Huishoudelijk Reglement


1. Iedere klant komt sporten met een eigen doelstelling of wens. Wij vragen je om iedereen te respecteren en in waarde te laten.


2. Iedere klant werkt zo hard als hij of zij kan aan hun eigen fitheid. Het maakt niet uit hoe oud je bent, van welk geslacht of van welk niveau.


3. Iedere klant wil uiteindelijk een hogere kwaliteit van leven. Heb respect voor alle routes die de diverse klanten moeten volgen op weg hier naartoe.


4. Moedig elkaar aan, voor tijdens en na de trainingen. Wees een goed voorbeeld en help elkaar naar een hoger niveau. Ook jij bent een motivator.


5. Bij ieder bezoek aan Fit aan Zee wordt je verzocht om iedereen met een lach te begroeten. Wat je geeft is wat je krijgt toch ;-)


6. Je wordt verzocht een handdoek te gebruiken tijdens het trainen op alle apparaten. 
Dit is niet alleen hygiënischer voor jezelf, maar ook voor anderen.
 Handdoek vergeten? Geen probleem, leen er één van ons (wij doen de was)


7. Je wordt verzocht schone schoenen te dragen in de studio. Schoenen waarop je buiten hebt gelopen en schoenen waarvan de zolen afgeven, zijn niet toegestaan. 
Eén uit de categorie “dat doe je thuis toch ook niet” ;-)


8. Je wordt verzocht correcte en gepaste kleding te dragen. Trek vooral kleding aan waar jij je lekker bij voelt. Je komt om te sporten en niet om een modeshow te lopen.


9. Wij raden je aan niets waardevols mee te nemen. Behalve je goede humeur natuurlijk want daar genieten we van.


10. Het is niet toegestaan te roken, alcohol of drugs te gebruiken binnen onze studio.
 Mocht je een energie dipje hebben dan zetten we met alle liefde een bakje voor je.


11. Het is niet toegestaan etenswaren te nuttigen in de trainingsruimtes.
 Mocht je trek hebben dan zit je waarschijnlijk te laag in je energie niveau. 
Wij kunnen je dan desgewenst blij maken met een dextro.


12. Leg na je training alle losse materialen s.v.p terug op hun plaats. Uit onderzoek blijkt dat opruimen ook een hele effectieve oefening is.


13. Na het gebruik van de cardioapparatuur verzoeken wij je vriendelijk het apparaat transpiratievrij achter te laten. Geen transpiratie? Geeft niets want transpiratie is per persoon verschillend en zegt alleen maar iets over de warmte die je lichaam ervaart. 


14. Het gebruik van een mobiele telefoon is toegestaan voor het gebruik van de Fit aan Zee app en indien je bereikbaar dient te zijn. 
Selfies en persoonlijke records mogen uiteraard ook gedeeld worden ;-) 


15. Wijzigingen m.b.t. het lidmaatschap en of persoonsgegevens kunnen uitsluitend via een mutatie of opzeg formulier worden doorgevoerd.Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden.