Genieten tijdens de Paasdagen zonder aan te komen
17 april 2022 

Genieten tijdens de Paasdagen zonder aan te komen

Gewoon een gedachte die ik wil delen met je en die sommigen van jullie misschien heel waardevol vinden. Voor jezelf of voor je gezin. Het lente seizoen is een tijd voor een nieuw begin, nieuw leven en nieuwe morgen. Het oude eruit en het nieuwe erin. Rommel in huis en in de schuur verwijderen gevolgd door een likje verf was een traditie die door veel mensen over de hele wereld werd ondernomen. Toen er nog sprake was van de jaarlijkse grote voorjaarsschoonmaak. Die traditie is eerlijk gezegd aan mij voorbij gegaan ;-)

Hoe zit het met jezelf?

Het is allemaal fantastisch dat je huis met een nieuwe facelift in goede staat verkeert en tiptop in orde is - maar hoe zit het met jezelf?

Zou het geen goed idee zijn om rond de Paasdagen jezelf en je gezin in topconditie te houden. Het is een geschikte tijd om jezelf te onderhouden en goed voor jezelf te zorgen. 

Wellness en sauna bedrijven en schoonheidsspecialisten kunnen jouw Pasen extra speciaal maken door je een behandeling te geven zodat jij je goed voelt en er nog beter uitziet dan dat je al doet. Twee vliegen in één klap dus. Beide factoren gecombineerd is zonder twijfel een ideale manier om (weer) te ontspannen en tot rust te komen.

Genieten tijdens de Paasdagen zonder aan te komen

Je gezondheid en dan met name genieten tijdens de Paasdagen zonder aan te komen kan ook een zorg zijn voor diegenen die zich blijven overgeven aan de vele chocolade eitjes, ontbijtjes, drank, brunches en weet ik al niet meer. Overgeven aan de verleidingen totdat je er bijna letterlijk van moet overgeven. Nu wil ik je niet aanmoedigen om helemaal los te gaan op de vele paas lekkernijen. Hou het onder controle dan is er niets aan de hand. En anders neem je na de Pasen eventjes contact met me op. Want omdat ik een paar dagen vrij heb rond Pasen heb ik extra ruimte voor gratis adviesgesprekken. Klik hier om jouw plek te claimen.

In de onderstaande video ontdek je hoe je kunt genieten tijdens de Paasdagen zonder aan te komen,


Controle over je gezondheid

Het geurige aroma vult de lucht van de bloemetjes in het voorjaar. De geur van het vers gemaaid gras blijft ook in de lente hangen. Dan hebben we ook de babylammetjes en gele pluizige kuikens die ook in het voorjaar in grote aantallen uitkomen. 

Dus waarom kom je deze Pasen niet in actie en neem je de controle over je gezondheid? Weg met het oude (verwijder afvalstoffen en oude energie uit het lichaam) en met het nieuwe (innerlijk gevoel van gezondheid en nieuwe energie) door met Pasen heerlijk te gaan wandelen

Op een mooie dag - neem jezelf en de kinderen mee naar een tuin of het plaatselijke park en laat ze kennismaken met de natuur, de rust en de ontspanning. Om ze te laten zien dat er meer is dan binnen hangen, tablets, gamen en mobieltjes.

Nieuwe trend met Pasen

Dit zou het begin kunnen zijn van een nieuwe traditie met Pasen, waarbij je beide kanten krijgt. Chocolade eitjes kunnen zonder schuldgevoel worden gegeten, omdat je tegelijkertijd de overtollige kilo's kwijtraakt. Je zult zien dat de kinderen die betrokken zijn bij jouw nieuwe paas trend, niet alleen hun eerste stappen hebben gezet om een gezondere kijk op het leven te krijgen. Maar als het ware ook hun kennis over de natuur en de seizoenen hebben verbeterd. 

Buiten sporten in Katwijk

Sowieso is het heerlijk om buiten te zijn met of zonder kinderen. Zo sporten de dames die ik coach twee keer per week samen buiten. Heerlijk buiten sporten in Katwijk en genieten van het zonnetje en de zachte lentebries terwijl je aan het sporten bent. Dat moet je echt ervaren! Kom anders gewoon een keertje meedoen. Lijkt me superleuk en bij de ‘Fit aan Zee Familie’ ga jij je zeker welkom voelen. 

Om af te sluiten zou ik zeggen geniet van de Paasdagen maar laat daarna jouw gezondheid en die van je gezin weer voorop staan. Oftewel ga de Paas calorietjes weer te lijf!

Niet aankomen tijdens de Paasdagen

Over de schrijver
Arny helpt als gewichtsconsulent vrouwen om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet met een dieet maar door ze te leren hoe ze blijvend hun levenswijze kunnen veranderen. Arny is eigenaar van Fit aan Zee en Baby Bootcamp® en vader van 4 kinderen.
Reactie plaatsen

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.