Je bent echt niet de enige
19 januari 2014 

Je bent echt niet de enige

De helft van de Nederlanders is momenteel bezig met afvallen – of doet een poging tot.

Enige tijd geleden heeft TNS NIPO een onderzoek gehouden onder Nederlanders.
Daaruit blijkt dat ongeveer de helft van de Nederlanders een poging doen om af te vallen of ze zijn van plan dit binnenkort te gaan doen.

Bij Fit aan Zee zijn er deze maand ook vele mensen van start gegaan met onze programma’s en begeleiding. En ik moet je zeggen: de resultaten zijn nu al veelbelovend…van 1 tot maar liefst 3 kilo per week is haalbaar met de juiste instelling, training en coaching. Lees maar even wat deze mensen zeggen over onze programma’s.

De vraag van de toenemende “afslankers” is niet of dit te maken heeft met de goede voornemens of dat overgewicht een serieus probleem is. De vraag is waarom lukt het deze mensen wel?

Veel mensen willen afvallen

Opvallend is ook dat veel mensen deze maanden af willen vallen. Maar hoe komt dat toch?
Het is namelijk echt niet zo dat iedereen die af wil vallen daadwerkelijk ook echt te zwaar is.
Volgens Frans Kok, hoogleraar voeding en gezondheid heeft het vooral te maken met de enorme aandacht die de media geeft aan afvallen, afslanken en gezondheid in het algemeen.

Ook de aandacht op het werk en in de sportkantines zorgen ervoor dat mensen meer drang hebben om af te vallen. Steeds meer wordt er gezonder en verantwoord gegeten en geleefd en is hier steeds meer aandacht voor. Net zoals bij de campagnes om het roken tegen te gaan geldt dat nu voor overgewicht en ongezond leven.

Lukt het jou deze maand zelf niet om de nodige kilo’s kwijt te raken en heb je hulp nodig om het nu wel voor elkaar te krijgen neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ja ik wil weten welke oplossing jullie mij kunnen bieden.

[contact-form-7 id=”405″ title=”Contact form 1″]

Over de schrijver
Arny helpt als gewichtsconsulent vrouwen om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet met een dieet maar door ze te leren hoe ze blijvend hun levenswijze kunnen veranderen. Arny is eigenaar van Fit aan Zee en Baby Bootcamp® en vader van 4 kinderen.
Reactie plaatsen

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.