Hoe geweldig zou het zijn als jij binnen no time weer lekkerder in je vel zit en een gezond gewicht en slanker lichaam zou hebben?

Bekijk de onderstaande video

Wil je daarnaast ook fitter worden en meer energie krijgen? Lees dan snel verder!
Ik wil meer informatie

Alles wat jij nodig hebt om je overgewicht, vermoeidheid en futloze gevoel voorgoed achter je te laten!

Bedankt voor steeds je motiverende mailtjes, die helpen mij echt enorm!


Ik denk dan ook steeds aan je woorden, ook vanuit je filmpjes dat je steeds bewuste keuzes moet maken en niet steeds moet blijven hangen in het negatieve.


Zo fijn dat jij altijd positief blijft en dat ook in de mensen naar boven brengt!

Marleen van der Tuin

Dè specialist in het coachen van vrouwen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Exclusief voor vrouwen

Kleinschalig en persoonlijk

Eindelijk iets wat bij je past!

Geen shakes en pillen

Zonder mega sportschool

Ideaal voor een gezin

Herken jij jezelf in het onderstaande?

De knop krijg je niet meer om

Vol goede moed ben je weer met een nieuwe lijnpoging begonnen, en je hebt jezelf voorgenomen dat het wel weer tijd is om aan je gewicht te werken.


De klad was er al een beetje ingekomen, maar de afgelopen periode is het wel heel erg bal geweest. Heel eerlijk, je bent al een flinke poos 'niet helemaal goed bezig'.


Maar het lukt je gewoon niet om het zelf voor elkaar te krijgen. Wat je ook probeert, de knop krijg je niet meer om. Er moet nu echt wat gebeuren toch?

Lees verder

Je bent niet blij met je figuur

Je loopt al wat langer met het idee om 'er wat aan te gaan doen'. Maar zelf weet je niet hoe je op een makkelijke en blijvende manier wel kunt afvallen en slanker kunt worden.


Al vele diëten heb je geprobeerd, ontelbare pogingen. Maar steeds val je terug in oude gewoontes en kom je weer aan als nooit tevoren.


Dit alles maakt dat je jezelf weer gefrustreerd voelt en weer baalt van jezelf, want diep van binnen voel je dat je gefaald hebt.

Lees verder

Er is niet genoeg tijd voor jezelf

Het valt ook niet mee en je doet het allemaal vanuit liefde. Liefde en zorg voor een ander. Partner, kinderen, cliënten, collega's en de mensen om je heen.


Je staat voor iedereen klaar en je rent van hot naar her zonder dat je daar over klaagt en zeurt. Want het hoort erbij en je doet het omdat je niets liever doet. Toch?


Maar hoe zit het met jezelf? Zorg je ook goed voor jezelf en heb je ook aandacht en tijd genoeg voor jezelf?

Lees verder

Je bent moe en hebt geen energie

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Al je kleding zit strakker en de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je gewicht en je figuur te verbloemen. 


Je zit niet lekker in je vel. Futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Lees verder

Ontdek hoe je binnen 12 weken wel resultaat kunt bereiken

Laat mij je helpen om af te vallen en om blij te zijn met je gewicht!

Jouw persoonlijke coach en trainer

Twaalf weken lang ben ik jou persoonlijke coach en trainer. Je weet exact wat je mag en kunt eten om af te kunnen vallen en om weer lekkerder in je kleding te zitten.

Iedere week een stok achter de deur

Iedere week hou je inzicht en controle doordat je op de weegschaal gaat zodat je kunt zien dat je afvalt. Hierdoor raak je weer gemotiveerd om door te zetten.

Kant en klare menu en boodschappen lijsten

Elke week krijg je kant en klare op maar gemaakte eetlijsten en een boodschappenlijsten. Tot op de gram uitgerekend wat jij nodig hebt om af te vallen. 

Ontdek wat jij wilt met je leven maar ook wat vooral niet

Die eeuwige zoektocht en niet optimaal genieten van je leven is voorgoed voorbij. Je gaat met dit programma onderzoeken hoe jij jouw ultieme leven kunt leven.

Krijg meer rust en balans op fysiek en emotioneel vlak

Sombere en belemmerende gedachtes waardoor je hoofd vol zit met zorgen en angsten zijn verleden tijd. Ook daar gaan we aan werken tijdens dit programma.

Ga voor een gezonder gewicht en een betere gezondheid

Je weet heel goed dat je gedrag en keuzes niet handig zijn voor je gewicht en gezondheid en dat het je daardoor zelf niet lukt. Dit 12 weken programma is dè oplossing voor jou!

