Wil jij deze zomer stralen in een fitter en slanker lichaam? Dit in slechts 50 dagen zonder crashdieet, shakes of pillen!

Voorkom dan dat je nog meer gaat aankomen en lees snel verder!
20+ jaar

Coach en trainer voor vrouwen

3.000+ vrouwen

Verantwoord en succesvol geholpen

500+ cursisten

Deelgenomen aan afslank cursussen

De zomer komt eraan...

Voor je het weet is het zomer, en als je heel eerlijk bent naar jezelf? Voel jij jezelf prettig over je gewicht? Ben je wel blij met je figuur? Voel jij je zeker in je badkleding? Zit je eigenlijk wel lekker in je vel?

Als je het de afgelopen maanden niet zo nauw hebt genomen met je gewicht dan zul je vast de neiging hebben om één of ander crash dieet te volgen. Of je gaat thuis wat aanrommelen of wat proberen te hardlopen. Allemaal in de hoop dat je de overtollige kilo’s kwijt raakt.

Maar waarom zou je het niet eens anders doen en jezelf een makkelijk en succesvol afslank programma gunnen? Zonder dat je honger hoeft te lijden.

Je valt af, komt in vorm en voelt je super fit zonder dat je terug valt in je oude ongezonde patronen!

LEES VERDER

Slank voor de zomer in 50 dagen is ook voor jou mogelijk

Zonder shakes en pillen

Geen crash dieet of hongerplan

Blijvend afvallen zonder jojo effect

afvallen-zonder-sportschool-katwijk

Herken jij één of meer van de onderstaande punten?

 • Je wilt graag voor de zomer nog enkele kilo's afvallen
 • Zelf lukt het je steeds niet om blijvend af te vallen
 • Wat je absoluut nodig hebt is een stok achter de deur
 • In je badpak of bikini voel jij je niet zelfverzekerd
 • Je bent aangekomen tijdens de Corona periode.
 • Die leuke zomerjurkjes in de kast passen jou niet meer
 • Het laatste wat je wilt is aan de afslank shakes en pillen
 • Vele diëten en producten heb je (zonder succes) geprobeerd.
 • Je voelt aan alles dat jouw lichaam je in de weg zit

Het liefst schreeuw je van de daken, geef me een OPLOSSING! Wacht...het goede nieuws is dat ik de oplossing snel ga onthullen!

LEES VERDER


basic-fit-dicht-katwijk

Stel jij jezelf één of meer van de onderstaande vragen?

 1. Wat mag ik wel en wat mag ik niet eten?
 2. Hoe bereik ik snel resultaat voor de zomer?
 3. Op vakantie zonder aan te komen, kan dat?
 4. Mag ik dan nog wel een wijntje drinken?
 5. Ik wil nog wel heerlijk genieten, is dat mogelijk?
 6. Wie zou mij kunnen helpen met afvallen?
 7. Ik moet dan zeker veel minder gaan eten?
 8. Een crashdieet, zou dat een oplossing zijn?
 9. De zomervakantie komt eraan, wat nu?

En met al je vragen rol je vol enthousiasme van het ene in het andere dieet. Maar voor hoe lang? En zeg eens eerlijk, voor de hoeveelste keer?

LEES VERDER


Wie ben ik en waarom zou je eigenlijk verder lezen?

Ik snap het en begrijp het als je denkt weer een afslank programma. Weer iemand die mij gaat vertellen hoe ik kan afvallen.Maar ik begrijp je niet alleen…ik weet wat jij voelt en ik weet hoe lastig het vaak voor jou is.

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee. Dagelijks help ik vrouwen om af te vallen en weer fitter te worden. Ik help vrouwen om een gezond gewicht te bereiken. Een gewicht waar ze zich gelukkig en prettig bij voelen.

Ik help vrouwen om weer de energie, kracht en vertrouwen te krijgen. Hierdoor voelen ze zich weer zekerder over hun lijf en zitten ze weer goed in hun vel. De afgelopen 20 jaar heb ik letterlijk duizenden vrouwen geholpen met uitdagingen waar jij misschien ook mee worstelt.

