Een slanker en fitter lichaam in 28 dagen

Een succesvol bewezen formule om zonder crashdieet, shakes of sportschool binnen 28 dagen overtollige kilo's kwijt te raken!
Ik help jou om de overtollige kilo's af te vallen zodat je fitter en slanker wordt. Zonder dat je crashdieet of hongerplan hoeft te volgen. Jij hoeft er zelfs niet voor naar de sportschool.

Je kunt volledig in je eigen tijd en tempo het programma volgen en mij al jouw vragen stellen.

Binnen 4 weken heb jij ook een gezond, verantwoord en lekker eetpatroon aangeleerd wat gewoon door het hele gezin gevolgd kan worden .

Ja, ik wil meedoen 

Deze vrouwen gingen jou met succes voor!

Het is echt niet zo dat je in een strak plan komt te zitten en weinig mag eten.

Francis Schuijling - 50 jaar

Menu's zijn goed te doen en prima te combineren met heel mijn gezin.

Nicolien Vossen - 31 jaar

Een prima vol te houden en echt lekker voedingsprogramma.

Mirjam Vlieland - 34 jaar

Zal ik ook jou helpen?

Om in 28 dagen zonder crashdieet af te vallen op een manier die je ook écht vol kunt houden en wat ook daadwerkelijk blijvend resultaat oplevert?
Snel afvallen voor de zomer zonder dieet

Ontvang een persoonlijk en kant en klaar eetplan.

Je kunt mij per mail al jouw vragen stellen en ik coach jou 28 dagen online.

28 dagen toegang, afvallen op een gezonde en verantwoorde manier.

Start voor slechts 47 euro!

Aanmelden 

Na 28 dagen heb jij dit resultaat

In plaats van uitgeput en moe...

Krijg jij weer tomeloze energie en kracht voor tien

In plaats van nog meer aan komen...

Ga je alleen maar afvallen doordat de kilo's eraf vliegen

In plaats niet goed in je vel te zitten...

Voel jij je binnen zeer korte tijd fitter en blijer dan ooit

In plaats van schaamte en onzekerheid...

Ben je super trots en hou je weer van je lichaam

In plaats van slap en futloos ...

Kom je weer goed in shape en ben je fit

Marja van der Gugten

Voel me echt veel fitter!

Zit een stuk lekkerder (en strakker) in mijn vel en voel me echt veel fitter! En 13 kg lichter!

Na 28 dagen heb je dit resultaat 

Helderheid en inzicht

Een moodboard maken en een dagboek schrijven... zuuuucht 🥱. Super saai, dus nee, dat gaan we niet doen. Want terwijl jij zit te knutselen en aan het schrijven bent, is je buurvrouw al kilo’s afgevallen. Ik help je aan een praktisch plan om succesvol af te vallen waardoor je helderheid en inzicht hebt. Zo kun je acties zetten die er voor zorgen dat je dit keer wel je doel bereikt.
Afslankprogramma voor vrouw met kinderen

Kant en klaar op maat eetplan

Weet jij echt af en toe niet meer wat je op tafel moet zetten? Of is het altijd dezelfde pot die je voorschotelt? En uren lang in de keuken staan zit je ook niet te wachten. Hoeft niet! Je ontdekt hoe je snel, makkelijk en lekker kunt koken zonder dat je een keukenprinses hoeft te zijn. Zonder dat je uren achter het fornuis hoeft te staan.

De eerste kilo's succesvol afvallen

Niks ‘Tig jaren plan...' Gas met die banaan! Veel vrouwen ploeteren jaren en doen vele pogingen om af te vallen. Maar je hebt helemaal geen jaren en tig (mislukte) pogingen nodig... Een echt effectief afslank plan geeft snel resultaat. In deze challenge help ik jou om in een handomdraai gewoontes aan te leren en je gedrag aan te passen zodat je weer een gezonde relatie met voeding krijgt.

Je hoeft geen nee meer te zeggen

Weten wat en hoeveel je moet eten om af te vallen is een hele kunst. Geen zorgen want ik ‘leer’ jou hoe je op een praktische manier lekker en gezond kunt eten. En het mooiste is: je hoeft niet alles te laten staan en je hoeft geen nee meer te zeggen. Zo kun je altijd gezellig mee blijven doen.

Want het moet ook leuk blijven toch? 

snel-slank-in-bikini

Veel lekkerder in je vel zitten

Ik wil dat je tijdens deze 28 dagen maar ook daarna veel lekkerder in je vel gaat zitten. Dan moet er natuurlijk wel de juiste keuzes gemaakt worden. Ik laat je zien dat het ook voor jou mogelijk is om jezelf goed te voelen. Ook onthul ik tot in detail hoe jij jouw eetpatroon zo inricht dat je geen ‘eeuwige jojo' bent zoals heel veel vrouwen. Je hoeft niet langer gefrustreerd te zijn over je gewicht.

Ook dit is voor jou mogelijk 

24-7 jouw eigen persoonlijke coach

Helaas... zullen lang niet alle diëten en programma’s die je hebt gevolgd blijvend resultaat opleveren. Hoe goed het product of plan ook is. Vaak moet jij het na aanschaf allemaal zelf uitzoeken. Daarom voeg ik ook een gratis app toe zodat je mij 24-7 als coach kunt benaderen. Niks na pas een maand of drie even langs komen voor een ‘goed gedaan praatje’ en daarna weer toedeledoki.
Dieet voor vrouw met gezin

Voor het hele gezin geschikt

Ken je dat gedoe en ‘gezeur’ aan tafel? Dat dus. Ik heb vier kids thuis in verschillende leeftijden. Altijd een feestje aan tafel en iedereen eet braaf en met veel dankbaarheid het bordje leeg. NOT! Sta jij jezelf uit te sloven alsof je in de finale van Heel Holland Bakt  staat om vervolgens de hele mik mak in de prullenbak te gooien. Als je niet zelf alle restjes opeet natuurlijk ;-) In dit programma maak ik een plan voor je wat het hele gezin kan volgen. Hoe geweldig is dat?

Bam, bam, bam, bam…minder centimeters

Als jij jouw eetgewoontes, beweegpatroon en mindset goed hebt staan dan staat de deur naar een fitter, slanker en energieker lichaam voor je open. Maar hoe zorg je ervoor dat je omvang en je kledingmaat verder omlaag gaat? En dat je giga veel complimentjes krijgt omdat je er nog beter uit ziet dan je nu al doet? Ik help je om de baas over je ongezonde gewoontes te worden.

Elke dag beetje bij beetje!

Stress alert! Lijkt het nu allemaal een beetje veel? En moeilijk? Geen stress. Elke dag beetje bij beetje doen werkt beter dan de ALLES OF NIETS strategie waar je ongetwijfeld al vaker voor hebt gekozen. Heeft dat je blijvend resultaat gegeven? Hoogstwaarschijnlijk niet. Door jou als het ware bij de hand te nemen en jouw stok achter de deur te zijn zorgen we er samen voor dat het ook jou dit keer wel gaat lukken!

Dirjam van der PLas

Super fit en goed afgevallen

Super fit en goed afgevallen, totaal +- 10 kg. Maar ook meer regelmaat qua eten

Ik kan je helpen!

Het programma is dusdanig opgezet dat het jou zo min mogelijk tijd kost om te volgen. Je kunt super relaxed meedoen. Precies zoals ik het zelf ook zou willen. Ik laat je zien wat jij kunt doen maar ook mag laten om blijvend je doel kunt bereiken. Of dat nu meer energie en fitheid is. Afvallen en een slanker lichaam krijgen. Beter in je vel zitten en weer blij zijn met je lichaam. Het futloze, vermoeide en baal gevoel vaarwel zeggen. Weer even de puntjes op de i zetten en weten wat en hoeveel jij mag eten. Ik kan je helpen!

Ik maak weer een slankere, fittere, energiekere en blije power vrouw van je! 💪

TIJDELIJKE ACTIE

Nu tijdelijk voor € 47. Binnenkort gaat de prijs omhoog naar € 99!

De actie is slechts geldig tot:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ja, ik doe mee!
Snel afvallen voor de zomer zonder dieet
€ 99,-
€ 47,-

28 Dagen Kickstart Afslank Challenge

Ontvang een persoonlijk en kant en klaar eetplan.

Je kunt mij per mail al jouw vragen stellen en ik coach jou 28 dagen online. 28 dagen toegang, afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Start voor slechts 47 euro!

Ook deze vrouwen deden mee met de challenge

Klaar voor de start?

Snel afvallen voor de zomer zonder dieet