Afvallen en een gezond gewicht bereiken?

En dat op een makkelijke manier zonder crashdieet, shakes, pillen of massale sportschool!

Meer informatie

17+

Jaar ervaring

5.374+

Tevreden klanten

20.000+

Diëten gemaakt

Kies voor Fit aan Zee in Katwijk

Dè specialist in het coachen van vrouwen

Meer dan 17 jaar ervaring

Exclusief voor vrouwen

Kleinschalig en persoonlijk

Makkelijk, lekker en geschikt voor het hele gezin

Geen honger crashdieet

Zonder shakes of pillen

Normaal blijven eten

De menulijsten zijn goed te volgen en vol te houden, ook met een gezin en het onregelmatige werk. De persoonlijke begeleiding motiveert ook

Francis Schuiling

Herken jij jezelf in het onderstaande?

Je kunt het niet alleen

Als gewichtsconsulent en personal spreek ik dagelijks vrouwen die mij om hulp vragen. Ook jij weet ongetwijfeld dat gezond eten en meer beweging de oplossing is voor jou overgewicht.


De vraag is: doe je dat ook? Pas je het wel toe? En kun je het wel alleen? Hoe vaak heb je geen poging ondernomen om vervolgens keihard weer te falen.


Alle vrouwen die ik de afgelopen jaren heb geholpen hebben één ding gemeen: ze zochten hulp omdat ze toegaven dat ze het niet alleen konden.

Lees verder

Je zit niet zo lekker in je vel

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Je kleding zit strakker en het getal op de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je je figuur en je vormen te verbloemen.


Je zit niet zo lekker in je vel. Bent futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Lees verder

Je bent het lijnen meer dan zat

Je hebt werkelijk al van alles geprobeerd: Sonja Bakker, Weight Watchers, Koolhydraat arm dieet, Eiwit dieet, New Fysic, shakes en pillen. En heeft het je blijvend geholpen?


Keer op keer val je terug in je oude slechte gedrag en onhandige patronen en zo blijf je een eeuwige jo-jo.


Je bent het lijnen meer dan zat want alles wat je doet is niet vol te houden. Niet binnen je gezin, niet op je werk en niet in je sociale leven. 

Lees verder

Je wilt jezelf niet alles ontzeggen

Hoe frustrerend is het om altijd maar NEE te moeten zeggen, om niets meer te mogen en om jezelf te straffen.


Je hebt een druk sociaal leven, houdt van gezelligheid en je wilt jezelf niet alles ontzeggen. 


 Maar je voelt je schuldig omdat je alles af moet slaan en daardoor heb je alleen nog maar meer moeite om de verleidingen te weerstaan.

Lees verder

Je voelt je niet thuis in de sportschool

Ik weet precies hoe het werkt, in het verleden heb ik een sportschool gehad en ik heb bij vele sportscholen gewerkt.


Je voelt je niet thuis in de sportschool en bent daar totaal niet op je gemak. Je voelt je bekeken en hebt het gevoel dat er alleen maar modellen rond lopen die gezien willen worden.


Het stikt in de massale sportschool van de jonge gasten waarbij het testeron door het dak schiet. Er is alleen maar uiterlijk vertoon van 'insta modellen' die zichzelf helemaal geweldig vinden.

Lees verder

Reken voor eens en voor altijd af met je overgewicht

Afvallen en afslanken is helemaal niet zo moeilijk!

Stop met streng lijnen!

Te weinig eten is nooit de oplossing. Je verlaagt je verbranding, krijgt te weinig energie binnen en valt bijna om van de honger. Hoe lang denk je dat vol te houden?

Eet zo gewoon mogelijk!

Stop met de hypes en trends. Op lange termijn wil je toch zo normaal mogelijk blijven eten. Op die manier kan het gezin of partner gewoon mee blijven eten en hou je het langer vol.

Zorg voor voldoende beweging!

Ja dames, voldoende beweging is DE oplossing voor een slanker en energieker lichaam. Door voldoende beweging heb je meer energie en ga je dag en nacht veel meer calorieën verbranden. Daardoor zal je gaan afvallen.

Plan je sport afspraken in!

Vrijblijvend sporten werkt niet. Voor je het week haak je weer af en zit je vast aan een langdurig contract en betaal je voor niets. Door afspraken met je trainer heb je een stok achter de deur.

Verander je omgeving!

