leefstijlcoaching katwijk aan zee

Ik help vrouwen vanaf 18 jaar om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet op dieet maar ik leer je blijvend je levenswijze te veranderen. Het kan!

Ontdek in een GRATIS advies gesprek hoe ik ook jou kan helpen met afvallen en fitter worden!
18+

Jaar ervaring

20.000+

Vrouwen geholpen

5.000+

Online adviezen

Deze vrouwen gingen je met succes voor

Mirjam Vlieland
Laagdrempelig, persoonlijk en advies op maat. Een prima vol te houden voedingsprogramma en een erg prettige omgeving om te trainen.
Nicolien Vossen
Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met gezin. Krachttraining wat ik nooit eerder deed en de persoonlijke begeleiding is super.
Francis Schuiling
Het is echt niet zo dat je in een strak plan komt te zitten en weinig mag eten, het is eerder veel wat je kan eten. Maar dan wel op de juiste manier.

Herken jij het onderstaande?

Afvallen en afslanken

Je wilt de nodige kilo's kwijt raken, maar je wil dat op een gezonde en verantwoorde manier doen. Je weet van jezelf dat je het niet alleen kan en je hebt een stok achter de deur nodig.

Meer energie en fitheid

Je voelt jezelf leeg en futloos en je zou graag meer energie willen hebben. Je mist het fitte gevoel wat je ooit had. Je wilt niet naar een grote en onpersoonlijke sportschool want je voelt je daar niet thuis.

Lekkerder in je vel

Je bent niet echt ongelukkig maar je zit niet lekker in je vel. Je merkt dat de uitdagingen die je hebt een effect hebben op hoe jij je voelt en hoe je denkt. Je bent op zoek naar een coach die jou hierbij kan helpen.

Luister naar het succesverhaal van Lauke

Lauke viel in 7 maanden tijd 23,1 kilo af, maar werd vooral ook gelukkiger

Vergoeding mogelijk!

Fit aan Zee is aangesloten bij de BGN;
dit maakt vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk!

Vind meer artikelen over voeding, training en een gezonde leefstijl

100+ artikelen over voeding, training en een gezonde leefstijl

arrow_drop_up arrow_drop_down