Afvallen voor vrouwen

Ontdek Jouw Ultieme Reis naar Meer Fitheid, Meer Energie en Minder Kilo’s!

Sta op voor jouw stralende zelf en omarm een lichaam vol energie, fitheid en levenslust!

Ik Wil Meer Weten!

Daar sta je dan... als volwassen vrouw die op de weegschaal gaat staan, en aan haar lijf merkt dat ze flink is aangekomen.


Je bent in de bloei van je leven, zeggen ze, maar jij vindt jezelf nou niet echt een prachtige bloem. Mínstens 5 kilo te zwaar ben je, je zíet ze zitten als je in de spiegel kijkt en het voelt alsof die kilo's nooit meer weg gaan. Afvallen lijkt voor jou gewoon onmogelijk, jij bent kennelijk voorbestemd om eens en vooral overgewicht te hebben.


Minuten lang staar je naar al die jurkjes, truitjes en rokjes en je hoopt dat ze ooit gaan passen… Pakt een broek met het prijskaartje er nog aan. Je vraagt je voor de duizendste keer af zal ik het wegdoen of wil ik het houden? 


Snel hang je de broek weer terug omdat afvallen en dat jurkje aandoen toch nog steeds één van je allerdiepste wens is. Dus je weet heel zeker….er komt een dag dat het past!


Maar wees eens eerlijk, je weet ook dat het al de zooooveelste keer is dat je dit denkt en de zoveelste keer dat je ‘slanke’ kleding onaangeroerd in de kast blijft hangen. 


Dan kun je denken ‘wat maak ik me nou druk?’ Ik heb al een partner die me ook nu mooi vindt. En er zijn momenten dat je denkt ‘als ik zie en hoor van mijn beste vriendin, hoe ernstig ziek zij is, wat zijn dan die paar kilo teveel? Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Ik ben toch gezond?’


Maar toch, je baalt van die vetrollen op je buik en je vindt jezelf allang niet mooi meer. Je voelt je ‘opgeblazen’ en schaamt je voor de extra "rollen" op de rug, je buik, armen, billen en dijen. Het liefst verberg jij je lichaam omdat je te onzeker bent over hoe je eruit ziet…

Ik Wil Meer Weten!

Herken jij het volgende?

Ben jij klaar voor verandering?

Als een sterke, schitterende vrouw, ken je vast de momenten waarop de tranen prikken terwijl je naar jezelf in de spiegel kijkt. Je bent dankbaar voor je gezondheid, maar je lichaam zoals het nu is, daar wordt je niet meer blij van.

Het is tijd om afscheid te nemen van die kilo's die je al te lang met je meedraagt. Het is tijd om voor eens en altijd de regie over je gezondheid en zelfbeeld terug te nemen.

Ken je dat stemmetje in je hoofd?

Het is tijd om het stemmetje tot zwijgen te brengen. Dat stemmetje dat fluistert over falen en twijfel. Stel je een leven voor zonder die eindeloze zorgen over je uiterlijk. Een leven vol energie en zelfvertrouwen. Geen extreme diëten, geen tijdelijke oplossingen. Alleen een blijvende transformatie die voortkomt uit liefde voor jezelf en omdat je het verdiend en het waard bent.

Verlang je naar een stralend gevoel?

We delen allemaal het verlangen naar gezondheid en acceptatie. Stel je voor dat je 's ochtends met een glimlach naar jezelf kunt kijken. Je partner die vol bewondering naar je kijkt, niet vanwege perfectie, maar vanwege je zelfverzekerde uitstraling. Het is tijd om je eigenwaarde te laten groeien terwijl de overtollige kilo's verdwijnen.

Maak je klaar voor actie!

De Katwijkse Afval Race is geen gewoon programma; het is jouw reis naar een stralend leven. Geen anonieme sportschool, maar een warme gemeenschap van vrouwen zoals jij. Binnen slechts 12 weken zul je niet alleen gewicht verliezen, maar je ook fitter en zelfverzekerder voelen.

Waarom kiezen voor de Katwijkse Afval Race?

✨  Meer dan 20 jaar ervaring: Als gewichtsconsulent en personal trainer begrijp ik jouw reis als geen ander. Ik heb vrouwen zoals jij geholpen blijvende veranderingen te bereiken zonder de stress van extreme diëten.

🌼 Persoonlijke aanpak: Geen nummers, geen anonieme trainingen. Ik ken je bij naam en begrijp jouw behoeften. Mijn aanpak is specifiek op jou afgestemd.

💪 Geen crashdiëten: Geen honger lijden. Geen shakes. Geen afslankpillen. Alleen gebalanceerde voeding en gezonde gewoontes die je kunt volhouden.

