Afvallen voor vrouwen

Zou het echt MOGELIJK zijn om af te vallen, je lichaam terug te krijgen naar hoe het ooit was? En eindelijk in staat te zijn om je beter te voelen over jezelf?…

Het antwoord is JA

Lees verder

Herken jij het volgende?

Daar sta je dan... als volwassen vrouw die richting de dertig gaat of al wat ouder bent, ben je in de bloei van je leven, zeggen ze, maar jij vindt jezelf nou niet echt een prachtige bloem. Mínstens 10 kilo te zwaar ben je, je zíet de kilo’s zitten als je in de spiegel kijkt en het voelt alsof die kilo's nooit meer weg gaan. Afvallen lijkt voor jou gewoon onmogelijk, jij bent kennelijk voorbestemd om eens en voor altijd overgewicht te hebben.


Minuten lang staar je naar al die jurkjes, truitjes en rokjes en je hoopt dat ze ooit gaan passen… Pakt een broek met het prijskaartje er nog aan. Je vraagt je voor de duizendste keer af zal ik het wegdoen of wil ik het houden? 


Snel hang je de broek weer terug omdat afvallen en dat jurkje aandoen toch nog steeds één van je allerdiepste wens is. Dus je weet heel zeker….er komt een dag dat het past!


Maar wees eens eerlijk, je weet ook dat het al de zooooveelste keer is dat je dit denkt en de zoveelste keer dat je ‘slanke’ kleding onaangeroerd in de kast blijft hangen. 


Dan kun je denken ‘wat maak ik me nou druk?’ Ik heb al een partner die me ook nu mooi vindt. En er zijn momenten dat je denkt ‘als ik zie en hoor van mijn beste vriendin, hoe ernstig ziek zij is, wat zijn dan die paar kilo teveel? Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Ik ben toch gezond?’


Maar toch, je baalt van die vetrollen op je buik en je vindt jezelf allang niet mooi meer. Je voelt je ‘opgeblazen’ en schaamt je voor de extra "rollen" op de rug, je buik, armen, billen en dijen. Het liefst verberg jij je lichaam omdat je te onzeker bent over hoe je eruit ziet…

LEES VERDER

Steeds vaker zijn er van die momenten...

Steeds vaker zijn er van die momenten dat je ’s morgens voor de spiegel staat en naar jezelf kijkt, en de tranen in je ogen schieten, want ja je bent dankbaar en blij dat je gezond bent maar dat lichaam zoals het er nu uitziet, je wordt daar echt niet blij van. Sterker nog, het maakt je alleen maar verdrietig.

Je wilt en kunt het gewoon niet accepteren. Het is nu echt de hoogste tijd dat jij en die overtollige 5 kilo of meer voorgoed afscheid gaan nemen. Want je bent er nu echt he-le-maal klaar mee. Maar wat moet je daar nou aan doen?


Terwijl jij jezelf die vraag stelt, komt er weer een stemmetje op in je hoofd dat zegt: ‘Wat als het mij nou wéér niet gaat lukken?, wat als ik nou wéér ga falen? En wéér voel jij je ontzettend slecht over jezelf omdat je na een zoveelste lijnpoging weer zwaarder bent. Je wilt zo graag je gewicht zien zakken, maar het enige wat zakt is je gevoel van eigenwaarde.


Je bent bang dat je eventuele partner meer oog krijgt voor andere vrouwen dus je hoopt er ooit nog jong, slank en aantrekkelijk uit te zien. Realistisch als je bent laat je die hoop varen, maar je wil er wel eindelijk eens uit gaan zien als jezelf.


Je wilt er niet alleen goed uitzien, je wilt ook gezond zijn en je verlangt naar een lichaam dat er mooi uitziet. Een positiever beeld van jezelf, dat is waar je naar verlangd. Niet meer 'die dikke vrouw’ die meer dan 5 kilo te zwaar is maar gewoon zijn wie je bent.


Dat komt ook omdat je denkt dat op dit moment iedereen om je heen jou een etiketje opplakt. Etiketjes zoals 'gezellig', 'vriendelijk', 'hartelijk' ‘levensgenieter’. Maar je geniet niet omdat niemand ziet wie je écht bent.


Er moet nu iets gebeuren! Want de overtollige kilo’s gaan er niet vanzelf vanaf. Dat is inmiddels wel goed duidelijk.

LEES VERDER

Hoe zou het zijn als...

Hoe zou het zijn als

Je op een dag de kledingkast opentrekt en al die broeken, jurkjes, truitjes en rokjes die daar al zolang ongedragen hangen zonder enige moeite aan kan trekken en vol trots en blijheid een rondje draait voor de spiegel. Yes! Eindelijk past het!

Hoe zou het zijn als

Nu eindelijk in staat bent om naar jezelf in de spiegel te kijken en tevreden zijn met je lijf... je vindt jezelf weer mooi, voelt je super slank, en je buik, armen, billen en dijen zijn zoveel steviger en strakker geworden. Je durft jezelf weer te laten zien!

