arrow_drop_up arrow_drop_down

Afvallen en een gezond gewicht bereiken?

Ik help jou op een makkelijke manier zonder crashdieet, shakes, pillen of sportschool!

Meer informatie
20+
Jaar ervaring
5000+
Tevreden klanten
7500+
Diëten gemaakt

Kies voor een Gewichtsconsulent in Katwijk

Dè specialist in het coachen van vrouwen

Meer dan 20 jaar ervaring

Exclusief voor vrouwen

Kleinschalig en persoonlijk

Makkelijk, lekker en geschikt voor het hele gezin

Geen honger crashdieet

Zonder shakes of pillen

Normaal blijven eten

Aangesloten bij:

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Vergoeding mogelijk!
De BGN-gewichtsconsulent wordt door een groot aantal verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering

Zorg en 

Zekerheid

Vergoeding mogelijk!
Het afslank programma wordt door een groot aantal verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering

De menulijsten zijn goed te volgen en vol te houden, ook met een gezin en het onregelmatige werk. De persoonlijke begeleiding motiveert ook

Francis Schuiling

Herken jij jezelf in het onderstaande?

Je kunt het niet alleen

Als gewichtsconsulent en personal trainer zie en spreek ik dagelijks vrouwen die mij om hulp vragen. Ook jij weet dat gezond eten en meer beweging de oplossing is voor je overgewicht.


De vraag is: doe je dat ook? Pas je het wel toe? En kun je het wel alleen? Hoe vaak heb je geen poging ondernomen om vervolgens keihard weer te falen.


Iedere vrouw die ik de afgelopen jaren heb geholpen hebben één ding gemeen: ze zochten hulp omdat ze toegaven dat ze het niet alleen konden.

Je zit niet lekker in je vel

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Al je kleding zit strakker en de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je gewicht en je figuur te verbloemen. 


Je zit niet lekker in je vel. Futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Je bent het lijnen zat

Je hebt werkelijk al van alles gedaan: Sonja Bakker, Weight Watchers, Koolhydraat arm dieet, Eiwit dieet, New Fysic, shakes en pillen. En heeft het je blijvend geholpen?


Keer op keer val je terug in je oude slechte gedrag en onhandige patronen en zo blijf je een eeuwige jo-jo.


Je bent het lijnen zat want alles wat je doet is niet vol te houden. Niet binnen je gezin, niet op je werk en niet in je sociale leven. 

Je wilt jezelf niet alles ontzeggen

Hoe frustrerend is het nom altijd maar NEE te moeten zeggen, om niets meer te mogen en om jezelf te straffen.


Je houdt van gezelligheid en af en toe verlang je naar iets 'ongezonds' en een wijntje of ander drankje op zijn tijd..heerlijk toch?


 Maar je voelt je schuldig omdat je alles af moet slaan en daardoor heb je alleen nog maar meer moeite om de verleidingen te weerstaan.

Je voelt je niet thuis in de sportschool

Ik weet precies hoe het werkt, in het verleden heb ik een sportschool gehad en ik heb bij vele sportscholen gewerkt.


Als vrouw voel je je daar vaak niet thuis en totaal niet op je gemak. Je voelt je bekeken en hebt het gevoel dat er alleen maar modellen rond lopen die gezien willen worden.


Het stikt in de massale sportschool van de jonge gasten waarvan het testeron door het dank schiet. Er is alleen maar uiterlijk vertoon van sporters die zichzelf helemaal geweldig vinden.

Reken voor eens en voor altijd af met je overgewicht

Afvallen en afslanken is helemaal niet zo moeilijk!

Stop met streng lijnen!

Te weinig eten is nooit de oplossing. Je verlaagt je verbranding, krijgt te weinig energie binnen en valt bijna om van de honger. Hoe lang denk je dat vol te houden?

Eet zo gewoon mogelijk!

Stop met de hypes en trends. Op lange termijn wil je toch zo normaal mogelijk blijven eten. Op die manier hou je het langer vol en kan het gezin of partner gewoon mee blijven eten.

Doe aan krachttraining!

Ja dames, krachttraining is DE oplossing voor een strakker, slanker, sterker lichaam en minder kilo's. Door krachttraining heb je meer energie en ga je 24/7 veel meer calorieën verbranden.

Plan je sport afspraken in!

Vrijblijvend sporten werkt niet. Voor je het week haak je weer af en zit je vast aan een langdurig contract en betaal je voor niets. Door afspraken met je trainer heb je een stok achter de deur.

Verander je omgeving!

