Hoe geweldig zou het zijn als jij binnen 60 dagen weer lekkerder in je vel zit en een gezond gewicht zou hebben?

Wil je daarnaast ook fitter worden, meer energie krijgen en minder spanning hebben? Lees dan snel verder!
Ik wil meer informatie

Alles wat jij nodig hebt om je overgewicht, stress en futloze gevoel voorgoed achter je te laten!

Bedankt voor steeds je motiverende mailtjes, die helpen mij echt enorm!


Ik denk dan ook steeds aan je woorden, ook vanuit je filmpjes dat je steeds bewuste keuzes moet maken en niet steeds moet blijven hangen in het negatieve.


Zo fijn dat jij altijd positief blijft en dat ook in de mensen naar boven brengt!

Marleen van der Tuin

Dè specialist in het coachen van vrouwen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Exclusief voor vrouwen

Kleinschalig en persoonlijk

Eindelijk iets wat bij je past!

Geen shakes en pillen

Zonder mega sportschool

Ideaal voor een gezin

Herken jij jezelf in het onderstaande?

Je zit niet altijd even goed in je vel

Op zich ben je best gelukkig en geef je jouw leven wel een voldoende. Maar toch stel je jezelf soms de vraag: is dit nu alles? 


Je wordt belemmert door van alles, door overtuigingen, door gedachten en ervaringen uit je verleden. Hierdoor leef je niet helemaal het leven dat je wilt en zit je niet altijd goed in je vel.


Wat je wilt is simpelweg meer genieten en niet zo bezig zijn met wat anderen van je vinden. Je wilt vooral gewoon jezelf zijn. Zonder angst, schaamte, schuld, onzekerheid en twijfels door het leven gaan. 

Je bent niet blij met je figuur

Je loopt al wat langer met het idee om 'er wat aan te gaan doen'. Maar zelf weet je niet hoe je op een makkelijke en blijvende manier wel kunt afvallen en slanker kunt worden.


Al vele diëten heb je geprobeerd, ontelbare pogingen. Maar steeds val je terug in oude gewoontes en kom je weer aan als nooit tevoren.


Dit alles maakt dat je jezelf weer gefrustreerd voelt en weer baalt van jezelf, want diep van binnen voel je dat je gefaald hebt.

Je hebt negatieve gedachten

Misschien heb jij net als 80% van alle vrouwen negatieve gedachten over jezelf en dan met name het beeld dat jij van jezelf hebt.


Maar ook het beeld dat je hebt over je prestaties en verwachtingen op het werk, binnen je gezin en de meningen van andere mensen.


Besef jezelf dit: de manier waarop jij tegen jezelf praat en hoe jij over jezelf denkt heeft een enorme invloed op hoe jij je voelt!

Je cijfert jezelf vaak weg

Je bent te vaak bezig met wat anderen mogelijk van je denken en past jezelf aan op de meningen van anderen.


Altijd sta je voor iedereen klaar, zegt nooit nee maar ondertussen loop je jezelf keer op keer voorbij.


Nooit heb je eens tijd en aandacht voor jezelf en je merkt aan alles dat jij jezelf op de laatste plaats zet. Je doet het uit liefde maar je vergeet jezelf.

Je bent onzeker en twijfelt aan alles

Je denkt weleens ben ik wel goed en leuk genoeg, ben ik het waard en wie zit er nou eigenlijk op mij te wachten?


Opzoek naar meer betekenis in je leven en vraagt je soms af 'is dit het nou' en waar doe ik het nou allemaal voor?


Diep van binnen weet je wel wat je wilt maar je bent onzeker over jezelf en twijfelt of het je wel gaat lukken.

Je bent moe en hebt geen energie

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Al je kleding zit strakker en de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je gewicht en je figuur te verbloemen. 


Je zit niet lekker in je vel. Futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Ontdek hoe je binnen 60 dagen wel resultaat kunt bereiken

Een gezond gewicht en gelukkiger leven is ook voor jou mogelijk!

Reken af met het negatieve en ontdek het positieve

Ontdek hoe je al het negatieve uit je verleden en wat je op dit moment ervaart los kunt laten. Na dit programma ben je positiever dan ooit en straal je weer als nooit tevoren.

Neem weer de volledige controle over je eigen leven

Leef je leven niet langer zoals anderen van je verwachten en leer hoe jij jezelf niet langer meer gaat wegcijferen. Dit programma leert je om voor jezelf op te komen.