Hoe zou het zijn als

Het jou dit keer gegarandeerd gaat lukken om meer dan 10 kilo af te vallen? Falen is niet langer meer een optie, want dit keer weet je wel hoe het moet. Gevolg hiervan is dat jij je weer super zeker voelt over je lichaam en straalt van zelfvertrouwen.

Hoe zou het zijn als

Ook de relatie met je partner stukken beter is? Want als jij bent afgevallen ben gelukkiger in jouw nieuwe lichaam en durft jezelf te laten zien. Je voelt je simpelweg vrijer voor je partner en dat kan ook zeker zijn weerslag hebben op jullie intimiteit.

Ja, je mag het gewoon zeggen…je bent niet alleen gezond, maar ziet er ook gewoon goed uit. PUNT!


Het positieve beeld over jezelf waar je al zolang naar verlangt hebt is daar! Je bent en durft jezelf te zijn en eindelijk zien mensen jou als jezelf. Je geniet weer omdat je alle etiketjes en vooroordelen van je af hebt geschud.

Dat is mogelijk als...

Dat is mogelijk als je mijn bewezen programma Fit en Slank gaat volgen. Een programma waarmee ik al vele honderden vrouwen succesvol mee heb geholpen.


Een programma waarin ik je 12 weken coach door een persoonlijk en op maat eetplan voor je te maken. Dit eetplan is op basis van normale en gezonde voeding zonder dat ik gebruik maak van shakes, pillen en of een crashdieet. 


We starten met een uitgebreide intake zodat we jouw eet en beweegpatroon onder de loep kunnen nemen, en om ongezond gedrag en ‘slechte’ gewoontes in kaart te brengen.


Om de twee weken plannen we weeg moment in bij mij in de praktijk om je voortgang en je resultaat (en dat ga je krijgen) bij te houden. Dit is tevens een goed moment om te evalueren en om nieuwe doelen te stellen. Aan het einde van het programma hebben we een eindmeting en eindgesprek en bespreken we eventuele vervolgstappen.


Tijdens het programma kom je twee keer per week een uur sporten. Dit doe je bij mij in de studio of buiten samen met alleen maar vrouwen. Sport je thuis of ergens anders dan kun je het programma ook volgen met alleen de afslank begeleiding.

Aan het einde van dit programma sta je voor de spiegel te springen van geluk omdat je 5 kilo of meer bent afgevallen. En je weet dat je die overtollige kilo’s voor eens en voor altijd achter je kunt laten.


De jurkjes, truitjes en rokjes die al zo lang in de kast hangen te versloffen zitten als gegoten. Sterker nog...je bent klaar om je hele garderobe te vervangen. Kleding shoppen is weer een feestje!


De prijskaartjes ruk je van de kleding af en snel draai je een paar rondjes voor de spiegel. Je straalt en showt. WOW, je hebt jezelf nog nooit zo mooi gevonden.


Je bent blij, tevreden en gelukkig met je lichaam wat niet alleen 10 kilo lichter is, maar er ook zeker 10 jaar jonger uitziet. Houden van jezelf en je lichaam weer prachtig vinden…na dit programma is het werkelijkheid.


Zal jij je weer zeker voelen over je lichaam en je durft jezelf weer te laten zien kan. Daardoor voel jij je stukken vrijer met je partner en dat kan zeker zijn weerslag hebben op de intimiteit tussen jou en je partner.


Zeg jij tegen jezelf: ‘weet je meid, je bent weer slank en aantrekkelijk. Je mag er zijn en durf je weer volledig jezelf te zijn. Ook de relatie met je partner is extreem verbeterd, net als in de begintijd. Vol vuur, passie en enthousiasme.


Na dit programma ben je weer gezond, fit en energiek en is het negatieve beeld wat je had van jezelf verdwenen als sneeuw voor de zon. Net zoals de minimaal 5 kilo overgewicht die je had voordat je met dit programma begon. Vanaf nu ben mag je gewoon 100% jezelf zijn.

LEES VERDER

De investering voor dit programma

Het gehele programma is een samensmelting van meer dan 20 jaar ervaring en tienduizenden euro’s aan opleiding en coaching dat ik zelf gevolgd heb. Met het volste vertrouwen en met alle gemak zou ik minimaal € 1299 voor het Fit en Slank programma kunnen vragen. 


Maar ik heb een missie en dat is vrouwen in Katwijk en omstreken die minimaal 5 kilo te zwaar zijn te helpen met hun gewichtsproblemen. En dus ook jou. 


Daarom heb ik besloten om het Fit en Slank programma tijdelijk voor slechts 599 euro aan te bieden, zodat het ook voor jou toegankelijk is. Dus geen 1299 maar 599! Goed nieuws toch?


Maar ik heb nog meer goed nieuws!


Een vergoeding door de zorgverzekeraar is ook mogelijk.* Dit kan oplopen tot maar liefst € 200. Jouw bijdrage is dus de helft! En omdat je vergoeding krijgt vanuit je aanvullende polis, zal dit geen consequenties hebben voor voor je eigen risico. Hoe fantastisch is dat!

