Calorievrij koekje erbij?

Page content

De studio

Fit aan Zee is een persoonlijke fitness en afslank studio en is gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Katwijk en kijkt uit over de sfeervolle Zwaaikom. De studio beschikt over alle faciliteiten die noodzakelijk zijn om professioneel, gemoedelijk en resultaat gericht aan sport en fitness te doen.

Wat je bij Fit aan Zee niet vindt zijn zaken zoals t.v’s, sauna, luxe kleedkamers en uitgebreide bar faciliteiten. Onze visie is dat deze zaken niet bijdragen aan het behalen van jouw resultaat en wij investeren liever in begeleiding en in de service naar onze klanten.

Door de kleinschaligheid en persoonlijkheid van de studio zal je je snel thuis voelen en in staat zijn om zonder bekeken te worden onder begeleiding van een personal trainer aan je doelstelling te werken.

Doordat het strand en duingebied letterlijk op loop afstand is gelegen bestaat de mogelijkheid om – zodra de weersomstandigheden dat toelaten – buiten te trainen.

Er is voor de deur voldoende parkeerruimte beschikbaar (betaald parkeren tussen 1 april en 30 september van 10.00 tot 22.00 uur en tussen 1 oktober en 31 maart van 10.00 tot 20.30 uur). Uiteraard is Fit aan Zee goed bereikbaar met de fiets of te voet.

Fit aan Zee richt zich zoals de meeste sportscholen niet op “alles en iedereen” maar heeft zich gespecialiseerd in vrouwen tussen de 25 en 65+ die zich niet thuis voelen in de grote, massale en onpersoonlijke sportschool en in klanten die willen werken aan een gezondere levensstijl en een slanker en fitter lichaam willen hebben.

Om te trainen bij Fit aan Zee is een eerste afspraak voor een consult altijd noodzakelijk. Een “gratis proefles” is niet mogelijk aangezien het ons niets zegt over jouw achtergrond, doelstelling en hulpvragen.

Onze Missie
We willen bekend staan als een kleinschalige, op afslank en transformatie gerichte persoonlijke training studio binnen Katwijk en omliggende dorpen.

Hier bieden we hoofdzakelijk hulp en oplossingen aan drukke vrouwen en jonge moeders. In onze studio coachen we onze klanten met behulp van kwalitatief hoogstaande en persoonlijke begeleiding zodat we 100% garantie kunnen bieden.

Onze Visie
Fit aan Zee is toegewijd om deze vrouwen te ondersteunen in een fitte, gezonde en sportieve levensstijl. Het is onze passie om een positieve en waardevolle bijdrage te leveren in de gezondheid en fitheid van onze leden.

Kernwaarden

  • Respect en vertrouwen
  • Eerlijkheid en betrouwbaarheid
  • Constante verbetering
  • Positieve energie en instelling

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

[contact-form-7 id=”877″ title=”Gratis Consult”]

 

Comment Section

0 reacties op “De studio

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website