Je bent het gemiddelde van de mensen met wie je omgaat. Helpen ze jou bij je doel en staan ze achter je? Ga om met mensen die een positieve invloed op jou hebben.

Zoek ondersteuning!

Je weet heel goed dat het je zelf niet lukt en dat je na een zoveelste poging weer terug valt in je oude gedrag en oude overgewicht. Samen zorgen we ervoor dat dit niet gebeurt want ik ondersteun ik jou maximaal.

Deze vrouwen gingen je met succes voor

Persoonlijke begeleiding is super
Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met mijn gezin. Krachttraining wat ik nooit eerder deed en de persoonlijke begeleiding is super.
Nicoline Vossen
Erg prettige omgeving
Laagdrempelig, persoonlijk contact en advies op maat. Een prima vol te houden voedingsprogramma en een erg prettige omgeving.
Mirjam Vlieland
Persoonlijke aandacht en gastvrij
Niet alle lekkere dingen ontzeggen maar met mate, kortom meer nadenken over wat, wanneer en hoeveel je eet. Persoonlijke aandacht en gastvrij.
Didi de Mol

Wie ben ik en waarom kan ik jou helpen?

coach-voor-vrouwen-met-overgewicht

Mijn passie is om vrouwen te helpen

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee, een gewichtsconsulent praktijk en training studio studio in Katwijk voor vrouwen. Als vader van 4 jonge kinderen en partner van een vrouw die als dertiger in de bloei van haar leven is, weet ik heel goed wat jouw uitdagingen zijn.


De afgelopen 20 jaar heb ik het voorrecht gehad om duizenden vrouwen te mogen spreken en coachen. Mijn passie is om vrouwen te helpen met hun uitdagingen.


Uitdagingen op het gebied van voeding, beweging, gedrag, gewicht maar ook met alle andere tegenslagen en belemmeringen die het leven met zich meebrengt.

Lees verder

Ik weet hoe moeilijk het allemaal is

Ik meen oprecht dat geen enkele vrouw zich slecht over haar gewicht en lichaam hoeft te voelen. Ik meen dat geen enkele vrouw altijd maar moe, leeg en futloos in het leven hoef te staan. Iedere vrouw verdiend het om lekker in haar vel te zitten!


En daar gaat het nog al eens mis. Veel vrouwen zijn niet blij met hoe ze zich voelen en hoe hun leven is. Het valt immers ook niet mee om alle ballen hoog te houden en om te voldoen aan alle verwachtingen. Iedereen vraagt iets van je alsof je één of andere super vrouw bent. En dat ben je ook, maar er is een grens...toch?


Een gezin, partner, kinderen, huishouden, hobby's, sporten en een sociaal leven. Misschien heb je er zelfs ook nog een baan bij. Ik zie en hoor het thuis, in mijn studio en om me heen. Dus ik weet hoe moeilijk het allemaal is.  

Lees verder

Ik gun ook jou een gezond gewicht

Hoe zit het met alle zorg, aandacht en liefde voor jezelf? Ook jij mag voor jezelf zorgen. Want weet je...als je niet goed voor jezelf kunt zorgen, kun je ook niet goed voor voor een ander zorgen. Toch?


Wanneer jij niet voldoende tijd voor jezelf neemt en jezelf niet op nummer 1 zet dan raak je opgebrand en uitgeput. En ja, je mag jezelf op nummer 1 zetten. Niet vanuit egoïsme en eigenbelang maar vanuit liefde voor jezelf!


En ik gun jou oprecht alle energie, fitheid en plezier waar je zo naar verlangt! Ik gun ook jou een slanker lichaam, minder kilo's en een gezond gewicht!

Lees verder

Hoe ga ik te werk en hoe kan ik jou helpen?

De 4 stappen naar succes en resultaat

1 Gratis advies gesprek

De eerste stap is dat je een gratis en vrijblijvend advies gesprek aanvraagt. Tijdens dit gesprek bespreken we je doelen en bepalen we of ik jou daarmee kan helpen.

2 Helderheid en inzicht

Nadat we hebben bepaald dat ik jou kan helpen plannen we een intakegesprek in. Tijdens deze afspraak bespreken we je huidige situatie en doen we enkele metingen. Zo hebben we helderheid en inzicht.

3 Plan van aanpak

Na de intake en metingen hebben we jouw doel, jouw valkuilen en jouw uitdagingen in kaart gebracht. Hiermee kan ik een persoonlijk voedingsplan en plan van aanpak voor je opstellen.

