Oeps! Iets teveel aangekomen tijdens de zomer?

Ontdek dan hoe jij je overtollige vakantie kilo's er binnen 12 weken weer af kunt krijgen!
Lees verder
20+
Jaar ervaring
5000+
Tevreden klanten
7500+
Diëten gemaakt

Alles wat jij nodig hebt om af te vallen na de zomervakantie!

Dè specialist in het coachen van vrouwen

Meer dan 20 jaar ervaring

Exclusief voor vrouwen

Kleinschalig en persoonlijk

Makkelijk, lekker en voor het hele gezin

Geen honger crashdieet

Zonder shakes of pillen

Normaal blijven eten

Deze vrouwen gingen jou voor

Persoonlijke begeleiding is super
Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met mijn gezin. Krachttraining wat ik nooit eerder deed en de persoonlijke begeleiding is super.
Nicoline Vossen
Erg prettige omgeving
Laagdrempelig, persoonlijk contact en advies op maat. Een prima vol te houden voedingsprogramma en een erg prettige omgeving.
Mirjam Vlieland
Persoonlijke aandacht en gastvrij
Niet alle lekkere dingen ontzeggen maar met mate, kortom meer nadenken over wat, wanneer en hoeveel je eet. Persoonlijke aandacht en gastvrij.
Didi de Mol

Herken jij jezelf in het onderstaande?

Je kunt het niet alleen

Als gewichtsconsulent en personal trainer zie en spreek ik dagelijks vrouwen die mij om hulp vragen. Ook jij weet dat gezond eten en meer beweging de oplossing is voor je overgewicht.


De vraag is: Hoe vaak heb je geen poging ondernomen om vervolgens keihard weer te falen? Wees eerlijk je kunt het niet alleen anders zou je wel slanker zijn toch?


Iedere vrouw die ik de afgelopen jaren heb geholpen hebben één ding gemeen: ze zochten hulp omdat ze toegaven dat ze het niet alleen konden.

Lees verder
Afvallen met NewFysic Katwijk

Je zit niet lekker in je vel

Je maakt je zorgen om je gewicht en voelt steeds meer dat je lijf je in de weg gaat zitten. Al je kleding gaat steeds strakker zitten en de weegschaal loopt alleen maar op.


Onzekerheid en schaamte over je lijf, en je probeert steeds meer je gewicht en je figuur te verbloemen. Het gevoel dat iedereen naar je kijkt en je ziet als 'die dikkerd' maakt je verdrietig. 


Futloos, moe en je hebt totaal geen energie meer. Je zit niet lekker in je vel en elke stap die je zet kost moeite en het liefst plof je op de bank.

Lees verder

Je bent het lijnen meer dan zat

Je hebt werkelijk al van alles gedaan: Sonja Bakker, Weight Watchers, Koolhydraat arm dieet, Eiwit dieet, New Fysic, shakes en pillen. En heeft het je blijvend geholpen?


Keer op keer val je terug in je oude slechte gedrag en onhandige patronen en zo blijf je een eeuwige jo-jo die afvalt maar weer dubbel en dwars aankomt.


Genoeg is genoeg want je bent het lijnen meer dan zat. Ieder dieet wat je hebt gevolgd is niet vol te houden. Niet binnen je gezin, niet op je werk en niet in je sociale leven. Dat moet anders!

Lees verder

Je wilt niet altijd nee zeggen

Hoe frustrerend is het om jezelf alles te ontzeggen, om niets meer te mogen en om jezelf te straffen. Je wilt jezelf niet altijd nee zeggenmaar gewoon mee kunnen doen.


Net als iedereen hou je van gezelligheid en af en toe verlang je naar iets 'ongezonds' en een wijntje of ander drankje op zijn tijd..heerlijk toch?


 Maar je voelt je schuldig omdat je alles af moet slaan en daardoor heb je alleen nog maar meer moeite om de verleidingen te weerstaan.

Lees verder

Je voelt je niet thuis in de sportschool

Ik weet precies hoe het werkt, ik heb bij vele sportscholen gewerkt. Je voelt je niet thuis in de sportschool. Voor een vrouw kan het echt intimiderend zijn, zeker als je een maatje meer hebt,


Als vrouw voel je je daar vaak bekeken en ben je totaal niet op je gemak. Ook heb je het gevoel dat er alleen maar insta babes, fit girls en 'mannetjes' rond lopen die gezien willen worden.


Het stikt in de massale sportschool ook van de jonge gasten waarvan het testeron door het dank schiet. Er is alleen maar uiterlijk vertoon van mensen die zichzelf helemaal geweldig vinden.

Lees verder

Reken voor eens en voor altijd af met je overtollige kilo's!

Afvallen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Stop met streng lijnen!

Te weinig eten is nooit de oplossing. Je verlaagt je verbranding, krijgt te weinig energie binnen en valt bijna om van de honger. Hoe lang denk je dat vol te houden?

Eet zo gewoon mogelijk!

Stop met de hypes en trends. Op lange termijn wil je toch weer normaal blijven eten. Dan hou je het langer vol en kan je gezin en partner gewoon mee blijven eten.

Doe aan krachttraining!

Ja dames, krachttraining is DE oplossing voor een strakker, slanker lichaam en minder kilo's. Je hebt meer energie en gaat je 24/7 meer calorieën verbranden.

Plan je sport afspraken in!

Vrijblijvend sporten werkt niet. Voor je het weet haak je weer af en zit je thuis op de bank. Door afspraken te maken heb je een stok achter de deur.

Verander je omgeving!

Je bent het gemiddelde van de mensen met wie je omgaat. Helpen ze jou bij je doel en staan ze achter je? Ga om met mensen die een positieve invloed op jou hebben.

Zoek ondersteuning!

Je weet heel goed dat het je zelf niet lukt en dat je na een zoveelste poging weer terug valt in je gedrag en oude gewicht. Ik zorg ervoor dat het dit keer niet gebeurt.

Deze vrouwen gingen je met succes voor

Marleen van der Tuin

12 kg kwijt! En ik heb weer zin om te sporten! Ik voel me veel fitter en zit beter in mijn vel

Dirjam van der Plas

Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten

Francis Schuiling

De menulijsten zijn goed te vol te houden, ook met een gezin en het onregelmatige werk

Wie ben ik en waarom zou je verder lezen?

coach-voor-vrouwen-met-overgewicht

Mijn passie is om vrouwen te helpen

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee, een coaching en training praktijk in Katwijk.. Als vader van 4 jonge kinderen en partner van een vrouw die ook in de bloei van haar leven is, weet ik heel goed wat jouw uitdagingen zijn.


De afgelopen 20 jaar heb ik het voorrecht gehad om duizenden vrouwen te mogen helpen. Mijn passie is om vrouwen te helpen met hun uitdagingen..


Uitdagingen op het gebied van voeding, beweging, gedrag, gewicht maar ook met alle andere tegenslagen en belemmeringen die het leven met zich meebrengt.

Lees verder

Ik weet hoe moeilijk het allemaal is

Ik meen oprecht dat geen enkele vrouw zich slecht over haar gewicht en figuur hoeft te voelen. Ik meen dat geen enkele vrouw altijd maar moe, leeg en futloos in het leven hoef te staan. Ook jij verdiend het om lekker in je vel te zitten!


En daar gaat het nog al eens mis. Veel vrouwen zijn niet blij met hoe ze zich voelen en hoe hun leven is. Het valt immers ook niet mee om alle ballen hoog te houden en om te voldoen aan alle verwachtingen. Iedereen vraagt iets van je.


Een gezin, partner, kinderen, zorg, baan, huishouden, hobby's, sporten en een sociaal leven. Hoelang hou je het nog vol? Ik zie en hoor het dagelijks. Dus k weet hoe moeilijk het allemaal is.  

Lees verder

Ik gun ook jou een slanker lichaam

Hoe zit het met alle zorg, aandacht en liefde voor jezelf? Ook jij mag voor jezelf zorgen. Want weet je...als je niet goed voor jezelf kunt zorgen, kun je ook niet goed voor voor een ander zorgen. Toch?


Wanneer jij niet voldoende tijd voor jezelf neemt en jezelf niet op nummer 1 zet dan raak je opgebrand en uitgeput. En ja, je mag jezelf op nummer 1 zetten. Niet vanuit egoïsme en eigenbelang maar vanuit liefde voor jezelf!


En ik gun jou oprecht alle energie en fitheid die je verdiend! Ik gun ook jou een slanker lichaam, minder kilo's en een gezond gewicht!

Lees verder

In 12 weken naar minder kilo's en een gezond gewicht!

Door als coach jou aan de hand te nemen en maximaal te helpen bereik jij jouw ideale gewicht. En zorgen we ervoor dat jij de overtollige vakantie kilo's op een makkelijke, verantwoorde en gezonde manier kwijt raakt.


Eerst zorgen we voor helderheid en inzicht in je huidige eetpatroon, je gewicht en je gedrag. Op basis hiervan maak ik voor jou een plan bestaande uit een persoonlijk kant en klaar voedingsplan en  een beweegplan op maat.


Ik coach alleen vrouwen. Op die manier specialiseer ik me in wat jij nodig hebt, en richt ik me op één type cliënt. En dat doe ik goed! Daardoor ben ik ook niet een 'alles een beetje en voor iedereen' coach. Als jij je nagels wilt laten doen ga je ook naar een specialist in plaats van naar een kapster die het er een beetje bij doet toch?


Iedere stap leidt naar jouw doel en we weten exact waar we op moeten focussen voor de meest optimale resultaten. Ik hou van praktisch en makkelijk en jij waarschijnlijk ook. Dus  je weet zeker dat je doelgericht aan de slag gaat en alleen datgene doet wat voor jou het allerbeste werkt.

Lees verder

Katwijkse Afvalrace

In 12 weken naar succes en blijvend resultaat!

Vrijblijvend gratis Advies

De eerste stap is dat ik jou vrijblijvend gratis advies ga geven en alles ga uitleggen over de Katwijkse Afval Race. Dit doe ik door jou uit te nodigen voor een gratis masterclass bij mij in de studio.

Persoonlijk ntakegesprek

Wanneer je start, dan plannen we een 1 op 1 persoonlijk intakegesprek in. Tijdens deze afspraak bespreken we je huidige situatie, bepalen we je doel en doen we de nodige metingen zodat we weten waar je staat en waar je naar toe wilt.

Op maat eetplan

Na het intakegesprek hebben we de noodzakelijke helderheid en voldoende inzicht. Hiermee kan ik een persoonlijk en op maat eetplan voor je opstellen. Dit is op basis van gezonde en normale voeding en sporten.

Evalueren en bijsturen

Jouw resultaat en doel staat tijdens de 12 weken afslank cursus centraal. Wanneer het verloop niet in lijn is met jouw doel dan sturen we bij, daarom blijven we tussentijds evalueren en bijsturen door om de 2 weken een afspraak in te plannen.

Je staat er niet alleen voor en bent in goede handen!

Alleen maar gemotiveerde vrouwen

Hoe fantastisch is dat! Je sport samen met alleen maar gemotiveerde vrouwen. Ik werk namelijk exclusief voor vrouwen en het programma is volledig op vrouwen afgestemd.


Er is geen enkele sportcentrum, studio of sportclub waar je zo jezelf kan zijn dan bij Fit aan Zee. Je kunt volledig jezelf zijn en wordt warm ontvangen want je bent meer dan welkom!


We zijn zuinig op onze kernwaarden zoals respect, vertrouwen, discretie, veiligheid en privacy. Dat voel en merk je aan alles. De sfeer bij Fit aan Zee is werkelijk uniek.

Lees verder

Kleinschalig en persoonlijk

Bij Fit aan Zee wordt je niet aan je lot overgelaten en hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken. Altijd wordt je persoonlijk begeleid door een professionele personal  trainer en ervaren gewichtsconsulent.


Bang dat het onbetaalbaar is? Geen zorgen! Doordat je een vergoeding kunt krijgen vanuit de zorg verzekering is je investering 'appeltje, eitje ;-)


Doordat we kleinschalig en persoonlijk zijn, sport je altijd in kleine groepjes. Ik vind kwaliteit en aandacht belangrijker dan zoveel mogelijk klanten naar binnen halen. Dat laat ik aan de sportscholen over.

