Afvallen voor vrouwen

Gezocht: 10 vrouwen uit Katwijk en omgeving voor de

12 WEEKSE KATWIJKSE AFVAL RACE

 • Binnen no time een slanker en fitter lichaam.
 • Bereik jouw streefgewicht zonder te diëten.
 • 1-op-1 begeleiding exclusief voor vrouwen.
 • Je favoriete kleding zit weer als gegoten.
 • Voel méér energie en zelfvertrouwen.

Nog 6 plekken beschikbaar!

Uiteraard volledig veilig en vrijblijvend
Your information is safe with us

Veel vrouwen denken dat slank en fit worden alleen lukt wanneer je...

 • ...continue bezig bent met streng diëten
 • ...dagelijks op de weegschaal staat
 • ...altijd maaltijd repen eet shakes drinkt
 • ...lekker eten voorgoed vaarwel zegt
 • ...iedere dag apart voor jezelf moet koken
 • ...futloos met een honger gevoel rondloopt
 • ...tegen alles nee zegt en niks lekker mag
 • ...jezelf afbeult in een sportschool

Maar laten we heel eerlijk zijn: zit jij daarop te wachten? Ik ga samen met jou voor blijvend resultaat zonder jo-jo effect!

gratis afslank programma op internet

Stop met zoeken!

Ben jij er klaar voor om voorgoed af te rekenen met die extra kilootjes zonder dat je terug valt in oude patronen?


Stop met zoeken, ik ga je helpen!

Ja, ik wil graag meer informatie!
Let op: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Deze vrouwen gingen je voor

Marja van der Gugten
Zelf al meerdere afslank pogingen gedaan, maar altijd zonder resultaat. Zit een stuk lekkerder (en strakker) in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter. De menu's zijn goed vol te houden, ook met een gezin. Het is normaal eten.
Aldith Guijt
Ik ben 23 lentes jong. Ik ben 25 kg afgevallen sinds ik begon bij Fit aan Zee. Mijn vetpercentage is 7 % gedaald. Maar het belangrijkste nog: ik zit veel lekkerder in mijn vel. Arny is de positiviteit zelve en dat werkt erg prettig.
Francis Schuijling
Na een goed gesprek met Arny was ik enthousiast en had ik het gevoel dat dit programma daadwerkelijk succes kon hebben. En dat bleek! Ik ben 20 kg lichter! Daarnaast ben ik veel fitter en zit ik echt lekkerder in mijn vel.

Ga vandaag nog de aangekomen zomer kilootjes te lijf!

Ja, ik wil graag meer informatie!
Let op: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!