Leef een leven vol liefde, plezier, geluk en voldoening

Reken af met alle twijfels over jezelf en doorbreek de negatieve spiraal zodat je doet waar jij blij en gelukkig van wordt. Na dit programma hou je weer van jezelf!

Ontdek wat jij wilt met je leven maar ook wat vooral niet

Die eeuwige zoektocht en niet optimaal genieten van je leven is voorgoed voorbij. Je gaat met dit programma onderzoeken hoe jij jouw ultieme leven kunt leven.

Krijg meer rust en balans op fysiek en emotioneel vlak

Sombere en belemmerende gedachtes waardoor je hoofd vol zit met zorgen en angsten zijn verleden tijd. Ook daar gaan we aan werken tijdens dit programma.

Ga voor een slanker figuur en een gezonder gewicht

Je weet heel goed dat je gedrag en keuzes niet handig zijn voor je gezondheid en dat je daardoor niet goed in je vel zit. Dit programma is dè oplossing voor deze uitdaging.

Deze vrouwen gingen je met succes voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik heb ontzettend veel aan jou gehad
Elke dag ben ik ontzettend blij met het resultaat wat ik heb bereikt. Ik heb ontzettend veel aan jou gehad. Ik hoop dat je nog veel meer mensen gelukkig kunt maken met de kennis en ervaring die je hebt en deelt
Denise van der Plas
 Je bent in ieder geval mijn motivator
Je bent een voorbeeld voor ons, volhouden en als het even niet gaat, schouders recht en een nieuwe start maken. Zeker ook bedankt voor een voorbeeld zijn. Je bent in ieder geval mijn motivator
Didi de Mol
Ik wordt echt weer gemotiveerd door jou
Het was en is wat druk in mijn leven op dit moment maar door jouw mailtjes en opbeuringen en motivatie weet ik toch steeds door te gaan. Ik probeer toch elke keer weer te zien dat ik echt wel mijn best doe zoals jij steeds zegt
Marleen van der Tuin

Wie ben ik en waarom kan ik jou helpen?

Mijn missie is om vrouwen te helpen

Mijn naam is Arny van der Plas, personal trainer en gewichtsconsulent. Als vader van 2 jonge kinderen en partner van een vrouw die als dertiger in de bloei van haar leven is, weet ik heel goed wat jouw uitdagingen zijn.


De afgelopen 15 jaar heb ik het voorrecht gehad om vele vrouwen te helpen met hun uitdagingen. Uitdagingen met voeding, beweging, gewicht maar ook met alle tegenslagen die het leven met zich meebrengt.


En dat het leven vol uitdaging en tegenslag zit, weet ik als geen ander. Gescheiden, 3 miskramen meegemaakt, depressie, burn-out, armoede en geldzorgen. Het was er allemaal.


Mijn grootste tegenslag was echter de zelfmoord van mijn moeder in 2017. Toen wist ik het zeker...mijn missie is om vrouwen te helpen naar een vrij, gelukkig en mooi leven!

Ik wil meer informatie

Ik weet hoe moeilijk het allemaal is

Ik meen oprecht dat geen enkele vrouw zich slecht over zichzelf hoeft te voelen. En ik meen dat geen enkele vrouw altijd maar moe, leeg en futloos in het leven hoef te staan. Iedere vrouw verdiend het om goed in haar vel te zitten en om gelukkig te zijn!


En daar gaat het nog al eens mis. Veel vrouwen zijn niet blij met hoe ze zich voelen en met hoe hun leven is. Het valt immers niet altijd mee om goed voor jezelf te zorgen en om te voldoen aan alle verwachtingen. Want iedereen vraagt wel iets van je.


Een gezin, partner, kinderen, huishouden, hobby's, sport en een sociaal leven. Misschien heb je er nog een baan bij. Al die ballen die je hoog moet houden, het is gewoon héél veel. Ik weet hoe moeilijk het allemaal is.

Ik wil meer informatie

Ik gun jou een vrij en gelukkig leven

Hoe zit het met alle zorg, aandacht en liefde voor jezelf? Ook jij mag voor jezelf zorgen. Want weet je...als je niet goed voor jezelf kunt zorgen, kun je ook niet goed voor voor een ander zorgen. Toch?


Wanneer jij niet voldoende tijd voor jezelf neemt en jezelf niet op nummer 1 zet dan raak je opgebrand en uitgeput. En ja, je mag jezelf op nummer 1 zetten. Niet vanuit egoïsme en eigenbelang maar vanuit liefde en zorg voor jezelf!


