Afvallen en een gezond gewicht bereiken?

Maar dan op een gezonde manier zonder crashdieet, shakes, pillen of sportschool?

Lees verder
20+
Jaar ervaring
5000+
Tevreden klanten
7500+
Diëten gemaakt

Dè specialist in het coachen van vrouwen

Resultaat garantie

Exclusief voor vrouwen

Kleinschalig en persoonlijk

Makkelijk, lekker en ook geschikt voor het hele gezin

Geen honger crashdieet

Zonder shakes of pillen

Normaal blijven eten

Luister naar wat andere vrouwen zeggen

Lauke viel maar liefst 14,2 kilo af in 12 weken maar voelt zich vooral ook gelukkiger

Herken jij jezelf in het onderstaande?

Je kunt het niet alleen

Als gewichtsconsulent en personal trainer zie en spreek ik dagelijks vrouwen die mij om hulp vragen. Ook jij weet dat gezond eten en meer beweging de oplossing is voor je overgewicht.


De vraag is: doe je dat ook? Pas je het wel toe? En kun je het wel alleen? Hoe vaak heb je geen poging ondernomen om vervolgens keihard weer te falen.


Iedere vrouw die ik de afgelopen jaren heb geholpen hebben één ding gemeen: ze zochten hulp omdat ze toegaven dat ze het niet alleen konden.

Lees verder

Je zit niet lekker in je vel

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Al je kleding zit strakker en de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je gewicht en je figuur te verbloemen. 


Je zit niet lekker in je vel. Futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Lees verder

Je bent het eeuwige lijnen zat

Je hebt werkelijk al van alles gedaan: Sonja Bakker, Weight Watchers, Koolhydraat arm dieet, Eiwit dieet, New Fysic, shakes en pillen. En heeft het je blijvend geholpen?


Keer op keer val je terug in je oude slechte gedrag en onhandige patronen en zo blijf je een eeuwige jo-jo.


Je bent het lijnen zat want alles wat je doet is niet vol te houden. Niet binnen je gezin, niet op je werk en niet in je sociale leven. 

Lees verder

Je wilt jezelf niet alles ontzeggen

Hoe frustrerend is het nom altijd maar NEE te moeten zeggen, om niets meer te mogen en om jezelf te straffen.


Je houdt van gezelligheid en af en toe verlang je naar iets 'ongezonds' en een wijntje of ander drankje op zijn tijd..heerlijk toch?


 Maar je voelt je schuldig omdat je alles af moet slaan en daardoor heb je alleen nog maar meer moeite om de verleidingen te weerstaan.

Lees verder

Je voelt je niet thuis in een sportschool

Ik weet precies hoe het werkt, in het verleden heb ik een sportschool gehad en ik heb bij vele sportscholen gewerkt.


Als vrouw voel je je daar vaak niet thuis en totaal niet op je gemak. Je voelt je bekeken en hebt het gevoel dat er alleen maar modellen rond lopen die gezien willen worden.


Het stikt in de massale sportschool van de jonge gasten waarvan het testeron door het dank schiet. Er is alleen maar uiterlijk vertoon van sporters die zichzelf helemaal geweldig vinden.

Lees verder

Reken voorgoed af met je overgewicht

Afvallen en afslanken is echt niet zo moeilijk!

Stop met streng lijnen!

Te weinig eten is nooit de oplossing. Je verlaagt je verbranding, krijgt te weinig energie binnen en valt bijna om van de honger. Hoe lang denk je dat vol te houden?

Eet zo gewoon mogelijk!

Stop met de hypes, trends en alles wat je hoort en leest. Op lange termijn wil je toch zo normaal mogelijk blijven eten. Op die manier hou je het langer vol en kan het gezin of partner gewoon mee blijven eten.

Zet je spieren aan het werk!

Ja dames, je spieren laten werken is DE oplossing voor een strakker, slanker, sterker lichaam en minder kilo's. Doordat je de spieren meer aan het werk zet heb je meer energie en ga je veel meer calorieën verbranden.

Zorg voor een stok achter de deur!

Vrijblijvend sporten werkt niet. Voor je het week haak je weer af en zit je vast aan een langdurig contract en betaal je voor niets. Door afspraken met een coach te maken heb je een stok achter de deur.

Verander je omgeving!

Je bent het gemiddelde van de mensen met wie je omgaat. Helpen ze jou bij je doel en staan ze achter je? Ga om met mensen die een positieve invloed op jou hebben. Onderschat niet wat voor invloed mensen kunnen hebben op jouw gedrag en keuzes. 

Zoek ondersteuning!

Je weet heel goed dat het je zelf niet lukt en dat je na een zoveelste poging weer terug valt in je oude gedrag en oude overgewicht. Als gewichtsconsulent ondersteun ik jou zodat dit niet gebeurt. Waarom? Omdat het me al duizenden keren is gelukt.

Wie ben ik en waarom kan ik jou helpen?

hulp-bij-afvalen-katwijk

Mijn passie is om vrouwen te helpen

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee, een personal training studio in Katwijk voor vrouwen. Als vader van 3 jonge kinderen met een vrouw die hoofdzakelijk de zorg over onze kinderen draagt weet ik heel goed wat jouw uitdagingen zijn.


De afgelopen 20 jaar heb ik het voorrecht gehad om duizenden vrouwen te mogen spreken en coachen. Mijn passie is om dan ook vrouwen zoals jou te helpen met hun uitdagingen.


Uitdagingen op het gebied van voeding, beweging, gedrag, gewicht maar ook met alle andere tegenslagen en belemmeringen die het leven met zich meebrengt.