Uitdaging met je gewicht, je lijf, met hoe je straks eruit zal zien in je badpak of bikini en of je jezelf weer zeker voelt over je lichaam.

Geloof me als ik zeg: een slanker, fitter en steviger lichaam is ook voor jou mogelijk!

LEES VERDER

Weer een mislukte afslankpoging

Misschien heb je al heel veel lijnpogingen gedaan en heb je al van alles geprobeerd. Sonja Bakker, 
Koolhydraat arm
, New Physic, 
Weight Watchers
, Shakes, Afslankpillen, Crashdieet en weet ik al niet meer. Mijn vraag aan jou is: heeft het jou blijvend resultaat opgeleverd? Ben je weer terug bij af?

 Is het jou gelukt om het vol te houden? Of ben je weer aangekomen en ben je weer een eeuwige jo-jo? Het zou voor jou als vrouw veel beter zijn als je niet langer meer zelf een poging zou wagen. Het zou beter zijn als je niet nog één of ander hongerplan of crashdieet zou volgen. Dan zou je direct leren wat je allemaal beter wel of niet zou kunnen doen.

afvallen-voor-de-vakantie-katwijk

Ik gun ook jou dat van harte!

Daarom is mijn missie om jou te helpen om deze zomer in optimale topvorm te komen! Dat is een grote belofte maar in al die jaren dat ik vrouwen coach heb ik veel geleerd. Dus ik weet waar ik over praat.

Ik ken je frustraties en uitdagingen. Frustraties en uitdagingen die jij als vrouw en of moeder hebt vanwege je figuur en je gewicht. En ik weet als geen ander wat gezond eten en meer bewegen voor je gewicht, je lijf en jouw gevoel kan doen.

Als vader van 3 jonge kinderen en man van een vrouw weet ik hoe het leven van een moeder eruit ziet: druk, hectisch en stressvol. Zeker als jij er een baan naast hebt, een partner en kinderen. Maar ook een huishouden, een sociaal leven en de zorg voor iedereen om je heen.

Dan valt het gewoon niet mee en weet je, dan cijfer jij jezelf weg. Sterker nog, je komt niet eens op de 2e plaats want alles en iedereen gaat voor. Ik kan me als geen ander voorstellen hoe jij uit kijkt naar de vakantie, even een moment geen school, werk, club, huiswerk, voetbal en weet ik al niet meer. 

Rust en aandacht voor jezelf en opladen na een vermoeiende tijd. Eindelijk is het moment daar dat je kunt genieten van even wat tijd voor jezelf.

Maar ben je er wel klaar voor? Heb je genoeg energie of ben je bang alleen maar uitgeblust te zijn? Heb je het gevoel dat je in de vakantie net als altijd aan het door buffelen bent?

Weet je, ik kan je garanderen dat wanneer je met mij aan de slag gaat, dat jij er 100% klaar voor bent. Jij kan binnen no-time de hele wereld aan! Dat beloof ik je! Want als jij goed in je vel zit dan kun je fitter, energieker, stralender en blijer de zomer in. En ik gun ook jou dat van harte!

LEES VERDER


Het is ook voor jou mogelijk

De vrouwen die met mij hebben gewerkt hebben allemaal ontdekt dat het mogelijk is om af te vallen. Dat je slanker de zomer in kunt zonder dat je zelf alles op hoeft te geven. Je kunt nog steeds genieten van het leven en af en toe wat lekkers nemen. En ja, je kunt een rosé drinken, uit eten gaan en barbecuen.

Het is helemaal niet nodig om één of ander crashdieet of hongerplan te volgen om af te kunnen vallen en om slank in je zomerjurk te passen. Dat hou je simpelweg niet vol en het is niet leuk, niet lekker en je bereikt er geen blijvende resultaten mee.