* De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar
LEES VERDER

Deze vrouwen gingen jou voor

Ik ben 25 kilo afgevallen

Ik ben Aldith 23 lentes jong. Na jaren van diëten en elke keer weer opnieuw proberen wist ik dat om écht af te vallen ik persoonlijke begeleiding nodig had. Na wat zoeken op internet had ik het beste gevoel bij Arny.


Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald. Maar het belangrijkste: ik zit veel lekkerder in mijn vel.

DAT WIL IK OOK!

Ben zo mega trots op mezelf

Ben zo mega trots op mezelf. Dat mag iedereen ook gewoon weten! Het is me gelukt! Het begin is er! De eerste 25 kilo is er af! Die komen ook nooit meer terug.


Alle diëten die je dingen voorschrijven gaan niet werken, want alles wat je niet mag wil je juist. Het is een keuze voor een gezonde levensstijl, geen tijdelijk dieet. Het werkt voor mij heel goed dat het persoonlijk is. Arny is de positiviteit zelve en dat werkt erg prettig.
DAT WIL IK OOK!

Ook deze vrouwen delen hun succes

Dirjam van der Plas

'Persoonlijke begeleiding met stip!'

DAT WIL IK OOK!

Marleen van der Tuin

'Zit beter in mijn vel'

DAT WIL IK OOK!

Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'
DAT WIL IK OOK!

Sandra van der Plas

'Super blij met mijn lijf'
DAT WIL IK OOK!

Wil jij ook voorgoed afrekenen met je overgewicht en verlang je naar een lichaam dat je weer mooi vindt?

Laat mij je helpen om minimaal 5 kilo af te vallen en om een lichaam te krijgen dat je weer mooi vindt.

Arny van der Plas - Gewichtscoach en personal trainer

Vandaag nog starten met het Fit & Slank programma? Vul dan eventjes je naam en e-mail adres in en klik op 'JA ARNY BEL MIJ OP' Ik neem dan snel contact met je op.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.

Mocht je nog twijfelen...

Bekijk de video van Lauke...

Lauke viel in 7 maanden tijd 23,1 kilo af, maar werd vooral ook gelukkiger
JA! DAT WIL IK!

Wat mag ik van het Fit en Slank programma verwachten?

Het programma is er op gericht om jou inzicht en informatie tegen over hoe je verantwoord en gezond kunt blijven eten gedurende de 12 weken maar ook daarna. Het is geen crashdieet maar je valt verantwoord en gezond af.

Wat start het  Fit en Slank programma?

Het programma start wanneer jij dat wilt. Je start namelijk niet in een groep.

Wat voor producten mag ik eten volgens tijdens het  Fit en Slank programma?

Je mag 'gewoon' koolhydraten eten, hoeft geen vet te vermijden en mag ook af en toe wat zoets op brood. Je eet brood, aardappelen, pasta, rijst, vlees, vis, groente, zuivel en fruit.

Moet ik nog supplementen en of andere producten kopen?

Nee er komen geen enkele supplementen voor in het programma, alles is gebaseerd op verantwoorde en normale voeding die je in iedere supermarkt kunt kopen. Gewoon de Hollandse kost met voldoende afwisseling en variatie.

Kan ik zelf nog wat aanpassen in de menu's en boodschappen?

Je bent geheel vrij om je voeding aan te passen. Alles kun je zelf vervangen of verwijderen omdat we via een speciale app werken.

Wat als ik allergieën en of maagklachten heb?

Bij allergieën en of maagklachten adviseer ik om contact op te nemen met je arts of specialist.
Ik lust een aantal producten niet, wordt hier rekening mee gehouden?

Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Ik hou hier dan rekening mee. Staat er toch nog iets in je menu wat je vergeten door te geven bent en niet lust? Dan kun je dat zelf aanpassen.

Ik werk op wisselende tijden en of heb nachtdiensten, werkt het  Fit en Slank programma dan ook?

Ook wanneer je nachtdiensten werkt of niet op gepaste tijden kunt eten dan adviseer ik je in dit programma.

Vegetarisch, biologisch, glutenvrij, lactose intolerant is dat een probleem?

Dit is geen probleem omdat we daarvoor speciale menulijsten kunnen maken..

Hoe vaak moet ik per week sporten?
Je sport 2 keer per week op afspraak. Dit kan zowel binnen of buiten.

Ik kan en mag niet sporten, hoe gaat dat?

Dat is geen probleem, je kunt het programma ook volgen zonder sporten, dan ontvang je alleen de begeleiding en het eetplan.

Is er ook een vergoeding mogelijk?

Jazeker, veel zorgverzekeraars vergoeden grotendeels mijn diensten en programma's. Sommige zorgverzekeraars vergoeden zelfs het volledige bedrag!

Wie is de maker van het  Fit en Slank programma?

Het programma is gemaakt door Arny van der Plas, personal trainer, gewichtsconsulent en eigenaar van Fit aan Zee.

Wat kost het Fit en Slank programma?

Het Fit en Slank programma is vanaf €199* te volgen. Dit is de online versie. Wil je door mij in de praktijk begeleid worden en er bij sporten, dan gelden er andere tarieven. Tijdens een vrijblijvende telefonische kennismaking vertel ik je er alles over. *Min eventuele vergoeding!