Lees verder

Ik weet hoe moeilijk het allemaal is

Ik meen oprecht dat geen enkele vrouw zich slecht over haar gewicht en figuur hoeft te voelen. Ik meen dat geen enkele vrouw altijd maar moe, leeg en futloos in het leven hoef te staan. Iedere vrouw verdiend het om lekker in haar vel te zitten!


En daar gaat het nog al eens mis. Veel vrouwen zijn niet blij met hoe ze zich voelen en hoe hun leven is. Het valt immers ook niet mee om alle ballen hoog te houden en om te voldoen aan alle verwachtingen. Iedereen vraagt wel iets van je.


Een gezin, partner, kinderen, huishouden, hobby's, sporten en een sociaal leven. Misschien heb je er zelfs ook nog een baan bij. Ik zie en hoor het thuis, in mijn studio en om me heen. Dus ik weet hoe moeilijk het allemaal is.  

Lees verder

Ik gun ook jou een gezond gewicht

Hoe zit het met alle zorg, aandacht en liefde voor jezelf? Ook jij mag voor jezelf zorgen. Want weet je...als je niet goed voor jezelf kunt zorgen, kun je ook niet goed voor voor een ander zorgen. Toch?


Wanneer jij niet voldoende tijd voor jezelf neemt en jezelf niet op nummer 1 zet dan raak je opgebrand en uitgeput. En ja, je mag jezelf op nummer 1 zetten. Niet vanuit egoïsme en eigenbelang maar vanuit liefde voor jezelf!


En ik gun jou oprecht alle energie, fitheid en plezier die je verdiend! Ik gun ook jou een slanker lichaam, minder kilo's en een gezond gewicht!

Lees verder

Hoe ga ik te werk en hoe kan ik jou helpen?

Jouw coach naar een gezond gewicht

Door als coach jou aan de hand te nemen en maximaal te helpen bereik jij jouw ideale gewicht. Daarbij werk ik in 4 stappen. Iedere stap is belangrijk in het behalen van jouw doel. Deze stappen geeft mij helderheid en inzicht in je huidige eetpatroon, je gewicht en je gedrag. Op basis hiervan maak ik voor jou een behandelplan bestaande uit een voedingsplan en indien van toepassing een beweegplan.


Zoals je weet help ik alleen vrouwen. Op die manier specialiseer ik me in wat jij nodig hebt, en richt ik me op één type cliënt. En dat doe ik goed! Daardoor ben ik ook niet een 'alles een beetje en voor iedereen' coach. Als jij je nagels wilt laten doen ga je ook naar een specialist in plaats van naar een kapster die het er een beetje bij doet toch?


Iedere stap leidt naar jouw doel en we weten exact waar we op moeten focussen voor de meest optimale resultaten. Hoe lang een coaching traject duurt, is afhankelijk van wat jij wilt bereiken. Ik werk niet met langdurige contracten want je kunt al starten met een traject van 12 weken. 


Ik hou van simpel en makkelijk en jij waarschijnlijk ook. Dus ik maak kant en klare menu's en boodschappenlijstjes voor je en je kunt werken met een speciale app. 


Je weet zeker dat je doelgericht aan de slag gaat en alleen datgene doet wat op dat moment voor jou het beste werkt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om 2 keer per week te sporten in mijn studio in Katwijk aan Zee.

Lees verder

De 5 stappen naar succes en resultaat

1 Kennismaking

De eerste stap is dat je een gratis en vrijblijvend advies gesprek aanvraagt. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bepalen we of ik jou met je uitdagingen kan helpen.

2 Intake

Nadat we hebben bepaald dat ik jou kan helpen plannen we de intake gesprek in. Tijdens dit gesprek nemen we je huidige situatie door, stellen we doelen en doen we enkele metingen.

3 Behandelplan

Na het advies gesprek, de intake en de metingen hebben we de nodige helderheid en voldoende inzicht. Hiermee kan ik een persoonlijk voedingsplan en behandelplan voor je opstellen.

4 Bijsturen

Jouw resultaat en doel staat tijdens het gehele coachingstraject centraal. Wanneer het verloop niet in lijn is met jouw doel dan blijven we bijsturen, uiteraard blijven we tussentijds jouw doel voor ogen houden.

5 Evaluatie

Aan het einde van het coachingstraject evalueren we de resultaten en bespreken we eventuele vervolgstappen. Ook verzorg ik indien gewenst een rapportage voor de zorgverlener.

Deze vrouwen gingen je met succes voor

Voel me echt veel fitter
Zit een stuk lekkerder in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter!
Marja van der Gugten
Meer regelmaat qua eten
Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten
Dirjam van der Plas
Voel me echt veel fitter
Ik ben 12 kg kwijt! Ik voel me veel fitter en zit beter in mijn vel
Marleen van der Tuin

Gratis advies gesprek (t.w.v. 65 euro)

Zonder ACTIE geen verandering en zonder verandering ook geen RESULTAAT! De eerste stap is dan ook dat je een afspraak met me maakt voor een gratis advies gesprek.

Heel eerlijk, ik kan niet iedereen helpen en ook mijn tijd is beperkt, neem alleen contact met me op als jij open staat voor verandering en als je er ècht voor wilt gaan!

Afspraak maken

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder eventjes je naam en email adres in en klik op aanvragen.

Ik wil ook gratis advies en tips per mail ontvangen

Nog niet overtuigd dat ik ook jou kan helpen?

Bekijk de video met Didi die de regie over haar eigen leven terug nam
Ja, dat wil ik ook!


Ik kijk er naar uit om je te zien en spreken

Geen zorgen, het adviesgesprek is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en ik ga je niets verkopen. Ik bied je uiteraard wel een heerlijk kopje koffie of thee aan. En natuurlijk staat er ook een glaasje water voor je klaar.