Dit wil je echt niet horen!
02 januari 2015 

Dit wil je echt niet horen!

Ieder jaar heb ik er gemengde gevoelens bij en moet ik me inhouden om niet mee te gaan met alle nieuwjaar hypes die inhaken op jouw goede voornemens.

Wordt nu gratis lid, betaal 12 maanden en je krijgt 1 maand cadeau, nu inschrijven is een gratis sporttas. Prima denk ik dan, maar jouw gezondheid is vast wel wat meer waard dan een tas of een maandje gratis “zoek het lekker zelf maar uit op de apparaten” abonnement van een jaar.

Het enige wat wij bij Fit aan Zee gratis aanbieden is een consult waarin we veel waardevolle informatie delen en waar we een persoonlijk 1 op 1 gesprek reserveren met onze toekomstige klanten.

Of iemand nu wel of niet met ons komt werken: even goede vrienden wij doen dit graag. Bovendien willen er ook zelf zeker van zijn of iemand geschikt is om met ons te werken. Dat klinkt vreemd maar niet iedereen kan met ons aan de slag en ook wij willen soms niet met iemand werken.

Dit omdat er geen “match” is tussen de oplossing die iemand zoekt en onze diensten of omdat iemand geen volledige toewijding heeft als het gaat om het bereiken van het doel. Want wij als trainer / coaches willen iemand helpen, dat is onze passie. Maar daar tegenover staat ook een groot deel verantwoordelijkheid van de klant.

Daarnaast bieden we gegarandeerd resultaat met onze aanpak en programma’s maar alleen als de klant zich voor 100% inzet en anders niet.

Een beetje het goede voornemens verhaal eigenlijk

Dat is wat ik bedoel met 100% inzet en toewijding. Veel mensen hebben goede voornemens maar heel weinig bereiken daadwerkelijk hun doel en zien hun goede voornemens als sneeuw voor de zon verdwijnen. Want weet je: veel mensen willen afvallen in januari maar heel weinig mensen zijn bereid om daar (veel) moeite te hoeven doen.

Dit wil je echt niet horen:

  • je moet er moeite voor doen
  • het is soms lastig
  • het is moeilijk hoor
  • je moet investeren
  • je moet er tijd voor vrijmaken
  • het is niet altijd leuk
  • joh weer een verjaardag
  • de bank zit weer lekker
  • en vul de rest maar in

Maar dat is met alles in het leven, soms moet je uitdagingen aangaan en je belemmerende gedachtes en excuses met één klap van tafel vegen. Uit je comfortabele modus (en luie stoel) stappen en er voor gaan.

Step Out Of Your Comfort Zone

Ik zeg het maar weer zoals het is en zonder het minder pijnlijk te maken, 100% toewijding want anders ga je het niet redden. Net zoals vorig jaar en dat jaar ervoor toen je goede voornemens weer op 1 januari op de agenda stonden.

Wat vreemd is eigenlijk want als jij je goede voornemens waar had gemaakt hoefde je ze het jaar erop niet te maken…en het jaar daarop…en daarop ook niet…toch?

Tenzij je ieder jaar andere nieuwe voornemens hebt maar ik denk dat ook jij net als de meeste Nederlanders ieder jaar dezelfde voornemens maakt. Wel eerlijk zeggen hoor.

Maar dat betekend niet dat het in 2015 weer zo hoeft te zijn en dat betekend dat het voor jou in 2015 wel mogelijk is om je doelen te bereiken en vast zien te houden!

Grote kans dat jij daar wel wat hulp bij kunt gebruiken net zoals vorig jaar…en het jaar ervoor…en daarvoor.

Dus ik sluit af met wat reclamegeweld: “WORDT NU LID, BEHAAL JE DOEL EN BEREIK RESULTAAT”

Nou goed om toch mee te gaan met de gratis en voor niks trends: boek een gratis consult in en bespreek samen met mij jouw doel en laten we samen kijken of er een “match” is.

Vanaf volgende week boeken we de consult gesprekken weer in en zoals vorig jaar in januari…en het jaar ervoor…en daarvoor…en daarvoor…en daarvoor zitten we giga vol deze maand. Goeie voornemens hè :-)

Ja Arny, ik wil een Gratis Consult gesprek

[contact-form-7 id=”877″ title=”Gratis Consult”]

Over de schrijver
Arny helpt als gewichtsconsulent vrouwen om een gezonde balans te vinden tussen een leuk leven hebben en toch genieten. Niet met een dieet maar door ze te leren hoe ze blijvend hun levenswijze kunnen veranderen. Arny is eigenaar van Fit aan Zee en Baby Bootcamp® en vader van 4 kinderen.
Reactie plaatsen

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op afspraak maken.

Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.