Wat je nodig hebt is een programma wat jij vol kunt houden. Waarmee jij je doel bereikt en dat kan behouden. Geen programma waarna je weer terug valt als een jo-jo. Je wilt het kunnen toepassen op je werk, binnen je sociale leven en met je gezin. Op vakantie wil je genieten. En het moet vooral niet te lastig en niet te moeilijk zijn.

Het leven is al lastig en moeilijk genoeg toch? Je hebt niet nog meer stress en frustratie nodig in je leven. En al zeker niet over eten en afslanken. En geloof me, het is makkelijker dan je denkt! 

LEES VERDER


Ik begrijp je als je nu denkt: 'Arny dat zal allemaal wel'

Ik coach al meer dan 20 jaar vrouwen met afvallen, fitter worden en lekkerder in hun vel zitten. Dagelijks doe ik niets anders dan vrouwen helpen om het beste uit zichzelf te halen.


Na vele pogingen te hebben gedaan, na verschillende afslank producten, diëten, sportscholen te hebben geprobeerd behalen ze samen met mij hun doel. Ze veranderen letterlijk hun manier van leven en voelen zich een totaal andere vrouw.


Maar je hoeft me niet op mijn woord te geloven. Lees de reacties en ervaringen van vrouwen en je weet dat ik geen onzin vertel. Deze vrouwen heb ik succesvol geholpen om binnen no-time weer slank, fit, energiek en krachtig te worden.

Deze vrouwen gingen jou met succes voor

Francis Schuiling

"Het is echt niet zo dat je in een strak plan komt te zitten en weinig mag eten, het is eerder veel wat je kan eten. Maar dan wel op de juiste manier".

Nicolien Vossen

"Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met mijn gezin. Krachttraining wat ik nooit eerder deed en de persoonlijke begeleiding is super'.

Mirjam Vlieland

"Laagdrempelig, persoonlijk contact en professioneel advies op maat. Een prima vol te houden voedingsprogramma en een erg prettige omgeving".

50 Day Summer Shape Up, wat houd dat programma eigenlijk in?

Geen crashdieet of hongerplan

Je gaat niet op dieet want je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, met de juiste hoeveelheden wat voor jou van toepassing is.

Pas je voeding aan waar nodig is samen met jouw coach en geniet van eten zoals het bedoeld is. En dat terwijl je afvalt zonder dat je jezelf hoeft uit te hongeren.

LEES VERDER


Zonder shakes en pillen

Je hoeft absoluut geen supplementen te gebruiken. Ook geen vieze en dure shakes, poeders of pillen te kopen.

Alles wat ik adviseer is verantwoorde en gezonde voeding die jij gewoon in de supermarkt kunt kopen.


Hoe geweldig is het als je normaal, lekker en gevarieerd kan eten. Nog mooier...het hele gezin kan gewoon mee eten.

LEES VERDER


Stok achter de deur

Dagelijks heb ik contact met jou via mail. En als je er voor kiest om ook de workouts erbij te doen, dan zie ik jou 2 keer per week tijdens de buiten trainingen.

Maar ook ontvang je mails waarmee ik jou ondersteun. Letterlijk ben ik jouw stok achter de deur die je nodig hebt.

Voordat we starten is er ook een online intake zodat ik weet hoe ik als persoonlijke coach jou maximaal kan helpen. 

LEES VERDER


Maar dat is nog niet alles!

Op maat gemaakt eetplan

Iedere week ontvang je van mij een persoonlijk en op maat gemaakt week eetplan. Dit week eetplan bestaat uit kant en klare boodschappenlijsten en menulijsten. Je krijgt geen standaard plan maar ik ga uit wat voor jou van belang is. Dit plan is 100% een persoonlijk advies.


Mocht je iets niet lusten, ergens allergisch voor zijn dan hou ik daar rekening mee. Ook kun je zelf je voeding aanpassen als je wilt.

LEES VERDER


Super eenvoudig en snel

Ik heb het makkelijk voor je gemaakt zodat jij niet al het werk hoeft te doen of waardoor het moeilijk is. Alles wat met hoeveelheid, calorieën, koolhydraten, vetten, suikers te maken heeft heb ik voor je uitgezocht


Je hoeft nergens meer aan te denken en je hoeft al helemaal geen keuken prinses te zijn, zo makkelijk zijn de recepten. Want ik weet dat je het druk hebt dus het kost je niet veel tijd.