🤗 Ondersteunende omgeving: Samen zijn we sterker. De Katwijkse Afval Race brengt inspirerende vrouwen samen die elkaar aanmoedigen en ondersteunen, zodat je nooit alleen bent in je reis.

Ik Wil Meer Weten!

Kom op, schitterende vrouw, het is tijd om de Katwijkse Afval Race te omarmen en jouw reis naar een fitter, gezonder en slanker lichaam te beginnen.

Klik hieronder om meer informatie te ontvangen en je eerste stap te zetten op weg naar een fitter, gezonder en slanker lichaam.

Jij verdient deze reis naar zelfliefde. Laten we samen stralen!


Stel je eens voor dat je een leven vol energie en zelfvertrouwen leidt, waarin je weer van elk moment geniet en vol trots naar je lichaam kijkt.

Dit is geen onbereikbare droom, maar een reis die je kunt beginnen met de Katwijkse Afval Race, een 12-weken durend transformatie programma dat je leven zal veranderen.

Net zoals de meeste vrouwen die streven naar een fit en energiek lichaam, is het ook jouw recht om vrij te zijn van de last van overtollig gewicht. Het gaat niet alleen om het verliezen van kilo's, maar om het herwinnen van je vitaliteit, het omarmen van je eigen schoonheid en het leven van een leven dat je verdient.

Dit programma is jouw ticket naar het creëren van een nieuwe, gezonde en gelukkige jij.

Ik begrijp de uitdagingen die je kunt tegenkomen bij het bereiken van een fitter en slanker lichaam.

Uitdagingen en tegenslagen kunnen je belemmeren om de juiste keuzes te maken, net zoals de meeste vrouwen die worstelen met dagelijkse beslommeringen.

Maar ik geloof dat net zoals deze vrouwen een fitter en slanker lichaam kunnen bereiken waar ze naar verlangen, jij ook de kracht en motivatie kunt vinden om je lichaam te transformeren en weer van jezelf te houden.

Ik Wil Meer Weten!

Jouw blauwdruk voor succes!

De Katwijkse Afval Race is jouw blauwdruk voor succes. Net zoals succesvolle vrouwen die zijn afgevallen een strategisch gameplan nodig hebben, zul jij tijdens dit programma een strategie ontwikkelen om je gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden.

En het beste van alles? Je hoeft geen expert te zijn. Ik zal je begeleiden, je inzichten geven en je laten zien dat afvallen niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Dit programma is niet voor iedereen, het is namelijk geen quick fix crash dieet of een one size fits all hongerplan.

Maar als je verlangt naar een leven vol energie, zelfvertrouwen en gezondheid, dan is dit programma speciaal voor jou.

Laat twijfel en ongeloof je niet tegenhouden, want dit is jouw kans om te transformeren.

De Katwijkse Afval Race start binnenkort en brengt jou:


  • Een gezonde en duurzame manier om gewicht te verliezen
  • Ondersteuning en motivatie van gelijkgestemde vrouwen
  • Een speciaal ontworpen plan voor jouw unieke behoeften
  • Tips, trucs en technieken voor een gezondere levensstijl
  • En bovenal: een nieuw gevoel van eigenwaarde en liefde voor jezelf


Klaar om de sprong te wagen en te ontdekken hoe je een fitter, gezonder en slanker lichaam kunt bereiken?

Meld je aan voor de Katwijkse Afval Race en neem de eerste stap op weg naar een leven waarin je je fit, energiek en weer verliefd op je lichaam voelt.

Ik Wil Meer Weten!

Deze vrouwen gingen jou voor

Ik ben 25 kilo afgevallen

Ik ben Aldith 23 lentes jong. Na jaren van diëten en elke keer weer opnieuw proberen wist ik dat om écht af te vallen ik persoonlijke begeleiding nodig had. Na wat zoeken op internet had ik het beste gevoel bij Arny.


Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7.0% gedaald. Maar het belangrijkste: ik zit veel lekkerder in mijn vel.

DAT WIL IK OOK!

Ben zo mega trots op mezelf

Ben zo mega trots op mezelf. Dat mag iedereen ook gewoon weten! Het is me gelukt! Het begin is er! De eerste 25 kilo is er af! Die komen ook nooit meer terug.


Alle diëten die je dingen voorschrijven gaan niet werken, want alles wat je niet mag wil je juist. Het is een keuze voor een gezonde levensstijl, geen tijdelijk dieet. Het werkt voor mij heel goed dat het persoonlijk is. Arny is de positiviteit zelve en dat werkt erg prettig.
DAT WIL IK OOK!

Dirjam van der Plas

'Persoonlijke begeleiding met stip!'

DAT WIL IK OOK!