En ik gun oprecht ook jou alle energie, fitheid en plezier die je verdiend! Ik gun ook jou dat jij goed in je vel zit en jezelf gelukkig voelt!

Ik wil meer informatie

Wil jij van 2020 jouw mooiste jaar maken?

Laat mij je dan helpen om een gezond gewicht en een gelukkiger leven te bereiken

Door als coach jou aan de hand te nemen en maximaal te helpen bereik jij een gewicht en figuur waar je blij en tevreden mee bent. Maar ook werk je aan een leven met meer geluk en plezier en minder zorgen en stress.


Eerst zorgen we voor helderheid en inzicht in je huidige situatie, je gewicht, je gedrag en je keuzes. We gaan onderzoeken waar jouw knelpunten en uitdagingen liggen en gaan daar vervolgens aan werken.


Ik hou van simpel en makkelijk en jij waarschijnlijk ook. Dus  je weet zeker dat je doelgericht aan de slag gaat en alleen datgene doet wat voor jou het beste werkt en wat jou een gezond gewicht en gelukkiger leven oplevert.

Ik wil meer informatie

Wat is de volgende stap naar een gezond gewicht en gelukkiger leven?

Bekijk hieronder hoe ik jou kan helpen

Vrijblijvende kennismaking

De eerste stap is dat we vrijblijvend kennis maken met elkaar en dat ik jou alles ga uitleggen over het Happy New You programma. Dit doe ik door jou uit te nodigen voor een GRATIS adviesgesprek in mijn studio in Katwijk of per telefoon.

Uitgebreid intakegesprek

Wanneer je start, dan plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we je huidige situatie, bepalen we waar we aan gaan werken om een gezond en slanker gewicht en gelukkig leven te bereiken.

Persoonlijk plan van aanpak

Na het intakegesprek hebben we de noodzakelijke helderheid en voldoende inzicht. Hiermee kan ik een persoonlijk plan voor je opstellen en weten we wat de gebieden zijn waar we aan gaan werken.

Bijsturen en bijschaven

Jouw resultaat en doel staat voorop tijdens het programma. Tussentijds blijven we bijsturen en bijschaven zodat je de dingen blijft doen die ervoor zorgen dat je een vrij, gelukkig en tevreden leven gaat krijgen.

Een gezond gewicht en gelukkig leven is ook voor jou mogelijk!

Werk aan je figuur

Samen gaan we ontdekken wat voor jou de blijvende en makkelijke oplossing is voor een ideaal en gezond gewicht. Voor eens en altijd je overtollige kilo's te lijf gaan, zodat je niet steeds weer terug valt als een jo-jo.


Je hoeft niet alles te laten en je kunt blijven genieten. Dat kan omdat je niet op een streng hongerplan of crash dieet wordt gezet. Klinkt goed toch?
Ik wil meer informatie

Laat je verleden los

Samen gaan we ontdekken welke negatieve en onhandige overtuigingen en ervaringen jij met je meedraagt. Voor eens en altijd je verleden verwerken, zodat het je niet langer achtervolgt.


Laat je verleden los zodat er ruimte is voor de mooie dingen in je leven. Dat en nog veel meer is wat we gaan doen tijdens het vrij en vol leven programma.
Ik wil meer informatie

Verkrijg inzicht en helderheid

Je gaat Inzicht en helderheid krijgen in wie jij bent, en waar jij uniek in bent. Op die manier ga je ontdekken wat bij je past en ook vooral wat niet. Leef niet langer naar de verwachting van anderen, maar leer om gewoon jezelf te zijn!


Wat je verder gaat leren is hoe je weer kunt gaan houden van jezelf, jezelf weer zekerder voelt en dat je jezelf mag accepteren hoe je bent.
Ik wil meer informatie

Ontdek je passie en dromen

Ontdek wat jouw passie en dromen zijn, zodat je weet waar je het allemaal voor doet en wat jij wilt in je leven. Waar wordt jij warm van en waar spring jij het liefst voor uit bed iedere morgen? Dat is wat je gaat ontdekken.


Je gaat de doelen stellen die jou naar het ideale en meest fantastische leven gaan brengen. Eindelijk elke dag datgene doen waar jij enthousiast van wordt!
Ik wil meer informatie

Een stressvrij en gelukkiger leven

Je verlegt de focus op die dingen die echt voor jou belangrijk zijn, zodat je niet verzandt in allerlei dingen waar je niet blij en gelukkig van wordt. Werk, gezin, geldzaken, gezondheid, relaties, voldoening...alles brengen we in kaart.