Deze kanjers gingen je met succes voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik heb ontzettend veel aan jou gehad
Elke dag ben ik ontzettend blij met het resultaat wat ik heb bereikt. Ik heb ontzettend veel aan jou gehad. Ik hoop dat je nog veel meer mensen gelukkig kunt maken met de kennis en ervaring die je hebt en deelt
Denise van der Plas
 Je bent in ieder geval mijn motivator
Je bent een voorbeeld voor ons, volhouden en als het even niet gaat, schouders recht en een nieuwe start maken. Zeker ook bedankt voor een voorbeeld zijn. Je bent in ieder geval mijn motivator
Didi de Mol
Ik wordt echt weer gemotiveerd door jou
Het was en is wat druk in mijn leven op dit moment maar door jouw mailtjes en opbeuringen en motivatie weet ik toch steeds door te gaan. Ik probeer toch elke keer weer te zien dat ik echt wel mijn best doe zoals jij steeds zegt
Marleen van der Tuin

Wil jij afrekenen met je overgewicht en weer blij zijn met je lijf?

Doe dan mee met de Katwijkse Afval Race zodat ook jij een gezond gewicht, een slanker lichaam en meer energie kan bereiken!

Door als coach jou aan de hand te nemen tijdens de Katwijkse Afval Race bereik jij een gewicht en figuur waar je blij en tevreden mee bent. Maar ook werk je aan een leven met meer geluk en plezier en minder zorgen en stress.


Eerst zorgen we voor helderheid en inzicht in je huidige situatie, je gewicht, je gedrag en je keuzes. We gaan onderzoeken waar jouw knelpunten en uitdagingen liggen en gaan daar vervolgens aan werken.


Ik hou van simpel en makkelijk en jij waarschijnlijk ook. Dus  je weet zeker dat je doelgericht aan de slag gaat en alleen datgene doet wat voor jou het beste werkt en wat jou een gezond gewicht en meer energie op gaat leveren.

Ik wil meer informatie

Wat is de volgende stap naar een gezond gewicht, meer energie en minder kilo's?

Bekijk hieronder hoe ik jou kan helpen

Vrijblijvende informatie

De eerste stap is dat je vrijblijvende informatie opvraagt en dat ik jou alles ga uitleggen over het programma de Katwijkse Afval Race.

Uitgebreid intakegesprek

Wanneer je start, dan plannen we de eerste afspraak in. Dit is tevens de intake. Tijdens deze intake bespreken we je huidige situatie, bepalen hoe ik jou kan helpen om een gezond en slanker gewicht te bereiken.

Persoonlijk plan van aanpak

Na het intakegesprek hebben we de noodzakelijke helderheid en voldoende inzicht. Hiermee kan ik een persoonlijk plan voor je opstellen en weten we wat de gebieden zijn waar we aan gaan werken.

Bijsturen en bijschaven

Jouw resultaat en doel staat voorop tijdens het programma. Tussentijds blijven we bijsturen en bijschaven zodat je de dingen blijft doen die ervoor zorgen dat je af gaat valen en een slanker figuur gaat krijgen.

Een gezond gewicht en slanker figuur is ook voor jou mogelijk!

Werk aan je figuur

Samen gaan we ontdekken wat voor jou de blijvende en makkelijke oplossing is voor een ideaal en gezond gewicht. Voor eens en altijd je overtollige kilo's te lijf gaan, zodat je niet steeds weer terug valt als een jo-jo.


Je hoeft niet alles te laten en je kunt blijven genieten. Dat kan omdat je niet op een streng hongerplan of crash dieet wordt gezet. Klinkt goed toch?
Lees verder

Ontdekken en los laten

Samen gaan we ontdekken welke negatieve en onhandige keuzes en acties die je nu maakt jou momenteel in de weg staan om je doel te bereiken.


Alles wat je in het verleden hebt gedaan aan diëten, plannen en producten nemen we door. En alles wat jou niet vooruit helpt, daar gaan we afscheid van nemen.
Lees verder

Verkrijg inzicht en helderheid

Je gaat Inzicht en helderheid krijgen in wat je nu eet maar ook wat vooral mist in je voeding. Op die manier ga je ontdekken wat bij je past en ook vooral wat niet. We gaan exact bepalen hoeveel en wat jij mag eten om af te kunnen vallen.


Wat je verder gaat leren is hoe je door middel van voeding en bewegen meer energie en fitheid gaat krijgen. Het gaat dus niet alleen maar om de kilo's.
Lees verder

Een stressvrij en gelukkiger leven

Je verlegt de focus op die dingen die echt voor jou belangrijk zijn, zodat je niet verzandt in allerlei dingen waar je niet blij en gelukkig van wordt. Werk, gezin, geldzaken, gezondheid, relaties, voldoening...alles brengen we in kaart.


Alles wat jou tot nu toe heeft tegengehouden om een stressvrij leven te leiden laat je links liggen. Al je positieve aandacht en energie zorgt ervoor dat jij dit keer wel je doel gaat bereiken zonder terug te vallen.

