Page content

De Katwijkse Afvalrace gaat weer van start

In september start de nieuwe editie van de Katwijkse Afvalrace bij Fit aan Zee. Het is een succesvol programma voor vrouwen die willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In 12 weken tijd ontdek je een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Maak werk van een fitte en slanke zomer
Veel vrouwen willen meer bewegen en gezonder eten en met een maatje minder het leven door. Waarom? Om zich fitter te voelen en om lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij dromen en wensen en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Fit aan Zee een slimme Afvalrace voor vrouwen die het lastig vinden om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leer je echt werk te maken van jouw doelen.

Met een coach is het leuker en beter vol te houden
Wat de Afvalrace van Fit aan Zee anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak. Samen met jouw eigen coach ben je nog slimmer bezig! Je krijgt persoonlijke begeleiding door deskundige voeding en fitness coaches. Je krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Arny: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, buurvrouw, collega, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

Blijvend resultaat
De Afvalrace is geen hongerplan of crashdieet waarbij je niets meer mag en waar je alleen maar afslank pillen, shakes en andere rommel mag eten.
We gaan uit van voldoende energie en laten vooral niets weg en zorgen ervoor dat je voldoende en lekker mag blijven eten zodat je het ook op de lange termijn – zonder jo jo effect – vol kunt blijven houden. Resultaten tot maar liefst 14,4 kilo in 12 weken is echt mogelijk!

Gratis inspiratieavond
Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt Fit aan Zee een inspiratieavond. Op dinsdag 5 en vrijdag 8 september kunnen 15 vrouwen gratis deelnemen aan deze avond (vanaf 20.00). Het is niet nodig om lid te zijn van Fit aan Zee, maar geïnteresseerden moeten zich wel even aanmelden via info@fitaanzee.nl of T 0713411617.

Wil je niet het risico lopen dat er geen plek meer is tijdens deze informatie bijeenkomsten meld je dan direct aan zodat we een plek voor je kunnen vrijhouden:
Klik op de blauwe button

Phoenix WebsitePhoenix Website