4 Evalueren en bijsturen

Jouw resultaat en doel staat tijdens het gehele coachingstraject centraal. Wanneer het verloop niet in lijn is met jouw doel dan grijp ik in. Continue blijf ik evalueren en bijsturen.

Je staat er niet alleen voor en bent in goede handen!

Samen met andere vrouwen

Hoe fantastisch is dat! Je sport alleen met andere vrouwen. De programma's zijn exclusief voor vrouwen en zijn volledig op vrouwen afgestemd.


Er is geen enkele sportcentrum, studio of sportclub waar je zo jezelf kan zijn dan bij Fit aan Zee. Je kunt volledig jezelf zijn en wordt warm ontvangen


We zijn zuinig op onze kernwaarden zoals respect, vertrouwen, discretie, veiligheid en privacy. Dan voel en merk je aan alles. 

Lees verder
sportscholen-weer-open-katwijk

Kleinschalig en persoonlijk

Bij Fit aan Zee wordt je niet aan je lot overgelaten en hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken. Altijd wordt je persoonlijk begeleid door jouw eigen coach.


Bang dat het onbetaalbaar is? Geen zorgen! Doordat je niet 1 op 1 traint maar met meerdere vrouwen, is het  juist prima betaalbaar.


Doordat Fit aan Zee kleinschalig en persoonlijk is, en je altijd 100% begeleiding krijgt kan ik garanderen dat jij je doel gaat behalen.

Lees verder

Een stok achter de deur

Hoe vaak heb je al niet een abonnement afgesloten om er vervolgens achter te komen dat je er 1 of 2 jaar aan vast zat? En gewoon door moest betalen.


Bij Fit aan Zee verkopen wij je geen langdurig contract maar kun je al vanaf 6 weken jezelf laten coachen. Bij ons behaal je meer resultaat dan met je 'slapende abonnement'.  


Ik begrijp ook heel goed dat je weinig tijd hebt, en ook niet altijd zin hebt om een paar keer per week te sporten. Bij Fit aan Zee maak je altijd een afspraak voor 2 keer per week. Zo heb je een stok achter de deur en haak je minder snel af. 

Lees verder

Nog meer succesverhalen

Marleen van der Tuin

12 kg kwijt! En ik heb weer zin om te sporten! Ik voel me veel fitter en zit beter in mijn vel.

Dirjam van der Plas

Voel me super fit en ben goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten.

Marja van der Gugten

Zit een stuk lekkerder (en strakker) in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter!

Vergoeding zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging en opgeleid om mensen met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken te adviseren en te begeleiden.


Ik geef voedingsadviezen gebaseerd op de Richtlijnen goede voeding en de Voedingsnormen, die zijn opgesteld door de Gezondheidsraad. Het beweegadvies is gebaseerd op de Beweegrichtlijnen.


Daarnaast coach ik mensen in hun gedragsverandering op het gebied van voedselkeuzes en bewegen.


Onze programma's worden door een groot aantal verzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
Lees verder

Bekijk hier het succesverhaal van Aldith

Ik ben 25 kg afgevallen

Ik ben Aldith 23 lentes jong, werk bij de KlusWijs in Katwijk en heb afgelopen jaren met veel plezier bij Arny gesport.


Na jaren van diëten en elke keer weer opnieuw proberen wist ik dat om écht af te vallen ik persoonlijke begeleiding nodig had; iemand die mij verwacht om te komen sporten. Na wat zoeken op internet had ik het beste gevoel bij Arny.


Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald. Maar het belangrijkste: ik zit veel lekkerder in mijn vel. Uiteindelijk is sporten om je beter te voelen een veel fijnere motivatie dan enkel sporten om af te vallen.

Lees verder

Het is een investering in jezelf

Ik heb niet het precieze programma gevolgd, maar de grote lijnen van het eetplan gevolgd; regelmatig kleine porties, minder koolhydraten en meer eiwitten. 


Het werkte voor mij heel goed dat het persoonlijk is maar ook in groepsverband. Arny is de positiviteit zelve en dat werkt erg prettig. De gesprekken tussen de oefeningen door geven net dat beetje extra en laat je echt doorzetten. De andere dames maakte het erg gezellig,


Probeer het! Het is een investering in jezelf en dat verdien je.

Lees verder

Blijf niet langer wachten!

 Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan t.w.v € 90,- 

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op aanvragen

Ja, ik wil ook ook waardevolle tips en adviezen ontvangen