zonder dieet toch afvallen

Zou het echt MOGELIJK zijn om weer overal van te genieten zoals het ooit was? En eindelijk weer lekker in je vel zitten zonder het eeuwige gepieker?…

Het antwoord is JA

Lees verder

25+

Jaar coach en trainer

25.000+

Mensen geholpen

20+

Eigen praktijk

Herken jij het volgende?

Heb je steeds het idee dat je altijd maar zoekende bent en dat ondanks dat je iedere dag je stinkende best doet dat maar dat het voor je gevoel nooit genoeg is? Je bent niet echt diep ongelukkig maar toch knaagt het hier en daar.


Dan is het wellicht een goed moment om eens stil te staan en jezelf een HALT toe te roepen! Want wil jij een leven en waar wordt jij echt BLIJ en GELUKKIG van wordt? Lees dan snel verder!

LEES VERDER

Vertel eens heel eerlijk, hoe gaat het nu echt met je?

Misschien leef je iedere dag in de waan van de dag en laat je je leven leiden door alles wat je overkomt. Of je laat je leven leiden door de verwachting van andere mensen.

Je bent de hele dag met van alles en nog wat bezig en aan het einde van de dag lijkt het alsof je nergens aan toe bent gekomen.


Daarnaast - en ook al ben je best gelukkig - heb je niet een volledig voldaan en tevreden gevoel. Er wordt teveel van je verwacht of je verwacht teveel van jezelf en iedereen lijkt wat van jou te willen.

Je voelt jezelf verplicht om voor iedereen klaar te staan en je voelt je schuldig als je even geen tijd hebt. Daarmee bedoel ik tijd voor een ander, want tijd voor jezelf is wel het laatste waar je aan denkt.


Bewust en onbewust cijfer je jezelf weg omwille van andere mensen. Je kinderen, je partner, je collega’s, je familie en voor wie je nog meer de zorg draagt. 

LEES VERDER

Hoe zou het zijn als...

Hoe zou het zijn als

Je iedere dag lekker in je vel zit en kunt genieten van alles in je leven.

Hoe zou het zijn als

Al je jouw emoties beter leert herkennen en in balans kan brengen.

Hoe zou het zijn als

Eindelijk veel bewuster kunt leven en veel betere keuzes kunt maken.

Hoe zou het zijn als

Jij je minder zorgen maakt en geen last meer hebt van spanningen.

Hoe zou het zijn als

Je zonder moeite met de dagelijkse drukte en stress om kunt gaan.

Hoe zou het zijn als

Je iedere dag veel beter slaapt en veel meer ontspannen bent.

Echt...w𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗲𝗲𝗿 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝘂𝗿𝘁? 

Dat is de grote vraag want JIJ bent de belangrijkste persoon in je leven.

En daarom mag je JEZELF op de eerste plaats zetten en ook goed voor JEZELF zorgen.

Net zoals je altijd klaar staat voor een ANDER en je benen uit je lijf rent voor een ANDER.


Wanneer ben jij een keer aan de beurt?


Ja…je mag jezelf op de eerste plaats zetten. Uit liefde, zorg en aandacht voor JEZELF.

Als je dit goed doet, werkt alles. Als er iets niet klopt, als je worstelt of uitdagingen hebt, denk ik dat je vrijwel altijd dingen kunt herleiden tot iets dat uit balans is. 

Wat uit balans is in jouw leven. Dat dit komt omdat je niet goed genoeg voor JEZELF zorgt.


Ik geloof dat wanneer je beseft dat jij jezelf op nummer één mag zetten en als je leert om je leven beter te structureren, dat dit absoluut cruciaal is voor je gezondheid, geluk en succes.


Maak plezier en geniet, geniet van alles in je leven.

Het leven is te kort om je zorgen te maken.

Dagelijks genieten is mogelijk als...

Dagelijks genieten is mogelijk als je mijn cursus Meer Mindful gaat volgen.


Een cursus waarin ik jou en andere vrouwen 4 weken lang coach en persoonlijk ondersteun met oefeningen maar ook door jouw stok achter de deur te zijn.


We starten met een groep gelijkgestemde vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben, waardoor succes en resultaat onvermijdelijk is.


Iedere week op zaterdagmorgen komen we bij elkaar om heerlijk en ontspannen Mindfulness oefeningen te doen. Ook bespreken we zonder enig oordeel de doelen van de afgelopen week.

Voor wie is Meer Mindful?

Voor wie is Meer Mindful bedoeld? Mind Mindful is er voor iedereen. Iedereen kan het. Je moet wel willen investeren in de kwaliteit van je leven en een verandering willen in de manier waarop je naar jezelf en naar de wereld kijkt.


Meer Mindful is in het bijzonder geschikt wanneer je:


Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren mindful te zijn. Dit is voor jou als je: • Vaak en veel piekert en daar iets aan wil doen
 • Je emoties beter wil leren kennen
 • Jezelf weer in balans wilt brengen
 • Je een erg druk en hectisch leven hebt
 • Soms de druk niet meer aankunt
 • Meer wil genieten en bewust wil leven
 • Beter wil slapen en meer wil ontspannen

Als je echter met concrete (psychische) knelpunten, conflicten of loopbaanvragen aan de slag wilt, zoek dan de hulp van een coach of therapeut.


Waarom zou je Meer Mindful willen volgen?