LEES VERDER


Heerlijk naar buiten

Je sport in kleine groepjes met alleen maar vrouwen. Bij Fit aan Zee sporten geen mannen, geen jeugd en er is geen uiterlijk vertoon. Je sport namelijk met allemaal geweldige vrouwen met hetzelfde doel: namelijk fit, slank en stralend de zomer in!


Sporten doe je 2 keer per week in een inspirerende buiten omgeving waar respect, vertrouwen, zorg en aandacht voor vrouwen 100% verzekerd is. Alle workouts zijn uiteraard veilig en verantwoord...100% corona proof dus!

LEES VERDER


Ook deze vrouwen deden eerder succesvol mee

Ja dat wil ik ook!

LEES VERDER


Wat houdt het 50 Day Summer Shape Up programma nog meer in?

Jouw doel bereiken

Je hebt het druk en je wilt en moet zoveel doen. Maar je wilt ook afvallen en gezonder gaan leven. Dan valt het niet mee om vol te houden. Jij en ik weten, als je het helemaal alleen moet doen, dat  je na een paar weken al afhaakt.

Door jou persoonlijk te coachen en door de praktische aanpak ga je dit keer wel je doel bereiken. Ik garandeer je: deze zomer nog!

LEES VERDER


Trainingen alleen voor vrouwen

Sport jij nu thuis en doe je maar wat? Mis je de begeleiding en weet je niet hoe jij gericht moet trainen? Probeer je van alles, hetzelfde looprondje of denk je dat hardlopen de oplossing voor afvallen is?

Grote kans dat je dan niet je doel bereikt en dus wéér teleurgesteld bent. Geen probleem, onze trainingen zijn speciaal gericht op vrouwen. En na meer dan 20 jaar weet ik wat voor jou wel werkt!

LEES VERDER


Makkelijke en lekkere recepten

Al het werk is al voor je gedaan want je ontvangt kant en klare menu lijsten. Hierop staat wat jij kan en mag eten. De basis is aardappel, brood, fruit, vlees, vis, groente, zuivel, rijst en pasta. Natuurlijk met heerlijke zomergerechten!

Wat je niet lust dat krijg je ook niet. En alles is gewoon in de supermarkt te koop en het hele gezin kan gewoon mee eten. Ja, zelfs je kinderen!

LEES VERDER


De kracht van gelijkgestemden

Als er iets is waardoor jij succesvoller kunt afvallen dan is dat een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Het is absoluut noodzakelijk voor jouw resultaat
Want de mensen om je heen, helpen zij je eigenlijk wel om af te vallen?

Vergeet niet, je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je mee omgaat. Tijdens het 50 Summer Shape Up programma wordt je gesteund door gemotiveerde vrouwen.

LEES VERDER


Persoonlijke begeleiding

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken. Daarvoor heb je mij ook als persoonlijke online coach en de mobiele applicatie. Ook zijn er de wekelijkse contact momenten.

Met de eetdagboekjes en de vervanglijst is je eetschema aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

LEES VERDER


Ik ga door waar anderen stoppen!

Wanneer je dit leest dan ben ik nu al trots op! De meeste vrouwen zijn namelijk al afgehaakt. Daarmee hebben ze ervoor gekozen om hun overgewicht niet aan te pakken. Jammer om te zien dat ze zo ervoor gekozen om deze zomer met de overtollige kilo's te blijven zitten.


Maar jij niet! Jij wilt het anders, jij wilt ontdekken hoe het mogelijk is om in 50 dagen een slanker, fitter en energieker lijf te kunnen hebben.

Het geheim wat vele andere vrouwen voor jou al hebben ontdekt waardoor ze nog steeds in hun allerbeste vorm zijn.


En het is bizar om te zien wat je kunt bereiken als je samen met mij 50 dagen aan de slag gaat.