Lees verder

Binnen en buiten sporten

Wij houden van de energie van buiten sporten en zijn er trots op dat wij als team het hele jaar door buffelen. Uiteraard wijken we bij slecht weer uit naar de studio.


Je kunt bij Fit aan Zee dus binnen en buiten sporten. Verder hoef je niet bang te zijn dat we tijdens de trainingen een halve marathon hard lopen. De trainingen zijn gericht op vrouwen.


Ook wordt je niet door één of andere brullende testosteron spierbundel uitgekafferd. Er zijn dames die het al bijna 20 jaar bij me uithouden, dat zegt genoeg over de unieke sfeer.

Lees verder

Een stok achter de deur

Hoe vaak heb je al niet een abonnement afgesloten om er vervolgens achter te komen dat je er 1 of 2 jaar aan vast zat? En gewoon door moest betalen. Ik doe niet aan dat soort onzin.


Bij Fit aan Zee verkopen wij je geen langdurig contract maar je kunt starten met een 12 weekse afslankcurus. Bij ons behaal je meer resultaat dan met je 'slapende abonnement'.  


Ik begrijp ook heel goed dat je weinig tijd hebt, en ook niet altijd zin hebt om een paar keer per week te sporten. Bij Fit aan Zee maak je altijd een afspraak. Zo heb je een stok achter de deur en haak je dus minder af. 

Lees verder

Gegarandeerd blijvend resultaat

Doordat je altijd 100% begeleiding krijgt kan ik garanderen dat jij je doel dit keer wel gaat behalen. Dat je samen met mij wel de overtolloge kilo's gaat kwijt raken.


Natuurlijk is het flink je best doen, maar het is zeker niet zo dat je in een streng regiem terecht komt. Je kunt en mag gewoon blijven genieten, met gegarandeerd blijvend resultaat. Hoe geweldig is dat!


Het is zelfs mogelijk om tijdens de 12 weekse afslank cursus tot maar liefst 14 kilo af te vallen! Behaalde resultaten zijn per persoon verschillend en ook afhankelijk van de eigen inzet. 

Lees verder

Reacties van oud cursisten

Gratis Masterclass!

Dinsdag 23 augustus om 19.30 uur

Zonder ACTIE geen verandering en zonder ACTIE ook geen RESULTAAT! De eerste stap is dan ook dat je jezelf aanmeld voor de GRATIS MASTERCLASS. Deze masterclass wordt gehouden in mijn studio in Katwijk.


Let op, ook als je niet kunt op 23 augustus meld je dan toch aan, je ontvangt namelijk ook dan alle informatie!

Meld je aan!


Meld je aan voor de Gratis Masterclass

Vul hieronder eventjes  je naam en e-mail adres in en klik op aanmelden. Daarna ontvang je alle verdere  informatie.
Ja, ik ontvang graag ook waardevolle tips en adviezen.
gratis afslank programma op internet

Wordt jij het volgende succesverhaal?

Meest gestelde vragen

Ik kan niet op 13 september, maar wil wel informatie krijgen?
Geen probleem, meld je aan en je ontvangt ook alle informatie

Waar wordt de Masterclass precies gegeven?
De locatie is mijn studio in het Heen te Katwijk

Moet ik nog iets meenemen tijdens de informatie bijeenkomst?
Nee, je hoeft helemaal niets mee te nemen

Kan ik ook iemand anders meenemen tijdens het gesprek ?

Jazeker, gezellig! Er is plek genoeg

Mogen er ook jonge kinderen en jongeren komen?
Als gewichtsconsulent help ik mensen vanaf 18 jaar
Wat als ik specifieke klachten, blessures en of ziektes heb?
Stuur me dan even een mail naar info@fitaanzee.nl

Wordt er ook iets verkocht tijdens de Masterclass?
Ik ga niets verkopen, maar geef gratis advies en ga alles uitleggen over de afslank cursus

Reken af met je overtollige vakantie kilo's!

Meld je aan voor de gratis masterclass