet schema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat jij de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat jouw reden ook is, met Body Support stelt je zelf je doel vast en daar werk je alleen of samen met jouw coach naar toe.

Wat is er zo anders?

Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling.
Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje.
Wanneer je daarmee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan.
Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Body Support leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Heb je dit eenmaal geleerd , dan zul je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.
Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met Body Support leer je om meer te eten dan je gewend bent en toch af te vallen.

Ik wil afvallen

Gemiddeld valt men 8 tot 10 kg af in 3 maanden.
In combinatie met uw trainingen zul je ook merken dat je veel meer energie heeft, wat het leven uiteraard een stuk aangenamer maakt.

Wij houden je eigen progressie bij door inzicht in jouw personal file met daarin gegevens over je BMI, hartslag, conditie, bloeddruk, omvang, vetpercentage etc.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult om jouw doelen te bespreken.
[contact-form-7 id=”877″ title=”Gratis Consult”]

Gewichtsbeheersing

Ik wil een gezonde lifestyle en op gewicht blijven, kan dat?
Via de ‘ schijf van vijf ’ kun je van jouw coach een persoonlijk voedingsadvies krijgen. Dit voedingsadvies zorgt voor betere prestaties en meer energie.

Je bent nu bewust met voeding bezig, en krijgt hierin nog wat extra hulp. Met het programma leer je stap voor stap hoe jij jouw gewicht kunt beheersen en bepaalt hiermee jouw eigen gezonde lifestyle voor een beter en bewust leven door gezonde en evenwichtige voeding.

Aankomen hoe doe ik dat

Via persoonlijke eet schema’s zorgt dit programma ervoor dat je aankomt, overwegend spiermassa. Hier wordt gebruik gemaakt van eenvoudige supplementen. Een programma dat erg geschikt is voor degenen onder ons met een te laag gewicht. Door het volgen van de module ‘aankomen’ zul je méér energie krijgen, een hogere weerstand en beter in je vel komen te zitten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult om jouw doelen te bespreken.
[contact-form-7 id=”877″ title=”Gratis Consult”]

 

 

Over de schrijver
Arny helpt als gewichtsconsulent vrouwen om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet met een dieet maar door ze te leren hoe ze blijvend hun levenswijze kunnen veranderen. Arny is eigenaar van Fit aan Zee en Baby Bootcamp® en vader van 4 kinderen.
Reactie plaatsen

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.