Lees verder

Zet jezelf op nummer 1!

Tijdens het programma gaan we achterhalen wat jij wilt en kunt verbeteren in je leven. Wat is het waardoor je momenteel geen gewicht hebt waar je blij mee bent en waarom je niet goed in je vel zit? Je gaat ook daar achter komen. 


Ik ga jou helpen met meer plezier, meer geluk en al je zorgen en problemen. We gaan werken aan je gezondheid en fitheid. Meer aandacht en zorg voor jezelf en we gaan jou op nummer 1 zetten.

Lees verder

Dit programma verandert jouw leven!

Tijdens het programma gaan we uit van wat jij nodig hebt. Jij zet de stappen die je al zo lang wilt nemen, ik begeleid en help je daarbij. Dit programma verandert jouw leven!


Jezelf klein houden, geen nee durven zeggen, emotie eten, belemmerende overtuigingen, stress, angsten, keuzes die niet niet langer werken. Samen gaan we het aanpakken en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen.
Lees verder

Samen met gelijkgestemden

Als er iets is waardoor jij wel je doel gaat behalen, dan is dat een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Dit is absoluut noodzakelijk voor jouw resultaat.
Want de mensen om je heen, helpen zij je eigenlijk wel om af te vallen?


Vergeet niet, je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je mee omgaat. Tijdens de Katwijkse Afval Race wordt je gesteund door andere gemotiveerde vrouwen.

Lees verder

Durf jij ook de stap te zetten?

Je bent meer een voorbeeld voor mij (en anderen) dan je zelf weet en daar wil ik je voor bedanken.


Jij in het bijzonder met al je kennis, je open persoonlijkheid en oprechte interesse in de persoon, dragen bij aan de vooruitgang die ik boek op elk gebied.


Ik ben zo enorm blij en ja, zelfs een beetje trots, dat ik de stap heb durven zetten om hulp te vragen. Het heeft me zoveel meer opgeleverd dan ik ooit had durven dromen!

Corrie Meijvogel

De Katwijkse Afval Race in het kort

Weg met dat futloze gevoel

Na het programma voel jij je niet langer meer leeg, moe en futloos

Voel je weer zekerder over jezelf

Straal weer als nooit tevoren en voel je weer zeker over je lichaam

Veel meer kracht en energie

Jij kunt na de 12 weken de hele wereld aan en barst van de energie

Reken af met overgewicht

Wordt weer een fitte, slankere, energieke en zelfverzekerde vrouw

Nooit meer een jo-jo effect

Doordat je geen crash dieet volgt, val je niet terug in oude gewoontes

Leer weer om gezond te eten

Je leert hoe je blijvende, verantwoorde en gezonde keuzes kunt maken

Ook deze vrouwen delen hun succes!

'Fitter, gezonder maar ook gelukkiger!'

Luister naar het verhaal van Lauke van der Vlugt

Ja Arny, ik doe mee!

Hoe gaat het nu verder?

Als je mee wilt doen met de Katwijkse Afval Race, geef het dan even door aan me in de studio.

Je kan natuurlijk ook een mail sturen naar info@fitaanzee.nl

De Katwijkse Afval Race is niet zoals eerdere afslank cursussen of als het 12 weken programma wat je misschien eerder hebt gevolgd.


Het verschil is dat het dit keer een cursus in groepsverband is. Samen met een klein groepje andere dames kom je iedere week samen om je doelen, successen en uitdagingen door te nemen.


Ook heb je wekelijks een stok achter de deur omdat je iedere week controle heb op de weegschaal. Het is eigenijk een soort slankclub of puntenclub in katwijk ;-)


Verder heb je gewoon je eigen sporturen maar er is ook een speciaal sportuur voor de Katwijkse Afval Race toppers!

Goed om te weten

De cursus wordt door veel zorgverzekeraars deels vergoed vanuit een aanvullende verzekering.

Als klant van Fit aan Zee ontvang je maar liefst € 100,- korting op de cursus prijs!
Wil je liever niet in een groep een afslank cursus volgen? Dan kan ik je ook individueel coachen.
Voor deze cursus heb ik slechts plaats voor 10 dames, daarna stopt de kans op deelname.
Deze cursus coach ik vanuit mijn functie als gediplomeerd Gewichtsconsulent.

Nog meer succes verhalen

Dirjam van der Plas

'Persoonlijke begeleiding met stip!'
Ja, dat wil ik ook!


Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'

Ja, dat wil ik ook!


Marleen van der Tuin

'Zit beter in mijn vel'
Ja, dat wil ik ook!


Sandra van der Plas

'Super blij met mijn lijf'
Ja, dat wil ik ook!


Laat je alles zoals het is, of onderneem je dit keer wel ACTIE?

Ja Arny, ik doe mee!