Waarom zou je deze Meer Mindful cursus willen volgen? Het is uit onderzoek gebleken dat Mindfulness veel positieve effecten heeft. Ik som er een aantal voor je op:


 • Een versterkt immuunsysteem hebben
 • Minder stress en spanning ervaren
 • Meer ontspannen en relaxed zijn
 • Meer zelfvertrouwen hebben
 • Eigen grenzen aan kunnen geven
 • Een betere kwaliteit van leven hebben
 • Meer genieten van het hier en nu
 • Gevoel dat je wordt geleefd neemt af
 • Betere concentratie en beter presteren
 • Goed kunnen omgaan met tegenslagen
 • Minder piekeren en minder somberheid
 • Geen last meer van slaapproblemen
 • Weg met vermoeidheid
 • En nog veel meer...

LEES VERDER

Aan het einde van deze cursus

Aan het einde van deze cursus sprankel je weer van geluk omdat je meer innerlijke rust hebt. En je weet dat je het getob en gepieker voor eens en voor altijd achter je kunt laten.


Je zult bewuster zijn van wat je denkt en doet, wat er gebeurt in je lichaam en in je geest. Ook zul je niet langer meer bezig zijn op de automatische piloot, maar er echt bij

zijn.


Doordat je alles bewust(er) meemaakt, kun je ook bewust(er) kiezen hoe je reageert. Je reageert dus minder uit een impuls of automatisme, maar krijgt de kans om na te denken voordat je reageert. Je zult geduldig zijn en je aandacht brengen naar het moment van nu, dat is wat je gaat leren in deze cursus.


Situaties accepteren en je bewust worden van je moeilijkheden is nodig om ingesloten patronen te veranderen. Hierdoor zorg je er ook voor dat je jezelf beter leert te begrijpen.


Loslaten is iets dat je in deze cursus veel zult tegenkomen. Vooral het loslaten van gedachten is iets dat we veelvuldig zullen oefenen. Bijzonder is ook dat je ontdekt hoe je zonder oordeel naar de wereld (en vooral naar jezelf) leert kijken en meer vertrouwen krijgt in jezelf.

LEES VERDER

Wat kost deze cursus?

De hele cursus is een samensmelting van meer dan 20 jaar ervaring en tienduizenden euro’s aan opleiding en coaching dat ik zelf gevolgd heb. Met het volste vertrouwen en met alle bescheidenheid zou ik als Mindfulness coach zeker minimaal € 500 voor deze cursus kunnen vragen. En een persoonlijk coaching traject bij mij is € 3900 per jaar.


Maar ik heb een missie en dat is vrouwen in Katwijk en omstreken te helpen om lekkerder in hun vel te laten zitten. En dus ook jou.

Bovendien is deze Meer Mindful cursus een pilot versie. Dat betekent dat ik op dit moment nog de puntjes op de i aan het zetten ben. En mindfull zoals ik zelf ben, streef ik niet naar perfectie. Dus is het tijd om deze gloednieuwe cursus te met een spetterende korting te lanceren. 


Daarom heb ik besloten om deze Meer Mindful cursus tijdelijk vanaf 60 euro aan te bieden, zodat het ook voor jou toegankelijk is. Dus geen € 500 en ook geen € 3900 per jaar. Maar slechts 60 euro! Goed nieuws toch?


Maar ik heb nog meer goed nieuws!


Als je met de Meer Mindful cursus gaat starten dan ontvang je daarbij van mij persoonlijk ook voedingsbegeleiding. Hoe fantastisch is dat!

LEES VERDER

EXTRA BONUS 1

Als jij je nu aanmeld voor de Meer Mindful cursus dan ontvang je als bonus het online programma Vrij en Vol Leven. Zo kun je naast bewuster en lichter leven ook jouw droomleven realiseren!

EXTRA BONUS 2

Naast de Meer Mindful cursus en het Vrij en Vol Leven programma ontvang je de Meest prachtige start van je dag visualisatie. Met deze visualisatie kun jij de dag krachtig beginnen waardoor je de hele wereld aan kan!
Meditatie speciaal voor vrouwen

Deze vrouwen gingen jou voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik ben zo enorm blij
Ik ben zo enorm blij en ja, zelfs een beetje trots dat ik de stap heb durven zetten om hulp te vragen. Het heeft me zoveel meer opgeleverd dan ik ooit had durven dromen!
Corrie van Rijn
Ik wil jou enorm bedanken
Ik wil jou enorm bedanken voor je positiviteit en alles lessen waarin jij mij wist te motiveren om alles uit mezelf te halen. Je bent een mooi mens die open en eerlijk is over gevoelens en daar anderen bij probeert te helpen.
Babette Droomers
Zo fijn dat jij altijd positief blijft
Zo fijn dat jij altijd positief blijft en dat ook in de mensen naar boven brengt! Ik denk dan ook steeds aan je woorden dat je steeds bewuste keuzes mag maken en niet steeds moet blijven hangen in het negatieve.
Marleen van der Tuin

Wil jij ook meer genieten en bewuster leven?

gratis afslank programma op internet
€ 500,-
60

Meer Mindful

Vandaag nog aanmelden voor de Meer Mindful cursus? Klik dan eventjes op de knop hieronder zodat je verzekerd bent van een plekje. Let op! Er is maar plaats voor 6 personen. Dit is geen verkooptruc maar nodig om 100% resultaat en aandacht te garanderen. 


 • Minder stress en spanning
 • Meer ontspannen en relaxed
 • Meer zelfvertrouwen hebben
 • Eigen grenzen aan kunnen geven
 • Betere kwaliteit van leven hebben
 • Meer genieten van het hier en nu
 • Goed kunnen omgaan met tegenslagen
 • Minder piekeren en minder somberheid
 • Geen last meer van slaapproblemen
 • Weg met vermoeidheid
 • En nog veel meer...

  Meld je vandaag nog aan door op eventjes op de knop hieronder te drukken.

Wil jij ook meer genieten en bewuster leven?

Ja dat wil ik!