arrow_drop_up arrow_drop_down

FEESTDAGEN SURVIVAL GIDS

"Iedereen was verbaasd toen ze zagen hoe lekker en hoeveel ik mocht eten tijdens de Feestdagen en toch kon afvallen tijdens de Kerstdagen..."

Ieder jaar loop je tegen dezelfde uitdagingen en problemen aan. Hoe zorg je ervoor dat je gaat afvallen tijdens de kerstdagen en  niet in gewicht aan ga komen? Na de zomer heb je zo je best gedaan om de overtollige kilo's er weer af te krijgen en dan weet je die uitdagende en heerlijke Feestdagen komen er weer aan!


En voor je het weet ben je weer aangekomen en zit alles er weer aan. Maar dat hoeft niet langer zo te zijn want er is een oplossing. Een simpele oplossing zodat ook jij kunt genieten tijdens de komende Feestdagen. En dat zonder aan te komen in gewicht!

afvallen-kerstdagen

Al meer dan honderden mensen gingen je voor, en ook voor jou is het echt mogelijk om af te vallen tijdens de Kerstdagen zonder dat je alles hoeft te laten staan!

Sinterklaar is inmiddels het land uit en misschien maak je je nu al zorgen over de komende Kerstdagen en Oud en Nieuw. Want je weet dat wordt meer eten en drinken dan normaal. Zeg nou zelf: het laatste wat je wilt is dat je niet kunt genieten van al dat lekkere eten en drinken wat op tafel staat. En je wilt al hélemaal niet aankomen in gewicht toch?


Geen nood! Want daar hoef je ook helemaal niet bang voor te zijn!


 • Met deze Feestdagen Survival Gids ontdek je dat je lekker en 'ongezond' kunt eten
 • Hoe zou het zijn als je ook nog eens gaat afvallen tijdens de komende Feestdagen?
 • Nooit meer hoef jij je zorgen te maken dat je aan gaat komen tijdens de Kerst.
 • Het geheim zit hem niet in jezelf alles te ontzeggen en om alles te laten staan.
 • Alles wat jij nodig hebt om feestjes, verjaardagen, recepties enz te doorstaan
 • Zonder hongerplan, crashdieet, pillen en shakes maar met lekkere maaltijden

Zij gingen jou met succes voor!

'Het is echt niet zo dat je in een strak plan komt te zitten en weinig mag eten'

Francis Schuijling - 50 jaar

'Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met heel mijn gezin.'

Nicolien Vossen - 31 jaar

'Een prima vol te houden en echt lekker voedingsprogramma'

Mirjam Vlieland - 34 jaar

Een voorproefje van de Feestdagen Survival Gids

Ideaal om af te vallen tijdens de feestdagen

Veel mensen komen aan in gewicht tijdens de Feestdagen simpelweg omdat ze niet weten hoe ze met voeding om moeten gaan. Het geheim om niet aan te komen is dat je weet wat, wanneer, waar en hoe je moet eten.  Ontdek een kant-en-klare oplossing zodat jij weet hoe je om moet gaan met verjaardagen, vakanties, recepties, etentjes en feestdagen.

Genieten zonder streng voor jezelf te zijn

Mensen helpen met afvallen en een gezond gewicht te krijgen is onze grote passie. Meer dan duizend mensen hebben we geholpen om op een verantwoorde manier af te vallen. Maar daarbij konden ze nog steeds genieten van het leven. We zullen jou exact laten zien hoe ook jij dat voor elkaar kunt krijgen zonder alles op te hoeven geven en zonder streng voor jezelf te zijn. 


Een makkelijke en blijvende oplossing

Je hebt geen tijd en zin om je druk te maken over je gewicht maar je wilt absoluut niet aankomen. Wat moet je dan wel en niet eten en wat als je buiten de deur eet of vaak weg bent? Geen zorgen want je hoeft nooit meer na te denken omdat je nu een kant en klaar plan hebt waar je direct mee kunt starten. En makkelijke en blijvende oplossing waar je de rest van je leven mee verder kunt!

Genieten van al dat lekkere eten

Hoe minder je eet des temeer je afvalt wordt er gezegd maar is dat wel zo? Moet je nu wel of geen koolhydraten en vet eten? Je leert hoe jij zonder hongerplan, crashdieet, shakes en pillen kunt afvallen terwijl je geniet van al dat lekkere eten tijdens de feestdagen? Ontdek dit en nog veel meer in de Feestdagen Survival Gids.

Krijg nu direct toegang tot de Feestdagen Survival Gids!

De afgelopen 20 jaar heb ik letterlijk duizenden mensen geholpen met afvallen en om hun gewicht te behouden tijdens de Feestdagen, verjaardagen, uitjes en etentjes.

Na al die jaren heb ik een bewezen en verantwoord plan ontwikkeld dat ook jij moeiteloos kunt toepassen binnen je sociale leven, je werk en of gezin. Jouw ideale Feestdagen Survival Gids.


 • Je ontvangt kant en klare voorbeeld menu's en recepten voor de Feestdagen
 • Ontdek tijdens een online video hoe je om kunt gaan met al jouw feestjes
 • Lees op je eigen mobiel, tablet en of laptop de gids op je eigen tempo door
 • Vele voorbeeld hapjes en snacks waar jij jouw gasten mee kunt verrassen
  gezond eten met kerst



Nu met tijdelijke bonus!

