corona-kilos-kwijt-raken-katwijk

Waar kun je me vinden?

Ik hou van vrijheid en afwisseling en al helemaal van buiten zijn. Dat geeft mij enorm veel energie. En ik gun mijn klanten dat ook. Daarom trainen we bij Fit aan Zee op verschillende locaties en heb ik meerdere 'werkplekken'.

Thuis praktijk

Dit is mijn 'hoofd kantoor' en 'man cave' tegelijk. Mijn thuis praktijk is waar ik gesprekken voer en metingen doe. Geen zorgen, het is geen survival tocht tussen speelgoed en mijn kruipende kinderen. Mijn thuis praktijk is een keurig en apart ingericht zomerhuis. Adres: Rijnmond 65 (achterom), Katwijk.

Binnen trainingen

De binnen trainingen worden gehouden in een bedrijfspand in het Heen. Geen pauperpand, geen big box gym of megaloods, maar een hagelnieuwe en kleinschalige studio aan de rand van Katwijk naast de nieuwe Gamma. Gratis parkeren en ook in de avond veilig en prima bereikbaar. Adres: Scheepmakerstraat 1 (unit D7), Katwijk.

Buiten trainingen ochtend

De buiten trainingen worden in de ochtend gehouden op de Goerie nabij de schaatsbaan. We gebruiken het basketbalveldje iets verderop aan de Groen van Prinstererweg. Parkeren is gratis. Adres: Goerie 1, Katwijk

Buiten trainingen avond

De buiten trainingen worden in de avond gehouden op het kanaal nabij het centrum. We gebruiken het pleintje voor de Parledam, het gebouw van DSV. Parkeren is betaald. Adres: Prins Hendrikkade 157, Katwijk

Disclaimer

Bij slecht weer zullen de buiten lessen verplaatst worden naar binnen. Uiteraard wordt dit tijdig aangegeven via onze Club app en Whatsapp groep. Heb je vragen? Neem dan hieronder contact met me op.