Alles wat jou tot nu toe heeft tegengehouden om een stressvrij en gelukkiger leven te leiden laat je links liggen. Al je positieve aandacht en energie zorgt ervoor dat jij jezelf naar het volgend niveau tilt.

Ik wil meer informatie

Zet jezelf op nummer 1!

Tijdens het programma gaan we achterhalen wat jij wilt en kunt verbeteren in je leven. Wat is het waardoor je momenteel niet optimaal gelukkig bent en waarom je niet goed in je vel zit? Je gaat ook daar achter komen. 


Ik ga jou helpen met meer plezier, meer geluk en al je zorgen en problemen. We gaan werken aan je gezondheid en fitheid. Meer aandacht en zorg voor jezelf en we gaan jou op nummer 1 zetten.

Ik wil meer informatie

Dit programma verandert jouw leven!

Tijdens het programma gaan we uit van wat jij nodig hebt. Jij zet de stappen die je al zo lang wilt nemen, ik begeleid en help je daarbij. Dit programma verandert jouw leven!


Jezelf klein houden, geldzorgen, uitdaging in je relatie, belemmerende overtuigingen, je gezondheid, werk, keuzes die niet niet langer werken. Samen gaan we het aanpakken en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen.
Ik wil meer informatie

Samen met gelijkgestemden

Als er iets is waardoor jij wel je doel gaat behalen, dan is dat een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Dit is absoluut noodzakelijk voor jouw resultaat.
Want de mensen om je heen, helpen zij je eigenlijk wel om af te vallen?


Vergeet niet, je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je mee omgaat. Tijdens het Happy New You programma wordt je gesteund door andere gemotiveerde vrouwen.

Ik wil meer informatie

Durf jij ook de stap te zetten?

Je bent meer een voorbeeld voor mij (en anderen) dan je zelf weet en daar wil ik je voor bedanken.


Jij in het bijzonder met al je kennis, je open persoonlijkheid en oprechte interesse in de persoon, dragen bij aan de vooruitgang die ik boek op elk gebied.


Ik ben zo enorm blij en ja, zelfs een beetje trots, dat ik de stap heb durven zetten om hulp te vragen. Het heeft me zoveel meer opgeleverd dan ik ooit had durven dromen!

Corrie Meijvogel

Het Happy New You programma in het kort

Weg met al je stress

Na het programma voel jij je niet langer meer leeg, moe en gestresst

Laat je verleden los

Reken af met je verleden zodat het je niet meer blijft achtervolgen

Vind meer rust en balans

Je gaat meer rust ervaren en komt veel meer in balans

Reken af met overgewicht

Wordt weer een fitte, slankere, energieke en stralende vrouw

Nooit meer vast lopen

Nooit meer vast lopen in je werk, je relaties en carrière

Leer jezelf accepteren

Kom te weten wat je wilt, wie je wilt zijn en accepteert jezelf

Hoe lang wil jij een gezond gewicht en gelukkiger leven nog uitstellen?

Gratis Happy New You adviesgesprek t.w.v € 65,-

Geef mij 30 minuten om samen met jou te bepalen welke stappen jij kunt zetten om jouw leven in overeenstemming te brengen met wat jij wilt!


Dit Happy New You adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend zonder verdere verplichting. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelen, en ontdek je hoe ik jou kan helpen om een gezond gewicht en gelukkiger leven te krijgen.

Ja, dat wil ik!


Vraag een Happy New You adviesgesprek aan

Vul hieronder je naam en email adres in en klik op aanvragen.

Ik wil ook gratis advies en tips per mail ontvangen

Deze vrouwen gingen jou met succes voor!

Laat je alles zoals het is, of onderneem je dit keer wel ACTIE?

Vraag een gratis Happy New You adviesgesprek aan!

'Neem de regie over je eigen leven!'

Luister naar het verhaal van Didi de Mol

Ja, dat wil ik ook!


En ook deze vrouwen delen hun succes

Dirjam van der Plas

'Persoonlijke begeleiding met stip!'
Ja, dat wil ik ook!


Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'

Ja, dat wil ik ook!


Marleen van der Tuin

'Zit beter in mijn vel'
Ja, dat wil ik ook!


Sandra van der Plas

'Super blij met mijn lijf'
Ja, dat wil ik ook!