Kippenloop... loop je mee?
15 mei 2013 
in Nieuws

Kippenloop... loop je mee?

Kippenloop 2013…loop je gezellig met Fit aan Zee mee?

De kippenloop wordt dit jaar op zaterdag 8 Juni 2013 gehouden.

Wil jij net als ons de KWF kankerbestrijding steunen? Wij willen net als vorig jaar met een groep vanuit Fit aan Zee meelopen op de 25 km. Loop je liever een andere afstand, dan is dit ook mogelijk! Ook dan kun je je bij ons inschrijven!

Lijkt het je leuk om de kippenloop mee te lopen of geef je liever alleen een donatie dan kun je je aanmelden bij Fit aan Zee of je donatie in de daarvoor bestemde KWF kankerbestrijding donatie doos doen.

Fit aan Zee zal zorgen dat het inschrijfgeld en alle donaties terecht komen bij de KWF kankerbestrijding!

Inschrijven:
Aanmelden voor de kippenloop kun je doen door je op de sportschool even in te schrijven op het daarvoor gemaakte inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Je kunt dit afgeven aan één van onze medewerkers.

Wil je liever gelijk contact met ons opnemen of aanmelden, dat kan natuurlijk ook via: info@fitaanzee.nl

Doneren:
Loop je mee met de kippenloop en laat je je sponseren of wil je zelf een donatie geven dan is dit ook mogelijk. Er zal een KWF kankerbestrijding donatie doos worden neergezet in Fit aan Zee. Wij hopen natuurlijk dat we met alle steun net zoals vorig jaar een mooi bedrag bij elkaar krijgen.

Meer informatie:
Wil je wat meer informatie over de kippenloop en de initiatiefnemers? Kijk dan even op de website: http://www.katwijkwandelmarathon.nl/

Over Fit aan Zee:
Fit aan Zee is een sportschool, fitness en afslank studio in het centrum van Katwijk. Jaarlijks organiseert deze sportschool een sponsorloop ten bate van de KWF kankerbestrijding. Niet alleen omdat het gezellig is maar ook omdat vele leden en medewerkers zich persoonlijk betrokken voelen bij dit initiatief.

kippenloop

Schrijf je uiterlijk in voor de kippenloop op zaterdag 18 Mei 2013!

 

Over de schrijver
Arny helpt als gewichtsconsulent vrouwen om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet met een dieet maar door ze te leren hoe ze blijvend hun levenswijze kunnen veranderen. Arny is eigenaar van Fit aan Zee en Baby Bootcamp® en vader van 4 kinderen.
Arny
Door

Arny

op 17 May 2013

Beste mensen...wil je ons sponsoren? De sponsorbox staat bij ons klaar. Alvast bedankt!

Debora
Door

Debora

op 19 May 2013

Voor de gene die gaan lopen succes allemaal :D

Reactie plaatsen

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.