Je bent het gemiddelde van de mensen met wie je omgaat. Helpen ze jou bij je doel en staan ze achter je? Ga om met mensen die een positieve invloed op jou hebben.

Zoek ondersteuning!

Je weet heel goed dat het je zelf niet lukt en dat je na een zoveelste poging weer terug valt in je oude gedrag en oude overgewicht. Als gewichtsconsulent ondersteun ik jou zodat dit niet gebeurt.

Deze vrouwen gingen je met succes voor

Persoonlijke begeleiding is super
Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met mijn gezin. Krachttraining wat ik nooit eerder deed en de persoonlijke begeleiding is super.
Nicoline Vossen
Erg prettige omgeving
Laagdrempelig, persoonlijk contact en advies op maat. Een prima vol te houden voedingsprogramma en een erg prettige omgeving.
Mirjam Vlieland
Persoonlijke aandacht en gastvrij
Niet alle lekkere dingen ontzeggen maar met mate, kortom meer nadenken over wat, wanneer en hoeveel je eet. Persoonlijke aandacht en gastvrij.
Didi de Mol

Wie ben ik en waarom kan ik jou helpen?

Mijn passie is om vrouwen te helpen

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee, een personal training studio in Katwijk voor vrouwen. Als vader van 3 jonge kinderen en partner van een vrouw die als dertiger in de bloei van haar leven is, weet ik heel goed wat jouw uitdagingen zijn.


De afgelopen 20 jaar heb ik het voorrecht gehad om duizenden vrouwen te mogen spreken en coachen. Mijn passie is om vrouwen te helpen met hun uitdagingen.


Uitdagingen op het gebied van voeding, beweging, gedrag, gewicht maar ook met alle andere tegenslagen en belemmeringen die het leven met zich meebrengt.

Meer informatie

Ik weet hoe moeilijk het allemaal is

Ik meen oprecht dat geen enkele vrouw zich slecht over haar gewicht en figuur hoeft te voelen. Ik meen dat geen enkele vrouw altijd maar moe, leeg en futloos in het leven hoef te staan. Iedere vrouw verdiend het om lekker in haar vel te zitten!


En daar gaat het nog al eens mis. Veel vrouwen zijn niet blij met hoe ze zich voelen en hoe hun leven is. Het valt immers ook niet mee om alle ballen hoog te houden en om te voldoen aan alle verwachtingen. Iedereen vraagt iets van je.


Een gezin, partner, kinderen, huishouden, hobby's, sporten en een sociaal leven. Misschien heb je er zelfs ook nog een baan bij. Ik zie en hoor het thuis, in mijn studio en om me heen. Dus ik weet hoe moeilijk het allemaal is.  

Meer informatie

Ik gun ook jou een gezond gewicht

Hoe zit het met alle zorg, aandacht en liefde voor jezelf? Ook jij mag voor jezelf zorgen. Want weet je...als je niet goed voor jezelf kunt zorgen, kun je ook niet goed voor voor een ander zorgen. Toch?


Wanneer jij niet voldoende tijd voor jezelf neemt en jezelf niet op nummer 1 zet dan raak je opgebrand en uitgeput. En ja, je mag jezelf op nummer 1 zetten. Niet vanuit egoïsme en eigenbelang maar vanuit liefde voor jezelf!


En ik gun jou oprecht alle energie, fitheid en plezier die je verdiend! Ik gun ook jou een slanker lichaam, minder kilo's en een gezond gewicht!

Meer informatie

Hoe ga ik te werk en hoe kan ik jou helpen?

Jouw coach naar een gezond gewicht

Door als coach jou aan de hand te nemen en maximaal te helpen bereik jij jouw ideale gewicht. Daarbij werk ik in 4 stappen. Iedere stap is belangrijk in het behalen van jouw doel. Deze stappen geeft mij helderheid en inzicht in je huidige eetpatroon, je gewicht en je gedrag. Op basis hiervan maak ik voor jou een behandelplan bestaande uit een voedingsplan en indien van toepassing een beweegplan.


Zoals je weet help ik alleen vrouwen. Op die manier specialiseer ik me in wat jij nodig hebt, en richt ik me op één type cliënt. En dat doe ik goed! Daardoor ben ik ook niet een 'alles een beetje en voor iedereen' coach. Als jij je nagels wilt laten doen ga je ook naar een specialist in plaats van naar een kapster die het er een beetje bij doet toch?


Iedere stap leidt naar jouw doel en we weten exact waar we op moeten focussen voor de meest optimale resultaten. Hoe lang een coaching traject duurt, is afhankelijk van wat jij wilt bereiken. Ik werk niet met langdurige contracten want je kunt al starten met een traject van 12 weken. 


