corona-kilos-kwijt-raken-katwijk

Waar kun je me vinden?

Ik hou van vrijheid en afwisseling en al helemaal van buiten zijn. Dat geeft mij enorm veel energie. En ik gun mijn klanten dat ook. Daarom trainen we bij Fit aan Zee op verschillende locaties en heb ik meerdere 'werkplekken'.

Binnen trainingen en praktijk

De binnen trainingen worden gehouden in een bedrijfspand in het Heen. Het betreft een kleinschalige studio aan de rand van Katwijk naast de nieuwe Gamma. Gratis parkeren in de nabije omgeving en prima bereikbaar. Ook mijn praktijk vind je op het volgende adres: Scheepmakerstraat 1 (unit D7), Katwijk.

Buiten trainingen ochtend

De buiten trainingen worden in de ochtend gehouden op de Goerie nabij de schaatsbaan. We gebruiken het basketbalveldje iets verderop aan de Groen van Prinstererweg. Parkeren is gratis. Adres: Goerie 1, Katwijk

Buiten trainingen avond

De buiten trainingen worden in de avond gehouden op het kanaal nabij het centrum. We gebruiken het pleintje voor de Parledam, het gebouw van DSV. Parkeren is betaald. Adres: Prins Hendrikkade 157, Katwijk

Disclaimer

Bij slecht weer zullen de buiten lessen verplaatst worden naar binnen. Uiteraard wordt dit tijdig aangegeven via onze Club app en Whatsapp groep. Heb je vragen? Neem dan hieronder contact met me op.