Bestel vandaag nog de Feestdagen Survival Gids en je ontvangt ook het ebook Gezonde Party Hapjes t.w.v € 15. Dit ebook met gezonde snacks en hapjes helpen jou nog meer om slank de feestdagen door te komen terwijl je toch lekker kunt  genieten.


Maar je kunt deze snacks ook lekker op tafel zetten tijdens een verjaardag of als je visite krijgt. Ze zijn lekker en verrassend en het zijn zeker geen standaard saaie stukjes kaas, worst of bitterballen ;-)

gezonde snacks feestjes


Wat vinden anderen van de Feestdagen Survival Gids?

"Mijn inzicht is dat je toch gezellig mee kunt doen als je een keer iets teveel binnen hebt gekregen"

Nel Wassenaar

"Niet alle lekkere dingen ontzeggen maar met mate, kortom meer nadenken over wat, wanneer en hoeveel je eet"

Didi de Mol

"Erg leuke en interessante presentatie. Het leert jou te kiezen voor meer verantwoorde producten met variatie"

Paulina Lapere

Zorg dat je niet aankomt tijdens de Feestdagen!

Dit is wat je krijgt met de Feestdagen Survival Gids

Wat ga je ontdekken?

Een online video presentatie waarin je alles ontdekt hoe jij om moet gaan met de Feestdagen, verjaardagen, recepties en andere feestjes. Buiten de deur eten, visite thuis en of een zakelijk diner? Vanaf nu is dat voor jou geen probleem meer voor wat je voeding en keuzes betreft!

Waar en wanneer jij wilt

Lees de Feestdagen Survival Gids waar, wanneer en hoe vaak je wilt! Het ebook blijft namelijk voor altijd in jou bezit. Daarnaast is de informatie snel, makkelijk en direct door jou toe te passen want je onvangt namelijk een ebook, audiofile en een presentatie!

Gezonde hapjes en snacks

Vanaf vandaag hoef jij je niet meer druk te maken over wat je op tafel zet tijdens de Feestdagen, verjaardagen en feestjes! Je beschikt met de Feestdagen Survival Gids namelijk ook over een ebook met vele verrassende, lekkere en gezonde hapjes!

Makkelijke en lekkere recepten

Al het werk is al voor je gedaan want je ontvangt kant en klare menu lijsten waarop staat wat jij kan en mag eten. De basis is brood, fruit, vlees, vis, groente en zo nu en dan een 'verkeerd' lekkernij.. Geen shakes en pillen maar normale voeding wat je gewoon in de supermarkt kunt kopen.

Feestdagen Survival Gids

Digitaal product

Feestdagen Survival Gids is een digitaal product er worden geen fysieke producten opgestuurd

Direct downloaden

Na aankoop van de Feestdagen Survival Gids kun je direct alle onderdelen downloaden

slechts € 47,-

 • Meest gestelde vragen

  • Wat mag ik van de Feestdagen Survival Gids verwachten?
   De Feestdagen Survival Gids is er op gericht om jou inzicht en informatie tegen over hoe je verantwoord en gezond kunt blijven eten tijdens feestdagen, recepties, verjaardagen en etentjes.
  • Wat voor producten mag ik eten volgens de Feestdagen Survival Gids?
   Je mag 'gewoon' koolhydraten eten, hoeft geen vet te vermijden en mag ook af en toe wat zoets op brood. Wanneer je een glüten allergie, melk intolerantie en of andere specifieke eet specificaties hebt dan is het programma niet geschikt.
  • Moet ik nog supplementen e.d kopen bij de Feestdagen Survival Gids?
   Nee er komen geen enkele supplementen voor in de Feestdagen Survival Gids alles is gebaseerd op verantwoorde en normale voeding die je in iedere supermarkt kunt kopen. We gaan je ook niet verder bestoken met mail en aanbiedingen.
  • Hoeveel mag ik eigenlijk eten volgens de Feestdagen Survival Gids?
   Het aantal calorieën wat je mag eten is rond de 1600 calorieën per dag. Dat lijkt veel maar bedenk je wel dat het allemaal gezonde voeding is en je normaal gesproken hoger zit als je al je tussendoortjes, snacks, snoep en alcohol mee zou tellen.
  • Kan ik zelf nog wat aanpassen in de Feestdagen Survival Gids?
   Je bent geheel vrij om het aantal calorieën aan te passen op basis van je huidige situatie en lengte en gewicht. Het minimale advies voor vrouwen zit tussen de 1500 en 2000 en voor mannen is dit tussen de 1800 en 2500 calorieën per dag.
  • Wat als ik allergieën en intoleranties heb of iets niets lust?
   Bij allergieën en intoleranties adviseren we om de menulijsten door te nemen met je arts of specialist. Wanneer je iets niet lust dan kun je gewoon zelf vervangen.
  • Ik heb liever een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsplan, kan dit?
   Dit is ook mogelijk, je kunt dan contact op nemen via info@fitaanzee.nl
  • Wie is de maker van de Feestdagen Survival Gids?
   De Feestdagen Survival Gids is gemaakt door Arny van der Plas, personal trainer, gewichtsconsulent en eigenaar van fitness en afslank studio Fit aan Zee. Meer informatie: www.fitaanzee.nl