Ik hou van simpel en makkelijk en jij waarschijnlijk ook. Dus ik maak kant en klare menu's en boodschappenlijstjes voor je en je kunt werken met een speciale app. 


Je weet zeker dat je doelgericht aan de slag gaat en alleen datgene doet wat op dat moment voor jou het beste werkt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om 2 keer per week te sporten in mijn studio in Katwijk aan Zee.

Afspraak maken

De 4 stappen naar succes en resultaat

1 Gratis Advies Gesprek

De eerste stap is dat je een gratis en vrijblijvend advies gesprek aanvraagt. Tijdens dit gesprek bespreken we je doelen en bepalen we of ik jou daarmee kan helpen.

2 Intake en anamnese

Nadat we hebben bepaald dat ik jou kan helpen plannen we de intake en anamnese in. Tijdens deze afspraak bespreken we je huidige situatie en doen we enkele metingen.

3 Plan van aanpak en behandelplan

Na de intake, anamnese en metingen hebben we de noodzakelijke helderheid en voldoende inzicht. Hiermee kan ik een persoonlijk voedingsplan en behandelplan voor je opstellen.

4 Evaluatie en bijsturen

Jouw resultaat en doel staat tijdens het gehele coachingstraject centraal. Wanneer het verloop niet in lijn is met jouw doel dan sturen we bij, uiteraard blijven we evalueren.

Je staat er niet alleen voor en bent in goede handen!

Samen met andere toffe vrouwen

Hoe fantastisch is dat! Je sport alleen met andere toffe vrouwen. De studio is exclusief voor vrouwen en is volledig op vrouwen afgestemd.


Er is geen enkele sportcentrum, studio of sportclub waar je zo jezelf kan zijn dan bij Fit aan Zee. Je kunt volledig jezelf zijn en wordt warm ontvangen. 


We zijn zuinig op onze kernwaarden zoals respect, vertrouwen, discretie, veiligheid en privacy. Dan voel en merk je aan alles. 

Afspraak maken

Kleinschalig en persoonlijk

Bij Fit aan Zee wordt je niet aan je lot overgelaten en hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken. Altijd wordt je persoonlijk begeleid door een personal  trainer.


Bang dat wij onbetaalbaar zijn? Geen zorgen! Doordat je niet 1 op 1 traint maar met een klein groepje vrouwen, zijn we juist betaalbaar.


Doordat we kleinschalig en persoonlijk zijn, en je altijd 100% begeleiding krijgt kunnen we garanderen dat jij je doel gaat behalen.

Afspraak maken

Een stok achter de deur

Hoe vaak heb je al niet een abonnement afgesloten om er vervolgens achter te komen dat je er 1 of 2 jaar aan vast zat? En gewoon door moest betalen.


Bij Fit aan Zee verkopen wij je geen langdurig contract maar kun je al vanaf 12 weken jezelf laten coachen. Bij ons behaal je meer resultaat dan met je 'slapende abonnement'.  


Ik begrijp ook heel goed dat je weinig tijd hebt, en ook niet altijd zin hebt om een paar keer per week te sporten. Bij Fit aan Zee maak je altijd een afspraak voor 2 keer per week. Zo heb je een stok achter de deur en haak je minder af. 

Afspraak maken

Nog meer positieve reacties

Marleen van der Tuin

12 kg kwijt! En ik heb weer zin om te sporten! Ik voel me veel fitter en zit beter in mijn vel

Dirjam van der Plas

Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten

Marja van der Gugten

Zit een stuk lekkerder (en strakker) in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter!

Gratis advies gesprek (t.w.v. 65 euro)

Plan een gratis advies gesprek in

Zonder ACTIE geen verandering en zonder verandering ook geen RESULTAAT! De eerste stap is dan ook dat je een afspraak met me maakt voor een gratis advies gesprek.


Zoals je weet kan ik niet iedereen helpen en is mijn tijd beperkt, neem alleen contact met me op als jij open staat voor verandering en als je er ècht voor wilt gaan!

Afspraak maken

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder je naam en email adres in en klik op afspraak maken. Daarna zal ik je binnen 24 uur bellen.

Ik wil ook gratis advies en tips per mail ontvangen

Nog vragen?

Wil je meer nog wat meer weten over mij als Gewichtsconsulent?
Kijk dan op deze pagina met de meest gestelde vragen.

Waarom zou je nog langer wachten?

Afspraak maken