Net zoals de onderstaande vrouwen die hun succes met jou willen delen. Waarom? Omdat ze jou dat zo ontzettend gunnen!


LEES VERDER


Enkele persoonlijke reacties

Het was en is wat druk in mijn leven op dit moment maar door jouw mailtjes en opbeuringen en motivatie, weet ik toch steeds weer door te sporten en ik ga dat steeds leuker vinden


Ik probeer toch elke keer weer te zien dat het ook goed van me is en dat ik echt wel mijn best doe zoals jij steeds zegt.


Mijn valkuil is snoepen en dan vooral ’s avonds, maar ik heb ook weer dat opgepakt, al gaat het stukje bij beetje!


Bedankt voor steeds je motiverende mailtjes, die helpen mij echt enorm! Ik denk dan ook steeds aan je woorden, ook vanuit je filmpjes, dat je steeds bewuste keuzes moet maken en niet steeds moet blijven hangen in het negatieve.


Zo fijn dat jij altijd positief blijft en dat ook in de mensen naar boven brengt, je bent echt een topper van een begeleider!


Rest mij nog wel te zeggen, dat ik je echt een heel fijne coach vind!


Mijn motivatie en drive zijn een beetje weg door meerdere factoren, maar helemaal weg is het niet en dat komt echt door jou!!!


Voor wie is het 50 Day Summer Shape Up programma geschikt?

Voldoe je aan het onderstaande dan is dit programma voor jou

Directe feedback

Als jij iemand nodigt hebt die over je schouder meekijkt en die je direct feedback geeft zodat het jou de nodige frustratie kan besparen en door kan zetten.

Praktisch en makkelijk programma

Je hebt een super praktisch en eenvoudig programma nodig zonder dat je zelf alles uit hoeft te zoeken. Je wilt je niet bezig houden met wat allemaal wel en niet mag.

Slank en fit de zomer in

Voor de komende zomer wil je wat kilo's afvallen maar je vindt de kilo's zijn het allerbelangrijkste. Je wilt vooral beter in je vel zitten, fitter worden en meer energie krijgen. 

Maximale inzet

Je beseft dat wanneer je voor deze zomer af wilt vallen, dat je daar iets voor moet doen en laten. Je bent dan ook bereid om je maximaal in te zetten om je doel te bereiken.

Je bent bereid te investeren

Natuurlijk is er een investering nodig, in, tijd, energie, inspanning maar ook in geld. Je bent bereid om te investeren en beseft dat het waardevol en belangrijk voor je is.

Positieve instelling

Jij staat positief in het leven en zoekt naar oplossingen in plaats van dat je overal problemen in ziet. Wanneer je een positieve instelling hebt dan werk ik graag met je.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Voldoe jij aan het onderstaande dan is dit programma niet voor jou

Je wilt niet veranderen

Je staat niet open voor verandering en bent niet bereid om je leefstijl en gedrag te veranderen. Liever kies je ervoor om je ongezonde eet en leefpatroon niet op te geven.

Het mag niets kosten

Hoeveel is een fit, slank en gezond lichaam jou waard? Stel jezelf die vraag als je iemand bent die niet bereid is om te investeren en als je een goedkope oplossing zoekt.

De makkelijke weg

Kies jij liever voor de makkelijke weg en heb je altijd en overal een excuus voor en wil je niet werken aan oplossingen, dan kan is dit programma helaas niet voor jou.

Pillen, shakes en poeders

Als je liever gebruik wilt maken van snelle en ongezonde middelen zoals pillen, shakes en poeders dan is dit programma niet geschikt voor jou. Ik geloof in verantwoord en gezond.

Negatieve instelling

Overal heb je een excuus voor en je zoekt de schuld altijd buiten jezelf. Het ligt altijd aan anderen en je staat erg negatief en klagend in het leven? Zoek dan een ander programma.

Medische indicaties

Wanneer je medische indicaties hebt zoals darmklachten, schildklier problemen en of lichamelijke blessures of beperkingen dan is het aan te raden om elders  advies te vragen.

Wat is jouw investering voor het 50 Day Summer Shape Up programma en wat is het uiteindelijk waard?

Mag ik je eerst nog even wat vragen?

Voordat ik je in een persoonlijk gesprek alles ga vertellen welke minimale investering jij hoeft te doen om maximaal af te kunnen vallen en om jezelf beter dan ooit te voelen wil je wat korte vragen stellen.

Een minimale investering om ervoor te zorgen dat jij voor eens en voor altijd kunt afrekenen met je overgewicht. En dat zonder crashdieet of dure producten.

Hoeveel geld heb je al verspild met al je dure diëten en producten? En hoeveel mislukte en dure lijnpogingen heb je zelf al gedaan? 1. Koolhydraat arm

 2. New Fysics
 3. Maaltijdshakes
 4. Afslankpillen

 5. Zelf proberen
 6. Crashdieet
 7. Eiwitdieet

En vertel: heeft het jou blijvend resultaat opgeleverd? Ben  je weer terug bij af?

 Wees eerlijk, is het jou gelukt om het vol te houden

Thuis, op je werk, met je gezin en je sociale leven. Ben je weer aangekomen en ben je weer een eeuwige jo-jo?


Steeds vaker spreek ik vrouwen die het anders willen. Vrouwen die een andere keuze willen maken. Vrouwen die toe geven dat ze het niet langer alleen kunnen. Vrouwen die beseffen dat ze hulp nodig hebben met afvallen en gezond en verantwoord eten.

Het zou voor jou veel beter zijn als je niet langer meer zelf een poging zou wagen. Het zou beter zijn als je niet nog één of ander hongerplan of crashdieet zou volgen.


Dan zou je direct leren wat je allemaal beter wel of niet zou kunnen doen. Want dan zou je blijvend en succesvol afvallen. Dus waarom niet vandaag starten?

LEES VERDER


Jouw slankste zomer ooit

persIedere vrouw die wil afvallen en die beter in haar vel wil zitten kent het gevoel dat het zo echt niet langer kan. Het gevoel dat je weet dat er nu echt iets moet gebeuren omdat je weet: DIT WIL IK NIET MEER!

Dit is het moment waarop jij een keuze kunt maken om in 50 dagen een slank, fit en stralend zomer lichaam te krijgen. Zodat ook jij al het onderstaande gaat ervaren.


 • Meer energie
 • Strakker figuur
 • Minder kilo's
 • Lekker in je vel
 • Meer zelfvertrouwen
 • Zekerder over jezelf
 • Kledingmaat kleiner


Ik garandeer jou dat als je vandaag gaat starten dat jij jezelf over 50 dagen een totaal andere vrouw voelt. Dat jij in super fit en in topvorm de zomer in kunt!


En wat zou jou dat waard zijn? Jouw gezondheid en jouw lichaam is niet in waarde uit te drukken. En zeg nou zelf, dat zou toch ongelofelijk veel geld waard zijn.

Wanneer je met mij gaat werken dan zou je mij als jouw personal trainer of gewichtsconsulent in kunnen huren voor € 65,- per uur. En ja, jezelf 50 dagen door mij laten coachen wordt dan onbetaalbaar.


Maar zoals ik al zei, ik gun ook jou deze zomer nog een fitter, slanker en energieker lichaam. Dus ik wil dit programma ook voor jou betaalbaar houden.


Jouw fitste en slankste zomer ooit is mogelijk voor een schijntje van het bedrag van wat ik normaal gesproken zou rekenen.

LEES VERDER


Ben jij het volgende succesverhaal?

'Fitter, slanker maar vooral gelukkiger'

AANMELDEN


50 Dagen Summer Shape Up Programma

Outdoor

Meest gekozen programma!

€ 399,-
€ 299,-

Inclusief 6 weken buiten sporten

Online

.

€ 299,-
€ 199,-

Inclusief 6 weken sporten

Nog niet overtuigd van het succes?

Zoals je heb gelezen bent ik super enthousiast over het 50 Day Summer Shape Up programma. Maar wie ben ik om te geloven?

Lees de oprechte reacties van enkele dames die met mij hebben gewerkt Ze vertellen jou graag hoe zij het geweldige resultaat hebben bereikt.

Waarom? Omdat ook zij jou hetzelfde gunnen en omdat het ook voor jou mogelijk is!

Dirjam van der Plas

'Persoonlijke begeleiding met stip!'

AANMELDEN


Marleen van der Tuin

'Zit beter in mijn vel'

AANMELDEN


Marja van der Gugten

'Voel me echt veel fitter!'
AANMELDEN


Sandra van der Plas

'Super blij met mijn lijf'
AANMELDEN


Meest gestelde vragen

Wat mag ik van het 50 Day Summer Shape Up programma verwachten?

Het programma is er op gericht om jou inzicht en informatie tegen over hoe je verantwoord en gezond kunt blijven eten gedurende de 50 dagen maar ook daarna. Het is geen crashdieet maar je valt verantwoord en gezond af.

Wat start het 50 Day Summer Shape Up programma?

Het programma start wanneer jij dat wilt. Je start namelijk niet in een groep. Let op: VOL = VOL!

Wat voor producten mag ik eten volgens tijdens het programma?

Je mag 'gewoon' koolhydraten eten, hoeft geen vet te vermijden en mag ook af en toe wat zoets op brood. Je eet brood, aardappelen, pasta, rijst, vlees, vis, groente, zuivel en fruit.

Moet ik nog supplementen en of andere producten kopen?

Nee er komen geen enkele supplementen voor in het programma, alles is gebaseerd op verantwoorde en normale voeding die je in iedere supermarkt kunt kopen. Ik ga je ook geen enkele producten aanbieden.

Hoeveel mag ik eigenlijk eten tijdens het programma?

Het aantal calorieën wat je mag eten is afgestemd op jouw energiebehoefte. Ik ga uit van wat jouw lichaam nodig heeft en hou rekening met hoeveel je nu eet en ook met je activiteiten niveau zoals werk en of sporten.

Kan ik zelf nog wat aanpassen in de menu's en boodschappen?

Je bent geheel vrij om je voeding aan te passen. Alles kun je zelf vervangen of verwijderen omdat we via een speciale app werken.

Wat als ik allergieën en of maagklachten heb?

Bij allergieën en of maagklachten adviseer ik om contact op te nemen met je arts of specialist.
Ik lust een aantal producten niet, wordt hier rekening mee gehouden?

Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Ik hou hier dan rekening mee. Staat er toch nog iets in je menu wat je vergeten door te geven bent en niet lust? Dan kun je dat zelf aanpassen.

Ik werk op wisselende tijden en of heb nachtdiensten, werkt het programma dan ook?

Ook wanneer je nachtdiensten werkt of niet op gepaste tijden kunt eten dan adviseer ik je in dit programma.

Vegetarisch, biologisch, glutenvrij, lactose intolerant is dat een probleem?

Dit is geen probleem omdat we daarvoor speciale menulijsten kunnen maken..

Hoe vaak moet ik per week trainen?
Je sport 2 keer per week buiten op afspraak. Alles wat je meer kunt doen kan je resultaat vergroten.

Ik kan en mag niet sporten, hoe gaat dat?

Dat is geen probleem, je kunt het programma ook volgen zonder sporten, dan ontvang je alleen de begeleiding en het eetplan.

Is er ook een vergoeding mogelijk?

Veel zorgverzekeraars vergoeden het programma tot maar liefst 75 %. Je kunt maar liefst €149,- terug krijgen!

Wie is de maker van het 50 Day Summer Shape Up programma?

Het programma is gemaakt door Arny van der Plas, personal trainer, gewichtsconsulent en eigenaar van fitness Fit aan Zee.

Ja ik meld me aan!

AANMELDEN


Disclaimer | Privacy Policy

Copyright © 2020 Fit aan Zee| Alle rechten voorbehouden.