Marleen van der Tuin

'Zit beter in mijn vel'

DAT WIL IK OOK!

Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'
DAT WIL IK OOK!

Sandra van der Plas

'Super blij met mijn lijf'
DAT WIL IK OOK!

Durf je stralende reis te beginnen en meld je nu aan voor meer informatie: Jouw reis begint met slechts één klik. Laat het me eventjes weten, zodat ik je alle details kan sturen.

🗓️ Let op: beperkte beschikbaarheid: Ik wil elke deelnemer de aandacht geven die ze verdienen. Daarom zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht niet te lang en vraag direct nog alle informatie aan!

Vraag hieronder alle informatie aan

Programma Details

  • Startdatum: Vrijdag 1 september
  • Duur: 12 weken
  • Locatie: Katwijk (en online toegang vanuit het comfort van je eigen huis!)
  • Investering in jezelf: van 124,75 voor  74,75*

Klik hieronder eventjes je naam en e-mailadres in om alle informatie aan te vragen en zo de eerste stap te zetten op reis naar een fitter, gezonder en slanker lichaam. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!


Laten we samen werken aan het creëren van een gezonde, fitte en energieke versie van jou!

Groetjes,

Arny van der Plas

Personal Trainer & Afslank Expert
* investering afhankelijk van een eventuele vergoeding van je zorgverzekeraar

Ja, ik ontvang graag ook gratis tips en adviezen.

Mocht je nog twijfelen...

Bekijk de video van Lauke...

Lauke viel in 7 maanden tijd 23,1 kilo af, maar werd vooral ook gelukkiger
Ik Wil Meer Weten!

Wat mag ik van de Katwijkse Afval Race verwachten?

Het programma is er op gericht om jou inzicht en informatie tegen over hoe je verantwoord en gezond kunt blijven eten gedurende de 12 weken maar ook daarna. Het is geen crashdieet maar je valt verantwoord en gezond af.

Wanneer start de Katwijkse Afval Race?

Het programma start wanneer jij dat wilt. Je start namelijk niet in een groep.

Wat voor producten mag ik eten volgens tijdens de Katwijkse Afval Race?

Je mag 'gewoon' koolhydraten eten, hoeft geen vet te vermijden en mag ook af en toe wat zoets op brood. Je eet brood, aardappelen, pasta, rijst, vlees, vis, groente, zuivel en fruit.

Moet ik nog supplementen en of andere producten kopen?

Nee er komen geen enkele supplementen voor in het programma, alles is gebaseerd op verantwoorde en normale voeding die je in iedere supermarkt kunt kopen. Gewoon de Hollandse kost met voldoende afwisseling en variatie.

Kan ik zelf nog wat aanpassen in de menu's en boodschappen?

Je bent geheel vrij om je voeding aan te passen. Alles kun je zelf vervangen of verwijderen omdat we via een speciale app werken.

Wat als ik allergieën en of maagklachten heb?

Bij allergieën en of maagklachten adviseer ik om contact op te nemen met je huisarts of dietiste.
Ik lust een aantal producten niet, wordt hier rekening mee gehouden?

Dat is geen enkel probleem want je mag zelf aanpassingen doen in je eetplan. Zo hoef je nooit iets te eten wat je niet lekker vindt.

Ik werk op wisselende tijden en of heb nachtdiensten, werkt de Katwijkse Afval Race dan ook?

Ook wanneer je nachtdiensten werkt of niet op gepaste tijden kunt eten dan adviseer ik je in dit programma.

Vegetarisch, biologisch, glutenvrij, lactose intolerant is dat een probleem?

Dit is geen probleem omdat ik daarvoor speciale menulijsten kan maken..

Hoe vaak moet ik per week sporten?
Je kunt 2 keer per week sporten samen met andere vrouwen.

Ik kan en mag niet sporten, hoe gaat dat?

Dat is geen probleem, je kunt het programma ook volgen zonder sporten, dan ontvang je alleen de begeleiding en het eetplan.

Ik sport al ergens anders, kan ik dan wel meedoen?

Jazeker kan dat, dan volg je het programma zonder sporten.

Wie is de maker van de Katwijkse Afval Race?

Het programma is gemaakt door Arny van der Plas, personal trainer, gewichtsconsulent en eigenaar van Fit aan Zee.

Wat is de investering voor de Katwijkse Afval Race?

De Katwijkse Afval Race is voor een bijdrage van slechts 74,75 te volgen. Dit is wanneer je het programma vergoed krijgt door je zorgverzekering. De vergoeding die je terug krijgt is afhankelijk van je zorgverzekeraar en welke aanvullende verzekeringen je hebt. Sommige zorgverzekeraars vergoeden zelfs het volledige bedrag!